Forumas Atvirukai

Diskusijų forumas geriems žmonėms
Paieška
Reklama
Mes soc. tinkluose
Google +

Facebook'e
Reklama
Kalbykla
500
Šiandien

Vardadienį švenčia:

Gimtadienį švenčia:
Reklama(35)

-PASVEIKINK-

Naujos žinutės forume
Paieška | Klubo nariai | Taisyklės

Smurtas šeimoje
Ievux Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-04-16, 08:10:12 | Nr. # 26
ištikima klubo narė

nuo: 2009-04-07
žinutės: 1743

vieta: Šiauliai
vaikai: Danielius ir Arturas
dovanėlės: 23
Quote (arija)
Pas mane ir buvo (na dar tebėra) smurtas šeimoj mad patėvis mėgsta stikliuką pakilnojas parodyt kas šeimininkas mad vaikystėj iki kraujo yr sumušęs, žandikaulį sulaužęs, išžagint norėjo wow2 vien žo ... Lig šiol nesuprantu kodėl mama nesiskiria, nors gerai į skūrą gauna, su mėlynėm vaikšto tooth myli matyt be galo cool o saviškiam vaikam kartais išrašau beržinės kaip gi be jos biggrin

Irgi ne pyragai buvo ...svarbiausia,kad tie ispuoliai ir ju skriaudos nepaliktu dideliu ir giliu randu...
Pas mus tevas neziurejo ar vaikas,ar mama,ant visu vienodai puldavo,tik jauniausiai sesutei labiau pasiseke,maziau viso to smurto mate ...Broli perdures buvo, issikapste ( labai geri gydytojai istrauke)... turbut visos,kurios patyre seimoj smurta,tevu agresija,galetu pasakot ir pasakot,gautusi storiausia knyga,pilna asaru,nuoskaudu,nusivylimu...

balandiene Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-04-16, 09:15:51 | Nr. # 27
ištikima klubo narė

nuo: 2009-02-10
žinutės: 10973

vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
dovanėlės: 31
laimėjimai:
Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (Ievux)
Pas mus tevas neziurejo ar vaikas,ar mama,ant visu vienodai puldavo,tik jauniausiai sesutei labiau pasiseke,maziau viso to smurto mate ...Broli perdures buvo, issikapste ( labai geri gydytojai istrauke)..

tikrai sunku,auganciam vaikui,reike but l. stiprem ,kad nepaliktu itakos,nes as pavyzdziui likau nervuota,kita kartais del menkniekio suspirgstu badevil ,o paskui geda confused

Ievux Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-04-16, 09:18:14 | Nr. # 28
ištikima klubo narė

O man palikimas drebancios rankos.. sad

balandiene Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-04-16, 09:24:41 | Nr. # 29
ištikima klubo narė

laimėjimai:
Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (Ievux)
O man palikimas drebancios rankos..

man jau sita stadija praejo,net nepastebejau kada,matyt boylove isgyde,jau 8m kartu gyvenam ura

mazea Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-04-16, 11:37:57 | Nr. # 30
ištikima klubo narė

nuo: 2009-03-22
žinutės: 508

vieta: spain
vaikai: Laurynas
dovanėlės: 8
siaubas kaip baisu ohno na man mazute kai buvau tai pilva skaudedavo,nes tevas ir budavo megejes gryzt is darbo pageres,bet niekad nesimusdavo,kartais pagasdindavo mama,bet jau senai tas pilvas neskauda,maza turbut nervuodavausi.Aciu dievui,to ko jus nemaciau,tai ziauru,lb gaila tu mamu,stiprybes joms nunu

Odeta Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-04-16, 19:55:05 | Nr. # 31
ištikima klubo narė

nuo: 2009-02-11
žinutės: 4947

vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
Quote (Ievux)
turbut visos,kurios patyre seimoj smurta,tevu agresija,galetu pasakot ir pasakot,gautusi storiausia knyga,pilna asaru,nuoskaudu,nusivylimu...

