Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Smurtas šeimoje
| |
Ievux |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-04-16, 08:10:12 | Nr. # 26 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-04-07
vieta: Šiauliai
vaikai: Danielius ir Arturas
|
Quote (arija) Pas mane ir buvo (na dar tebėra) smurtas šeimoj mad patėvis mėgsta stikliuką pakilnojas parodyt kas šeimininkas mad vaikystėj iki kraujo yr sumušęs, žandikaulį sulaužęs, išžagint norėjo wow2 vien žo ... Lig šiol nesuprantu kodėl mama nesiskiria, nors gerai į skūrą gauna, su mėlynėm vaikšto tooth myli matyt be galo cool o saviškiam vaikam kartais išrašau beržinės kaip gi be jos biggrin Irgi ne pyragai buvo ...svarbiausia,kad tie ispuoliai ir ju skriaudos nepaliktu dideliu ir giliu randu... Pas mus tevas neziurejo ar vaikas,ar mama,ant visu vienodai puldavo,tik jauniausiai sesutei labiau pasiseke,maziau viso to smurto mate ...Broli perdures buvo, issikapste ( labai geri gydytojai istrauke)... turbut visos,kurios patyre seimoj smurta,tevu agresija,galetu pasakot ir pasakot,gautusi storiausia knyga,pilna asaru,nuoskaudu,nusivylimu...
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-04-16, 09:15:51 | Nr. # 27 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (Ievux) Pas mus tevas neziurejo ar vaikas,ar mama,ant visu vienodai puldavo,tik jauniausiai sesutei labiau pasiseke,maziau viso to smurto mate ...Broli perdures buvo, issikapste ( labai geri gydytojai istrauke).. tikrai sunku,auganciam vaikui,reike but l. stiprem ,kad nepaliktu itakos,nes as pavyzdziui likau nervuota,kita kartais del menkniekio suspirgstu ,o paskui geda 
|
|
| |
Ievux |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-04-16, 09:18:14 | Nr. # 28 |
ištikima klubo narė
|
O man palikimas drebancios rankos.. 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-04-16, 09:24:41 | Nr. # 29 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Ievux) O man palikimas drebancios rankos.. man jau sita stadija praejo,net nepastebejau kada,matyt isgyde,jau 8m kartu gyvenam 
|
|
| |
mazea |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-04-16, 11:37:57 | Nr. # 30 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-22
vieta: spain
vaikai: Laurynas
|
siaubas kaip baisu na man mazute kai buvau tai pilva skaudedavo,nes tevas ir budavo megejes gryzt is darbo pageres,bet niekad nesimusdavo,kartais pagasdindavo mama,bet jau senai tas pilvas neskauda,maza turbut nervuodavausi.Aciu dievui,to ko jus nemaciau,tai ziauru,lb gaila tu mamu,stiprybes joms 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-04-16, 19:55:05 | Nr. # 31 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Quote (Ievux) turbut visos,kurios patyre seimoj smurta,tevu agresija,galetu pasakot ir pasakot,gautusi storiausia knyga,pilna asaru,nuoskaudu,nusivylimu... Ir tikros gyvenimiškos patirties.Ievux, daug tavo žodžiuose tiesos, labai daug. Aš galiu daugiau papasakoti apie moralinį smurtą, nei fizinį. Tokį esu patyrusi vaikystėje neretai. Per motinos su patėvio girtuoklystes teko matyti visko, kaip mušasi tarpusavyje iki kraujo, o tas mum vaikam būdavo baisiausia...Mus girti iš vydavo iš namų, iškoliodavo ( tikra motina). Stovėdavom su broliu spalio viduryje basi, su naktiniais ant žemės kieme drebėdami ir bijodami net koją namo ikelt. Miegodavom šiauduose ar taip kur. Ryte isiblaivę ieškodavo, atsiprašydavo ir viskas iš naujo... Galiu pasakyti, kad tiek fizinis, tiek moralinis smurtas yra žiaurus dalykas.
