Forumas Atvirukai

Diskusijų forumas geriems žmonėms
Paieška
Reklama
Mes soc. tinkluose
Google +

Facebook'e
Reklama
Kalbykla
500
Šiandien

Vardadienį švenčia:

-PASVEIKINK-

Naujos žinutės forume
Paieška | Klubo nariai | Taisyklės

VILNIUS
Heizi Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2008-11-05, 12:58:15 | Nr. # 51
ištikima klubo narė

nuo: 2008-11-01
žinutės: 304

vieta: Vilnius
dovanėlės: 0
laimėjimai:
Niu tai mano vyras tai irgi tokis "vyturys" nuo ryto sukasi - o vakarais jau 9 val. prie tėliko užparpia happy - bet kai sakau eik gult tai neina - šaukia "aš nemiegu" lol

Viza Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2008-11-05, 13:00:01 | Nr. # 52
ištikima klubo narė

nuo: 2008-10-24
žinutės: 345

vieta: Vln
vaikai: Dukra
dovanėlės: 1
Quote (Heizi)
Niu tai mano vyras tai irgi tokis "vyturys" nuo ryto sukasi - o vakarais jau 9 val. prie tėliko užparpia - bet kai sakau eik gult tai neina - šaukia "aš nemiegu"

O maniskis anksciau buvo link peledu arciau ,bet dabar pasikeite biggrin O dukryte tai vyturiukas irgi nerealus

jammin Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2008-11-05, 13:01:07 | Nr. # 53
ištikima klubo narė

nuo: 2008-10-03
žinutės: 432

vieta: VILNIUS
vaikai: Dar bus :)
Quote (Viza)
mano kaimynai is virsaus itariu tavo tipo ,nes po 10 vakaro pas juos prasideda gyvenimas dry

Mano kaimynai tokie patys... Rytais besikeldama i darba jausdavausi kaip lavonas biggrin

Heizi Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2008-11-05, 13:01:26 | Nr. # 54
ištikima klubo narė

laimėjimai:
Jo...jei tokie kaimynai už sienos tai gal ir nekas. Niu man tai žinoma nieko būtų - nes man kurkas baisiau kai rytais bruzdėt pradeda - nors šeip aš nesu jautri garsams -bet kai jau gręžia, kala iš pat ryto ... badevil

Viza Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2008-11-05, 13:03:42 | Nr. # 55
ištikima klubo narė

na vieniems jau parasem sknuda policijai ,aprimo ,nes sienos vibruodavonuo muzikos ir taip kai pradedavo kokia 10 ryte ,tai gudruciai 6 baigdavo . Visa diena surprised Stogas vaziuodavo ,as nesisvaizduoju kaip zmones kentejo ,mes kai atsikleme ,tai menesi iskenciau wacko

Heizi Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2008-11-05, 13:15:20 | Nr. # 56
ištikima klubo narė

laimėjimai:
Niu, buvo ir mums tokių nesusipratimų, kai gyvenom bute - bet užteko vyrui griežtai palkabėt - tai atsipašė ir baigėsi visos tos nesamonės biggrin O kiti aplinkui tai vien pensininkai buvo - tai tie ramučiai wink Tik va paskui močiutė iš buto virš mūsų numiro - tai atsikėlė jos sunėnas su žmona ir kai dėjo remontuotis badevil

Žinutę redagavo Heizi - Trečiadienis, 2008-11-05, 13:15:59

Viza Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2008-11-05, 13:18:59 | Nr. # 57
ištikima klubo narė

Quote (Heizi)
Niu, buvo ir mums tokių nesusipratimų, kai gyvenom bute - bet užteko vyrui griežtai palkabėt - tai atsipašė ir baigėsi visos tos nesamonės O kiti aplinkui tai vien pensininkai buvo - tai tie ramučiai Tik va paskui močiutė iš buto virš mūsų numiro - tai atsikėlė jos sunėnas su žmona ir kai dėjo remontuotis

Tai ,kad ten nuomininkai vaikinukai gyvena ,nesuprasi nei kas ten seimininkai nei ka . Na o remontu tai dar galima kentet . Tik buna daznai kad vieni baigia kiti pradeda biggrin
Na kas kavytes ,niuri diena siandien ,nors ir nesalta . Kazko net galva spaudzia surprised

Heizi Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2008-11-05, 13:23:51 | Nr. # 58
ištikima klubo narė

laimėjimai:
Quote (Viza)
Na kas kavytes

Va, pritariu beer Eisiu ir aš pagert, o tai dukra jau pašonei visais būdais nuo kompo mane bando nustumti biggrin Labai mėgsta ji visokius tuos kompiuterinius žaidimus - tai ir stumdomės abi - kuri pirma prie kompo užsės lol arba laiką dalinamės 1tooth

Viza Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2008-11-05, 13:25:20 | Nr. # 59
ištikima klubo narė

Quote (Heizi)
Va, pritariu Eisiu ir aš pagert, o tai dukra jau pašonei visais būdais nuo kompo mane bando nustumti Labai mėgsta ji visokius tuos kompiuterinius žaidimus - tai ir stumdomės abi - kuri pirma prie kompo užsės arba laiką dalinamės

O kiek dukrai metu? Maniske tai negauna ,tai kazkaip ir didelio noro nerodo

Heizi Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2008-11-05, 13:30:39 | Nr. # 60
ištikima klubo narė

laimėjimai:
Quote (Viza)
O kiek dukrai metu?

