Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Klubo nariai. Vieni apie kitus.
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 18:51:41 | Nr. # 76 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Quote (Puikutė) nu va, tą ir sakiau, kad tolerancija galima suprast skirtingai Reikia trint tada temą....
|
|
| |
xxx |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 18:52:29 | Nr. # 77 |
Removed
|
Quote (Odeta) Reikia trint tada temą.... nereikia gal kas norės ateit ir pasidalint savo simpatijom.
Žinutę redagavo Puikutė - Antradienis, 2009-05-19, 18:53:12 |
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 18:53:24 | Nr. # 78 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (minimi) cia lyst i kiekvieno dusia,ir spausti kad davai netylek sakyk, sitoj vietoj sutinku,as ir nesakyciau Quote (Puikutė) kad nutylėjimas yra tolerancija. man tai veidmainiavimas. tai yra apejimas neizeidziant aplinkiniu,nes net ir uzkietejusia egoistui nepatiktu jei sakuciau tu toks ir anoks,bet merginukes nebesipykit taip grazei visada balndoj bendravom
|
|
| |
xxx |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 18:55:11 | Nr. # 79 |
Removed
|
Quote (balandiene) tai yra apejimas neizeidziant aplinkiniu,nes net ir uzkietejusia egoistui nepatiktu jei sakuciau tu toks ir anoks,bet merginukes nebesipykit taip grazei visada balndoj bendravom bet jei aš matau, kad tau šukuosena netinka visiškai. geriau, jei aš tau tai pasakysiu, ar nutylėsiu, tam, kad tu nesijaustum blogai, bet dėl šukuosenos ir kiti toliau iš tavęs šaipytusi už akių?
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 18:58:32 | Nr. # 80 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Puikutė) nereikia gal kas norės ateit ir pasidalint savo simpatijom. Arba manęs pakeiksnot už šią temą
|
|
| |
xxx |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 18:59:37 | Nr. # 81 |
Removed
|
Quote (Odeta) Arba manęs pakeiksnot už šią temą niekas kol kas šito nedarė. 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 18:59:52 | Nr. # 82 |
ištikima klubo narė
|
net nebežinau pasimečiau..... 
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 19:00:22 | Nr. # 83 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-18
vieta: kaunas
vaikai: justas
dovanėlės: 32
laimėjimai:
|
Quote (balandiene) sitoj vietoj sutinku,as ir nesakyciau is vienos temos padaret 5 temas ir puciat burbula
|
|
| |
xxx |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 19:00:57 | Nr. # 84 |
Removed
|
Quote (Odeta) net nebežinau pasimečiau..... relax 
|
|
| |
Irmuckiukas |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 19:01:49 | Nr. # 85 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-09
vieta: Kaunas
vaikai: 3
dovanėlės: 29
laimėjimai:
|
Reziume: Odeta užvedė temą apie narius, omenyje turėdama Rufą - betgi negalima užvesti temos apie vieną žmogų, tad bandė suabstraktinti. Kitos merginos, taip pat neįvardino šios temos sukūrimo priežasties - gimė intriga. Maniau įnešiu aiškumo ir viskas tuo pasibaigs - įvardijau Rufą - jis pasireiškė, atsakymas lyg ir turėjo patenkinti visas - priėjom prie bendros nuomonės, kad turėti savo supratimą, pasaulėžiūrą, nuomonę balandoje galima, bet vis kažkas vyksta, dar pakunkuliuoja... Gerbiamieji, nebesišpilkuokite P.S. manau, kad tema reikalinga - juk būtent čia galima išsakyti nuomonę apie kitą narį, o jis gali replikuoti - kultūringame ginče gimsta teisybė. Gyvenkime draugiškai 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 19:02:18 | Nr. # 86 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Puikutė) bet jei aš matau, kad tau šukuosena netinka visiškai. geriau, jei aš tau tai pasakysiu, ar nutylėsiu, tam, kad tu nesijaustum blogai, bet dėl šukuosenos ir kiti toliau iš tavęs šaipytusi už akių? o jei man paciai ta sukuosena labai patinka,man broliene viena kart pasake apie mano plauku spalva neitin malonu komentara,tai skaudziai pasijutau,tiesiog zmones vienodi,ju ir nuomones skirtingos 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 19:04:23 | Nr. # 87 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Irmuckiukas) .S. manau, kad tema reikalinga - juk būtent čia galima išsakyti nuomonę apie kitą narį, o jis gali replikuoti - kultūringame ginče gimsta teisybė. Gyvenkime draugiškai as siulau Tinakris musu darbstuolyte gerbti ir myleti uz jos nuopelnus 
|
|
| |
Rufas |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 19:04:26 | Nr. # 88 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2009-05-06
vaikai: 4
|
Quote (Puikutė) šeima rami, tai galiu keverzot. matai, mano kuklia nuomone tolerancija irgi yra suprantama skirtingai. mano nuomone tolerancija yra tada, kai pasakai žmogui viską rinkdamas žodžius, kitam tolerancija, kai aplamai patyli ir nieko nesakai, trečiam nesvarbu kokias žodžias išsakyta nuomonė, ketvirtam, kai tisiai šviesiai nesakai, bet užuominom leidi suprast ir t.t. vėlgi nėra pasauly vienos bendros tiesos ir bendro sprendimo kuris tiktų absoliučiai visiems. ir tai kas tau yra tolerantiška nebūtinai bus tolerantiška mano atžvilgiu. aš nemanau, kad nutylėjimas yra tolerancija. man tai veidmainiavimas. na bet jei reikia vsiada tiesa galiu pasakyt i akis,tik ne visada ta tiesa patinka kitiems o filosiniu poziuriu daug kur gali rast skirtumu ir panasumu,ir bendravime jie abieju pusiu bus suprasti skirtingai 
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 19:07:13 | Nr. # 89 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (balandiene) o jei man paciai ta sukuosena labai patinka,man broliene viena kart pasake apie mano plauku spalva neitin malonu komentara,tai skaudziai pasijutau,tiesiog zmones vienodi,ju ir nuomones skirtingos va cia man patiko gal sitas pavyzdys privers kazka susimastyt apie kitu nuomones
|
|
| | | |
minimi |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 19:14:45 | Nr. # 92 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Ritaka, mmmmmmmmmmmmmm 
|
|
| |
Ritaka |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 19:16:22 | Nr. # 93 |
ištikima klubo narė
vaikai: du berniukai ir dukrytė
|
Quote (balandiene) megstu buckius ir as....... 
