Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
DIENOS KAVINUKĖ 29
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-11-03, 11:49:52 | Nr. # 401 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Quote (balandiene) mūsų Balanda vėl pasistengus,šaunuolė aha šaunuolė Kaip tu laikaisi , kaip vaikai ? jau turbūt gteit į darbelį ? tada visai jau tavęs nebematysim Ir minimi kažkodėl neužsuka , ir vakaruška , odeta , arija 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-11-03, 11:56:13 | Nr. # 402 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (stebėtoja) Kaip tu laikaisi , kaip vaikai ? jau turbūt gteit į darbelį ? tada visai jau tavęs nebematysim Ir minimi kažkodėl neužsuka , ir vakaruška , odeta , arija ai,taip ir laikausi,jei turiu į ką pasilaikau,jei ne plaukioju kažkur vaikiukai lyg ir nieko,tik mažučiui šokas,ryte raudojantį paliekam,o taip antra diena pilnai dienytei su miegeliu jau .. žiūrėsiu ką šiandien sakys,nes vakar mažai miegojo zuika..gaila,bet nieko nedarysi tai nuo 15d pradėsiu kogero dirbt,tai kas kelios dienos gal čia prisijungsiu,nes vakare vargu,darbas iki 19val,dar namai,vaikai tt.. acha pradinge mergelkos 
Žinutę redagavo balandiene - Trečiadienis, 2010-11-03, 11:59:59 |
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-11-03, 11:59:54 | Nr. # 403 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) tai nuo 15d pradėsiu kokero dirbt tai kaip ten tau pasibaigė įdarbins pilnu etatu ar kaip ? Vaikučiui turbūt geriau namuose , bet gal pripras 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-11-03, 12:04:38 | Nr. # 404 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) tai kaip ten tau pasibaigė įdarbins pilnu etatu ar kaip ? Vaikučiui turbūt geriau namuose , bet gal pripras artodo pilnu,dar nekalbėjom(tyt gal susitiksim su šefu),bet... atidarė antrą parduotuvę,tai ir darbo vietos turėtų būt pilnos turės priprast,gerai,kad auklytės šitoj grupėj fainuolės,tik kol persilauš paverks kažkiek,gi maminukas buvo o taip sakė tik išleidžiant raudoja paskui užsižaidžia šaunuolis..pačiai šiandien širdį maudžia,labai raudojo,matyt aš neužsižaidžiu savo minčių...
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-11-03, 12:08:39 | Nr. # 405 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) pačiai šiandien širdį maudžia,labai raudojo,matyt aš neužsižaidžiu savo minčių... priprask prie šito , nes kol jie užaiugs dar ne kartą širdis raudos iš ilgesio ar nerimo , tik neturėsį teisės jiems to parodyt , tokia jau mamų dalia , o paskui jau pripranti ir atrodo taip ir reikia . Quote (balandiene) atidarė antrą parduotuvę,tai ir darbo vietos turėtų būt pilnos va matai gal viskas ir bus gerai , priprasi diebt viskas stos į savo vėžias kitaip ir neįsivaizduosi , kad galėtų būt Aš npradėjau dirbt kai mano mažyliui buvo tik metai ir nieko , susitvarkėm 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-11-03, 12:13:04 | Nr. # 406 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) priprask prie šito , nes kol jie užaiugs dar ne kartą širdis raudos iš ilgesio ar nerimo , tik neturėsį teisės jiems to parodyt , tokia jau mamų dalia , o paskui jau pripranti ir atrodo taip ir reikia . žinau,bet ech kaip nelaukiu :confused: Quote (stebėtoja) va matai gal viskas ir bus gerai , priprasi diebt viskas stos į savo vėžias kitaip ir neįsivaizduosi , kad galėtų būt tai darbo aš nebijau :muscle: ir šiandien mergos sakė,kad jau savo kaily aš ten laksčiau ir dirbau po senovėj tik va bus minusas,dabar bus ne 2,o 3šefai ant galvos o jaunoji šefienė vos ne kasdien užnugary stovės,tai jau taip nesėdėjom ir pietų pertraukos neturėjom,o dabar išvis bus ragų kontora..pradžioj jaučiu man abi rankos kairios bus 
