Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
DIENOS KAVINUKĖ 28
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-06-28, 13:39:46 | Nr. # 151 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-06-28, 13:40:52 | Nr. # 152 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-18
vieta: kaunas
vaikai: justas
dovanėlės: 32
laimėjimai:
|
Quote (stebėtoja) o mano gimtadienis irgi greit applause šaunu gausiu dovanų applause o be to dar jubiliejus confused bet visai dėl to nesuku sau galvos dontknow mes kažkai labai smarkiai nešvenčiam , susirenka artimieji pietų ir viskas (ko jie sėdės ilgai vistiek šnapso negaus vodka reik ir man mokytis is taves Quote (balandiene) tada pritroškino vyras triušį su šviežiais baravykais,v apsiseiliojau Quote (balandiene) tai Petriuką turit?mes tik telefoniuku pasveikinsim..tai šymet nevark,lai kas atvažiuos padarys 1tooth nors kartą pajusi,kad šventė.. 1tooth nu turim vyriukas mano gerai butu kad padarytu,o man ir noro svesti nera,gaila kazkaip pinigeliu 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-06-28, 13:43:55 | Nr. # 153 |
ištikima klubo narė
|
Quote (minimi) apsiseiliojau pakviesčiau,bet kad tik vaikam beliko Quote (minimi) nu turim vyriukas mano gerai butu kad padarytu,o man ir noro svesti nera,gaila kazkaip pinigeliu tai junkit viską krūvom,šašlykiukų,sumuštinių ir balius,kaip eilinė vakarienė tik pavadinimas kitas,o ir nebūtina prisikirst figūrai kenkia 
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-06-28, 13:47:53 | Nr. # 154 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (balandiene) tai junkit viską krūvom,šašlykiukų,sumuštinių ir balius,kaip eilinė vakarienė tik pavadinimas kitas,o ir nebūtina prisikirst figūrai kenkia 1tooth reiks persneketi dar siandien su vyriuku,taip noreciau dviese kur nors ismauti eh rojus butu ir pigiau ir maloniau
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-06-28, 13:50:12 | Nr. # 155 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Quote (minimi) reik ir man mokytis is taves tu čia dėl šito ? Quote (balandiene) tai junkit viską krūvom,šašlykiukų,sumuštinių ir balius,kaip eilinė vakarienė tik pavadinimas kitas,o ir nebūtina prisikirst figūrai kenkia tai va pas mus kažkas panašaus ir būna tik dienos metu , nes vakare kai būnam laisvi jau būna vėloka , jei pasėdėt kokias tris valandas paskui būna su pilnu pilvu sunku miegot . O šeip nesuliale problemų , nei maisto gaminimas nei jo valgymas tik va dažniausiai būna dveji pietūs , nes iš mano pusės apie 12 žmonių ir iš vyro pusės tiek pat , tai kartu jau būtų daugoka , bet dveji pietūs dar geriau -daugiau privalgom 
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-06-28, 13:53:25 | Nr. # 156 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (stebėtoja) tu čia dėl šito ? aga Quote (stebėtoja) tai va pas mus kažkas panašaus ir būna tik dienos metu , nes vakare kai būnam laisvi jau būna vėloka , jei pasėdėt kokias tris valandas paskui būna su pilnu pilvu sunku miegot . O šeip nesuliale problemų , nei maisto gaminimas nei jo valgymas 007 tik va dažniausiai būna dveji pietūs , nes iš mano pusės apie 12 žmonių ir iš vyro pusės tiek pat , tai kartu jau būtų daugoka , bet dveji pietūs dar geriau -daugiau privalgom tai paskui dvi dienas valgyt nereikia 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-06-28, 13:58:28 | Nr. # 157 |
ištikima klubo narė
|
Quote (minimi) reiks persneketi dar siandien su vyriuku,taip noreciau dviese kur nors ismauti eh rojus butu ir pigiau ir maloniau tai gi greit galima jei nori ir turit kam Justuką palikt,varykit į "Gudelių karčiamą" ,mes buve patiko,išsinomavom kambariuką,nusileide pavakarieniavom,terasoj vyniuko įkalėm,romantika Quote (stebėtoja) tai va pas mus kažkas panašaus ir būna tik dienos metu , nes vakare kai būnam laisvi jau būna vėloka , jei pasėdėt kokias tris valandas paskui būna su pilnu pilvu sunku miegot . O šeip nesuliale problemų , nei maisto gaminimas nei jo valgymas tik va dažniausiai būna dveji pietūs , nes iš mano pusės apie 12 žmonių ir iš vyro pusės tiek pat , tai kartu jau būtų daugoka , bet dveji pietūs dar geriau -daugiau privalgom tai panašiai mūsų savų irgi 13,tai kai susirenkam pas mamuką čia neatvažiuoja,toli ..
