Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Mano lėlytės dienoraštis
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-08-26, 16:11:17 | Nr. # 51 |
administratorė
|
Tai jau tikrai, kad gal dar per maža 
|
|
| | |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-08-26, 17:10:29 | Nr. # 53 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Na, kelionės mums ne naujiena. Keliaujam kartu, kai tik tėtukas pasiima pasivažinėti, nes namuose pabosta. Buvom ir pas vienus ir pas kitus senelius, ir Vilniuj, ir Panevėžyje, ir Telšiuos...ir pan. Termosiukas visada po ranka, net naktį - nereikia šildyt - tik užpilu, sumaitinu - ir atgal į lovytę, lėlytė net akių būna nespėja praplėšt. Kažkurią čia naktį sugalvojo antrą valandą nakties pasišypsot, pakrykštaut - galvojau, man bus amen - nes baisiai miego norėjau. Bet palaikau už rankyčių aprimo ir užmigo 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-08-26, 17:20:47 | Nr. # 54 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (Vėja) Na, kelionės mums ne naujiena. Keliaujam kartu, kai tik tėtukas pasiima pasivažinėti, nes namuose pabosta. Buvom ir pas vienus ir pas kitus senelius, ir Vilniuj, ir Panevėžyje, ir Telšiuos...ir pan. Termosiukas visada po ranka, net naktį - nereikia šildyt - tik užpilu, sumaitinu - ir atgal į lovytę, lėlytė net akių būna nespėja praplėšt. Kažkurią čia naktį sugalvojo antrą valandą nakties pasišypsot, pakrykštaut - galvojau, man bus amen - nes baisiai miego norėjau. Bet palaikau už rankyčių aprimo ir užmigo tai saunuole mergyte supranta,kad nera ko cia alint 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-08-26, 17:52:38 | Nr. # 55 |
ištikima klubo narė
|
Bet bus dar visko...
|
|
| |
atura77 |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-09-01, 21:20:49 | Nr. # 56 |
naujokas (-ė)
nuo: 2010-08-20
vieta: Šiauliai
vaikai: du vaikučiai
|
kaip smagu skaityti pasakojimą, kaip auga dukrytė Aš vedžiau asmeninį dienoraštį apie sūnelį, o dukrytei tik knygą pildžiau kada kas įvyko ir panašiai. Bet dabar paskaičiusi taip užsisvajojau apie mažą leliuką... nes abu vaikelius auginau studijuodama, negalėjau atsidėti tik kūdikių auginimui... gal bent kokį anūką galėsiu padėti auginti... Smagių, jums, Veja, akimirkų!!!
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-09-02, 10:05:18 | Nr. # 57 |
ištikima klubo narė
|
Quote (atura77) kaip smagu skaityti pasakojimą, kaip auga dukrytė Aš vedžiau asmeninį dienoraštį apie sūnelį, o dukrytei tik knygą pildžiau kada kas įvyko ir panašiai. Bet dabar paskaičiusi taip užsisvajojau apie mažą leliuką... nes abu vaikelius auginau studijuodama, negalėjau atsidėti tik kūdikių auginimui... gal bent kokį anūką galėsiu padėti auginti... Smagių, jums, Veja, akimirkų!!! Atura77, smagu, kad yra skaitančių tai ką rašau...kartais tai tiesiog patarimų ieškojimas, kartais džiaugsmas mažais pasiekimais...kartais įvykių fiksavimas... Norisi, kad daugiau mamyčių čia tuos dienorasčius rašytų - būtų tikrai įdomu, todėl savąjį ir rašau - kaip skatinimą, kad ir kitos pradėtų... 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-09-02, 10:06:39 | Nr. # 58 |
ištikima klubo narė
|
Tiesa, šiandien pasiėmėm "vyšniovą" pasą - esam pilnateisės Lietuvos respublikos pilietės - galėsim keliauti Valio.....
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-09-02, 13:43:32 | Nr. # 59 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Quote (Vėja) Norisi, kad daugiau mamyčių čia tuos dienorasčius rašytų - būtų tikrai įdomu, todėl savąjį ir rašau - kaip skatinimą, kad ir kitos pradėtų... kai vaikai užauga būna labai įdomu tuos užrašiukus paskaityt ir net jiems patiems , aš aprašinėjau įvykius vienokius ar kitokius mums labai svarbius , įvairus garsų leidimas , krykštavimai , pirmas dantukas , išdaiga , pirmas žingsnelis tikrai verta tokius dalykus įamžint
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-09-08, 17:36:29 | Nr. # 60 |
ištikima klubo narė
|
Taip, taip...mums tokio albumėlio taip niekas ir nepadovanojo...Žvalgomės patys.... Šiandien užsirašėm į darželį - tad artimiausia keliavimo į ten data 2013 09 01. Gražu.... :P
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-09-20, 15:26:30 | Nr. # 61 |
ištikima klubo narė
|
Kol mūsų tėtukas "neužtiko" rodomės... Taip mes atrodėm pradžioj... 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-09-20, 16:02:35 | Nr. # 62 |
ištikima klubo narė
|
...šiek tiek ūgtelėjusi... 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-09-20, 16:05:18 | Nr. # 63 |
ištikima klubo narė
|
..ir šiomis dienomis... 
