Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Antroji žmona
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-06-17, 13:28:26 | Nr. # 26 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Buvo tokia situacija - buvo draugo dukters išleistuvės muzikos mokykloje. Viskas kaip ir normalu. Bet kai teko dar kavinėj sėdėt su jo buvusia žmona, jų vaiku - jaučiausi kaip šuniui penkta koja, klausyti apie tai kas jau buvo - nu sori - ne man. Norėjosi pabėgti ir tyliai iš savęs pasijuokti - vyras ir dvi jo moterys ir dar plius vaikas. Kitą dieną nežinau kodėl, bet nei žodžio negalėjau pratart...kai jau prakalbino - tai išsisakiau kaip reikiant. Nuo tos dienos - negirdžiu nieko nei apie buvusią žmoną, nei apie vaiko reikalus. Manau, kad tai judviejų reikalas į kurį manęs maišyt nereikia.
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-06-17, 13:41:25 | Nr. # 27 |
administratorė
|
Quote (Jurgute) Bet kai teko dar kavinėj sėdėt su jo buvusia žmona, O kaip jūs atsidūrėt vienoj kavinėj? Reikėjo neiti į tą kavinę... Aš būčiau nėjus 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-06-17, 13:49:42 | Nr. # 28 |
ištikima klubo narė
|
Po šventės - nuėjom suvalgyti deserto. Manau, kad daugiau tai nepasikartos.
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-06-17, 19:17:17 | Nr. # 29 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-18
vieta: kaunas
vaikai: justas
dovanėlės: 32
laimėjimai:
|
as kartais persimetu pora zodeliu su vyro pirmaja zmona,nei viena neturim priekaistu,o beto yra vaiku- jau cia niekur nedingsi, nesam nei drauges nei prieses,ji ir as jos atveju neutralios
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-06-17, 19:21:20 | Nr. # 30 |
ištikima klubo narė
|
O man visai nesinori bendrauti su buvusiomis, gal kam nors taip išeina, o aš - negaliu. Neturiu jai priekaištų - bet man tai yra nemalonu. Kas liečia vaiko auklėjimą - tai ne mano reikalas, aš jau ne kartą pasakiau tuo klausimu savo nuomonę, kad ir ką apie mane galvotų, jo vaikui esu svetimas žmogus.
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-06-17, 19:29:18 | Nr. # 31 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-18
vieta: kaunas
vaikai: justas
dovanėlės: 32
laimėjimai:
|
Quote (Vėja) O man visai nesinori bendrauti su buvusiomis, gal kam nors taip išeina, o aš - negaliu. Neturiu jai priekaištų - bet man tai yra nemalonu. Kas liečia vaiko auklėjimą - tai ne mano reikalas, aš jau ne kartą pasakiau tuo klausimu savo nuomonę, kad ir ką apie mane galvotų, jo vaikui esu svetimas žmogus. man savaime taip iseina,vistiek kartu vaziuojame vaiku pasijimt,i ju gimtadienius,na juk netylesi..mano vyras su jos vyru irgi tap sutaria persimeta pora zodziu...paprasciausiai niekas nesizvalgo atgal...gyvena taip kaip yra...manau kad yra dvi laimingos seimos 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-06-18, 06:58:28 | Nr. # 32 |
ištikima klubo narė
|
O aš nenoriu lankytis svetimuose namuose, galiu pasisveikinti ir viskas - man to per akis. Negaliu savęs priversti bendrauti su tais, su kuriais nenoriu.
|
|
| |
Irmuckiukas |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-06-18, 08:16:02 | Nr. # 33 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-09
vieta: Kaunas
vaikai: 3
dovanėlės: 29
laimėjimai:
|
Quote (minimi) manau kad yra dvi laimingos seimos Labai šaunu, kad taip pavyksta sutarti Quote (Vėja) Negaliu savęs priversti bendrauti su tais, su kuriais nenoriu Pritariu - esi suaugęs žmogus ir renkiesi su kuo tau malonu bendrauti, o su kuo ne, nepriklausomai ar tai draugo buvusi žmona, ar turgaus bobutė...
