Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Akių spalva
| |
arija |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-01-05, 22:11:40 | Nr. # 1 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-31
vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
|
Ar negalvojot, kad ir akių spalva gali lemti jūsų charakterį neaišku, kiek tame teisybės : Pilkos ir mėlynos. Žmonės, turintys tokias akių spalvas, niekada neabejoja savimi, yra ištvermingi ir impulsyvūs, tvirtai siekia užsibrėžto tikslo ir beveik visada pasiekia tikslą. Partnerį renkasi, remiantis logika, o ne emocijomis. Rudos. Rudakiai patinka žmonėms, išoriškai yra patrauklūs ir visada rengiasi skoningai. Turi gerą atmintį, yra labai protingi, geranoriškai elgiasi su partneriu, nors kartais ir būna kaprizingi jo atžvilgiu. Žalios. Tai atkaklūs ir darbštus žmonės, reiklūs sau ir aplinkiniams. Dėl draugų gali padaryti viską, kas yra įmanoma ir neįmanoma, tačiau įžeidimų ir išdavystės niekada neatleidžia. Su partneriu stengiasi išlaikyti abipusį supratimą. Pilkai - rudos. Žmonės, turintys šios spalvos akis, yra nepastovaus charakterio, niekada neranda aukso vidurio. Jie labai dažnai nusivilia draugais, dėlto santykiai su aplinkiniais visada klostosi sudėtingai. Tokiems žmonėms tinka tik toks partneris, kuris gali suprasti jų paslaptingą charakterį ir įminti nepastovumo paslaptį. Pilkai - žalios. Tai tvirti ir energingi žmonės, visada kaltina dėl klaidų tiktai save, nesavarankiškai priima sprendimus. Partnerį renkasi patys ir myli jį iki mirties, tačiau jei partneris neatsako tuo pačiu, tai greitai užgesta ta ugnis. Žaliai - rudos. Tai išmintingi ir ramūs žmonės. Jiems svarbiausias yra komfortas ir dvasios ramybė. Tai stropūs ir veiklūs žmonės, siekiantys savo tikslo. Turi daug draugų, į juos kreipiasi aplinkiniai patarimo ir pagalbos. Savo partnerį mylės ir neišduos, jei šis atsakys tuo pačiu.
|
|
| | | |
Vėja |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-01-06, 08:14:27 | Nr. # 4 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Aš žaliaakė.... 
|
|
| |
arija |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-01-06, 11:32:51 | Nr. # 5 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Maniškės tamsiai tamsiai mėlynos 
|
|
| |
lašas |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-01-06, 12:45:39 | Nr. # 6 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-13
|
MANISKES RUDOS BERODS 
|
|
| | |
arija |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-02-26, 15:27:45 | Nr. # 8 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Ar žinot, kad pagal akių spalvą galima nustatyti kokiomis ligomis sirgsi? Mėlynakiai - linkę sirgti širdies ir kraujagyslių ligomis, greičiau peršala. Jie alergiški, jautrūs maistui ir ultravioletiniams spinduliams. Greičiau pripranta prie svaigalų, jiems didesnė tikimybė sirgti priklausomybės ligomis. Pilkaakiai - jiems reikia itin saugoti kepenis, skrandį, inkstus ir visą virškinimo sistemą. Linkę senatvėj sirgti glaukoma ar katarakta. Žaliaakiai - turi saugotis ilgo buvimo saulės atokaitoj, dažniau serga odos ir onkologinėmis ligomis, jų silpnokas skrandis. Rudaakiai - linkę tukti ir sirgti kraujagyslių ligomis, atsiranda akmenų inkstuose ar kepenyse.
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-02-26, 15:43:15 | Nr. # 9 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-18
vieta: kaunas
vaikai: justas
dovanėlės: 32
laimėjimai:
|
as rudaake oda tamsi,ir juodu plauku,tai atrodu kaip cigoniuke,i tukima lygtais nelinkus 
|
|
| |
arija |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-02-26, 15:52:33 | Nr. # 10 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (laimiukas) i tukima lygtais nelinkus palauk dar viskas prieš akis 
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-02-26, 16:00:18 | Nr. # 11 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-18
vieta: kaunas
vaikai: justas
dovanėlės: 32
laimėjimai:
|
neprivarazyk,o tai turesiu bedos 
|
|
| | |
Odeta |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-02-27, 07:35:41 | Nr. # 13 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Až žalsvų akių, tamsių plaukų, dėl odos tikra tiesa, negaliu ilgai saulėje būti,niekaip neįdegu. Mano vyras mėlynakis- dukrytė irgi turi tėčio akis mėlynas 
|
|
| | |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-02-27, 23:26:41 | Nr. # 15 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
O as ir suglumau,mano akys nei zalios,nei pilkos,nei melynos-maisytos,lyg ir zalumo daugiauQuote (arija) .Oda balta,kaip suris kiek nudegu,tiek greitai prarandu spalva,kazkur skaiciau,kad organizmas pasisavina  Tai atkaklūs ir darbštus žmonės, reiklūs sau ir aplinkiniams Quote (arija) Savo partnerį mylės ir neišduos, jei šis atsakys tuo pačiu. kaip ir situs prisitaikiau Quote (arija) greičiau peršala. sveikatos poziuriu,gal sitie Quote (arija) linkę tukti o vat mano vyriukai visi melynakiai,ir sviesiu plauku(kaip ir as,kai nesidazau),tikri lietuvaiciai 
|
|
| |
ciklomenas |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-03-01, 17:16:16 | Nr. # 16 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-28
|
Quote (minimi) as rudaake oda tamsi,ir juodu plauku,tai atrodu kaip cigoniuke,i tukima lygtais nelinkus badtease Aš tokių pat spalvų Bet pavydėt turiu ko - esu žiauriai linkus tukti!!!!!
|
|
| |
tella |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-05-15, 13:47:42 | Nr. # 17 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2009-04-29
vieta: Klaipėda
|
mano akys pilkai zalios, apibudinimas beveik i desimtuka 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-05-16, 12:50:20 | Nr. # 18 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Quote (ciklomenas) Bet pavydėt turiu ko - esu žiauriai linkus tukti!!!!! O aš priešingai.Galiu valgyti bet ką ir kiek noriu. Į kūną niekas neina 
|
|
| |
mazea |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 14:36:26 | Nr. # 19 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-22
vieta: spain
vaikai: Laurynas
|
as melynake 
|
|
| |
Murlyka |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-05-19, 15:15:01 | Nr. # 20 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-22
vieta: Kaimas.
vaikai: Gabija
|
Quote (arija) Žaliai - rudos. Tai išmintingi ir ramūs žmonės. Jiems svarbiausias yra komfortas ir dvasios ramybė. Tai stropūs ir veiklūs žmonės, siekiantys savo tikslo. Turi daug draugų, į juos kreipiasi aplinkiniai patarimo ir pagalbos. Savo partnerį mylės ir neišduos, jei šis atsakys tuo pačiu. Vaje vaje, tikras idealas 
|
|
| |
|
|
|