Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Bemiegės naktelės
| | |
Odeta |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-03-22, 21:10:43 | Nr. # 27 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Quote (balandiene) as tave uzvarazinsiu geriau,tada mano kiekvienam zodziui paklusi Oho kokios viltys ir svajonės 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2010-03-13, 08:04:56 | Nr. # 28 |
ištikima klubo narė
|
Mažoji kolkas miega labai gerai. Du kartus per naktį valgo. O jei jau jaučiu, kad spurzda vadinasi pumpis pilnas. Pakeičiu ir miega toliau 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-03-14, 19:59:27 | Nr. # 29 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Tai beveik laiminga mamytė esi 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-03-14, 20:58:05 | Nr. # 30 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (Odeta) Mažoji kolkas miega labai gerai. Du kartus per naktį valgo. O jei jau jaučiu, kad spurzda vadinasi pumpis pilnas. Pakeičiu ir miega toliau šaunuolė panytė 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-03-15, 06:45:20 | Nr. # 31 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vėja) Tai beveik laiminga mamytė esi smile Dabar Kamilė sveiksta, tai pilnai laiminga Nors daug rūpesčių slegia, bet svarbu vaikai sveiki būtų. 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-03-15, 12:11:06 | Nr. # 32 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Odeta) Dabar Kamilė sveiksta, tai pilnai laiminga Nors daug rūpesčių slegia, bet svarbu vaikai sveiki būtų. palauk,kai pasveiks išvis bus liuks 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-03-15, 18:11:05 | Nr. # 33 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) palauk,kai pasveiks išvis bus liuks cheek Jau sveiksta Daug linksmesnė ir sesė labiau rūpi. 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-03-15, 20:42:48 | Nr. # 34 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Odeta) Jau sveiksta Daug linksmesnė ir sesė labiau rūpi. labai šaunios žinios nėra geriau,kaip sveiki vaikiukai 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-09-15, 15:06:37 | Nr. # 35 |
ištikima klubo narė
|
O kiek turi miegoti dieną lėliukai? Manoji pamiega kokią valandžiukę ir vėl "gyva"...Bet atsibudusi būna be nuotaikos, matosi, kad neišmiegojęs ir nepailsėjęs vaikas...Kartais imamės kraštutinių priemonių - vystymo, tuomet - kiek panešioji ir užmiega. Naktį miega normaliai - keliasi tik kai valgyti reikia ar sauskelnes keisti - nu dieną kažkokia nesąmonė...nepailsi..
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-09-15, 19:56:39 | Nr. # 36 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vėja) O kiek turi miegoti dieną lėliukai? Manoji pamiega kokią valandžiukę ir vėl "gyva"...Bet atsibudusi būna be nuotaikos, matosi, kad neišmiegojęs ir nepailsėjęs vaikas...Kartais imamės kraštutinių priemonių - vystymo, tuomet - kiek panešioji ir užmiega. Naktį miega normaliai - keliasi tik kai valgyti reikia ar sauskelnes keisti - nu dieną kažkokia nesąmonė...nepailsi.. jei kaip mano,Nojukas diena vienu mieguciu nuo 15 iki 30min temiegodavo,vyresnelis nemiegalius buvo,nors tas valanda bent nusnausdavo.. o naktim abu tik pavalgyt keldavosi.. tai tavo mergytei viskas gerai,tik kaip daktarai sako "aktyvi" stiprybes mamuliuk 
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-09-15, 20:26:25 | Nr. # 37 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-18
vieta: kaunas
vaikai: justas
dovanėlės: 32
laimėjimai:
|
ir as su savo dideliu ''kudikiu'' ateinu i temele ''bemieges nakteles'' galvoju kaip cia nenusikeikus berasant..zinokit uzpypino vaikas 2 metu vis dar miega su mumis,per nakti -tik prigulu ir vel nesu i lovyte tik uzsnaudziu ir vel nesu...vakar nebeistveriau ,galvoju gana vyras reikia ir mamai su teciu pasidziaugt tai prie jo lovytes isstovejau iki 2 nakties ,atrodo uzmiega,kimarina kimarina ir prasimekia paziuret ar vis dar salia stoviu,stovejau stovejau,galvoju reiks atsinesiu ir kede bet su mumis sianakt nemiegosi nu ir ka uzmigo ,atejo tik 7 ryte i bendra guoli,vis pazanga mano svojone- GREICIAU IRUOSTI VAIKUI KAMBARI
