Forumas Atvirukai

Diskusijų forumas geriems žmonėms
Paieška
Reklama
Mes soc. tinkluose
Google +

Facebook'e
Reklama
Kalbykla
500
Šiandien

Vardadienį švenčia:

-PASVEIKINK-

Naujos žinutės forume
Paieška | Klubo nariai | Taisyklės

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Pamišę mylimieji
Vėja Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-11-12, 06:41:11 | Nr. # 26
ištikima klubo narė

nuo: 2008-11-25
žinutės: 4182

dovanėlės: 20
laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Tiesa, tai moteriškei parašiau trumpą žinutę ir ji nepatingėjo į ją įžūliai atsakyti. Tipo man Tavo anketą parodė mano pažįstama ir papasakojo įdomią istoriją, todėl ir įlindau pažiūrėti. Nesu tiek naivi, kad tikėčiau tokiom istorijom...Ji dar manęs klausia - kas Tu tokia? Ar Jūs lystumėt žiūrėti, balsuotumėt už kažkokias nuotraukas visai svetimo žmogaus anketoje...Man net į galvą nešautų.

stebėtoja Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-11-12, 10:33:22 | Nr. # 27
ištikima klubo narė

nuo: 2009-06-23
žinutės: 5669

Quote (Vėja)
Tiesa, tai moteriškei parašiau trumpą žinutę ir ji nepatingėjo į ją įžūliai atsakyti. Tipo man Tavo anketą parodė mano pažįstama ir papasakojo įdomią istoriją, todėl ir įlindau pažiūrėti. Nesu tiek naivi, kad tikėčiau tokiom istorijom...Ji dar manęs klausia - kas Tu tokia? Ar Jūs lystumėt žiūrėti, balsuotumėt už kažkokias nuotraukas visai svetimo žmogaus anketoje...Man net į galvą nešautų.

Visokių žmonių yra .... nieko nepakeisim ... papraščiausiai nekreipk dėmėsio į ši faktą ir tiek, tau jaudintis dabar mažiausiai reikėtų...

Vėja Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-11-13, 11:28:44 | Nr. # 28
ištikima klubo narė

laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Stengiuosi nekreipti dėmesio, bet nemalonu, kai svetimi landžioja po anketą, kuri skirta draugams, klasiokams ir dar ten reiškiasi...

noway

Balanda Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-11-13, 13:47:42 | Nr. # 29
administratorė

dovanėlės: 36
Kai dedi į viešumą kažkokią info ar nuotraukas, visada reikia prisiminti, kad internetas yra prieinamas visokio plauko tipams cool
Puikiai tave suprantu, nes ir pati esu panašioje situacijoje... Nervina, kai žmonės iš neturėjimo ką veikti, kiša savo ilgas nosis ten kur nereikia boxing

Vėja Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-11-13, 13:52:57 | Nr. # 30
ištikima klubo narė

laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Na, niekada nemaniau, kad kažkokia kvaiša ten lys, juolab, kad ten nieko tokio nėra...Nuotraukos. O juokingiausia, kad ji prabalsavo už tas nuotraukas kuriose esu šalia motociklo, ar motociklininko rūbais. Draugas sakė, kad ji negalėjo pakęsti tokio ale baikeriško, rokeriško stiliaus. Ir dar baisiaisiai jaučiasi įsižeidusi, kad jai parašiau, kad su savo pažįstama aptarinėtų savo gyvenimus ir nesiknaisiotų po svetimų žmonių anketas. Tipo elgiuosi neetiškai, o kai pati prabalsuoja - tai gal čia labai etiška? Ji gi manęs nei akyse nėra mačiusi...

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search:
Prisijungimas
Reklama
Mūsų draugai
Kirpėja Inga
MMA klubas
Jūsų nuoroda čia

Radijas ¦ Dienoraštis ¦ Mūsų draugai ¦ Google+ ¦ Facebook ¦ Adf.ly ¦ Kontaktai ¦ Grįžti į viršų Į viršų

Hosted by uCoz man ftp