Paskutinis matytas filmas
|
|
|
|
Balanda |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-12-21, 16:39:30 | Nr. # 128 |
administratorė
|
Quote (Tutti) "Law Abiding Citizen" (Istatymus gerbiantys Pilietis) Neblogas filmas 
|
|
| |
|
balandiene |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-01-04, 11:36:22 | Nr. # 130 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
mes irgi užvakar žiūrėjom "Avatarą" bet mum patiko,vaikui irgi dar "Prieglauda" žiūrėjau irgi nieko,tik vat siaubo elementai,man kažkaip nebaisūs pasirodė,bet visumoj visai nieko..
|
|
| |
|
Ievux |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-01-04, 17:05:07 | Nr. # 132 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-04-07
vieta: Šiauliai
vaikai: Danielius ir Arturas
|
Quote (Tinakris) Man Avataras labai patiko Mums ir labai patiko sis filmas 
|
|
| |
|
|
Balanda |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-01-08, 11:10:53 | Nr. # 135 |
administratorė
|
Šiandien parsisiunčiau "Ir kalnai turi akis" - aprašymas patiko, o ir esu girdėjusi, kad geras - pažiūrėsiu šiandien 
|
|
| |
Ievux |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-01-08, 11:20:16 | Nr. # 136 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Tinakris) "Ir kalnai turi akis" Cia siaubo atrodo ? tokiu negaliu ziureti ... 
|
|
| |
|
Balanda |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-01-08, 11:38:08 | Nr. # 138 |
administratorė
|
Quote (Ievux) Cia siaubo atrodo ? tokiu negaliu ziureti Nežinau, atrodo, trileris 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-01-08, 14:17:44 | Nr. # 139 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Tinakris) Šiandien parsisiunčiau "Ir kalnai turi akis" - aprašymas patiko, o ir esu girdėjusi, kad geras - pažiūrėsiu šiandien Quote (Tinakris) Nežinau, atrodo, trileris ] Tikrai su siaubo elementais,dar nėščia buvau trumpam įsijungus,tai greit išjungiau panašus į "posūkis ne ten" atleiskit neturiu rusiškų raidžių,tai išsivesrkit Quote (Ievux) .Po to dar ziurejom 2 dali Arturas ir Vordalako kerstas rusiskai tai Артур и месть Урдалака , dabar reikes laukti 3 dalies, nes dickiui labai patiko o tai koks jis?multikas ar rimtesnis? Quote (Ievux) esu Keliautojo laiku zmona ,daug kas gyre,tai paziuresiu ,pasakysiu ir as lauksiu,dar nemačius.. Quote (Murlyka) "9 rajonas" mes ir mate,geras filmukas,kas mėgsta tokio tipo
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-01-08, 18:54:30 | Nr. # 140 |
administratorė
|
Quote (Tinakris) Šiandien parsisiunčiau "Ir kalnai turi akis" - aprašymas patiko, o ir esu girdėjusi, kad geras - pažiūrėsiu šiandien Įsijungiau, pažiūrėjau ir... išjungiau Kokios psichikos turi būti žmogus, kad žiūrėti tokias baisybes? Filmas gali patikti tik tokiems žmonėms, kurie kaifuoja nuo tokių vaizdų kai valgo žmogus žmogų, kai rodo šlykščią prievartą ir kitas baisybes Fe, nerekomenduoju šio filmo... Nebent norite susigadinti nuotaiką 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-01-08, 21:42:13 | Nr. # 141 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Tinakris) Įsijungiau, pažiūrėjau ir... išjungiau Kokios psichikos turi būti žmogus, kad žiūrėti tokias baisybes? Filmas gali patikti tik tokiems žmonėms, kurie kaifuoja nuo tokių vaizdų kai valgo žmogus žmogų, kai rodo šlykščią prievartą ir kitas baisybes Fe, nerekomenduoju šio filmo... Nebent norite susigadinti nuotaiką vat dėl tos matytos atkarpėlės aš jo niekad ir nežiūrėjau,nors per viasatą nekartą rodė,kažkaip užteko fragmento.. 
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-01-10, 12:26:03 | Nr. # 142 |
administratorė
|
Vakar žiūrėjom "Keliautojo laiku žmona" - neblogas toks, jausmingas, lengvo turinio. Gal net šiek tiek monotoniškas 
|
|
| |
Ievux |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-01-10, 21:27:09 | Nr. # 143 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) o tai koks jis? Jis maisytas ,is pradziu eina kaip kinas, toliau kompiuterinis multikas... tik siulyciau pirma dali paziuret,kad suprasti antra.Pirmoji vadinas Arturas ir miniputai . Tai vaikiskas kinas 
|
|
| |
|
balandiene |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-01-11, 12:34:58 | Nr. # 145 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Ievux) Jis maisytas ,is pradziu eina kaip kinas, toliau kompiuterinis multikas... tik siulyciau pirma dali paziuret,kad suprasti antra.Pirmoji vadinas Arturas ir miniputai . Tai vaikiskas kinas mate,labai patiko,jau užstačiau man atrodo vakare žiūrėsim nes siunčia nerealiai greit,tik vaikui nesakysiu,bus siurprizas ačiū Ievux, mes ryte žiūrėjom "Sniego penketukas"(rusų kalba pavadinimas)apie šuniukus,lengvas vaikiškas o vakar "100 merginų ir viena lifte" tai prisijuokėm,tik reikėtų be vaikų žiūrėt,yra sex elementų.. gal kuri žinot tikslų naujos "Elvinas ir burundukai" dalies pavadinimą?ten burundukės merginukės turėtų pasirdyt..
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-01-11, 12:42:53 | Nr. # 146 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Tinakris) Šiandien pažiūrėjau Sherlok Holms Labai patiko Daug nuotykių, juokingų situacijų o čia senesnis ar naujesnio pastatymo?
|
|
| |
Ievux |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-01-11, 13:57:24 | Nr. # 147 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) gal kuri žinot tikslų naujos "Elvinas ir burundukai" dalies pavadinimą?t As tikslaus pavadinimo visada ieskau obuolys.lt , ten buna aprasymai naujiausiu kinu 
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-01-11, 14:19:28 | Nr. # 148 |
administratorė
|
|
|
| |
|
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-01-12, 07:49:17 | Nr. # 150 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Ievux) As tikslaus pavadinimo visada ieskau obuolys.lt , ten buna aprasymai naujiausiu kinu dėkui,žinosiu Quote (Tinakris) Naujausias vyriukas susidomėjo,o iš kur siunteis?kaip kokybė? Quote (stebėtoja) aš vakar žiūrėjau "Mirtina LD50dozė" filmas nebuvo baisus , net nepavadinčiau siaubo, bet va pratęsimas naktį tai jau jo buvo baisesnis nei filmas tai kas gi atsitiko?negera buvo?
|
|
| |