Dičkei jau šeši wink Nu ji tai, tokia pat paklaikus dėl kompo kaip ir mama crazy Kai interneto nebuvo, kažkaip ir prie to kompo aš nesiveržiau - tai ji sau ramiai per dienas iš savo diskelių žaidimus žaisdavo - niu dabar tai ir žaidimų kiek internete - o dar ir man prie kompo pasedėt jau prireikė biggrin

Added (2008.11.05, 14:30:39)
---------------------------------------------
O tai kiek taviškei metų?

Viza Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2008-11-05, 15:47:43 | Nr. # 61
ištikima klubo narė

Quote (Heizi)
O tai kiek taviškei metų?

o maniskei vasari 5 metai

Heizi Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2008-11-05, 18:24:48 | Nr. # 62
ištikima klubo narė

laimėjimai:
O, tai jau ne visai mažutė wink Vieną turi ar daugiau? Aš tai dvi panikes turiu, mažiukei tai tik gruodi trys bus smile

Viza Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2008-11-05, 18:26:18 | Nr. # 63
ištikima klubo narė

Quote (Heizi)
, tai jau ne visai mažutė Vieną turi ar daugiau? Aš tai dvi panikes turiu, mažiukei tai tik gruodi trys bus

Pas mane viena auga wink
Ir kaip sutaria sesutes ? Maniske tai nenori nei seses ,nei brolio surprised .

Žinutę redagavo Viza - Trečiadienis, 2008-11-05, 18:28:38

Heizi Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2008-11-05, 18:40:41 | Nr. # 64
ištikima klubo narė

laimėjimai:
Na, kaip visos - kariauja duel Bet, kai laukiausi, tai labai brolio norėjo, na poto ir dėl sesės susitarėm - o kai gimė tai labai nusiminė nes per maža buvo - galvojo, kad iškart galės lėkt į kiemą žaisti lol Vėliau tai nieko, visiems sakydavo: "auginam sesę". O, va kai paaugo, ir reik žaislais dalintis, va čia karas ir prasidėjo dwarf Bet šeip dabar su dviem lengviau nei su viena - dabar mžiukė truputi sirguliuoja ir į darželį nevedu, - nu tai didžiosios neleidžiu, kad man lengviau būtų confused Visvien kartu ir pažaidžia ir miegoti visada vyresnioji ją veda ir paguli su ja, kol užmiega sleep (kartais ir pati užmiega bemigdydama wink )

Viza Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2008-11-05, 18:44:17 | Nr. # 65
ištikima klubo narė

O i koki darzeli keliaujat ? Is kurio krasto pati esi ? Mes tai pasilaiciuose gyvenam

Heizi Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2008-11-05, 19:05:15 | Nr. # 66
ištikima klubo narė

laimėjimai:
Į darželį tai vežioju į Karoliniškes "Delfinuką". Mes ten anksčiau gyvenom prie pat to darželio, -ir ten pradėjom leisti, o vėliau tai kažkaip ir nebenorėjom keisti smile . O dabar tai ir mažiukę ten vežam - nu nes antrą tai be eilės jau ten priėmė wink O gyvenam tai dabar truputi už Vilniaus, nuo Pilaitės važiuojant link Karveliškių - du km. taip sakan nuo "sienos" biggrin Tai šeip kaip ir Pilaitė mums arčiausiai išeitų, bet ten su darželiais labai prastai - eilės ilgiausios surprised

Viza Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2008-11-06, 18:01:44 | Nr. # 67
ištikima klubo narė

Quote (Heizi)
Į darželį tai vežioju į Karoliniškes "Delfinuką". Mes ten anksčiau gyvenom prie pat to darželio, -ir ten pradėjom leisti, o vėliau tai kažkaip ir nebenorėjom keisti . O dabar tai ir mažiukę ten vežam - nu nes antrą tai be eilės jau ten priėmė O gyvenam tai dabar truputi už Vilniaus, nuo Pilaitės važiuojant link Karveliškių - du km. taip sakan nuo "sienos" Tai šeip kaip ir Pilaitė mums arčiausiai išeitų, bet ten su darželiais labai prastai - eilės ilgiausios

Aha zinau tas vietas ,buvom pasivazinet kelis kartus wink .

