Forumas Atvirukai

Diskusijų forumas geriems žmonėms
Paieška
Reklama
Mes soc. tinkluose
Google +

Facebook'e
Reklama
Kalbykla
500
Šiandien

Vardadienį švenčia:

-PASVEIKINK-

Naujos žinutės forume
Paieška | Klubo nariai | Taisyklės

• Page 8 of 8
  • «
  • 1
  • 2
  • 6
  • 7
  • 8
Koks Jūsų darbastalis?
Balanda Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2008-10-20, 13:21:40 | Nr. # 1
administratorė

dovanėlės: 36
Darbastalio fotografavimas

1. Spaudžiame klavišą 'Prt Sc SysRq' (tas mygtukas randasi dešinėje pusėje nuo mygtuko 'F12'). Kai paspausi tą mygtuką vaizdas bus išsaugomas į kompiuterio atmintį.

2. Spaudžiame 'Start' , o tada 'Programs' => 'Accessories' => 'Paint' . Kai atsidaro, spaudžiame klaviatūroje 'Ctrl + V'

3. Paspaudžiame 'Save' ir viskas.

Jei pas jus nešiojamas kompiuteris, spauskite šiuos mygtukus:

Gitana1965 Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-07-20, 06:36:41 | Nr. # 176
ištikima klubo narė

nuo: 2011-07-11
žinutės: 238

Tikrai pas mane nėra to <Accessories' >, Net įrašiau į tą eilutę, kai pasapaudi <Start>, tai apačioje yra eilutė < ieškoti tarp programų ir failų> ir aš įrašiau <Accessories> , tai atsiranda užrašas, kad <nėra iešką atitinkančių dokumentų>.
Nu ir tuščia jo. Gal aš pati, nelabai suprasdama apie tuos kompus, būsiu kažkada tą programą ištrynusi. Nes , dievaži, gal jau šimtus kartų ištikrinau visas programas ir dar kiekvieną atskirai, o to <Accessories' ' > , kaip nėra, taip nėra. upset upset
Dėkoju, mergaitės, kad man senai ir kvailai stengėtės padėti ir atleiskite, kad tik be reikalo gaišinau jūsų laiką su tom savo nesąmonėm. Rytoj jau išvykstu į Vokietiją ir, kai grįšiu atostogų ant Kalėdų, tai gal prisiprašysiu kurio nors sūnaus, kad pažiūrėtų, kur dingo tas <Accessories' >. O dabar ir mano abiejų sūnų, kaip tyčia nėra namuose, nes ir jie, palikę žmonas su mažais vaikais, Norvegijoje dirba, o atostogų irgi tik ant Kalėdų grįš. O mano vyrelis, tai dar mažiau nusimano apie kompus negu aš , nors abu turime po nešiojamą kompą nusipirkę, bet tik todėl, kad visi vienas su kitu galėtumėme bendrauti per skype.
Dar kartą jums visoms didelis AČIUKAS už pagalbą.

Žinutę redagavo Gitana1965 - Trečiadienis, 2011-07-20, 06:39:17

marcelotas Žinutė parašyta: Antradienis, 2011-09-20, 00:12:04 | Nr. # 177
naujokas (-ė)

nuo: 2011-09-17
žinutės: 3

dovanėlės: 0
štai kaip atrodo manasis badevil

Odeta Žinutė parašyta: Antradienis, 2012-03-06, 11:02:05 | Nr. # 178
ištikima klubo narė

nuo: 2009-02-11
žinutės: 4947

vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.

Va maniškis, tik nebepataisiau confused

• Page 8 of 8
  • «
  • 1
  • 2
  • 6
  • 7
  • 8
Search:
Prisijungimas
Reklama
Mūsų draugai
Kirpėja Inga
MMA klubas
Jūsų nuoroda čia

Radijas ¦ Dienoraštis ¦ Mūsų draugai ¦ Google+ ¦ Facebook ¦ Adf.ly ¦ Kontaktai ¦ Grįžti į viršų Į viršų

Hosted by uCoz man ftp