|
|
| |
Ritaka |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-04-16, 21:55:46 | Nr. # 32 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-09
vaikai: du berniukai ir dukrytė
|
as ir maciau ir silto ir salto.gyvenant su pirmu vyru teko ir melynes slepti,ir akis uzverktas sukti i sona.....baisu prisiminti.ir gerdavo savaitemis,darbe iki pirmo atlyginimo padirbdavo,daiktus is namu nese,vis grasino,kad ismes is ketvirto auksto,baisu,geriau neprisiminti..... 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-04-17, 08:41:01 | Nr. # 33 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Žinot, skaitau ir nepaisant visų Jūsų patirtų nuoskaudų didžiuojuosi Jumis, kad bent dabar gyvenat kitokį gyvenimą, dažiaugiatės savo šeimomis ir vaikučiais...Esat stiprios moterys ir drąsios, kad kalbat apie tai.
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-04-17, 09:49:56 | Nr. # 34 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Odeta) ..Mus girti iš vydavo iš namų, iškoliodavo ( tikra motina). Stovėdavom su broliu spalio viduryje basi, su naktiniais ant žemės kieme drebėdami ir bijodami net koją namo ikelt. Miegodavom šiauduose ar taip kur. Ryte isiblaivę ieškodavo, atsiprašydavo ir viskas iš naujo... Galiu pasakyti, kad tiek fizinis, tiek moralinis smurtas yra žiaurus dalykas. baisu viska tas nesveikas vartojimas padaro Quote (Ritaka) as ir maciau ir silto ir salto.gyvenant su pirmu vyru teko ir melynes slepti,ir akis uzverktas sukti i sona.....baisu prisiminti.ir gerdavo savaitemis,darbe iki pirmo atlyginimo padirbdavo,daiktus is namu nese,vis grasino,kad ismes is ketvirto auksto,baisu,geriau neprisiminti..... vat as vyrui iskart susipazinus pareiskiau,kad negyvensiu su pijoku ir mustuku nu kol kas ,net stipriai nesipykstam as aplamai tokios nuomones kad moteris turi nesileist zemint nei saves nei vaikuciu,geriu jau pusbadziu gyvenciau nei su 
|
|
| |
Ievux |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-04-17, 09:55:09 | Nr. # 35 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Odeta) Ir tikros gyvenimiškos patirties.Ievux, daug tavo žodžiuose tiesos, labai daug. Aš galiu daugiau papasakoti apie moralinį smurtą, nei fizinį. Tokį esu patyrusi vaikystėje neretai. Per motinos su patėvio girtuoklystes teko matyti visko, kaip mušasi tarpusavyje iki kraujo, o tas mum vaikam būdavo baisiausia...Mus girti iš vydavo iš namų, iškoliodavo ( tikra motina). Stovėdavom su broliu spalio viduryje basi, su naktiniais ant žemės kieme drebėdami ir bijodami net koją namo ikelt. Miegodavom šiauduose ar taip kur. Ryte isiblaivę ieškodavo, atsiprašydavo ir viskas iš naujo... Galiu pasakyti, kad tiek fizinis, tiek moralinis smurtas yra žiaurus dalykas. galiu tik isivaizduot kaip sunku buvo ...
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-04-17, 18:47:24 | Nr. # 36 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Ievux) galiu tik isivaizduot kaip sunku buvo užtai nevirškinu savo motinos iki šiol, nežinau tegu smerkia mane,kiti, bet taip jau yra. Aš niekada negalėčiau taip elgtis su savo vaikais Ir dabar amžiais prikaišo kai ateina,, oi, kad aš pirkčiau pampersus, geriau vystiklan, kiek alaus išeina" sakau nekenčiu aš jos 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-04-17, 19:54:37 | Nr. # 37 |
ištikima klubo narė
|
Gal geriau gailėt, juk ji serga...
