Charakteris pagal saldainius
|
|
arija |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-03-07, 07:53:06 | Nr. # 1 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-31
vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
|
Psichoterapeutų tyrimai rodo, kad iš šokoladinių saldainių su įdaru, kuriems teikiama pirmenybė, galima spėti apie žmogaus charakterį. Saldainiai su žemuogių įdaru - esi romantikas ir rūpestinga asmenybė. Vyšnių įdaru - labai savim pasitikinti asmenybė. Su riešutais - esi nedrąsus ir neryžtingas. Kavos įdaru - esi kūrybingas ir mėgstantis nustebinti. Kokosiniu įdaru - esi apdovanotas meniniais gabumais. Mėtų įdaru - esi trykštantis idėjomis. Su migdolais ir marcipanais - moki džiaugtis gyvenimu, esi laimingas žmogus. 
|
|
| |
ciklomenas |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-03-07, 19:08:02 | Nr. # 2 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-28
|
Tai aš gal niekas Aš lb lb mėgstu saldainius, bet tik ne su tokiais įdarais. Nu dar su kavos, riešutų ir mėtų gal ir tiktų. Gal... Labiau patinka su tokiais kaip ir jogurtiniais įdarais.
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-03-10, 09:31:55 | Nr. # 3 |
administratorė
|
Quote (arija) Kokosiniu įdaru Quote (arija) Su migdolais ir marcipanais Va šituos mėgstu Labai patinka Rafaelo 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-03-10, 12:14:13 | Nr. # 4 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (arija) Vyšnių įdaru - labai savim pasitikinti asmenybė. Su riešutais - esi nedrąsus ir neryžtingas. Kavos įdaru - esi kūrybingas ir mėgstantis nustebinti. Kokosiniu įdaru - esi apdovanotas meniniais gabumais. as su sitais Quote (Tinakris) Labai patinka Rafaelo o situ jau atsivalgiau,vyras atlepino o geriausiai juodas sokoladas su lazdyno riesutais,niekaip neatsivalgau 
|
|
| |
|
Balanda |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-03-12, 14:08:02 | Nr. # 6 |
administratorė
|
Quote (Vakaruska) baltas arba koretas pieniskas sokoladas man irgi patinka baltas šokoladas O jei dar su riešutukais 
|
|
| |
Tutti |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-03-13, 19:20:41 | Nr. # 7 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2008-11-05
vieta: Ten kur jura osia
|
Quote (arija) Su riešutais - esi nedrąsus ir neryžtingas. Kavos įdaru - esi kūrybingas ir mėgstantis nustebinti. Su migdolais ir marcipanais - moki džiaugtis gyvenimu, esi laimingas žmogus. Na idomu, kas cia gaunasi 
|
|
| |