Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
DIENOS KAVINUKĖ 29
| | |
minimi |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-02-17, 08:22:11 | Nr. # 1127 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-18
vieta: kaunas
vaikai: justas
dovanėlės: 32
laimėjimai:
|
Gal kas nors uzklys? 
|
|
| | |
minimi |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-02-17, 09:34:55 | Nr. # 1129 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
stebėtoja, labuka,prisedau ir as po pusryciu ,patikrinimui teks palaukt dar pavasario,orai nezada keistis 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-02-17, 09:47:32 | Nr. # 1130 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Labas minimi, tai va kad nežada dar nieko gero Kaip jūs nesušalot ?
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-02-17, 09:56:54 | Nr. # 1131 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (stebėtoja) Kaip jūs nesušalot ? na ne radijatoriu daug,pecius negesta tai ir salciai nebaisus,tik gal virtuvej salciau nei kituose kambariuose nes cia dar nekeisti langai ir terasos durys,kartais net uzuolaidos sujuda kai buna stiprus vejas o taip tai viskas ciki,pardaviau savo masinyte ,tai antra diena paskendus kitos paieskose.
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-02-17, 10:03:50 | Nr. # 1132 |
ištikima klubo narė
|
Quote (minimi) ardaviau savo masinyte ,tai antra diena paskendus kitos paieskose. ieškai kitos ? ir kokios nori ?
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-02-17, 10:13:01 | Nr. # 1133 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-02-17, 10:19:34 | Nr. # 1134 |
ištikima klubo narė
|
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-02-17, 10:31:50 | Nr. # 1135 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (stebėtoja) O taoi nissanas ir vyrui tinka ? kazkaip tiko,bet matyt tik todel jog ju dauguma dyzeliai Quote (stebėtoja) o aš nemokėčiau su automatine o as pripratau,ir jau neisivaizduoju kaip su mechanine reiks vaziuoti ,triju koju tai neturiu Quote (stebėtoja) Mes gruodį Sauliui 18-to gimtadienio proga pirkom nisan sunay , nu nieko važinėja brolis ( mat Saulius dar teisių neturi išlaikė tik eismą ir vis dar nepravažinėjo 20 val , kad galėtų laikyt važiavimą ) tamsesnė gražesnė , bent jau man , bet balta praktiškėsnė , mažiau plaut reik idomu ar patogi masina?man irgi tamsesne grazesne,balta jau pardaviau tai antros baltos nenoreciau,nors plaut reikedavo i pusmeti karta 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-02-17, 10:37:50 | Nr. # 1136 |
ištikima klubo narė
|
Quote (minimi) idomu ar patogi masina? man per žemai sėdėt , nes aš važinėju su megane-senic , o joj sėdynės kaip autobusiuke kokiam . Bet vaikai tai liko labai patenkinti buuble vadina Aš irgi kai grįžinėjau iš kauno su ja tai man patiko sakiau kol Sauliukas teises turės aš važinėsiu , bet studentas atėmė Bet spalva tai ryškiai mėlyna Quote (minimi) man irgi tamsesne grazesne jei karšta vasara būna labai įkaitina , įlipi į mašiną kaip į pirtį , o plaut tai košmaras , atrodo švariai nuplovei , išdžiūsta lieka dryžiai .