Ir tikros gyvenimiškos patirties.Ievux, daug tavo žodžiuose tiesos, labai daug. Aš galiu daugiau papasakoti apie moralinį smurtą, nei fizinį. Tokį esu patyrusi vaikystėje neretai. Per motinos su patėvio girtuoklystes teko matyti visko, kaip mušasi tarpusavyje iki kraujo, o tas mum vaikam būdavo baisiausia...Mus girti iš vydavo iš namų, iškoliodavo ( tikra motina). Stovėdavom su broliu spalio viduryje basi, su naktiniais ant žemės kieme drebėdami ir bijodami net koją namo ikelt. Miegodavom šiauduose ar taip kur. Ryte isiblaivę ieškodavo, atsiprašydavo ir viskas iš naujo... Galiu pasakyti, kad tiek fizinis, tiek moralinis smurtas yra žiaurus dalykas.

Ritaka Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-04-16, 21:55:46 | Nr. # 32
ištikima klubo narė

nuo: 2009-03-09
žinutės: 3076

vaikai: du berniukai ir dukrytė
dovanėlės: 22
laimėjimai:
Balanda.lt rėmėja (-as)
as ir maciau ir silto ir salto.gyvenant su pirmu vyru teko ir melynes slepti,ir akis uzverktas sukti i sona.....baisu prisiminti.ir gerdavo savaitemis,darbe iki pirmo atlyginimo padirbdavo,daiktus is namu nese,vis grasino,kad ismes is ketvirto auksto,baisu,geriau neprisiminti..... smash

Vėja Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-04-17, 08:41:01 | Nr. # 33
ištikima klubo narė

nuo: 2008-11-25
žinutės: 4182

dovanėlės: 20
laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Žinot, skaitau ir nepaisant visų Jūsų patirtų nuoskaudų didžiuojuosi Jumis, kad bent dabar gyvenat kitokį gyvenimą, dažiaugiatės savo šeimomis ir vaikučiais...Esat stiprios moterys ir drąsios, kad kalbat apie tai.

balandiene Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-04-17, 09:49:56 | Nr. # 34
ištikima klubo narė

laimėjimai:
Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (Odeta)
..Mus girti iš vydavo iš namų, iškoliodavo ( tikra motina). Stovėdavom su broliu spalio viduryje basi, su naktiniais ant žemės kieme drebėdami ir bijodami net koją namo ikelt. Miegodavom šiauduose ar taip kur. Ryte isiblaivę ieškodavo, atsiprašydavo ir viskas iš naujo... Galiu pasakyti, kad tiek fizinis, tiek moralinis smurtas yra žiaurus dalykas.

baisu fear viska tas nesveikas vartojimas friday padaro
Quote (Ritaka)
as ir maciau ir silto ir salto.gyvenant su pirmu vyru teko ir melynes slepti,ir akis uzverktas sukti i sona.....baisu prisiminti.ir gerdavo savaitemis,darbe iki pirmo atlyginimo padirbdavo,daiktus is namu nese,vis grasino,kad ismes is ketvirto auksto,baisu,geriau neprisiminti.....

vat as vyrui iskart susipazinus pareiskiau,kad negyvensiu su pijoku ir mustuku smash nu kol kas ,net stipriai nesipykstam happy as aplamai tokios nuomones kad moteris turi nesileist zemint nei saves nei vaikuciu,geriu jau pusbadziu gyvenciau nei su boxing kuku friday

Ievux Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-04-17, 09:55:09 | Nr. # 35
ištikima klubo narė

Quote (Odeta)
Ir tikros gyvenimiškos patirties.Ievux, daug tavo žodžiuose tiesos, labai daug. Aš galiu daugiau papasakoti apie moralinį smurtą, nei fizinį. Tokį esu patyrusi vaikystėje neretai. Per motinos su patėvio girtuoklystes teko matyti visko, kaip mušasi tarpusavyje iki kraujo, o tas mum vaikam būdavo baisiausia...Mus girti iš vydavo iš namų, iškoliodavo ( tikra motina). Stovėdavom su broliu spalio viduryje basi, su naktiniais ant žemės kieme drebėdami ir bijodami net koją namo ikelt. Miegodavom šiauduose ar taip kur. Ryte isiblaivę ieškodavo, atsiprašydavo ir viskas iš naujo... Galiu pasakyti, kad tiek fizinis, tiek moralinis smurtas yra žiaurus dalykas.

cheek galiu tik isivaizduot kaip sunku buvo ...

