Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Kurioje lovos pusėje miegate?
| |
Viza |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-10-24, 13:23:10 | Nr. # 26 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-24
vieta: Vln
vaikai: Dukra
|
Quote (Tinakris) Tai jau tikriausiai Bet šiaip pagalvojus, vyras tai mums iš kairės miega Kaip sakant, "lievas" jis gaunasi Cia jie mus laiko kad i kaire nepabegtume 
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-10-24, 14:49:52 | Nr. # 27 |
administratorė
|
Quote (Viza) Cia jie mus laiko kad i kaire nepabegtume 
|
|
| |
Viktorija |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2008-10-26, 19:46:53 | Nr. # 28 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-09-04
vieta: Šiauliai
|
Quote (Viza) Cia jie mus laiko kad i kaire nepabegtume 
|
|
| |
pasakele |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2008-11-04, 15:51:36 | Nr. # 29 |
naujokas (-ė)
nuo: 2008-11-03
vieta: Kaunas
vaikai: Mantas
|
As tai miegu desinej pusej, kazkaip net neissimiegociau kitoj pusej, visur kur nuvaziuojam ir nakvojam as visur guluosi desinej pusej. 
|
|
| |
Heizi |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2008-11-04, 16:46:07 | Nr. # 30 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-01
vieta: Vilnius
dovanėlės: 0
laimėjimai:
|
Niu kaip kaistia, va dabar pagalvojau - nu tikrai taigi ir aš dešinėj vyro miegu Quote (Tinakris) O man naktį vaiką visada vyras paduoda, aš pamaitinu ir jis vėl padeda Todėl ir miegu ne prie krašto Ir aš, kai miegojom sofkutei ir vaikai buvo maži, miegodavau prie sienos - o mažes vyras padavinėjo, oi dar po maitinimo ir panešiodavo, kol atrūgs (nes atpildavo dažnai) 
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2008-11-04, 22:09:46 | Nr. # 31 |
administratorė
|
Quote (Heizi) mažes vyras padavinėjo, oi dar po maitinimo ir panešiodavo, kol atrūgs (nes atpildavo dažnai) happy Geri vyrai ir turi padėti mamoms Dėl to mes juos tai mylime 
|
|
| |
arija |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2008-11-25, 21:43:17 | Nr. # 32 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-31
vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
|
Va ką perskaičiau : Jei miegama veidu į veidą, apsikabinę rankomis vienas kitą, tai didžiausia dvasinio jaukumo išraiška. Taip užmiegama po karšto sekso, kai abu partneriai dosniai dalijasi aistra ir meile. Kiek atiduoda, lygiai tiek ir gauna. Jei vienas iš nugaros apsikabinęs kitą, tai sutuoktiniai jaučiasi patogiai ir jaukiai, o vienas apsiima labiau globoti kitą – tą, kuriam šiuo momentu norisi patirti malonų saugumo jausmą. Miegok, mieloji, tu – saugi. Tavimi pasirūpinsiu aš. Jei sutuoktiniai taip susipina rankomis ir kojomis, kad sunku atsirinkti, kiek jų turi. Dažnai kažkuris dominuoja labiau. Taip, „man tavęs reikia“ šiek tiek daugiau nei įprastai. Šiek tiek labiau, nei įprastai „tu – mano“. „Aš be tavęs – tik neužpildyta midumi taurė“. „Niekam tavęs neatiduosiu, nepaleisiu, net nesvajok!“ Jei moteris miega prisiglaudusi prie vyro krūtinės, tai vyras patenkintas savimi, moteris patenkinta savo vyru... Jei nugaromis viens į kitą, susiglaudę, tai ramybė ir santarvė, viskas gerai. „Šiandien noriu šiek tiek erdvės sau, bet tu nepamiršk, kad esi man labai svarbus ir reikalingas“. „Aš tave myliu“. Jei ant pilvo, išskleidus rankas, viena kūno dalimi liečiant partnerį, tai „Pasaulis – mano, o aš - jo valdovas“. „Tu nusiramink, mano pasaulyje yra vietos ir tau“. „Tu – miela“. Jei nusisukus vienas nuo kito, nesiliečiant, tai santykių temperatūra smarkiai krito. Kaip po per didelės paracetamolio dozės – nesijaučia nei temperatūros, nei didelio gerklės skausmo. „Gyvenu sau – ir miegu sau“. „Aš net nepastebėjau, kada užmigai tu“. „Ir ar miegojai kartu“. Jei nusisukę ir įsitaisę kuo toliau vienas nuo kito, tai jau ne apatija, tai ne „man niekas nesvarbu“, ne „laisvė“, tai audra, nubloškusi sutuoktinius į priešingus krantus. Kiekvienas tyliai niršta, savo įniršį demonstruoja tempdamas antklodės kampą į savo pusę. Nes nori kuo griežčiau ir įtikinamiau parodyti savo pyktį ir nesusitaikymą.