|
|
| |
Irmuckiukas |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 19:18:00 | Nr. # 94 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Ritaka jausmas abipusis 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 19:19:38 | Nr. # 95 |
ištikima klubo narė
|
Gerai, kad visos taip šauniai sutariat. Atsiprašau visų už šią niekam tikusią temą.
|
|
| |
Irmuckiukas |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 19:28:32 | Nr. # 96 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Odeta esi šauni balandytė, nereikia atsiprašinėti, visai vykusi tema, tik situacija pakliuvo konfliktiška. Kai kažkas susipyksta smagiausia juk susitaikyti - o mes čia visi ir susipykom, ir susitaikėm - ar ne balandytės ir balandinukai? 
|
|
| |
Rufas |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 19:30:18 | Nr. # 97 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2009-05-06
vaikai: 4
|
Quote (Puikutė) viena tokia ant ribos, nes toks jausmas,kad ji visiem gera nori būt, o pati be nuomonės. manau zn apie ka ir jei kalbama apie viena ir ta pacia tai as visiskai sutinku 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 19:30:34 | Nr. # 98 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Niu, seniai buvau čia -atsirado daug darbų, o dabar dar ir peršalimas prisidėjo...ir naujovių jau yra...Kadangi guliu lovoj, visiškai be balso ir be sveikatos -tai skaitau ką Jūs čia rašot...Manau, kad tema gera - "garo" nuleidimui, jei to reikia...Kartais, kai paskaitau Supermamoj - baisu pasidaro, kokia ten nepagarba ir netolerancija vienam ar kitam žmogui, jo nuomonei..deja, to neišvengsim...kadangi esam skirtingos asmenybės...Tiesiog šiame forume su vienais bendrauji glaudžiau, su kitais ne taip..nes tai paprasčiausiai neįmanoma...kadangi atsiranda vis naujų narių...tad ar verta dėl to ginčytis...? Juk ir nuomonės vienais ar kitais klausimais - net "nesuderinamų" tarpusavyje forumo narių - gali imti ir sutapti...ir atvirkščiai su tais su kuriais atrodo sutarei - ima ir pasielgia visiškai neprognozuojamai...
|
|
| |
Irmuckiukas |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 19:30:57 | Nr. # 99 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (Puikutė) man čia labai labai patinka 3 narės, su kuriom esam bendramintės, vieną gerbiu už visada taikliai išsakytas mintis, dar vieną už tai, kad stengiasi būt objektyvi visos seuacijos. viena tokia ant ribos, nes toks jausmas,kad ji visiem gera nori būt, o pati be nuomonės. yra trys kurių nemėgstu, dėl padlyziškumo, susireikšminimo, dėmesio reikalavimo, nepagarbos kitam. su Rufu pirmą kart susidūriau, tai apie jį aplamai be nuomonės. Labai smagu, kad pasisakei, bet grįžom prie pirmojo posto, kur kažką pasakėm, bet tiksliai neįvardijom... 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 19:32:20 | Nr. # 100 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Jurgute) Niu, seniai buvau čia -atsirado daug darbų, o dabar dar ir peršalimas prisidėjo...ir naujovių jau yra...Kadangi guliu lovoj, visiškai be balso ir be sveikatos -tai skaitau ką Jūs čia rašot...Manau, kad tema gera - "garo" nuleidimui, jei to reikia...Kartais, kai paskaitau Supermamoj - baisu pasidaro, kokia ten nepagarba ir netolerancija vienam ar kitam žmogui, jo nuomonei..deja, to neišvengsim...kadangi esam skirtingos asmenybės...Tiesiog šiame forume su vienais bendrauji glaudžiau, su kitais ne taip..nes tai paprasčiausiai neįmanoma...kadangi atsiranda vis naujų narių...tad ar verta dėl to ginčytis...? Juk ir nuomonės vienais ar kitais klausimais - net "nesuderinamų" tarpusavyje forumo narių - gali imti ir sutapti...ir atvirkščiai su tais su kuriais atrodo sutarei - ima ir pasielgia visiškai neprognozuojamai... Sveikutė Greičiau sveik. 
|
|
| |
|
|
|