Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
DIENOS KAVINUKĖ 28
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-07-13, 07:32:01 | Nr. # 301 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-18
vieta: kaunas
vaikai: justas
dovanėlės: 32
laimėjimai:
|
Labas rytas,tai ka pirma registruojuos,kelkites vistiek neina per dusnuma miegoti 
Žinutę redagavo minimi - Antradienis, 2010-07-13, 07:37:40 |
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-07-13, 07:35:28 | Nr. # 302 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-07-13, 07:40:42 | Nr. # 303 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (balandiene) ūkininkaut pradejau,tai anksti daržoves roviau ir tu ta zaidima zaidi ? Quote (balandiene) dėl dušnumo tai jo,pas vaikus kabary +28 ohno as galvoju siandien is kaimynes ciuzini parsitemti ir miegoti apacioj,neimanoma virsuj,tiek saule per stoga prikaitina ir langas dar i rytu puse,ryte galima isproteti,justas kaip storuliukas tai plaukia visas nuo prakaito
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-07-13, 07:45:40 | Nr. # 304 |
ištikima klubo narė
|
Quote (minimi) ir tu ta zaidima zaidi gal,tu draugas.lt ūkininkauji?aš vakar po pietų tik pradėjau,tai dar nelabai įkertu Quote (minimi) as galvoju siandien is kaimynes ciuzini parsitemti ir miegoti apacioj,neimanoma virsuj,tiek saule per stoga prikaitina ir langas dar i rytu puse,ryte galima isproteti,justas kaip storuliukas tai plaukia visas nuo prakaito vargšai įsivaizduoju..mano vaikams irgi rytinė saulė spigina,tai langą net dengiu,kitaip baisu būtų..
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-07-13, 07:50:35 | Nr. # 305 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (balandiene) gal,tu draugas.lt ūkininkauji?aš vakar po pietų tik pradėjau,tai dar nelabai įkertu aga as jau 15 lygi,turiu vistu,karve,biciu ir daug zemes Quote (balandiene) vargšai įsivaizduoju..mano vaikams irgi rytinė saulė spigina,tai langą net dengiu,kitaip baisu būtų stoga reikia keisti ir kazkaip izoliuoti,nes kitaip tai kokie planiukai?
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-07-13, 07:57:55 | Nr. # 306 |
ištikima klubo narė
|
Quote (minimi) aga as jau 15 lygi,turiu vistu,karve,biciu ir daug zemes tai tu gerai prasisukus aš dar tik 4lygy,tai sklypukas mažas,bet užsėtas,tvarkingas,dar vaikui jauko nupirkau bandysim žvejot Quote (minimi) stoga reikia keisti ir kazkaip izoliuoti,nes kitaip tai kokie planiukai? tai gal skardinis stogas?mano sesė antram aukšte su draugu gyvena,butukas išsikišes iš stogo,tai visą parą kaip pirty,oi vargsta planų konkrečių tik pas daktarę turiu,o taip kaip visada:tvarkymasis,kažką maistuko gaminsiu vyriukas gryš,tai vėl į Anykščius išleisiu keliom dienytėm..
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-07-13, 08:02:34 | Nr. # 307 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (balandiene) tai tu gerai prasisukus lol aš dar tik 4lygy,tai sklypukas mažas,bet užsėtas,tvarkingas,dar vaikui jauko nupirkau bandysim žvejot 1tooth as ir dabar zvejoju Quote (balandiene) tai gal skardinis stogas?mano sesė antram aukšte su draugu gyvena,butukas išsikišes iš stogo,tai visą parą kaip pirty,oi vargsta ohno planų konkrečių tik pas daktarę turiu,o taip kaip visada:tvarkymasis,kažką maistuko gaminsiu vyriukas gryš,tai vėl į Anykščius išleisiu keliom dienytėm.. ne siferinis,bet ten lubos neaukstos, ir vietos nera daug,dar tas langas....pasistatem nakciai vejeli,nepadejo net tas vel dantukus tvarkysi?
