Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
DIENOS KAVINUKĖ 28
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-06-23, 11:49:44 | Nr. # 51 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Quote (balandiene) tai kas gi nutiko?imk saldumo,gal nurimsi Quote (minimi) labsis,ko zaibuoji? tai kad mama iš pačio ryto isterija sukėlė , užsimanė važiuot į kapines , mat jai pasakė , kad viena gėlė nuvyto ... aš sakau gerai , bet šendien lyja tai gal ryt ar poryt kai bus sausiau , o ji sako manęs mašinoj nesulis , jos mašinoj aišku nesulis , sulis mane , nes aš ten tvarkysiu ... o ji puolė isterikuot kojom trypt kaip mažas vaikas . Pripratus aš prie tokių dalykų ne naujiena , bet kas kart kai taip atsitinka labai nemalonu . Dabar laukiu kol pas mane namo atlėks isterijos kelt , bet ko gero palauks kol vyras pietų grįž , kad daugiau žiūrovų būtų ... tai va sėdžiu visa pikta 
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-06-23, 11:53:19 | Nr. # 52 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-18
vieta: kaunas
vaikai: justas
dovanėlės: 32
laimėjimai:
|
Quote (stebėtoja) tai kad mama iš pačio ryto isterija sukėlė , užsimanė važiuot į kapines , mat jai pasakė , kad viena gėlė nuvyto ... aš sakau gerai , bet šendien lyja tai gal ryt ar poryt kai bus sausiau , o ji sako manęs mašinoj nesulis , jos mašinoj aišku nesulis , sulis mane , nes aš ten tvarkysiu ... o ji puolė isterikuot kojom trypt kaip mažas vaikas . Pripratus aš prie tokių dalykų ne naujiena , bet kas kart kai taip atsitinka labai nemalonu . Dabar laukiu kol pas mane namo atlėks isterijos kelt , bet ko gero palauks kol vyras pietų grįž , kad daugiau žiūrovų būtų ... tai va sėdžiu visa pikta kaip nesmagu is pacio ryto rietis ir dar su mama nenusileisk o kodel ji negali tvarkyti?o tu masinoj pasedetum
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-06-23, 11:57:55 | Nr. # 53 |
ištikima klubo narė
|
Quote (minimi) nenusileisk šitą ašjau žinau , nes ji kaip mažas vaikas nusileisiu tai į nelasivę paims , o tada jau turbūt nespėsiu jos norų pildyt ... Quote (minimi) o kodel ji negali tvarkyti? ji niekada netvarko , tik mane prižiūri , sako galiu ką nors ne taip padaryti ...
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-06-23, 11:58:10 | Nr. # 54 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (stebėtoja) tai kad mama iš pačio ryto isterija sukėlė , užsimanė važiuot į kapines , mat jai pasakė , kad viena gėlė nuvyto ... aš sakau gerai , bet šendien lyja tai gal ryt ar poryt kai bus sausiau , o ji sako manęs mašinoj nesulis , jos mašinoj aišku nesulis , sulis mane , nes aš ten tvarkysiu ... o ji puolė isterikuot kojom trypt kaip mažas vaikas . Pripratus aš prie tokių dalykų ne naujiena , bet kas kart kai taip atsitinka labai nemalonu . Dabar laukiu kol pas mane namo atlėks isterijos kelt , bet ko gero palauks kol vyras pietų grįž , kad daugiau žiūrovų būtų ... tai va sėdžiu visa pikta nu ir sako seni žmonės nevaikai,vaikui gerai dar dupcėn užplosi o mamai nieko nepadarysi,tik nuotaiką sugadino..nekreipk dėmesio mes ir kai namuos mamos mamą turėjom,oi kiek vaizdų prisižiūrėjom 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-06-23, 11:59:19 | Nr. # 55 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) ji niekada netvarko , tik mane prižiūri , sako galiu ką nors ne taip padaryti ... sakyk papygdysi visas išrausiu 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-06-23, 12:00:13 | Nr. # 56 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) .nekreipk dėmesio stengiuosi nkreipt , bet ji labai stengiasi , kad visi atkreiptų ....dar tuoj eis pas kaimynus skųstis kokia aš bloga dukra už tai ir bijau senatvės , koks vargas vaikams būtų , o aš ko gero dar bjauresnė būsiu ...
|
|
| |
Vakaruška |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-06-23, 12:03:20 | Nr. # 57 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-02
vieta: Smaragdo sala
vaikai: Tikrai bus
|
Quote (stebėtoja) tai tu gi 3d dirbi,tai kasdien po biškutį trumpink tik po nedaug,o po išeiginių vėl ilgesniu apsirenk o kai neatvaziuos jis tada i kelnes galesiu isokt Quote (stebėtoja) čia aš žaibuoju kas nutiko?