|
|
| |
Ievux |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-04-17, 20:21:23 | Nr. # 38 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Odeta) užtai nevirškinu savo motinos iki šiol, nežinau tegu smerkia mane,kiti, bet taip jau yra. Aš niekada negalėčiau taip elgtis su savo vaikais whine Ir dabar amžiais prikaišo kai ateina,, oi, kad aš pirkčiau pampersus, geriau vystiklan, kiek alaus išeina" sakau nekenčiu aš jos dwarf Pilnumoj suprantu ka jauti..ta pati jutau tevui savo..praejo,dabar liko tik tiek,kad jis tevas,jausmu jokiu...ateina kartais,kad pinigu paprasyt,pabliaut,kaip jam blogai... Jurgute teisingai parase,jie ligoniai yra, o toks poziuris lengviau leidzia susitaikyt paciai su savo mintim ...laikykis ir nepasiduok savo pykciui 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-04-17, 21:08:19 | Nr. # 39 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Jurgute) Gal geriau gailėt, juk ji serga... Gera kitiem pasakyt, gailėk, atleisk... Todėl ir isikraustyt ketinu, kad netektų matyt ir dar labiau neapkęst. Quote (Ievux) ...laikykis ir nepasiduok savo pykciui parasčiausiai daug kartų buvo viskas atleista... kiek lysdavo reikalaudavo pinigų. duok ir viskas, mat privalau, kad ir vaikas bus ne valgęs... vogdavo maistą, pinigus, viską. Jei neduodavau pinigų koliodavo, net langus yra išdayžius, ČIA MOTINA?... Apie kokį gailestį gali būti kalba?....
Žinutę redagavo Odeta - Penktadienis, 2009-04-17, 21:10:05 |
|
| |
mazea |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-04-17, 21:23:18 | Nr. # 40 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-22
vieta: spain
vaikai: Laurynas
|
Quote (Odeta) parasčiausiai daug kartų buvo viskas atleista... kiek lysdavo reikalaudavo pinigų. duok ir viskas, mat privalau, kad ir vaikas bus ne valgęs... vogdavo maistą, pinigus, viską. Jei neduodavau pinigų koliodavo, net langus yra išdayžius, ČIA MOTINA?... Apie kokį gailestį gali būti kalba?.... tiesiog baisu patiketi kaip gali buti tokiu mamu?siaubas ka tu gyvenime matei...gaila taves.
|
|
| |
Ievux |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-04-17, 21:25:13 | Nr. # 41 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Odeta) Todėl ir isikraustyt ketinu, Oi Odeta tikrai uzjauciu , viskas dar karsta pas jus ten ...as pagalvojau,kad jus atskirai gyvenat... tikiu,tikrai tikiu,kad labai sunku tavo vietoj ir as noreciau issikelt kuo toliau...man lengviau,nes tevas toli,kazkur, ir pasirodo kartais kas du,kartais kas tris menesius, o buvo ir pusmeciui dinges...uz tai ir pyktis pamazu atlegsta kai taip yra. Nu nesupyk, bet jau ir as turbut iskoliociau tokia mama jei tureciau pas tave gi mazas vaikas ...
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 09:17:31 | Nr. # 42 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Ievux) Oi Odeta tikrai uzjauciu , viskas dar karsta pas jus ten ...as pagalvojau,kad jus atskirai gyvenat... tikiu,tikrai tikiu,kad labai sunku tavo vietoj ir as noreciau issikelt kuo toliau...man lengviau,nes tevas toli,kazkur, ir pasirodo kartais kas du,kartais kas tris menesius, o buvo ir pusmeciui dinges...uz tai ir pyktis pamazu atlegsta kai taip yra. Nu nesupyk, bet jau ir as turbut iskoliociau tokia mama jei tureciau pas tave gi mazas vaikas ... Dvieju galų nams, atskiri iėjimai, visaks, bet vistiek gi... Užtai ir imam paskolą, kad tik pabėgt. Tik tą patyręs žmogus gali suprasti.