Odeta Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-04-17, 18:47:24 | Nr. # 36
ištikima klubo narė

Quote (Ievux)
galiu tik isivaizduot kaip sunku buvo

užtai nevirškinu savo motinos iki šiol, nežinau tegu smerkia mane,kiti, bet taip jau yra. Aš niekada negalėčiau taip elgtis su savo vaikais whine Ir dabar amžiais prikaišo kai ateina,, oi, kad aš pirkčiau pampersus, geriau vystiklan, kiek alaus išeina" sakau nekenčiu aš jos dwarf

Vėja Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-04-17, 19:54:37 | Nr. # 37
ištikima klubo narė

laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Gal geriau gailėt, juk ji serga...

Ievux Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-04-17, 20:21:23 | Nr. # 38
ištikima klubo narė

Quote (Odeta)

užtai nevirškinu savo motinos iki šiol, nežinau tegu smerkia mane,kiti, bet taip jau yra. Aš niekada negalėčiau taip elgtis su savo vaikais whine Ir dabar amžiais prikaišo kai ateina,, oi, kad aš pirkčiau pampersus, geriau vystiklan, kiek alaus išeina" sakau nekenčiu aš jos dwarf

Pilnumoj suprantu ka jauti..ta pati jutau tevui savo..praejo,dabar liko tik tiek,kad jis tevas,jausmu jokiu...ateina kartais,kad pinigu paprasyt,pabliaut,kaip jam blogai... Jurgute teisingai parase,jie ligoniai yra, o toks poziuris lengviau leidzia susitaikyt paciai su savo mintim ...laikykis ir nepasiduok savo pykciui cheek

Odeta Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-04-17, 21:08:19 | Nr. # 39
ištikima klubo narė

Quote (Jurgute)
Gal geriau gailėt, juk ji serga...

Gera kitiem pasakyt, gailėk, atleisk... Todėl ir isikraustyt ketinu, kad netektų matyt ir dar labiau neapkęst.
Quote (Ievux)
...laikykis ir nepasiduok savo pykciui

parasčiausiai daug kartų buvo viskas atleista... kiek lysdavo reikalaudavo pinigų. duok ir viskas, mat privalau, kad ir vaikas bus ne valgęs... vogdavo maistą, pinigus, viską. Jei neduodavau pinigų koliodavo, net langus yra išdayžius, ČIA MOTINA?...
Apie kokį gailestį gali būti kalba?....

Žinutę redagavo Odeta - Penktadienis, 2009-04-17, 21:10:05

mazea Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-04-17, 21:23:18 | Nr. # 40
ištikima klubo narė

nuo: 2009-03-22
žinutės: 508

vieta: spain
vaikai: Laurynas
dovanėlės: 8
Quote (Odeta)
parasčiausiai daug kartų buvo viskas atleista... kiek lysdavo reikalaudavo pinigų. duok ir viskas, mat privalau, kad ir vaikas bus ne valgęs... vogdavo maistą, pinigus, viską. Jei neduodavau pinigų koliodavo, net langus yra išdayžius, ČIA MOTINA?...

tiesiog baisu patiketi ohno kaip gali buti tokiu mamu?siaubas ka tu gyvenime matei...gaila taves.

Ievux Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-04-17, 21:25:13 | Nr. # 41
ištikima klubo narė

Quote (Odeta)
Todėl ir isikraustyt ketinu,

Oi Odeta tikrai uzjauciu , viskas dar karsta pas jus ten ...as pagalvojau,kad jus atskirai gyvenat... tikiu,tikrai tikiu,kad labai sunku cheek tavo vietoj ir as noreciau issikelt kuo toliau...man lengviau,nes tevas toli,kazkur, ir pasirodo kartais kas du,kartais kas tris menesius, o buvo ir pusmeciui dinges...uz tai ir pyktis pamazu atlegsta kai taip yra. Nu nesupyk, bet jau ir as turbut iskoliociau tokia mama jei tureciau confused pas tave gi mazas vaikas ...

Odeta Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 09:17:31 | Nr. # 42
ištikima klubo narė

Quote (Ievux)
Oi Odeta tikrai uzjauciu , viskas dar karsta pas jus ten ...as pagalvojau,kad jus atskirai gyvenat... tikiu,tikrai tikiu,kad labai sunku tavo vietoj ir as noreciau issikelt kuo toliau...man lengviau,nes tevas toli,kazkur, ir pasirodo kartais kas du,kartais kas tris menesius, o buvo ir pusmeciui dinges...uz tai ir pyktis pamazu atlegsta kai taip yra. Nu nesupyk, bet jau ir as turbut iskoliociau tokia mama jei tureciau pas tave gi mazas vaikas ...

cheek Dvieju galų nams, atskiri iėjimai, visaks, bet vistiek gi... shuffle Užtai ir imam paskolą, kad tik pabėgt. Tik tą patyręs žmogus gali suprasti.