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-09-15, 20:46:00 | Nr. # 38 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Quote (minimi) mano svojone- GREICIAU IRUOSTI VAIKUI KAMBARI kad turėtum toliau vaikščioti visdėlto aš bloga mama , niekda neguldydavau vaiko į savo lovą , jiis turi lovytę aš lova ir jokių ten ... ryte aišku ateidavo pasilepint
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-09-15, 20:51:31 | Nr. # 39 |
ištikima klubo narė
|
Quote (minimi) ir as su savo dideliu ''kudikiu'' ateinu i temele ''bemieges nakteles'' galvoju kaip cia nenusikeikus berasant..zinokit uzpypino vaikas 2 metu vis dar miega su mumis,per nakti -tik prigulu ir vel nesu i lovyte tik uzsnaudziu ir vel nesu...vakar nebeistveriau ,galvoju gana vyras reikia ir mamai su teciu pasidziaugt tai prie jo lovytes isstovejau iki 2 nakties ,atrodo uzmiega,kimarina kimarina ir prasimekia paziuret ar vis dar salia stoviu,stovejau stovejau,galvoju reiks atsinesiu ir kede bet su mumis sianakt nemiegosi nu ir ka uzmigo ,atejo tik 7 ryte i bendra guoli,vis pazanga mano svojone- GREICIAU IRUOSTI VAIKUI KAMBARI o mes kai turim kambari ir dviaukste lova vistiek kursuojam kartais as nulustu pas ji belaukdama,kartais jis pas mus.. Quote (stebėtoja) visdėlto aš bloga mama , niekda neguldydavau vaiko į savo lovą , jiis turi lovytę aš lova ir jokių ten matai cia kai maitinau 4k per nakti iki 1m 5men kitaip nesugebejus buciau,arba i zombi pavirtus aisku laaaabai blogas dalykas..
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-09-16, 11:55:07 | Nr. # 40 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) tai tavo mergytei viskas gerai,tik kaip daktarai sako "aktyvi" stiprybes mamuliuk Tikiuosi, kad tai sveikas aktyvumas :), judraus vaiko.. Quote (minimi) ir as su savo dideliu ''kudikiu'' ateinu i temele ''bemieges nakteles'' galvoju kaip cia nenusikeikus berasant..zinokit uzpypino vaikas 2 metu vis dar miega su mumis, Va, todėl nuo pirmųjų dienų mūsų lelia "eina" miegot į savo lovą, tik ryte, kai prabuna įsikeliu pas save paniurkyt... Quote (stebėtoja) Quote (minimi) mano svojone- GREICIAU IRUOSTI VAIKUI KAMBARI kad turėtum toliau vaikščioti visdėlto aš bloga mama , niekda neguldydavau vaiko į savo lovą , jiis turi lovytę aš lova ir jokių ten ... ryte aišku ateidavo pasilepint Quote (balandiene) matai cia kai maitinau 4k per nakti iki 1m 5men kitaip nesugebejus buciau,arba i zombi pavirtus Nu dar gražiau Balandiene zombis, tai tektų tada dainuot "Balandžių daug Palangoj, jie nekalti tačiau apsėsti...Negostyk jų visiškai - zombiais gali tu apsikrėsti" :lol: 
|
|
| |
Murlyka |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-09-16, 13:18:39 | Nr. # 41 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-22
vieta: Kaimas.
vaikai: Gabija
|
Kazin ar del to bloga mama, jei i lova kudikio nesiguldo, kazkas sake, kad as niekam tikus kam saviske i lova pasiimu, paskui pripras nebeiskrapstysiu Bet mes taip jau pripratom, kol gyvenom bute... budavo toks fintas, kad irgi uzmigusia nesdavau i lovyte ir aleliuja, jei nepabusdavo paguldyta Dabar miegam vienoj didelej lovoj, jin anat manes-as ant krasto vakar atidaviau senelio dormeo pagalve, tai siaubas kaip pamacijo, miega vaikas ilgiau negu kada nors miegodavo (taip tai lipdavo man ant galvos, kad tik auksciau isitaisyt)... O bemiegiu budavo, kai sumaise vaikas diena su naktimi... jatau, kad prisinervinau, bet savaime kazkaip issisprende.
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-09-16, 14:12:27 | Nr. # 42 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Murlyka) atidaviau senelio dormeo pagalve geri tie seneliai..
|
|
| | |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-09-16, 14:17:54 | Nr. # 44 |
ištikima klubo narė
|
aš ir ant tokios miegu - jokio man efekto...eiline pagalve..
|
|
| | |
|
|
|