Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Menstruacinė taurelė
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-05-14, 20:37:45 | Nr. # 26 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
dėl dydžio radau http://www.organicway.lt/size.php http://www.lunette.lt/index.php/pageid/689 čia radau kitos moterytės pasakojimą ir palyginimą: "Na, pasidalinsiu issamiai patirtimi: i baseina, pirti, nudistu pliaza galiu drasiai ir laisvai eiti netgi po pievas nuoga galiu lakstyt nes taurele yra visa viduje - joks siuliukas net neislenda. be to, neprateka, del to be baimes galiu miegoti nakti. pagal visus aprasymus, tai ja galima naudoti keleta metu, atseit tai 5 ar net 10 metu. na, nezinau kaip del 10 metu, bet kad "atlaikys" 3-4 tai tikrai. man rods grauzt ja reikia, norint sudrozt nes kaip jau minejau, naudoju pora metu ir ji ne kiek nesusidevejo, tik tapo ne tokia skaidri, kaip nauja kad buvo. man asmeniskai lunette labiau patinka nei mooncupas, nes ji yra svelnesne ir mielesne, pats silikonas malonesnis. ir forma jos dailesne be to, mooncupas is vidaus nera visiskai lygus (tuo tarpu lunette lygut lygutele is vidaus), del to yra tikimybe, kad uz griovelio uzsiliks kokia bakterija. juk buna, kad per skubejima ne taip kruopsciai isskalauji... kita vertus, lunette turi plovimo priemone, specialiai taurelei plauti. o siaip ta priemone yra dar ir intymios higienos prausiklis, idealiai tinkantis butent tai terpei (ph 3,5 - is pradziu man tas skaicius nieko nesake, bet pasiklausiau gydytojos, tai paaiskino, jog ta vieta yra rugsti, del to 3,5 yra idealu...) o del visokiu baimiu tai ka galiu pasakyt - nepameginusi nesuzinosi as pamenu pati, kai pirma karta dejausi tampona - nu tai instrukcija skaiciau kelis kartus ir labai ilgai man tas dejimo procesas truko. dabar juokinga, kai prisimenu... bet taip buvo o del taureles - tai irgi, pirmaji karta kai isidejau, nu labai stebejau ir meginau pajausti ka nors. bet puikiai man viskas pavyko. aisku, dar ir del to, kad pasiieskojau visokios info apie tai. va, youtube radau toki filmuka, kaip detis ir siaip, paaiskinanti kas kur yra tikrai informatyvus: http://www.youtube.com/watch?v=3NDol9HZftQ&feature=player_embedded o siaip apie tas taureles suzinojau is draugiu - viena gyvena Londone, tai is jos gavau mooncupa dovanu, o kita Helsinkyje - tai is jos suzinojau apie lunette, smalsumo vedina isigijau ir sita (kaip suprantu, jau galima isigyt ir Lietuvoje). beje, dar sioks toks (ne)esminis skirtumas - pastarosios asortimente yra papildomi produktai, kurie bais faini yra. o va mooncupas turi tik taurele ir viskas aisku, kuri brenda pasirinkti- musu paciu reikalas. pati taurele is principo yra nerealus daiktas. nes tamponai tai visiskas blogis, o paketai ziauriai nepatogus."
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2010-05-15, 05:54:18 | Nr. # 27 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Quote (minimi) papasakok placiau-kaip ten viskas kiek kartu per diena reikia isimti?ar patogu? nelabai suprantu kaip pataikyti sau gera dydi? Pasipasakok...