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-07-13, 08:06:42 | Nr. # 308 |
ištikima klubo narė
|
Quote (minimi) as ir dabar zvejoju ir kaip kimba? Quote (minimi) ne siferinis,bet ten lubos neaukstos, ir vietos nera daug,dar tas langas....pasistatem nakciai vejeli,nepadejo net tas vel dantukus tvarkysi? ne,su dantukais kol kas ramu..tik naktį sapnavau,kad krūminio kampas nulūžo,kažna ką reiškia eisiu pas ginekologę,gimdos kaklelį reikia išsitirt,kitus vaistukus gal jau leis naudot ..
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-07-13, 08:11:22 | Nr. # 309 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (balandiene) lol lol ir kaip kimba? ne koks ,naudoju pati geriausia slieka,bet labai daug pabega tuoj i minusa isoksiu su tokia zvejyba Quote (balandiene) ne,su dantukais kol kas ramu..tik naktį sapnavau,kad krūminio kampas nulūžo,kažna ką reiškia eisiu pas ginekologę,gimdos kaklelį reikia išsitirt,kitus vaistukus gal jau leis naudot pofilaktiskai gerai vis pasitikrint saunuole
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-07-13, 08:15:13 | Nr. # 310 |
ištikima klubo narė
|
Quote (minimi) ne koks ,naudoju pati geriausia slieka,bet labai daug pabega tuoj i minusa isoksiu su tokia zvejyba aš tik paleidžiu Quote (minimi) pofilaktiskai gerai vis pasitikrint saunuole tokia ir šaunuolė,turėjau prie 6mėn nueit,bet vis arba ne tos dienos,arba Nojuką nėra kam prižiūrėt..o taip tai nenoriu užsileist,nes geriu kontraceptikus,tai ir prisižiūrėt reikia.. kažin ką mūsų tikroji ūkininkė veikia 
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-07-13, 08:18:50 | Nr. # 311 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (balandiene) tokia ir šaunuolė,turėjau prie 6mėn nueit,bet vis arba ne tos dienos,arba Nojuką nėra kam prižiūrėt..o taip tai nenoriu užsileist,nes geriu kontraceptikus, o as sakiau pleistriukus naudosiu arba spirale isidesiu,man tie kontraceptikai nelimpa nors niekad negeriau Quote (balandiene) tai ir prisižiūrėt reikia.. kažin ką mūsų tikroji ūkininkė veikia gal kur miestelin isdumus 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-07-13, 08:28:25 | Nr. # 312 |
ištikima klubo narė
|
Quote (minimi) o as sakiau pleistriukus naudosiu arba spirale isidesiu,man tie kontraceptikai nelimpa nors niekad negeriau pleistriukus sesė naudojo,tai jei netiko,bloga labai buvo..o spiralė man kažkaip neitin o kontraceptikus jau 4m geriu,nieko lyg ir nesidaro.. Quote (minimi) gal kur miestelin isdumus nesistebėčiau,greituolė ji pas mus.. skambino sesė raudonų serbentų kibirą atveš,tai ryt darbelis lauks kažną kiek cukraus reikia dėt,gi rūkštūs rupkės 
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-07-13, 08:33:23 | Nr. # 313 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (balandiene) pleistriukus sesė naudojo,tai jei netiko,bloga labai buvo..o spiralė man kažkaip neitin confused o kontraceptikus jau 4m geriu,nieko lyg ir nesidaro.. mano sefe labai gyre,sakiau isbandysiu kai reikalas bus Quote (balandiene) skambino sesė raudonų serbentų kibirą atveš,tai ryt darbelis lauks ohno kažną kiek cukraus reikia dėt,gi rūkštūs rupkės ohno as kiekviena diena isverdu po puoda,karsta greit sueina,o cukraus tikrai reikia,kiek bededu vistiek ta rukstele jauciasi,dar turiu geltonu serbentu,reiks is ju pabandyti,gal bus maziau rugstumo 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-07-13, 08:42:26 | Nr. # 314 |
ištikima klubo narė
|
