Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Buvę sutuoktiniai
| |
Ievux |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-01-08, 12:00:52 | Nr. # 26 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-04-07
vieta: Šiauliai
vaikai: Danielius ir Arturas
|
Quote (Laiminge) Bet vistiek juodai uzknisa. Tikrai bjauru... jums belieka tik ignoruoti ja...
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-01-08, 12:23:57 | Nr. # 27 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Quote (Laiminge) Bet vistiek juodai uzknisa. nu bet ir įkyrumas moteriškutės net neisivaizduoju ką tokiu atveju daryčiau , bet garantuoju, kasd svo trigrašį tikrai įkiščiau 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-01-08, 14:51:01 | Nr. # 28 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (Laiminge) o pas mus tokia situacija: su saviskiu esame daugiau nei 5 metai, o jo buvusi zmona iki siol paskui ji laksto... skambineja, rasineja...Jis net nekalba su ja, ragelius meto..o zinutes is jos puses tik su viena mintim: sugrizk...dar nesistebeciau gal tai, jei tai butu pirmais menesiais, metais gal butut...bet kai jau daugiau nei 5 metai, o ji vis persekioja..... na dziuagiuos, kad bent mieste kitam gyvena, tai netenka susidurt... Bet vistiek juodai uzknisa. beprotė,čia dievaži nebejuokinga,sunku,ką ir patart,vyras turbūt jau neapykantą,pasibjaurėjimą tikiu jos elgesiu jaučia,o tau tai išvis sunku..
|
|
| |
Laiminge |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2010-01-09, 10:58:38 | Nr. # 29 |
naujokas (-ė)
nuo: 2010-01-07
|
Tai va, kad sieja vaikutis, bet mano nuomone, jis tik kaip priemone skambinet be priezasties...lyst i musu gyvenima ir t.t. o trigrasi ikist..kaip kokiu budu..priekaistaut? ar su ja estis? per viena portala buvom su ja susirase ziuariom zinotem..bet kas is to..geriau nepristot prie tokiu..
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2010-01-09, 13:46:26 | Nr. # 30 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Laiminge) Tai va, kad sieja vaikutis, bet mano nuomone, jis tik kaip priemone skambinet be priezasties...lyst i musu gyvenima ir t.t. o trigrasi ikist..kaip kokiu budu..priekaistaut? ar su ja estis? per viena portala buvom su ja susirase ziuariom zinotem..bet kas is to..geriau nepristot prie tokiu.. aš taip pamasčiau,kad jei jau su ja tu rimtai esi bendravus,tai gal tikrai nebeverta peštis,bent jau tau..visas bendravimą palik vyrui,o tas turėtų gal kiek mažiau rūpintis jų bėdom,aišku nesakau,kad apleist,bet aiškiai duot suprast,kad turi savo naują šeimą,o buvusioj šeimoj tik sūnų,kuris kiek suprantu,jau nėra leliukas..gal galima vaikiuką pas jus pasiimt pasidžiaugt,kad ji dar tai aiškiau suprastų...aš pasakoju,kaip mano brolis darė,nes pradžioj viskuo irgi perdaug rūpinosi,tai ko tik nebuvo...bet dabar po kelių metų ir advokatų paprotintas kitaip elges,o iš trijų jo vaikučių du jau nori gyvent su juo,nors ir dabar visos atostogos ir savaitgaliai būna su tėčiu..
|
|
| |
Laiminge |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-01-12, 15:40:47 | Nr. # 31 |
naujokas (-ė)
|
Aciu balamdiene. Na jis nepersistengia spresdamas ju problemu. Su vaiku bendrauja (jam jau 11 tad tikrai nebe leliukas), atsivezam kartais pas mus (nors retokai), motina pastoviai vaika nuteikineja pries teva.. Dabar jau pati stengiuosi kuo maziau kreipt demesio..bartis su ja ne variantas..nera su ja jokios kalbos man...O kai maniskiui ji skambina, vien pagal atsiliepimo tona, jo kalba su ja galiu pasakyt kas skambina..jokiu meilumu nera..net pats rageli daznai numeta...
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-01-13, 11:44:00 | Nr. # 32 |
ištikima klubo narė
|
Laiminge, tai situacija labai panaši į mano brolio..tikrai sunku,kai taip yra,galiu palinkėt tik stiprybės,su laiku,gal vaikiukas pamatys kas kaip yra,nes mažą gali nuteikt,vėliau jau jie savo nuomonę turi..laikykitės..
|
|
| |
Laiminge |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-01-13, 13:09:17 | Nr. # 33 |
naujokas (-ė)
|
Aciu labai..kaip nors.. 
|
|
| |