Forumas Atvirukai

Diskusijų forumas geriems žmonėms
Paieška
Reklama
Mes soc. tinkluose
Google +

Facebook'e
Reklama
Kalbykla
500
Šiandien

Vardadienį švenčia:

Gimtadienį švenčia:
minimi(40)

-PASVEIKINK-

Naujos žinutės forume
Paieška | Klubo nariai | Taisyklės

Vaikai iš buvusių santuokų
Vėja Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-03-26, 09:09:18 | Nr. # 76
ištikima klubo narė

nuo: 2008-11-25
žinutės: 4182

dovanėlės: 20
laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Aš irgi taip galvoju, bet manau, kad ir vaikas - ne tik suaugęs žmogus turi įdėti šiek tiek pastangų, kad būtų galima draugiškai ir smagiai bendrauti...Juk negali visą laiką būti tuo linksmintoju ar juokdariu...kartais jaučiu dėl to įtampą viduje...

Odeta Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-03-28, 09:41:03 | Nr. # 77
ištikima klubo narė

nuo: 2009-02-11
žinutės: 4947

vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
Quote (Jurgute)
Aš irgi taip galvoju, bet manau, kad ir vaikas - ne tik suaugęs žmogus turi įdėti šiek tiek pastangų, kad būtų galima draugiškai ir smagiai bendrauti...Juk negali visą laiką būti tuo linksmintoju ar juokdariu...kartais jaučiu dėl to įtampą viduje...

Tikrai taip, Jurgute, buvimas juokdariu, visų įgeidžių pildymas ir lipimas per savo AŠ tai tik kenkimas sau ir pačiai porai.

Vėja Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 11:04:42 | Nr. # 78
ištikima klubo narė

nuo: 2008-11-25
žinutės: 4182

dovanėlės: 20
laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Radau, mano nuomone, labai tikslų apibūdinimą - Vaikų iš pirmos santuokos ir naujo partnerio santykiai kažkuo panašūs į marčios ir anytos: tai skirtingi žmonės, kurie susitinka per vieną savą.

Odeta Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-03-09, 15:09:49 | Nr. # 79
ištikima klubo narė

Quote (Vėja)
į marčios ir anytos: tai skirtingi žmonės, kurie susitinka per vieną savą.

Išmintingi žodžiai, yra didelė dalis tiesos.

Odeta Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2012-03-18, 09:02:06 | Nr. # 80
ištikima klubo narė

Norėjau paklausti ką daryti... Vyrui skiriantis su pirma žmona buvo priteista 200lt. Tada jis buvo dirbantis. Dabar turim du mažus vaikus santuokoje,vyras bedarbis gauna 530lt.bedarbio pašalpą. Žmona turi darbą,truputį daugiau nei 700lt. gauna algos,gyvena socialiniame būste,gauna kompensacijas už šilimą ir t.t.turi sugyventinį,bet oficialiai gyvena viena,nesituokia vien del to,jog nereiketų rodyti jo pajamų. Tas butas buvo skirtas jiems kaip šeimai,bet vyras paliko jai. (Raštu nieko nerašė).
Mes 4 gyvename nuomojame bute su daliniais patogumais,nuoma sieka vien 150lt. o kur pragyvenimas...Ar yra kokia galimybė sumažinti alimentus iki minimumo? Iki to vieno MGL? Patarkit ką daryti merginos...
Ji gauna visas kompensacijas,kaip minejau,viska. Sugyventinis uzirba gerai,nelegaliai,pustosi,metosi pinigais. O mes keturi gyvename is jo bedarbio pašalpos ir mano gaunamų 180lt.naslaičių šalpos pencijos,kol mokaus...Nuoma 150lt,administravimas vien 50lt.... death
Galvojam kreiptis dėl sumažinimo iki 130lt ir viskas.... nunu

stebėtoja Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2012-03-19, 15:17:39 | Nr. # 81
ištikima klubo narė

nuo: 2009-06-23
žinutės: 5669

Odeta, net nežinau ką patarti . Tik kažkaip užkliuvo tavo našlaičių šalpos pensija kodėl ji tokia maža tik 180lt ? jei tau dar nėra 24 metų ir mokaisi turėtum gauti apie 500lt , ir dar galėtum gauti socialinę stipendiją apie 300lt . Paidomėk tuo . O jei baigsi mokslus ir negausi darbo , tada iš kart kreipkis į socialinį skyriu ir turėtum gauti 6 mėn po 300lt .

Odeta Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2012-03-19, 18:00:11 | Nr. # 82
ištikima klubo narė

Quote (stebėtoja)
Odeta, net nežinau ką patarti . Tik kažkaip užkliuvo tavo našlaičių šalpos pensija kodėl ji tokia maža tik 180lt ? jei tau dar nėra 24 metų ir mokaisi turėtum gauti apie 500lt , ir dar galėtum gauti socialinę stipendiją apie 300lt . Paidomėk tuo . O jei baigsi mokslus ir negausi darbo , tada iš kart kreipkis į socialinį skyriu ir turėtum gauti 6 mėn po 300lt .

Ačiū, už rūpestį agree ,ta pašalpa-pencija tokia maža dėl to,kad aš nevisai našlaitė,o besimokant netekau tik tėvo. Motina yra. Apskaičiavo pagal jo darbo stažą,tai išvis gavosi mėn. tik 97lt,tada kreipiausi į globą,jie skyrė tokią.
O dėl tos kotos problemos,jau susitvarkyta nemokama teisinė pagalba ir matysim...Jei darbo neatsiras niekur vyrui,as gi nemokėsiu iš savų,kelių grašių,ar mums šeimai skirtos pašalpos fear

Search:
Prisijungimas
Reklama
Mūsų draugai
Kirpėja Inga
MMA klubas
Jūsų nuoroda čia

Radijas ¦ Dienoraštis ¦ Mūsų draugai ¦ Google+ ¦ Facebook ¦ Adf.ly ¦ Kontaktai ¦ Grįžti į viršų Į viršų

Hosted by uCoz man ftp