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-06-18, 08:55:39 | Nr. # 34 |
ištikima klubo narė
|
Aš bendrauju civilizuotai ir tiek kiek reikia, tačiau jei pavyksta to išvengti gyvenu daug ramiau. Anksčiau aš irgi galvojau, kad sugebėsiu į viską reaguoti paprasčiau, bendrauti, bet dabar tiesiog nenoriu, kad "lipdytų" iš to bendrą šeimą. Kartą visą savaitgalį buvau su jų dukra, motina išvažiavo į Vilnių, draugas buvo komandiruotėje...man tai buvo nelengva. Apart kompiuterio ir televizoriaus ji nieko neveikė, apie besivystantį normalų pokalbį aš jau nekalbu...Tik tiek, kad ji buvo...Kai mama atvažiavo jos pasiimti - man tarsi akmuo nukrito, pasikalbėjom ir pasirodo, kad namuose tai vaikas su charakteriu, moka ir balsą pakelt... o kai pas mus ateina - tai vaidina tokią nuskriaustą, kuklią mergaitę, kad jau visko prisigalvojom...Pasirodo, kad moka būt ir kitokia.
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-06-18, 09:55:52 | Nr. # 35 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (minimi) man savaime taip iseina,vistiek kartu vaziuojame vaiku pasijimt,i ju gimtadienius,na juk netylesi..mano vyras su jos vyru irgi tap sutaria persimeta pora zodziu...paprasciausiai niekas nesizvalgo atgal...gyvena taip kaip yra...manau kad yra dvi laimingos seimos na,va kaip smagu jei jau vaikuciu is pirmos santuokos yra,manau nepavyks likt nuosaly,cia as apie savo brolio drauge mastau,nors ji su buvuse zmona nebendrauja,ka ir as sunkiai isivaizduoju(pati mazai bendrauju,nes tik broli bando smeist)bet jau vaiku neisvengia,daznai pas juos gyvena 2,o vyriausia dukra tai tokio charakterio ,kad visus taip toli siuncia.......nors tik 13m,mociutei su mama jau uzdavus yra,per daug laives dave,tiksliau nesirupina vaikais pirma zmona,o teismas jai paliko.Bijau kad neprarastume vyriausios,jau dabar juodais nagais vaiksto-gote matai atsirado 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-06-18, 10:10:31 | Nr. # 36 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) na,va kaip smagu jei jau vaikuciu is pirmos santuokos yra,manau nepavyks likt nuosaly,cia as apie savo brolio drauge mastau,nors ji su buvuse zmona nebendrauja,ka ir as sunkiai isivaizduoju(pati mazai bendrauju,nes tik broli bando smeist)bet jau vaiku neisvengia,daznai pas juos gyvena 2,o vyriausia dukra tai tokio charakterio ,kad visus taip toli siuncia.......nors tik 13m,mociutei su mama jau uzdavus yra,per daug laives dave,tiksliau nesirupina vaikais pirma zmona,o teismas jai paliko.Bijau kad neprarastume vyriausios,jau dabar juodais nagais vaiksto-gote matai atsirado Sudėtinga situacija, bet ir paauglystė savo daro...
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-06-18, 10:17:26 | Nr. # 37 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vėja) Sudėtinga situacija, bet ir paauglystė savo daro... zinok ji nuo gimimo gana sudetinga asmenybe,augant brolis bande dar auglet,bet broliene stodavo,kad vaikui duok ramybe isaugs,tai ir isaugo su raguciai o paauglyste faktas kad dadejo,tai ir bijom visi,kad klyskeliais nenueitu 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-06-18, 10:38:09 | Nr. # 38 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) zinok ji nuo gimimo gana sudetinga asmenybe,augant brolis bande dar auglet,bet broliene stodavo,kad vaikui duok ramybe isaugs,tai ir isaugo su raguciai o paauglyste faktas kad dadejo,tai ir bijom visi,kad klyskeliais nenueitu Įsivaizduoju, kad nelengva. Blogai, kai vaikus - vienas glaudžia, kitas baudžia. Manau, kad tėvai turėtų susitarti bendrai - kas leidžiama, ko ne, kokios ir kieno pareigos...O paauglystė - ieškojimų metas, tad svarbu, kad šalia būtų žmonės, kurie parodytų teisingus kelius, o ne nuvestų klystkeliais...
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-06-18, 16:04:03 | Nr. # 39 |
ištikima klubo narė
|
tai kad mamai dzin i vaikus tik ir taiko kam palikt,taip nuo mazens,tai taip ir gaunas 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-06-19, 07:18:19 | Nr. # 40 |
ištikima klubo narė
|
Lazda turi du galus - šiandien jai nerūpi vaikai, po kiek laiko galbūt ji jiems nerūpės...