Ievux Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 10:22:29 | Nr. # 43
ištikima klubo narė

Quote (Odeta)
Dvieju galų nams, atskiri iėjimai, visaks, bet vistiek gi...

Butu kitam miesto gale vieni, o jus kitam, turbut lengviau butu ....
Nu bet, as kaip pati uzaugau su smurtaujanciu tevu, kitur isgirsti ,kad tevas-vyras smurtauja,kazkodel nenustebina,taip kaip isgirstu,kad MAMA ,kuri turi buti ir drauge,ir guodeja,ir t.t. terorizuoja savo pacios vaikus ... liudna sad

Odeta Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 10:26:13 | Nr. # 44
ištikima klubo narė

Quote (Ievux)
Butu kitam miesto gale vieni, o jus kitam, turbut lengviau butu

Tai va, dėl to ir kraustomės kuo toliau.
Quote (Ievux)
kad MAMA ,kuri turi buti ir drauge,ir guodeja,ir t.t. terorizuoja savo pacios vaikus ... liudna

Yra taip. Ir dar kaip. Tenka trauktis. Taip ir ruošiamės daryti.

Ievux Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 10:28:08 | Nr. # 45
ištikima klubo narė

Quote (Odeta)
Yra taip. Ir dar kaip. Tenka trauktis. Taip ir ruošiamės daryti.

cheek

Odeta Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 10:31:40 | Nr. # 46
ištikima klubo narė

agree

Vėja Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 11:05:07 | Nr. # 47
ištikima klubo narė

laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (Odeta)

Žinai, Odeta, nesupyk...gaila, kad turi tokią mamą, tačiau ji serga, yra priklausoma nuo alkoholio, jei teisingai supratau - Tu manai ji suvokia,ką ji daro? Nemanau...

O neapykanta - kartais galvoju, kad ji tiesiog nuodija Tavo paties gyvenimą...Ko gero net labaiusiai iš visų tuomet kenti pats, nes "verdi" pyktyje...Laimei, kažko panašaus man neteko patirti, bet turėjau draugę, kurios tėtis buvo toks, kaip Tavo aprašytoje situacijoje...Todėl net nesistebiu, ką išgyveni...mačiau visus draugės ir jos sesers išgyvenimus...

Linkiu, kuo greičiau pakeisti gyvenamą vietą, gal tada Tavo gyvenime įsivyraus šiokia tokia ramybė..

Odeta Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 11:10:36 | Nr. # 48
ištikima klubo narė

Quote (Jurgute)
Žinai, Odeta, nesupyk...gaila, kad turi tokią mamą, tačiau ji serga, yra priklausoma nuo alkoholio, jei teisingai supratau - Tu manai ji suvokia,ką ji daro? Nemanau...

Čia tavo nuomonė. Aš ją geriau pažįstu ir geriau žinau kaip yra ištikrūjų. O ką tu siūlai? Taikstytis ir viską atiduoti, nepaisant to, kad vaikui mažiau klius??? surprised Na jau ne.

Vėja Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 11:18:54 | Nr. # 49
ištikima klubo narė

laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Aš nesiūlau taikstytis. Nepyk, nes jau karštis liejasi iš rašto...Tau skauda, todėl ir pyksti. Aš tyliu.

Odeta Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 11:21:34 | Nr. # 50
ištikima klubo narė

Quote (Jurgute)
Aš nesiūlau taikstytis. Nepyk, nes jau karštis liejasi iš rašto...Tau skauda, todėl ir pyksti. Aš tyliu.

Baik tu, nepykstu, ti bandau suprasti tavo požiūrį, nes jis visai kitoks šiuo klausimu yes

Search:
Prisijungimas
Reklama
Mūsų draugai
Kirpėja Inga
MMA klubas
Jūsų nuoroda čia

Radijas ¦ Dienoraštis ¦ Mūsų draugai ¦ Google+ ¦ Facebook ¦ Adf.ly ¦ Kontaktai ¦ Grįžti į viršų Į viršų

Hosted by uCoz man ftp