Quote (minimi) mano sefe labai gyre,sakiau isbandysiu kai reikalas bus tai aišku bandyk... Quote (minimi) as kiekviena diena isverdu po puoda,karsta greit sueina,o cukraus tikrai reikia,kiek bededu vistiek ta rukstele jauciasi,dar turiu geltonu serbentu,reiks is ju pabandyti,gal bus maziau rugstumo tu čia turbūt apie kompotą šneki man rytoj atneš aparačiuką tai bandysiu drebučius gamint jei išeis,nes pirmą kartą darysiu 
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-07-13, 08:48:51 | Nr. # 315 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (balandiene) tu čia turbūt apie kompotą šnek aga Quote (balandiene) man rytoj atneš aparačiuką tai bandysiu drebučius gamint jei išeis,nes pirmą kartą darysiu confused niekad nedariau,kad megeju pas mus nera,butu gal ir valgytu 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-07-13, 09:46:08 | Nr. # 316 |
ištikima klubo narė
|
dingau nes vyriukas buvo gryžes,tai dar cukriuko nusipirkau nubėgus.. Quote (minimi) niekad nedariau,kad megeju pas mus nera,butu gal ir valgytu pas mus irgi nežinau ar mėgs,bet jei ką žiemą sugersim,nes kitaip uogienių biveik ir nevartojam..
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-07-13, 09:48:45 | Nr. # 317 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (balandiene) pas mus irgi nežinau ar mėgs,bet jei ką žiemą sugersim,nes kitaip uogienių biveik ir nevartojam. uogieniu ir mes nelabai,bet del vaiko pora sloikeliu nepamaisytu 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-07-13, 09:56:04 | Nr. # 318 |
ištikima klubo narė
|
Quote (minimi) uogieniu ir mes nelabai,bet del vaiko pora sloikeliu nepamaisytu valgo taviškis? aš tai nebent šaldytų kiek įgrūdžiu vos ne su šautuvu reik grasint 
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-07-13, 10:06:33 | Nr. # 319 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (balandiene) valgo taviškis? aš tai nebent šaldytų kiek įgrūdžiu vos ne su šautuvu reik grasint valgo su manais,su blynais su lietiniais...
|
|
| | |
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-07-13, 10:08:44 | Nr. # 321 |
ištikima klubo narė
|
Quote (minimi) valgo su manais,su blynais su lietiniais... tai šaunuolis mano arba apgaunant įkišu arba pikta turiu būt 
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-07-13, 10:20:50 | Nr. # 322 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (balandiene) ,sakytum tuoj ištirpsiu istirpsi ir geit isdziusi Quote (balandiene) viskas nors įkaliau kavos bet jaučiuos as dar pakartosiu kavytes ir eisiu migdyt Justuka,piktas siandien,pirma diena be soskes 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-07-13, 10:25:27 | Nr. # 323 |
ištikima klubo narė
|
Quote (minimi) istirpsi ir geit isdziusi oi kaip būt gerai bet turbūt neišdegs,nebent metus toks karštis laikysis Quote (minimi) as dar pakartosiu kavytes ir eisiu migdyt Justuka,piktas siandien,pirma diena be soskes kad gal dar taip piktas,nes mano irgi viskas negerai,dantukus patepiau,bet vistiek raguotas gal taip karštis veikia 
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-07-13, 10:33:53 | Nr. # 324 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-07-13, 10:37:30 | Nr. # 325 |
ištikima klubo narė
|
čia iš tos temos-manęs daug Quote (minimi) gal ir kastis dar veikia,bet vaiksto zurgia vis iesko da gal buciau leidus patureti ,bet dedasi kitu galu ir pasikisa po apatine lupa taigi atveps as atsuku ,o jis vel persisuka ir po lupa pasikisa,nuluzo kedutej tau gerai... mano tabių įsigeidė,tai abu kompu dalinamės,sėdi susivyniojas ant kelių ..dėl sosio tai šaunuolė,nemažas,pats laikas atimt paskui prisimes koks kariesas,ar tikrai sąkandis bus negeras..
|
|
| |
|
|
|