Forumas Atvirukai

Diskusijų forumas geriems žmonėms
Paieška
Reklama
Mes soc. tinkluose
Google +

Facebook'e
Reklama
Kalbykla
500
Šiandien

Vardadienį švenčia:

-PASVEIKINK-

Naujos žinutės forume
Paieška | Klubo nariai | Taisyklės

• Page 1 of 1
  • 1
Aptarnavimas Lietuvos pašte
Vėja Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-10-16, 10:30:40 | Nr. # 1
ištikima klubo narė

nuo: 2008-11-25
žinutės: 4182

dovanėlės: 20
laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Šiandien apturėjau labai nemalonų incidentą pašte. Turėjau išsiųsti keletą siuntinukų, o ponia pašte man pareiškia - mes tokių supakuotų, maišeliuose nepriimam. Pakuokit į dėžutes. Kadangi siunčiu ne pirmą kartą, dažniausiai Klaipėdos centriniame pašte, ten jokių problemų. Ji man dar pareiškė - tai eikit ten, kur Jums siunčia taip supakuotus. Sunervino ne juokais. Jau ne pirmą kartą tame pašte nusiviliu aptarnavimu, šį kartą nusprendžiau taip nepalikti. Paskambinau į kokybės paslaugų skyrių ir išsakiau nepasitenkinimą. Manau, turiu teisę būti normaliai aptarnauta, galbūt kol niekas nesiskundžia tai galima elgtis su žmonėmis kaip nori...Va, taip prasidėjo mano rytas... noway

Ievux Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-10-16, 10:46:57 | Nr. # 2
ištikima klubo narė

nuo: 2009-04-07
žinutės: 1743

vieta: Šiauliai
vaikai: Danielius ir Arturas
dovanėlės: 23
As ir pati gaunu maiseliuose supakuotus,tik jos ipakuoja dar i popieriu ir lipnia juosta apvynioja,tada tokius ir siuncia... as manau,kad ji tingejo tik savo sikna pakelt nuo kedes ...

Vėja Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-10-16, 10:49:48 | Nr. # 3
ištikima klubo narė

laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Matai, kad ji net nesivargino...tik pasižiūrėjo ir pareikškė - mes tokių nesiunčiam.

Quote (Ievux)
as manau,kad ji tingejo tik savo sikna pakelt nuo kedes ..

Bet aš niekaip nesuprantu, negi jos nesaugo savo darbo vietos. Mano kantrybę galima bandyt labai ilgai, bet vieną dieną ji baigiasi...

Vėja Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-10-16, 10:55:44 | Nr. # 4
ištikima klubo narė

laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (Ievux)
As ir pati gaunu maiseliuose supakuotus,tik jos ipakuoja dar i popieriu ir lipnia juosta apvynioja

Tai buvo maišelis ne permatomas, o toks kokį paprastai parsineši su kokiu nors pirkiniu. Ant viršaus viskas buvo surašyta pagal taisykles, keik esu mačiusi, jai tereikėjo apvynioti tik pašto juosta ir viskas...užantspauduoti ir apsimokėti...

Balanda Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-10-16, 11:12:58 | Nr. # 5
administratorė

dovanėlės: 36
Esu ir aš apturėjusi nemalonumų su Lietuvos paštu shuffle Bet tai smulkmenos buvo

balandiene Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-10-19, 10:38:11 | Nr. # 6
ištikima klubo narė

nuo: 2009-02-10
žinutės: 10973

vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
dovanėlės: 31
laimėjimai:
Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (Ievux)
as manau,kad ji tingejo tik savo sikna pakelt nuo kedes ...

kai aš broliui ir krikštaduktei siunčiau siuntinukus,atsivežiau paprasčiausius mažus dovaninius maišelius,tai be problemų man juos įdėjo į didelį voką ir paprašyta užpildė adresiukus,nes tada Nojuką laikiau ant rankų,gal tiesiog darbuotoja gera pasitaikė

• Page 1 of 1
  • 1
Search:
Prisijungimas
Reklama
Mūsų draugai
Kirpėja Inga
MMA klubas
Jūsų nuoroda čia

Radijas ¦ Dienoraštis ¦ Mūsų draugai ¦ Google+ ¦ Facebook ¦ Adf.ly ¦ Kontaktai ¦ Grįžti į viršų Į viršų

Hosted by uCoz man ftp