Žinutę redagavo Vėja - Penktadienis, 2009-06-19, 07:19:08 |
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-06-19, 08:16:25 | Nr. # 41 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Quote (Vėja) Įsivaizduoju, kad nelengva. Blogai, kai vaikus - vienas glaudžia, kitas baudžia. Manau, kad tėvai turėtų susitarti bendrai - kas leidžiama, ko ne, kokios ir kieno pareigos...O paauglystė - ieškojimų metas, tad svarbu, kad šalia būtų žmonės, kurie parodytų teisingus kelius, o ne nuvestų klystkeliais Čia yra tiesa, kai nėra drausmės blogai. O ji turi būti iš abiejų tėvų vienoda. Galiu pasakty iš savo patirties. Kokią gėdą patyriau prieš porą dienų, net sarmata dar dabar..... 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-06-19, 08:20:38 | Nr. # 42 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vėja) Lazda turi du galus - šiandien jai nerūpi vaikai, po kiek laiko galbūt ji jiems nerūpės... jau dabar atsiliepe,berniukas po teismo sako,dar kelis metus turesiu pakentet su mama,nes dabar as dar per mazas kad galeciau teve pasirinkt-ziauru,vyresnelei,tai ant mamos dzin,nes viska pati daros(valgyt ir tt),tik mazoji dar prisirisus.Dabar mama nepamasto,kad ir vaikai savo augancius protelius turi,greit viska suves,kas kaip 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-06-19, 08:34:12 | Nr. # 43 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Odeta) Čia yra tiesa, kai nėra drausmės blogai. O ji turi būti iš abiejų tėvų vienoda su tinku,kad abu turi laikytis vienodo auklejimo,mes jei pabaram tai abu,kad vaikui nesusisuktu galvele,ar as blogai padariau,o gal netaip jau ir blogai Quote (Odeta) Kokią gėdą patyriau prieš porą dienų, net sarmata dar dabar.... tai kas dabar nutiko?
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-06-19, 08:34:38 | Nr. # 44 |
ištikima klubo narė
|
Belieka pačios motinos gailėt, nes vaikai ilgai nuoskaudų nepamiršta...
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-06-19, 08:38:36 | Nr. # 45 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vėja) Belieka pačios motinos gailėt, nes vaikai ilgai nuoskaudų nepamiršta... :agree:man tokios motinos gegutes,nes vaikam anksti suagusiojo rupesciai uzkraunami(visais klausimais pats turi nusprest )
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-06-19, 08:48:16 | Nr. # 46 |
ištikima klubo narė
|
Man irgi daug nesuvokiamų dalykų, bet tiesiog yra tokių žmonių, kurių neįmanoma pakeisti ir privalai juos priimti tokius kokie jie yra, o auklėti-moralizuoti juos - beprasmiška...
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-06-19, 08:52:25 | Nr. # 47 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vėja) r privalai juos priimti tokius kokie jie yra, o auklėti-moralizuoti juos - beprasmiška... o as tokiu zmoniu vengiu ir bendrauju su vaikais,nes jos poziuris man nepriimtinas,kam jei lyst i akis kai man ant brolio apkalba,jau pabodo per 4m,laikas suprast kad ju seimai galas ir susitaikyt,pradet nauja gyvenimo etapa 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-06-19, 08:54:51 | Nr. # 48 |
ištikima klubo narė
|
Tas ir liūdniausia, kad po skyrybų - dažnai žmonės vienas kitą ima šmeižti, nešioti paskalas, skalbti "naminius" marškinius - viešai, o nuo to kenčia tik vaikai...Nežinau, kaip pati elgčiausi skyrybų atveju, bet ko gero laikyčiausi to posakio - arba gerai, arba jokių komentarų.
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-06-19, 08:58:47 | Nr. # 49 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vėja) Tas ir liūdniausia, kad po skyrybų - dažnai žmonės vienas kitą ima šmeižti, pas mus vien pusis karas is zmonos puses vis gandu sulaukiam,bet stengiames nekreipt demesio,tai aprimsta Quote (Vėja) nuo to kenčia tik vaikai. as gyvenciau sau ir del vaiku,bet tete galetu vaikus matyt,niekad nedrausciau,nes kvaila,bet tikiuosi nereiks patirt 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-06-19, 09:39:02 | Nr. # 50 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) as gyvenciau sau ir del vaiku,bet tete galetu vaikus matyt,niekad nedrausciau,nes kvaila,bet tikiuosi nereiks patirt Ir aš tikiuosi, kad neteks to patirt...nors nuo nieko nesi apdraustas
|
|
| |
|
|
|