|
|
| | | | |
Vėja |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-09-21, 11:09:04 | Nr. # 67 |
ištikima klubo narė
|
Ačiū visoms Quote (balandiene) plaukuciai kokie ilgi,o mimikos damutes Šito "grožio" turim nuo gimimo, kai eidavom be kepurės vasarą - daug šypsenų ir komentarų sulaukdavom. Tetukas vaiką vadina "šepetuku" Quote (stebėtoja) oi kaip norėčiau su tokia lėlyte pažaisti , ji tokia miela ir jau gerokai ugtelėjusi Augam, kaip ant mielių - nespėjam šliaužtų keist 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-09-21, 11:10:13 | Nr. # 68 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vakaruška) mimiku karaliene super atrodo Va, tai geriausiai ji moka - ypač prieš ašarojant lūpą patempti 
|
|
| | |
Vėja |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-09-21, 12:59:10 | Nr. # 70 |
ištikima klubo narė
|
Kad nelabai - buvo labai tamsiais plaukais, dabar blondinėja , atrodo, kad plaukučiai būtų sruogelėm dažyti - nuo šaknų šviesūs, o galiukai tamsūs..
Žinutę redagavo Vėja - Antradienis, 2010-09-21, 13:02:23 |
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-09-22, 12:00:29 | Nr. # 71 |
ištikima klubo narė
|
Šiandien buvom pakartotinai pas neurologę - mūsų leliai nuo vitamino D pertekliaus truputį silpnoki raumenukai. Prirašė masažus, jau po pietų ateis masažistė, žiūrėsiu kaip reaguos į ją lėlytė, nes su siunimu pas masažistę gali papulti tik po gero mėnesio. Manau, nėr ko čia laukti.... Pas kardiologą užsirašėm tik kitiems metams sausio mėnesiui. Kuo dažniau tenka susidurti su medikais, poliklinikom, ligoninėm -tuo daugiau chaoso juose matau. Juodai nervina...Kai paskambini užsirašyti tau pasako, jog užrašinėja tik iš ryto nuo aštuntos valandos iki pusės devynių...Prisikambinti neįmanoma...Sako, ateikit ir užsirašykit iš ryto...Gerai, kad mums ta poliklinika pašonėj, o kitoms mamytėms gali tekti iš kito miesto važiuot...Totali nesąmone. Matau tik vieną išeitį - padarytų internetinę registraciją - būtų ramybė, o dabar nei pačios suspėja atsiliepti telefonu (o gal jis būna specialiai nukeltas, nes kiek ten pas jas tą rytą nuo aštuonių buvau, nei karto nesuskambėjo)...o kai skambini - visuomet rodo užimta...Paradoksų paradoksai...
|
|
| |
Murlyka |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-09-22, 14:08:40 | Nr. # 72 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-22
vieta: Kaimas.
vaikai: Gabija
|
Vilniun as kitaip ir neregistruodavau pas seimos, tik internetu... Kai jau rimciau tai skambini, bet ir vel kaip sakai, tai uzimta tai nekelia...
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-09-22, 14:51:49 | Nr. # 73 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
pritariu tikrai nelauk,nes gi mazutei reikia...o kad chaosas zinau jau n metu,nes vis i Kauna registruojantis telefonu oi kiek prazaidziu kol atsiliepe geriausiai buvo kai siais metais nuvaziavom ir i registratura nuejom pasikelt korteles gal 40min anksciau,tai dar uzmete,ko cia taip anksti atejot,o kad del daktaru 4val ryte kelemes ir tolybe vaziavom,dasilo kai uzmeciau "kad gal nevietiniai" tada aprimo...
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-09-22, 15:09:53 | Nr. # 74 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) ,ko cia taip anksti atejot Viršūnė - aš ten būčiau patrikusi, kad mažai būt nepasirodę.... Mūsų masažiukas praėjo puikiai - labai faina masažistė. Mažoji net išsišiepusi praktiškai visą laiką prabuvo...dabar "nusikalusi" po sportų- miega. Man irgi ramybės akimirka nes nuo ryto ant kojų - tai šen tai ten...Nu bent pavalgysiu kaip žmogus.. 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-10-07, 12:05:32 | Nr. # 75 |
ištikima klubo narė
|
Kažkurią dieną pagalvojau, jog esu labai dėkinga savo mergytei, kuri mane išmokė kalbėtis su ja (turiu galvoje, kad kol esi vienas dažniausiai mąstai tik savo mintyse, kalbiesi su savuoju "a"š vidumi), o va kai atsirado ji - tarsi pati kalbina, priverčia dažnai šypsotis iš jos visokių "primąstymų"...
|
|
| |
|
|
|