Žinutę redagavo balandiene - Trečiadienis, 2010-11-03, 12:13:46 |
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-11-03, 12:18:38 | Nr. # 407 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) o jaunoji šefienė vos ne kasdien užnugary stovės, gal ji visai normali bus , aš irgi daug metų vadovavau kolektyviui , bet su kai kuriais ir dabar draugauju , nors buvau 9 metus jų viršininkė tai va žinok ne visi viršininkai pikti Quote (balandiene) pradžioj jaučiu man abi rankos kairios bus vistiek įprast turėsi iš pradžių tai ir sunku bus , nes pastoviai įtampa , o namie atsipūtųs gi dirbai kaip oras pas jus , aš žiūriu vėjas kyla , gal tą bjaurų rūką išsklaidys , nes po pietų turėsim miestan lėkt , šunį pas gydytojus vežt
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-11-03, 12:23:56 | Nr. # 408 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) gal ji visai normali bus , aš irgi daug metų vadovavau kolektyviui , bet su kai kuriais ir dabar draugauju , nors buvau 9 metus jų viršininkė tai va žinok ne visi viršininkai pikti duok dieve,nes panelių neitin atsiliepimai.. nes mintys gi naujosios šefienukės kaip mamos,pirštu bagsnoja mergiotėm,ten pašluok,kai šitos po 4d jau vos ant kojų nuo krūvio bepastovi...sakė kraupios buvo darbo atžvilgiu šitos šventės,daug laisvadienių žmonių n..bet nieko dabar nurims bumas bent iki Valentino.. Quote (stebėtoja) vistiek įprast turėsi iš pradžių tai ir sunku bus , nes pastoviai įtampa , o namie atsipūtųs gi dirbai ne šito aš nebijau,pripratus ir namie greitai dirbt,tik va akių už nugaros nemėgstu trumpam iki 
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-11-03, 12:23:57 | Nr. # 409 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-18
vieta: kaunas
vaikai: justas
dovanėlės: 32
laimėjimai:
|
kas ar as neuzsuku?kad niekad nieko neranddu uzsukus Labu dienu 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-11-03, 12:32:12 | Nr. # 410 |
ištikima klubo narė
|
Labas minimi, Quote (minimi) kas ar as neuzsuku? jei aš užsukus tavęs nerandu , tai vadinasi neužsuki Quote (minimi) kad niekad nieko neranddu uzsukus aš irgi nerandu , bet dabar saliau ryte kai prisijungsiu tai ir neatsijungsiu , nes ateinu pažiūriu nieko nėra ir einu sau , ko gero ir kitos taip daro kaip laikaisi ? kaip tavo Justas ?
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-11-03, 12:48:18 | Nr. # 411 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (stebėtoja) aš irgi nerandu , bet dabar saliau ryte kai prisijungsiu tai ir neatsijungsiu , nes ateinu pažiūriu nieko nėra ir einu sau , ko gero ir kitos taip daro kaip laikaisi ? kaip tavo Justas ? As parasau,10 min pabunu ir dingstu,jei kompanijos nera/ Neseniai baigem sirgti,gripas buvo uzpuoles visus o as ka,oficiali bedarbe Justas i darzeli turejo eiti nuo lapkricio 20 berots, bet jau nebeleisiu..pasiskambinau i darba pasakiau kad uz menesio noriu gryzti,ir se tau..sena darbo vieta uzdaryta..o kitur nera laisvu vietu..manau kad sitoj vietoj suzaide mazas vaikas ir bileteniai..eisiu i birza tai dar pusmeti gausiu po 600,o nuo pavasario ieskosiuosi kito darbo..
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-11-03, 12:53:35 | Nr. # 412 |
ištikima klubo narė
|
Quote (minimi) eisiu i birza tai dar pusmeti gausiu po 600,o nuo pavasario ieskosiuosi kito darbo.. čia jau ne toks ir blogas dalykas tau gavosi , dar 6 mėn gausi , o ir Justas per žiemą su tavim paaugs , ir dar toks patarimas , jei Justukas sirgs ir tu stovėsi darbo biržoj imk bileteinį ( nedarbingumo lapelį) gausi už jį ir tavo tie 6 mėn buvimo darbo biržoj kol moka prasitęs . O paskui pavasarį bus matyt , gal ekonominė situacija pasikeis ( kuo labai abejoju ) o gal darbas atsiras koks nors , o beje kur tu dirbai ?
