Mažylio plaukučių priežiūra.
|
|
|
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-01-06, 13:49:22 | Nr. # 2 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (Odeta) Būkit geros pasidalinkit patirtimi ir žiniomis apie vaiko plaukučių priežiūrą. Pas mus iškilo tokia bėda: maniškis ir kiti pradėjo sakyti, kak savo mergytę nukirpčiau labai trumpai, na su kirpimo mašinėle, atseit tada ataugs tankesni ir storesni plaukai. Na, bet aš negaliu isivaizduoti savo mergytės beveik plikos ... Nežinau ką daryti, padėkite... tikrai nekirpk,pati esu plonų plaukų nuo mažumės,tai ilgai vaikščiojau,kaip berniukas,tada kad stipresni būtų čiameryčio vandeniu gal 2k savaitėj trindavau,o rezultatas vištiek tas pats,kaip vaikai tyčiodavosi 5plaukai,ir berniukai atsigimė į mane plonais plaukučiais,nors ir daug jų bet atrodo skystoki,tad tikrai manau neverta
|
|
| |
|
|
Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-01-06, 15:11:06 | Nr. # 5 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Quote (Tinakris) Odeta, net negalvok apie tai Nekirpk plaukučių mergytei Plaukai - ne žolynas ir nuo kirpimo nei storėja, nei želia labiau Niu vaizdžiai pasakyta, nieko nepasakysi, net juokas paėmė Manau, kad jau ką gavai iš Dievo, ar gamtos - tą ir turi...
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-01-06, 15:13:28 | Nr. # 6 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Quote (Vėja) Manau, kad jau ką gavai iš Dievo, ar gamtos - tą ir turi... va būtent -tik kartais mūsų seneliai ar tėvai labai mėgsta primesti "savo senovinę išmintį" tik nevisada reikėtų klausyt 
|
|
| |
|
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-01-07, 15:50:07 | Nr. # 8 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Quote (Odeta) Jaučiu juoko buvo iš manęs, tokios žioplos visai tu ne žiopla , tik kartais mus taip užspiečia įkampą, kad net suabejojam savo sprendimais ... o tada kreipiamės pagalbos
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-01-07, 15:52:50 | Nr. # 9 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Quote (stebėtoja) visai tu ne žiopla , tik kartais mus taip užspiečia įkampą, kad net suabejojam savo sprendimais ... o tada kreipiamės pagalbos Na, čia taip ir buvo. Nors pažįstu ne vieną kuri kirpo savo vaikučius net po kelis kartus.
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-01-07, 16:02:13 | Nr. # 10 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (Odeta) Jaučiu juoko buvo iš manęs, tokios žioplos Su tokiu klausimu dar. Ką aš be jūsų patyrusių ir protingų žmonių daryčiau kodėl,visai normalus klausymas 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-01-07, 16:05:11 | Nr. # 11 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Quote (balandiene) kodėl,visai normalus klausymas wink Juokas ima Kažkaip nuotaika net pakilo 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-01-08, 08:29:07 | Nr. # 12 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Quote (Odeta) Jaučiu juoko buvo iš manęs, tokios žioplos Su tokiu klausimu dar. Ką aš be jūsų patyrusių ir protingų žmonių daryčiau Manęs nenustebinai tokiu klausimu - todėl, kad anksčiau tikrai daug kas kirpdavo plaukus lėliukams, kad atseit vešlesni ataugtų...
|
|
| |
bitemaja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-01-08, 12:27:01 | Nr. # 13 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2008-10-19
vieta: Siauliai
vaikai: Gabrielius 3m9men,Rugile 9men
|
As ir netikiu tais mitais kad atauga grazus ir veslus ka jau tie grazuoliukai atsinesa su genais ploniukus storiukus garbanotus ar tiesius bet jau tokie jie ir bus niekas ju neuzaugins kitokiu as seniau ir tikedavau bet esu ne isvienos prisiklausius tai nebetikiu,mano mazosios nuo gimimo ilgi plaukuciai paskui pradejo garbanotis nors musu abieju tiesus o db iki peciuku ir siek tiek pasisuke na storumo dar nesuprasi nes dar maza gan 
|
|
| |