1. Spaudžiame klavišą 'Prt Sc SysRq' (tas mygtukas randasi dešinėje pusėje nuo mygtuko 'F12'). Kai paspausi tą mygtuką vaizdas bus išsaugomas į kompiuterio atmintį.
2. Spaudžiame 'Start' , o tada 'Programs' => 'Accessories' => 'Paint' . Kai atsidaro, spaudžiame klaviatūroje 'Ctrl + V'
3. Paspaudžiame 'Save' ir viskas.
Jei pas jus nešiojamas kompiuteris, spauskite šiuos mygtukus:
Tikrai pas mane nėra to <Accessories' >, Net įrašiau į tą eilutę, kai pasapaudi <Start>, tai apačioje yra eilutė < ieškoti tarp programų ir failų> ir aš įrašiau <Accessories> , tai atsiranda užrašas, kad <nėra iešką atitinkančių dokumentų>. Nu ir tuščia jo. Gal aš pati, nelabai suprasdama apie tuos kompus, būsiu kažkada tą programą ištrynusi. Nes , dievaži, gal jau šimtus kartų ištikrinau visas programas ir dar kiekvieną atskirai, o to <Accessories' ' > , kaip nėra, taip nėra. Dėkoju, mergaitės, kad man senai ir kvailai stengėtės padėti ir atleiskite, kad tik be reikalo gaišinau jūsų laiką su tom savo nesąmonėm. Rytoj jau išvykstu į Vokietiją ir, kai grįšiu atostogų ant Kalėdų, tai gal prisiprašysiu kurio nors sūnaus, kad pažiūrėtų, kur dingo tas <Accessories' >. O dabar ir mano abiejų sūnų, kaip tyčia nėra namuose, nes ir jie, palikę žmonas su mažais vaikais, Norvegijoje dirba, o atostogų irgi tik ant Kalėdų grįš. O mano vyrelis, tai dar mažiau nusimano apie kompus negu aš , nors abu turime po nešiojamą kompą nusipirkę, bet tik todėl, kad visi vienas su kitu galėtumėme bendrauti per skype. Dar kartą jums visoms didelis AČIUKAS už pagalbą.
Žinutę redagavo Gitana1965 - Trečiadienis, 2011-07-20, 06:39:17