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-11-03, 12:57:05 | Nr. # 413 |
ištikima klubo narė
|
gryžtu,kaimyniukas buvo kompą okupaves mašinos ieško.. minimi, o kudėl tu bedarbė/pati išėjai?nes iki 3m tau vietą turėjo saugot,jei neduoda darbo turėjo bent išeitinę sumokėt,arba prastovas...
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-11-03, 13:06:34 | Nr. # 414 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (stebėtoja) čia jau ne toks ir blogas dalykas tau gavosi , dar 6 mėn gausi , o ir Justas per žiemą su tavim paaugs , ir dar toks patarimas , jei Justukas sirgs ir tu stovėsi darbo biržoj imk bileteinį ( nedarbingumo lapelį) gausi už jį ir tavo tie 6 mėn buvimo darbo biržoj kol moka prasitęs . O paskui pavasarį bus matyt , gal ekonominė situacija pasikeis ( kuo labai abejoju ) o gal darbas atsiras koks nors , o beje kur tu dirbai ? Ir as manau kad situacija nera tokia bloga,pabusiu per ziema dar su klecku.o dirbau as mokyklos valgykloj..ta mokykla kur as dirbau pasidare privati ir valgykla pereme kita firma,nors mano sefai turi dar 6 mokyklu valgyklas sako kad vietu nera Quote (balandiene) o kudėl tu bedarbė/pati išėjai?nes iki 3m tau vietą turėjo saugot,jei neduoda darbo turėjo bent išeitinę sumokėt,arba prastovas... kur gi jau as pati eisiu,taip laukiau gryzt i darbeli,vaiko atostogas buvau pasiemus 2 metams,trims neapsimoka nes vistiek lieki be pajamu.o apie iseitine as nepagalvojau 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-11-03, 13:12:18 | Nr. # 415 |
ištikima klubo narė
|
nu mano keksai jau gatavi , gal kas kavos prie jų norėtų kavos ? 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-11-03, 13:20:08 | Nr. # 416 |
ištikima klubo narė
|
sesė atėjus,tai pabėgu 
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-11-03, 13:24:02 | Nr. # 417 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
stebėtoja, kaip tik uzsiplikinau,nesk cionai 
|
|
| | |
minimi |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-11-03, 13:38:18 | Nr. # 419 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (stebėtoja) vaišinkis kaip skaniai atrodo vau... reiks uzsiprasyt kad tevelis parvestu ka nors saldaus is miesto 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-11-03, 13:43:54 | Nr. # 420 |
ištikima klubo narė
|
Quote (minimi) reiks uzsiprasyt kad tevelis parvestu ka nors saldaus is miesto kol parveš nustosi norėt į kurį mieestą dabar dažniau važiuojat į Jonavą ar Kauną ? atstumas tai ko gero toks pat ?
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-11-03, 13:48:58 | Nr. # 421 |
ištikima klubo narė
|
dingstu ir aš 
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-11-03, 13:52:46 | Nr. # 422 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (stebėtoja) į kurį mieestą dabar dažniau važiuojat į Jonavą ar Kauną ? atstumas tai ko gero toks pat ? i Kauna zinoma,nors jonava arciau,visi reikaliukai,draugai kaune,tai kazkaip automatiskai ten traukia begu ir as tada prie serijalu prigult 
|
|
| | |
minimi |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:23:16 | Nr. # 424 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
stebėtoja, labas rytelis,koks miegas nuo 8 gyva,o miegojau labai prastai,vis vyriukas zadino,tai Justa uzklok,tai mineralini paduok,tai pasislink uztai jau 2 kartoju.na ir orelis ane?
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 11:39:54 | Nr. # 425 |
ištikima klubo narė
|
oho aš kol neprašytus svečius išlydėjau tai minimi jau pabėgo Quote (minimi) tai mineralini paduok,tai pasislink pastatyk mineralinį jo pusėj Justui kaldra už kampų irgi galima pririšt pri lovytės bent aš saviškiams taip darydavau Quote (minimi) na ir orelis ane? o ko tu nori iš oro ? vėjas yra , bet saulutė šviečia 
|
|
| |
|
|
|