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2010-05-15, 18:58:43 | Nr. # 28 |
administratorė
|
Quote (minimi) kiek kartu per diena reikia isimti?ar patogu? nelabai suprantu kaip pataikyti sau gera dydi? Jei labai gausios mm, tai į dieną porą-tris kartus reiktų išpilti turinį O dėl dydžio, tai aš turiu Femmecup, kuris yra vieno dydžio Jei pirkti Divacup, tai I dydis yra negimdžiusioms, o II dydis gimdžiusioms Tuos dydžius reikia žiūrėti ant gaminio Quote (balandiene) .kažin manęs nepykintų neturėtų Quote (balandiene) tau gerai priėmė? Priėmė Aš ir su tampnais "draugaudavau", bet taurelė nė iš tolo jiems neprilygsta 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2010-05-15, 19:01:07 | Nr. # 29 |
ištikima klubo narė
|
Tinakris, o tu iš lietuvių užsisakinėjai?aš kiek paskaitinėjau visai neblogas dalykiukas..
|
|
| | |
balandiene |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2010-05-15, 19:09:36 | Nr. # 31 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Tinakris) Ne, aš siunčiausi iš čia Pirmoje žinutėje surašiau iš kur galima nusipirkti tai va aš ir supratau,kad kitur..buvau visur įkišus nosį...bet nesu tiek anglų gabi,tai kai jau nuspresiu vietoj rasiu,mačiau yra ir už beveik 80lt tai panašiai..
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2010-05-15, 19:50:33 | Nr. # 32 |
administratorė
|
gu-gu.lt Femmecup kainuoja 75 Lt 
|
|
| | |
minimi |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-05-27, 18:25:00 | Nr. # 34 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-18
vieta: kaunas
vaikai: justas
dovanėlės: 32
laimėjimai:
|
Quote (arija) Aš ir ilgokai krapščiau galvelę, kol ryžausi įsigyt biggrin pirkau Lunettes firmos taurelę, na ir ten visokių pribumbasų dar 1tooth ir sesę, bei kaiminką suviliojau įsigyt lol ziuriu populiarus daikciukas 
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-05-28, 12:22:51 | Nr. # 35 |
administratorė
|
Quote (arija) biggrin Aš ir ilgokai krapščiau galvelę, kol ryžausi įsigyt biggrin pirkau Lunettes firmos taurelę, na ir ten visokių pribumbasų dar 1tooth ir sesę, bei kaiminką suviliojau įsigyt lol Lunette yra viena iš brangiųjų taurelių, todėl nelabai apsimoka ją pirkti Tuo labiau, kad visos taurelės yra daug maž vienodos - skiriasi tik kaina... Tai kam mokėt brangiau Kiek skaičiau internete anglų kalba, Lunette yra gan kietoka, lyginant su kitomis taurelėmis, todėl sunkiau ją sulankstyti 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-05-28, 12:36:01 | Nr. # 36 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Tinakris) Lunette yra viena iš brangiųjų taurelių, todėl nelabai apsimoka ją pirkti Tuo labiau, kad visos taurelės yra daug maž vienodos - skiriasi tik kaina... Tai kam mokėt brangiau Kiek skaičiau internete anglų kalba, Lunette yra gan kietoka, lyginant su kitomis taurelėmis, todėl sunkiau ją sulankstyti o įdomi informacija,jūs merginukės pasakokit + ir - nes ir aš gundaus nusipirkt,dar sakiau ginekologės klustelsiu nuomonės..gal kuri jau klausėt?
|
|
| |
wiktorija |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2012-04-30, 15:29:11 | Nr. # 37 |
naujokas (-ė)
nuo: 2012-04-30
|
Užmačiau, kad šiuo metu fb vyksta konkursas Lunette taurelei laimėti Aš jau turiu savo taurelę. Tai merginos, gal jums kuriai bus įdomu išbandyti savo laimę: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150844864274179.475822.347502439178&type=1
|
|
| |
Andreva |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2015-05-24, 18:56:39 | Nr. # 38 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2015-05-24
|
Sveikos☺ Aš jau beveik pusantrų metų naudoju MeLuna taurelę ir esu labai patenkinta kainos ir kokybės santykiu. Apie kitas ankščiau naudotas priemones nenoriu net pagalvoti
|
|
| |
|
|
|