|
|
| | |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-06-23, 12:06:24 | Nr. # 59 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) stengiuosi nkreipt , bet ji labai stengiasi , kad visi atkreiptų ....dar tuoj eis pas kaimynus skųstis kokia aš bloga dukra už tai ir bijau senatvės , koks vargas vaikams būtų , o aš ko gero dar bjauresnė būsiu ... tegu,nors išsikalbės,tavo ausom ramiau,o kaimynai tavę pažysta žino,kokia esi o dėl senatvės ir aš bijau,nebloga bambeklė ir aš turbūt būsiu Quote (Vakaruška) o kai neatvaziuos jis tada i kelnes galesiu isokt kad nesušaltum 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-06-23, 12:08:47 | Nr. # 60 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vakaruška) o kai neatvaziuos jis tada i kelnes galesiu isokt o gal kol sijoną nešiosi tol ir važinės o kaip pamatys bosienė tai bus tau 
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-06-23, 12:13:03 | Nr. # 61 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
|
|
| |
Vakaruška |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-06-23, 12:13:42 | Nr. # 62 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) o kaip pamatys bosienė tai bus tau duel na nejau numaus o beto kiek galima su kelnem vaiksciot, gi pavasaris, vasara orai atsilo galima ir apranga pakeist 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-06-23, 12:16:37 | Nr. # 63 |
ištikima klubo narė
|
Quote (minimi) pasake kad as nuo vyro pabegau ir nieks nezino kur as tai jei tipo prisireike manes vaziuot ieskot as vos nenumiriau kai suzinojau kokia geda bet ir iskeikiau kai nuvaziavau,sakiau kad manes nekistu,ir dar tokias nesamones sugalvoja oho pasirodo ir taviškei fantazijos netrūksta maniškė tik vieną kartą vyriui buvo pasakius , kad aš meilužį turiu , galvojo , kad vyras mane prilups , o jis ją idijote išvadino ....
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-06-23, 12:16:57 | Nr. # 64 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) o gal kol sijoną nešiosi tol ir važinės o kaip pamatys bosienė tai bus tau tikimybių teorija čia apie minimi, nu tavo mamka pavarė,geriau būt sakius kad reikia ligoninėn važiuot..
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-06-23, 12:20:31 | Nr. # 65 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) maniškė tik vieną kartą vyriui buvo pasakius , kad aš meilužį turiu , galvojo , kad vyras mane prilups , o jis ją idijote išvadino .... aš patyliu,talentingas mamas su lakiom fantazijom turit o tai poto neklausiai kokia jei laimė jei tavę būtų vyras primušes 
|
|
| | |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-06-23, 12:26:47 | Nr. # 67 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) o tai poto neklausiai kokia jei laimė jei tavę būtų vyras primušes tada galėtų sakyti , kad vyras bjaurybė , nes aš visada norėjau vyro kuris mano mama pastatytų į vietą , tokį ir turiu . ne po to nekalbėjau daugiau kaip pusę metų ir būčiau dar ilgiau nekalbėjus , bet taip susiklostė....
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-06-23, 12:27:42 | Nr. # 68 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (stebėtoja) oho surprised surprised pasirodo ir taviškei fantazijos netrūksta 1tooth maniškė tik vieną kartą vyriui buvo pasakius , kad aš meilužį turiu , galvojo , kad vyras mane prilups , o jis ją idijote išvadino .... pirma karta taip,ir is kur zmogui sugalvoti Quote (balandiene) nu tavo mamka pavarė,geriau būt sakius kad reikia ligoninėn važiuot sita situacija kiek supratau jau buvo uzleidziu justa prie teletabiu,eis migdytis 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-06-23, 12:32:48 | Nr. # 69 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) tada galėtų sakyti , kad vyras bjaurybė , nes aš visada norėjau vyro kuris mano mama pastatytų į vietą , tokį ir turiu . ne po to nekalbėjau daugiau kaip pusę metų ir būčiau dar ilgiau nekalbėjus , bet taip susiklostė.... tai ir gerai jei pastato :nunu:jei neina gražiuoju,reikia ir ragų išrašyt.. aš su uošviene kovojau,dabar jau žinom kas kaip ir ramu,net jei vyro nėra namie svečiuos neužeina,sako nenori manęs trugdyt Quote (minimi) sita situacija kiek supratau jau buvo uzleidziu justa prie teletabiu,eis migdytis saldžių Justukui 
|
|
| |
Vakaruška |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-06-23, 12:44:28 | Nr. # 70 |
ištikima klubo narė
|
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-06-23, 12:46:17 | Nr. # 71 |
ištikima klubo narė
|
Vakaruška, kas nutiko?
|
|
| | |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-06-23, 12:57:27 | Nr. # 73 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vakaruška) balandiene, apturėjau sudėtingą pokalbį, tai dabar sėdžiu visa išsekus, ir galvoju kaip paaiškinti kolegėms reikės nes čia su darbu susiję varkšytė,labai rimta buvo 
|
|
| | |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-06-23, 13:19:33 | Nr. # 75 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vakaruška) balandiene, na ten programa online bando ivest kad galetu rezervuot, tai zinai daug visokiu smulkmenu ir panasiai, bet jei ka gales ir koleges susisiekti su ta moterim jei kas neaisku o tai būsit super modernūs o tai jau turit savo tinklapuką,ane Quote (Vakaruška) ka tu veiki? as lyg praalkau jau kaip ir Nojų migdau jei pavyks,dar internete naršinėju..nepavyks vaikui piratų gimtadienį padaryt,vaikai išvažinėja tai galvoju vėl kas čia daryt,kad įdomiau būtų..aš kažkaip gerai papusryčiavau,tai nenoriu..dar vakar pamačiau kad vėl priaugau svorio,tai pyktis ima visada man jei dietos metu numetu,bumerangu gryžta dvigubai 
|
|
| |
|
|
|