Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Būrėja
| |
arija |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2008-11-11, 19:52:46 | Nr. # 26 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-31
vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
|
Hmmm gal? Kas čia supaisys, kaip yr? 
|
|
| |
magija |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2008-11-11, 21:40:15 | Nr. # 27 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2008-10-13
vieta: Klv
vaikai: 3 vaikuciai :)
|
Quote (arija) šian išsibūriau pas magija su taro kortomis, na man asmeniškai, patiko aciu uz gerus zodzius ...labai tikiuosi,kad Jusu nenuvyliau...
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2008-11-26, 12:05:49 | Nr. # 28 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Radau temelę ir nutariau pasisakyti. Kai žmogus turi problemą, ar kažkokią krizę - jis labai pažeidžiamas, o jei dar šalia nėra žmogaus su kuriuo galėtum paatvirauti - tada ir keliauja dviem keliais - vienu pas psichologą ar psichoterapeutą, kitu pas būrėją. Rezultatas tas pats - viską susidėlioji į lentynėles, tada ir bėdos nėra tokios baisios. Pati buvau pas būrėją ir žinau, kad jos puikios psichologės, ko pribūrė - neišsipildė. Kai žmonės tiki tais dalykais, kuriuos jiems išburia tiki - viskas ir pasitvirtina. Mintys materialios, kuo tiki - tą ir gauni. Nuo senų laikų visus vilioja nepažinti, neaiškūs dalykai, tad nėra kuo stebėtis...tas pats ir su ezoterinėm knygom, kai sunku griebiesi šiaudo, kad tik save "pakeltum", kaip tas baronas Miunhausenas, o kai viskas tvarkoj - viską pamiršti...nes ir taip yra kuo džiaugtis. 
|
|
| | |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2008-11-27, 08:52:07 | Nr. # 30 |
ištikima klubo narė
|
Vaikus stebėti ir daug bendrauti su jais, reikia ir žinosi link kur jų gabumai, talentai krypsta, nereikės nei būrėjų. Turėjo man ir horoskopą sudarę, nu nelima tos pranašystės nors tu ką, dar gerai, kad bent mokėt už jį nereikėjo...pažįstama padarė, smalsu buvo ir tiek...Added (2008.11.27, 09:52:07) --------------------------------------------- Nu, atradau tokį neblogą straipsnį tinkantį šiai temai, gal ir Jums bus įdomus http://gyvenimas.delfi.lt/career/article.php?id=19436849 
|
|
| |
dovyyliux |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2008-11-27, 15:26:40 | Nr. # 31 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2008-11-06
vieta: Kaunas
vaikai: Domantas ir Vėja
|
ir as noriu i eila stot 
|
|
| |
Misle |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-12-05, 12:49:44 | Nr. # 32 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-26
vieta: Netoli jūros
|
Ojetau kaip buti idomu suzinot. As ir noreciau i eilute uzsirasyt jei dar galima O merginos kas buvot pas burejas ar jos pasako jei kazka mato negerai? Nesu buvusi pas bureja, esu kelis syk meginusi eit bet vis kas nors sutrugdydavo, kai kurie zmonesa sako kad tai trugdziai neveltui gal dar ne laikas kazka suzinot arba viskas savaime klostysis, nezinau 
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-12-05, 13:22:57 | Nr. # 33 |
administratorė
|
Quote (Misle) Ojetau kaip buti idomu suzinot. As ir noreciau i eilute uzsirasyt jei dar galima confused O merginos kas buvot pas burejas ar jos pasako jei kazka mato negerai? Nesu buvusi pas bureja, esu kelis syk meginusi eit bet vis kas nors sutrugdydavo, kai kurie zmonesa sako kad tai trugdziai neveltui gal dar ne laikas kazka suzinot arba viskas savaime klostysis, nezinau dontknow Manau, ne veltui tie trukdžiai atsirasdavo Pats likimas sako, kad geriau neiti pas būrėją.... Gal ji pasakys ką nors negero, o po to ir tikėsi tuo... Taip galima nelaimę prisišaukti 
|
|
| |
Misle |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-12-05, 16:04:27 | Nr. # 34 |
ištikima klubo narė
|
Visko gali būt, likimas matyt trugdo nueit pas jas būtu idomu sužinot kas ten laukia ateitį, ar bus kas gero kaip sakant ar prašvis padangė Esu girdėjus dar kad būriantis nukeliam savo laime tolesniam laikui.