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2008-11-25, 23:46:11 | Nr. # 33 |
administratorė
|
Liuks, arija, labai geras straipsniukas 
|
|
| |
lašas |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2008-11-26, 08:11:22 | Nr. # 34 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-13
|
Atsisėdau ir galvojau nagi kurioj pusėj aš miegu, pasirodo ir aš dešinėje, bet ne prie krašto 
|
|
| | |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2008-11-27, 09:10:37 | Nr. # 36 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Jei vienas iš nugaros apsikabinęs kitą, tai sutuoktiniai jaučiasi patogiai ir jaukiai, o vienas apsiima labiau globoti kitą – tą, kuriam šiuo momentu norisi patirti malonų saugumo jausmą. Miegok, mieloji, tu – saugi. Tavimi pasirūpinsiu aš. Blema, kaip fainiai..vadinasi, mudu rūpinamės vienas kitu...O kurioj pusėj miegu negaliu pasakyti, nes kraustausi iš vienos pusės į kitą, kartais sugalvojam ir persikeliam į kitą lovos galą...vis įdomiau kažką pakeisti ir juokinga būna, kai reikia keliaut apsimiegojusiai į tualetą :D...gali pasiklyst savo lovoj... 
|
|
| |
smeizike |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2008-12-15, 23:32:30 | Nr. # 37 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-03
vaikai: vaikiukas jau pakeliui :)
|
Quote (Tinakris) Ale, žiūriu, dauguma miega vyrui iš dešinės lol Super ok2 o as labai daznai kaitalioju puses, kadangi miegu atsukusi nugara, o ilgai miegoti ant vieno sono negaliu. kartais vaikinas net pyksta del tokio susistumdymo 
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2008-12-17, 19:26:53 | Nr. # 38 |
administratorė
|
Quote (smeizike) o as labai daznai kaitalioju puses, kadangi miegu atsukusi nugara, o ilgai miegoti ant vieno sono negaliu. kartais vaikinas net pyksta del tokio susistumdymo Gal ir nebloga idėja kaitaliotis pusėmis 
|
|
| |
tomega |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2008-12-18, 13:41:10 | Nr. # 39 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2008-12-18
vaikai: Dukrytė Urtė
|
Quote (Tinakris) Gal ir nebloga idėja kaitaliotis pusėmis bandžiau porą kartų apsikeisti vietomis, bet matyt už mano išgulėtas duobutes nėra nieko nuostabiau nes finale kazkokiu budu vistiek vidury nakties vyra iškabarkštinu į savo pusę 
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2008-12-18, 23:55:45 | Nr. # 40 |
administratorė
|
Quote (tomega) bandžiau porą kartų apsikeisti vietomis, bet matyt už mano išgulėtas duobutes nėra nieko nuostabiau Kai reikėjo apsikeisti su vyru vietomis (kai laukiausi), tai sunkiai man ėjosi miegoti prie krašto... Baisiai buvau pasiilgus "savo kampelio" (taip vadinu )
|
|
| |
Kristi |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-12-19, 11:00:16 | Nr. # 41 |
naujokas (-ė)
nuo: 2008-10-02
vieta: Gargždai
|
Quote (Tinakris) Kai reikėjo apsikeisti su vyru vietomis (kai laukiausi), tai sunkiai man ėjosi miegoti prie krašto... Baisiai buvau pasiilgus "savo kampelio" (taip vadinu ) Visiska tiesa, kampelis ir man visada jaukesnis ir siltesnis uz lovos krasta 
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-12-19, 12:01:19 | Nr. # 42 |
administratorė
|
Quote (Kristi) Visiska tiesa, kampelis ir man visada jaukesnis ir siltesnis uz lovos krasta Čia gal kaip pripranti? Va, mano vyrui labiau patinka prie krašto miegoti Nors, jam iš tiesų didelio skirtumo nėr 
|
|
| |
Kristi |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-12-19, 16:18:01 | Nr. # 43 |
naujokas (-ė)
nuo: 2008-10-02
vieta: Gargždai
|
Gal is ties esu pripratus, bet kai guliu pries karasto, atrodo, kad iskrisiu 
Žinutę redagavo Kristi - Penktadienis, 2008-12-19, 16:18:34 |
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-12-19, 17:11:00 | Nr. # 44 |
administratorė
|
Quote (Kristi) Gal is ties esu pripratus, bet kai guliu pries karasto, atrodo, kad iskrisiu 
|
|
| | |
Balanda |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-03-10, 17:33:43 | Nr. # 46 |
administratorė
|
Quote (GRUODĖ) nu, jei suks į kairę, tai ras mane begulinčią Labai gera mintis 
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-03-10, 19:09:54 | Nr. # 47 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-18
vieta: kaunas
vaikai: justas
dovanėlės: 32
laimėjimai:
|
as prie krastuko,anksciau tik prie sienos guledavau,bet kai atsirado maziukas...na nejau sokinesiu nakti per vyra,labai megstu isriest uzpakali ir butinai turi apsikabint is nugaros.vat tep,viska pasakiau 
|
|
| |
xxx |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-03-14, 17:47:16 | Nr. # 48 |
Removed
|
kairėje 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-03-14, 18:44:01 | Nr. # 49 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (minimi) megstu isriest uzpakali ir butinai turi apsikabint is nugaros.vat tep,viska pasakiau Quote (GRUODĖ) O aš vyrui iš kairės nu, jei suks į kairę, tai ras mane begulinčią Quote (arija) Jei nugaromis viens į kitą, susiglaudę, tai ramybė ir santarvė, viskas gerai. „Šiandien noriu šiek tiek erdvės sau, bet tu nepamiršk, kad esi man labai svarbus ir reikalingas“. „Aš tave myliu“. Jei ant pilvo, išskleidus rankas, viena kūno dalimi liečiant partnerį, tai „Pasaulis – mano, o aš - jo valdovas“. „Tu nusiramink, mano pasaulyje yra vietos ir tau“. „Tu – miela“. J mes dabar taip miegam,nes mazius pas mane po sparneliu ,o siaip desinej pusej,prie krasto Quote (Viza) Cia jie mus laiko kad i kaire nepabegtume kiek prisijuokiau skaitydama 
|
|
| | |
|
|
|