|
|
| |
Ievux |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 10:22:29 | Nr. # 43 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Odeta) Dvieju galų nams, atskiri iėjimai, visaks, bet vistiek gi... Butu kitam miesto gale vieni, o jus kitam, turbut lengviau butu .... Nu bet, as kaip pati uzaugau su smurtaujanciu tevu, kitur isgirsti ,kad tevas-vyras smurtauja,kazkodel nenustebina,taip kaip isgirstu,kad MAMA ,kuri turi buti ir drauge,ir guodeja,ir t.t. terorizuoja savo pacios vaikus ... liudna 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 10:26:13 | Nr. # 44 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Ievux) Butu kitam miesto gale vieni, o jus kitam, turbut lengviau butu Tai va, dėl to ir kraustomės kuo toliau. Quote (Ievux) kad MAMA ,kuri turi buti ir drauge,ir guodeja,ir t.t. terorizuoja savo pacios vaikus ... liudna Yra taip. Ir dar kaip. Tenka trauktis. Taip ir ruošiamės daryti.
|
|
| |
Ievux |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 10:28:08 | Nr. # 45 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Odeta) Yra taip. Ir dar kaip. Tenka trauktis. Taip ir ruošiamės daryti. 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 10:31:40 | Nr. # 46 |
ištikima klubo narė
|
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 11:05:07 | Nr. # 47 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Odeta) parasčiausiai daug kartų buvo viskas atleista... kiek lysdavo reikalaudavo pinigų. duok ir viskas, mat privalau, kad ir vaikas bus ne valgęs... vogdavo maistą, pinigus, viską. Jei neduodavau pinigų koliodavo, net langus yra išdayžius, ČIA MOTINA?... Apie kokį gailestį gali būti kalba?.... Žinai, Odeta, nesupyk...gaila, kad turi tokią mamą, tačiau ji serga, yra priklausoma nuo alkoholio, jei teisingai supratau - Tu manai ji suvokia,ką ji daro? Nemanau... O neapykanta - kartais galvoju, kad ji tiesiog nuodija Tavo paties gyvenimą...Ko gero net labaiusiai iš visų tuomet kenti pats, nes "verdi" pyktyje...Laimei, kažko panašaus man neteko patirti, bet turėjau draugę, kurios tėtis buvo toks, kaip Tavo aprašytoje situacijoje...Todėl net nesistebiu, ką išgyveni...mačiau visus draugės ir jos sesers išgyvenimus... Linkiu, kuo greičiau pakeisti gyvenamą vietą, gal tada Tavo gyvenime įsivyraus šiokia tokia ramybė..
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 11:10:36 | Nr. # 48 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Jurgute) Žinai, Odeta, nesupyk...gaila, kad turi tokią mamą, tačiau ji serga, yra priklausoma nuo alkoholio, jei teisingai supratau - Tu manai ji suvokia,ką ji daro? Nemanau... Čia tavo nuomonė. Aš ją geriau pažįstu ir geriau žinau kaip yra ištikrūjų. O ką tu siūlai? Taikstytis ir viską atiduoti, nepaisant to, kad vaikui mažiau klius??? Na jau ne.
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 11:18:54 | Nr. # 49 |
ištikima klubo narė
|
Aš nesiūlau taikstytis. Nepyk, nes jau karštis liejasi iš rašto...Tau skauda, todėl ir pyksti. Aš tyliu.
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 11:21:34 | Nr. # 50 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Jurgute) Aš nesiūlau taikstytis. Nepyk, nes jau karštis liejasi iš rašto...Tau skauda, todėl ir pyksti. Aš tyliu. Baik tu, nepykstu, ti bandau suprasti tavo požiūrį, nes jis visai kitoks šiuo klausimu 
|
|
| |
|
|
|