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-12-05, 16:07:50 | Nr. # 35 |
ištikima klubo narė
|
Esu girdėjusi, kad Gargžduose yra kažkokia labai jau rimta būrėja...
|
|
| |
Misle |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-12-05, 21:30:37 | Nr. # 36 |
ištikima klubo narė
|
Esu girdejus kad ir Klaipedoje poilsio gatveje yra gan nebloga patikima bureje, kiek tos teisybes nezinau aplamai kazkodel nuo seno galvoju kad cigones turi ta magiska gislele-genetiskai
|
|
| |
selena |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-02-10, 07:37:22 | Nr. # 37 |
naujokas (-ė)
nuo: 2009-02-10
vieta: kaunas
|
prisidesiu prie mamkos parašymo;labai svarbu žmogaus vardas ir jei atitnka su gyvenimo kelio vibracijomis tuomet žmogui kaip ir nieks netrukdo ugdyti savo gabumu jei tiks pats žmogus sau netrukdo,nes iš gimimo datos galima pasiskaičiavus Pitagoro matrica absoliučiai viska sužinoti ko jums nepasakys nei viena bureja,dažniausiai žmogus lankosi pas bureja kaip buna prislegtas nežinios ir tai suprantama,tik nesuprantu tu bureju kur siulo savo paslaugas ir gali per diena ne vienai kortas išmesti ,o juk tai atima nemažai energijos ir nesvarbu ,kad atliekama apsaugos ritualai ir baisu kaip užsiema nepergeriausiai nusimanantys ...yra žmones nuo tokiu bureju palaužti sugniuždyti...jei prispirs beda rinkites labai atsargiai pas ka eiti burtis,galiu pasiulyti Azanova,taralogas,parapsichologas tikrai puikus ir nebrangiai ima..ketvirtadieniais kaune priema Buitis/juze 1 a./tik reikia registruotis,pas ji apsilankius galite neštis šeimos nario foto ,jis viska iš foto pasakys i jums rupimus klausimus
|
|
| |
Laiminge |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-01-07, 14:30:49 | Nr. # 38 |
naujokas (-ė)
nuo: 2010-01-07
|
Vietoj bureju ar dar kazko, geriau siulau asmenine diagnostika pas Nerija. Cia bent jau neperimsi jos negatyvu, nesekmiu, nelaimiu, ligu programu, ka kaip "dovanele" pasiimame is bureju. Asmenines diagnostikos metu gausite visus tikslius atsakymus apie sveikatą, meilės, asmeninio gyvenimo reikalus, Jūsų ir kitų žmonių suderinamumą, verslo sferą, palankiausius problemų sprendimo būdus, kitų požiūrį į Jus ir t.t. Diagnostika gali būti atliekama nuotoliniu būdu (pats žmogus ar jo daiktai nereikalingi), o atsakymai pateikiami telefonu, el.paštu, skype ar kitais būdais. Galima atsiųsti savo klausimus įvairiomis dominančiomis temomis. Tai ne burtai, ne magija, ne ekstrasensorika. Informacija gaunama is Visatos, todel zmogaus ar jo duomenu nereikia. Daugiau informacijos www.nerijos-konsultacijos.visiems.lt tel. 862059500; 868363757 el.p. registrascom@gmail.com K.Kalinausko 2 b { iš kiemo pusės } Vilnius
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-01-07, 16:05:21 | Nr. # 39 |
ištikima klubo narė
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (Laiminge) Vietoj bureju ar dar kazko, geriau siulau asmenine diagnostika pas Nerija. Cia bent jau neperimsi jos negatyvu, nesekmiu, nelaimiu, ligu programu, ka kaip "dovanele" pasiimame is bureju. kas dėl "dovanėlių" sutinku,vyro giminaitė su užkalbėta druska svečią parsivedė,gerai kad nepiktybinį-stebėtoją,bet vistiek nemalonu,brr...prisiminiau kaip tokius svečius su šventinta žvake išvest mokė,tai jei padėjo.. Quote (Laiminge) Diagnostika gali būti atliekama nuotoliniu būdu (pats žmogus ar jo daiktai nereikalingi), o atsakymai pateikiami telefonu, el.paštu, skype ar kitais būdais. Galima atsiųsti savo klausimus įvairiomis dominančiomis temomis. Tai ne burtai, ne magija, ne ekstrasensorika. Informacija gaunama is Visatos, todel zmogaus ar jo duomenu nereikia. o kaip tada ta diagnostika atliekama 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-01-07, 16:06:46 | Nr. # 40 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Quote (balandiene) o kaip tada ta diagnostika atliekama Čia geras klausimas 
Žinutę redagavo Odeta - Ketvirtadienis, 2010-01-07, 16:07:45 |
|
| | |
Odeta |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-01-07, 16:14:01 | Nr. # 42 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Quote (stebėtoja) būrėja pasakė -nueik kur-nežinia kur, išrauk ką -nežinia ką užpilk degtine ir gerk po šaukštą į dieną tooth tooth Va čia tikra būrėjų tiesa, na ką ar nesipildo kai nežinai nei ką, nei kur, nei kada 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-01-07, 16:26:20 | Nr. # 43 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) turiu tokius giminaičius kurie tiek pinigų būrėjams sukišę ir labiausiai patiko vieną kartą atvažiavo ir sako : būrėja pasakė -nueik kur-nežinia kur, išrauk ką -nežinia ką užpilk degtine ir gerk po šaukštą į dieną ir ką paklausė?