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-06-28, 14:00:31 | Nr. # 158 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (balandiene) tai gi greit galima wink jei nori ir turit kam Justuką palikt,varykit į "Gudelių karčiamą" ,mes buve patiko,išsinomavom kambariuką,nusileide pavakarieniavom,terasoj vyniuko įkalėm,romantika cia ta kur link marijampoles? 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-06-28, 14:02:31 | Nr. # 159 |
ištikima klubo narė
|
Quote (minimi) cia ta kur link marijampoles? taip ir pirtelė yra,mačiau svetainė yra,pasižvalgyk 
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-06-28, 14:05:11 | Nr. # 160 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (balandiene) taip ir pirtelė yra,mačiau svetainė yra,pasižvalgyk aciu,butinai pasidarysiu 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-06-28, 14:06:36 | Nr. # 161 |
ištikima klubo narė
|
Quote (minimi) aciu,butinai pasidarysiu nėr už ką einu iki bazytės 
|
|
| | | |
balandiene |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-06-28, 21:26:34 | Nr. # 164 |
ištikima klubo narė
|
Quote (minimi) as varau i karjiera,paslapinsiu uodegyte neperšalk Quote (Vakaruška) kaip matau vasara aplanke As uzbegu vis aplankyt, bet ner nieko Jau isikuriau galima sakyt, ikurtuves atsvenciau Mazai laiko nebunu namie, vis sen bei ten lekiu o kai atsilo isvis super agam,faina mes iš lauko ir nenoriai gryžtam po šitų lietų džiaugemės 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-06-29, 13:41:36 | Nr. # 165 |
ištikima klubo narė
|
labse mergelkos,tai kur deginatės? oriukas super tik prie ežėriuko įdegį gaudyt,pagaliau vasara mes tai darbingi šiandien anksti kilom,tai apsitvarkiau,sriubytės praviriau,pyragiuką iškepiau vaikui,tada poliklinikon nukeliavom... mažiuką darželiui ruošiu,tai svėrėmės matavomės,krajuką biškį nusiurbė,ryt vėl eisim dūpcei lipduką dės beja šiandien pasiskiepinau,pagaliau baigiau sirgt tai kol nauja kas neprilipo bėgau .. dar pas dantistę užsukau,tai gal pagaliau ketvirtadienį dantį išsirausiu,atsibodo tiek laiko jau tempes .. 
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-06-30, 02:19:58 | Nr. # 166 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
labse,gal balandiene, dar nemiega? 
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-06-30, 10:37:13 | Nr. # 167 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-06-30, 12:52:11 | Nr. # 168 |
ištikima klubo narė
|
Quote (minimi) labse,gal balandiene, dar nemiega? labse visom minimuk miegojau jau po 2,30val nuėjom būčiau žinojus kad lauki,tai dar lukterėjus būčiau gerą filmą apie kalėjmą žiūrėjom,per viasatą "vyras už grotų" vertimas turėtų būt kaip dienytė visoms?man darbinga,nuo ryto lėkėm poliklinikon,tai ryt tik atsakymus susiskambinsim,gavom leidimą lankyt darželį tada nuėjom su vyriuku mėsytukės šašlykams,tai supjausčiau,liks penktadienį tik užraugt,dabar krapus tvarkiau,šaldau žiemai,dar sesė burokėlių kambliukų,špinatų,tai mažių pamigdžius dar prisėsiu..
|
|
| | | | | |
minimi |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-07-01, 10:39:42 | Nr. # 173 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (Vakaruška) ka veikineji? Valgau pusrycius,bandau atsigauti po baliusku kaip tau darbelyje?
|
|
| |
Vakaruška |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-07-01, 10:43:22 | Nr. # 174 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-02
vieta: Smaragdo sala
vaikai: Tikrai bus
|
Quote (minimi) Valgau pusrycius,bandau atsigauti po baliusku aj man normaliai tik vangiai jauciuos, matyt saule issunkia mane kad noris tik drypsot ir nieko neveikt 
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-07-01, 10:59:21 | Nr. # 175 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|