Heizi Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2008-11-06, 21:43:32 | Nr. # 68
ištikima klubo narė

laimėjimai:
Quote (Viza)
Aha zinau tas vietas ,buvom pasivazinet kelis kartus

Kaip suprast pasivažinėt upset Gal su dviračiu kokiu surprised

Viza Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-11-07, 05:11:14 | Nr. # 69
ištikima klubo narė

Quote (Heizi)
Kaip suprast pasivažinėt Gal su dviračiu kokiu

biggrin Nea ,ieskojom namo pirkt ,buvom apziuret nuvaziave kelis kartus wink

Heizi Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-11-07, 11:49:57 | Nr. # 70
ištikima klubo narė

laimėjimai:
Quote (Viza)
Nea ,ieskojom namo pirkt ,buvom apziuret nuvaziave kelis kartus

Oi kaip fainai, tai gal kokį nusižiūrėjot, gal pirksit confused Čia šiuose kraštuose dabar daug namų parduoda wink Tiesa kainelės kiek teko girtėti surprised
Šeip mano namas tai prie pat kelio, nepastebėti tiesiog neįmanoma cool - tik labai jau nekaip atrodo nuo kelio sad - tikras šiukšlynas cry (nu niekaip neužtenka laiko viskam sutvarkyti - tik šiais metais "išlindom" iš namo ir puolėm aplinką tvarkyt wacko .Todėl jei ir pastebėjot,- tai įtariu net nežiūrėjot į jį sad

Viza Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-11-07, 11:53:46 | Nr. # 71
ištikima klubo narė

Quote (Heizi)
Oi kaip fainai, tai gal kokį nusižiūrėjot, gal pirksit Čia šiuose kraštuose dabar daug namų parduoda Tiesa kainelės kiek teko girtėti
Šeip mano namas tai prie pat kelio, nepastebėti tiesiog neįmanoma - tik labai jau nekaip atrodo nuo kelio - tikras šiukšlynas (nu niekaip neužtenka laiko viskam sutvarkyti - tik šiais metais "išlindom" iš namo ir puolėm aplinką tvarkyt .Todėl jei ir pastebėjot,- tai įtariu net nežiūrėjot į jį

Nea ,nenuziurejom ,cia mes pries pusantru metu apie dairemes ,bet dabar vel kazko laukiam wink Nezinau ar ko sulauksim ,gal tik svenciu sad

Heizi Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-11-07, 12:07:53 | Nr. # 72
ištikima klubo narė

laimėjimai:
A...bet jei mintį tokią turit - tai nupirksit wink Mes irgi pirma atsargiai svajojom apie namą, o po to nei pati nesupratau kaip - bet jau ir turim tongue Tiesa gyvenimas bute irgi turi savo privalumų - o aš tai baigiu visai nukaimėt crazy

Viza Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-11-07, 12:10:46 | Nr. # 73
ištikima klubo narė

Quote (Heizi)
A...bet jei mintį tokią turit - tai nupirksit Mes irgi pirma atsargiai svajojom apie namą, o po to nei pati nesupratau kaip - bet jau ir turim Tiesa gyvenimas bute irgi turi savo privalumų - o aš tai baigiu visai nukaimėt

Isivaizduoju ,bet smagu nuosavam name gyvent wink Nors as kazkaip del dukros labiau linkstu dar mieste pagyvent ,negu uzmiestij kur . Juk mokykla bus ,pradines klases . Ai isvis nezinau ,kaip cia tas gyvenimelis klostysis toliau .

Heizi Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-11-07, 12:15:24 | Nr. # 74
ištikima klubo narė

laimėjimai:
Va, dėl vaikų tai ir sunkiausia - juk ir į darželius, mokyklas, burelius - patys niekaip - reikia vežioti sad Nu maniškės tai dar tik į daržą - ryte nuveži - vakare parsiveži. Bet jau kitais metais pradės eiti į mokyklą - tai bus kur kas sunkiau. sad Jaučiu gal reiks su kaimynais kaip nors kooperuotis - pas juos mokyklinio amžiaus vaikučiai - tai irgi vežioja wink . O tavo mergytė į daržiuką eina?

Viza Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-11-07, 12:21:48 | Nr. # 75
ištikima klubo narė

Quote (Heizi)
Va, dėl vaikų tai ir sunkiausia - juk ir į darželius, mokyklas, burelius - patys niekaip - reikia vežioti Nu maniškės tai dar tik į daržą - ryte nuveži - vakare parsiveži. Bet jau kitais metais pradės eiti į mokyklą - tai bus kur kas sunkiau. Jaučiu gal reiks su kaimynais kaip nors kooperuotis - pas juos mokyklinio amžiaus vaikučiai - tai irgi vežioja . O tavo mergytė į daržiuką eina?

Tipo eina i darzeli ,bet labai daug serga sad
Bet dabar galvoju gal visai pasiimt ja is ten ,pasedet namuose iki priesmokyklines grupes . Nes dirbt vistiek neiseinu (o kiek dirbu tai namuose ) ,tai tik vaika vaistais pastoviai farsiruojam ir viskas. Tiesiog nebezinau ,kazkaip neapsisprendziu kaip pasielgt ,nes labai jau jai patinka tam darzelij

Search:
Prisijungimas
Reklama
Mūsų draugai
Kirpėja Inga
MMA klubas
Jūsų nuoroda čia

Radijas ¦ Dienoraštis ¦ Mūsų draugai ¦ Google+ ¦ Facebook ¦ Adf.ly ¦ Kontaktai ¦ Grįžti į viršų Į viršų

Hosted by uCoz man ftp