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-01-07, 16:29:46 | Nr. # 44 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Quote (balandiene) ir ką paklausė? sekantį kartą važiavo iminti užduotą šaradą sumokėjo 200Lt ir tada būrėja pasakė , kad kas nežinia -kas yra kiulpienės šaknis ...o buvo spalio pabaiga ... oi kaip ieškojo atvažiavę tos šaknies , ogi kiaulpienė rudenį sunyksta ir nelabai matosi , gerai , kad mano braškėse kelias rado ... 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-01-07, 16:41:47 | Nr. # 45 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) sekantį kartą važiavo iminti užduotą šaradą sumokėjo 200Lt ir tada būrėja pasakė , kad kas nežinia -kas yra kiulpienės šaknis ...o buvo spalio pabaiga ... oi kaip ieškojo atvažiavę tos šaknies , ogi kiaulpienė rudenį sunyksta ir nelabai matosi , gerai , kad mano braškėse kelias rado ... atleiskit,bet naivu gerai,kad būrėja neliepė to kažko po tavo karvytės užpakaliu ieškot žmonės labai įtiki tokiais dalykais,beja kas turėjo atsitikt tokio gero?aš asmeniškai buvau kartą iš smalsumo,prieš Nojaus laukimąsi,tai atspėjo tik kad neužilgo lauksiuos,o taip viskas pro šaly,nes vyras ne rudaakis,Nojus nemergytė,gyvenam tenpat,vyras darbe netapo aukštų pareigų atstovas,ir daug dar visko...nors daug kam sakė gerai nubure,matyt aš netinku 
|
|
| | |
balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-01-07, 16:54:15 | Nr. # 47 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) būrėjos paprastai būna neprasti psichologai ir supranta ką nori žmogus išgirst sutinku nesakau yra sugebančių,bet labai daug yra ir netikrų,ar užsiimančių ir juodaja magija,tad aš daugiau neeksperimentuosiu,smalsumą patenkinau,o mokėt pinigus ir sužinot kas bus manau neverta,ateis laikas ir pamatysiu,nereikės pienių spaly ieškot Quote (stebėtoja) .. vieną kartą kai dar buvau visai mergytė čigonė pasiūlė pavaražyt ... tai aš jai pasiūlau tą patį bet jau atšoko kaip nuplikyta išgazdinai 
|
|
| |
Laiminge |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-01-07, 21:51:30 | Nr. # 48 |
naujokas (-ė)
nuo: 2010-01-07
|
Quote (balandiene) Laiminge rašė: Vietoj bureju ar dar kazko, geriau siulau asmenine diagnostika pas Nerija. Cia bent jau neperimsi jos negatyvu, nesekmiu, nelaimiu, ligu programu, ka kaip "dovanele" pasiimame is bureju. kas dėl "dovanėlių" sutinku,vyro giminaitė su užkalbėta druska svečią parsivedė,gerai kad nepiktybinį-stebėtoją,bet vistiek nemalonu,brr...prisiminiau kaip tokius svečius su šventinta žvake išvest mokė,tai jei padėjo.. Laiminge rašė: Diagnostika gali būti atliekama nuotoliniu būdu (pats žmogus ar jo daiktai nereikalingi), o atsakymai pateikiami telefonu, el.paštu, skype ar kitais būdais. Galima atsiųsti savo klausimus įvairiomis dominančiomis temomis. Tai ne burtai, ne magija, ne ekstrasensorika. Informacija gaunama is Visatos, todel zmogaus ar jo duomenu nereikia. o kaip tada ta diagnostika atliekama Diagnostika atliekama turint isskirtinius gebejimus gauti labai tikslia informacija is Visatos. Zmogus gauna visa ji dominancia informacija (palankiausius situaciju sprendimus, suderinamuma, esancias ir besiformuojancias ligas ir visa dominancia info) ir toliau jau pats turi galimybe rinktis, ka daryti kaip gyventi. Tai ir yra vienas ir pagr. diagnostikos skirtumu nuo burimu. Bureja uzdeda programas ateiciai, kurias zmogus aklai vykdo, pagal jas gyvena..Ka pasako, ta daro, to laukia, tikisi, delioja ivykius... Tai dar gerai jei sulaukiate teigiamu pranasysciu..O jei Jums papranasauja nesekmes? Uzdeda nelaimiu, nesekmiu ligu programas, kurios nepraeina pro jusu gyvenima be pedsako.. Tos energetines programos pereina tiek nuo pacios burejos, tiek nuo ankstesniu jos klientu...Taip kad pagalvokit, kiek "dovaneliu" pasiimate... Tad jei jau smalsu, kazkas domina, rekomenduoju diagnostika. Cia gausite labai tikslia informacija ir neperimsite jokiu neigiamu energetiniu programu, kurios gadina gyvenima..Tik paskui prisidare visokiu maginiu ritualu, lakste pas burejus zmones nesuvokia is kur prasideda bedos ju gyvenime... O viskas grizta atgal...
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-01-07, 22:05:10 | Nr. # 49 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Laiminge) Diagnostika atliekama turint isskirtinius gebejimus gauti labai tikslia informacija is Visatos. Zmogus gauna visa ji dominancia informacija (palankiausius situaciju sprendimus, suderinamuma, esancias ir besiformuojancias ligas ir visa dominancia info) iš dalies aišku,bet kaip net nebendraujant gamima mane diagnozuot,vat šito niekaip nesuprantu,nes net kompiuteriu naudojamės nevienas žmogus,tad kaip žinot,kad man nepriklijuos kito žmogaus ar tai būsimą ligą,ar taip ką ...mano galva mastant,vistiek nors minimali žmogaus energetika daikto,ar asmens prisilietimu reikalinga,nes čia gaunas kaip per tv telefonų žinutes.parašyk vardą ir atsakysim ar seksis,ar būsit laimingi.. Quote (Laiminge) ir toliau jau pats turi galimybe rinktis, ka daryti kaip gyventi. Tai ir yra vienas ir pagr. diagnostikos skirtumu nuo burimu. Bureja uzdeda programas ateiciai, kurias zmogus aklai vykdo, pagal jas gyvena..Ka pasako, ta daro, to laukia, tikisi, delioja ivykius... Tai dar gerai jei sulaukiate teigiamu pranasysciu..O jei Jums papranasauja nesekmes? Uzdeda nelaimiu, nesekmiu ligu programas, kurios nepraeina pro jusu gyvenima be pedsako.. Tos energetines programos pereina tiek nuo pacios burejos, tiek nuo ankstesniu jos klientu...Taip kad pagalvokit, kiek "dovaneliu" pasiimate... Tad jei jau smalsu, kazkas domina, rekomenduoju diagnostika. Cia gausite labai tikslia informacija ir neperimsite jokiu neigiamu energetiniu programu, kurios gadina gyvenima..Tik paskui prisidare visokiu maginiu ritualu, lakste pas burejus zmones nesuvokia is kur prasideda bedos ju gyvenime... O viskas grizta atgal... dėl šito sutinku,išvis silpniem ir lengvatikiams pas būrėja negalima,gali sugriaut gyvenimus..
|
|
| |
Ievux |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-01-07, 22:35:36 | Nr. # 50 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-04-07
vieta: Šiauliai
vaikai: Danielius ir Arturas
|
Quote (balandiene) dėl šito sutinku,išvis silpniem ir lengvatikiams pas būrėja negalima,gali sugriaut gyvenimus.. is vis mano manymu, bet koks"isikisimas" i zmogaus gyvenima,deliojimas palankiu ir nepalankiu veiksmu, yra kodavimas zmogaus.Net ir stiprus zmones ,iseje is burejos turi ka pamastyt,ir viskas nuseda musu pasamonej ... Quote (stebėtoja) Viešpatieliau aukščiausias kam man tos būrėjos , aš pati galiu priburti bet ką Aga, mes Balandoj galim paskelbet,kad buriam, ypac prie kavutes 
|
|
| |
|
|
|