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-02-17, 10:49:03 | Nr. # 1137 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (stebėtoja) man per žemai sėdėt , nes aš važinėju su megane-senic , o joj sėdynės kaip autobusiuke kokiam . Bet vaikai tai liko labai patenkinti buuble vadina Aš irgi kai grįžinėjau iš kauno su ja tai man patiko sakiau kol Sauliukas teises turės aš važinėsiu , bet studentas atėmė Bet spalva tai ryškiai mėlyna na tikiu kad is tokios islipus bet kuri zema atrodo tikiuosi kad ir as kita savaite jau vairuosiu kita masiniuka tik is kauno baisu pirkti,nes girdejau kad daug kas pardavineja pernai skendusias masinas Quote (stebėtoja) jei karšta vasara būna labai įkaitina , įlipi į mašiną kaip į pirtį , o plaut tai košmaras , atrodo švariai nuplovei , išdžiūsta lieka dryžiai zinau nes vyriuko tamsiai melyna jeigu nera kondicionieriaus tai tikrai gali pasijausti kaip pirti 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-02-17, 10:52:23 | Nr. # 1138 |
ištikima klubo narė
|
Quote (minimi) s kauno baisu pirkti,nes girdejau kad daug kas pardavineja pernai skendusias masinas net nepagalvojau apie tai nors mūsiškė tai atvažiavus iš ukmergės , tik kaune susitikom Quote (minimi) tikiuosi kad ir as kita savaite jau vairuosiu kita masiniuka Labai tau to linkiu . O su Irmuku ar susitinki , kažin kaip jai sekasi ? nes čia visiškai neužsuka 
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-02-17, 10:58:34 | Nr. # 1139 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (stebėtoja) O su Irmuku ar susitinki , kažin kaip jai sekasi ? nes čia visiškai neužsuka deja ne,net ir skaipo nepasijungia matemes vasaros gale,reiktu parasyt sms,jeigu numerio nepasikeite,taip staiga dingo,visiskai nepasirodo 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-02-17, 11:02:49 | Nr. # 1140 |
ištikima klubo narė
|
Quote (minimi) visiskai nepasirodo aha , jau senokai buvo užsukus . Matyt mezga . Pa jus neris toli ? neapsems ? nes važiuojant pro lapes į kauną tai iki kelio gal kokių 15 cm ir suneštos ledo lytys , gražu taip , suverstos krūvos . Prie kelio net pastatyti greitį ribojantys ženklai ir matuokliai matuojantys vandens lygį , gerai , kad pašalo būtų užsėmę
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-02-17, 11:12:09 | Nr. # 1141 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (stebėtoja) aha , jau senokai buvo užsukus . Matyt mezga issiunciau sms,lauksim ziniu Quote (stebėtoja) Pa jus neris toli ? neapsems ? nes važiuojant pro lapes į kauną tai iki kelio gal kokių 15 cm ir suneštos ledo lytys , gražu taip , suverstos krūvos . Prie kelio net pastatyti greitį ribojantys ženklai ir matuokliai matuojantys vandens lygį , gerai , kad pašalo būtų užsėmę gal koks 1km mums iki neries skiria kalnas ir karjieras,taigi mes saugus kad pasalo tai gerai bet sake antra ledu sangruda bus baisesne uz pirma baisu ir miegot butu,nezinai kada tie ledai prades namo sienas dauzyt brrrr..nemalonu ir nuostoliai milziniski
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-02-17, 11:15:47 | Nr. # 1142 |
ištikima klubo narė
|
Quote (minimi) brrrr..nemalonu aš važiuodama , pagalvojau -gražu ... , o vyras sako pažiūrėčiau kaip tau būtų gražu jei čia gyventum apie 20km ledai susigrūdę , kas bus kai atšils Nors kaip noriu pavasario tai ne tas žodis
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-02-17, 11:20:51 | Nr. # 1143 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (stebėtoja) aš važiuodama , pagalvojau -gražu ... , o vyras sako pažiūrėčiau kaip tau būtų gražu jei čia gyventum ten gyvenentiems ne grozis rupi Quote (stebėtoja) apie 20km ledai susigrūdę , kas bus kai atšils Nors kaip noriu pavasario tai ne tas žodis tiek daug ohooo.. tai kad beveik pavasaris saulyte sviecia kas diena,dangus giedras giedras..tik kad salta ,bet per langa ziurint tikras pavasaris atrodo
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-02-17, 11:24:10 | Nr. # 1144 |
ištikima klubo narė
|
Quote (minimi) per langa ziurint tikras pavasaris atrodo tai čia tik per langą , nes šendien tai brr koks vėjas šaltas . Kad saulutė šviečia tai gerai tik pikta kai norisi laukan , o ten šalta . jau kai buvo atšilę taip tikėjausi , kad taip ir liks , o dabar pažiūriu orų prognozes ir pikta darosi -nieko gero jie ten nežada -toli dar pavasaris 
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-02-17, 11:30:34 | Nr. # 1145 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (stebėtoja) tai čia tik per langą , nes šendien tai brr koks vėjas šaltas . Kad saulutė šviečia tai gerai tik pikta kai norisi laukan , o ten šalta . jau kai buvo atšilę taip tikėjausi , kad taip ir liks , o dabar pažiūriu orų prognozes ir pikta darosi -nieko gero jie ten nežada -toli dar pavasaris nebuvau dar lauke siandien,pabodo ir man truputi tos keturios sienos...noriu siltos saulytes ir zalios zoles.....noriu darbelio beprotiskai,tik va kad jonavos birza visai nesistengia man jo surasti 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-02-17, 11:35:34 | Nr. # 1146 |
ištikima klubo narė
|
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-02-17, 11:45:22 | Nr. # 1147 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (stebėtoja) Aš irgi buvau darbo biržoj gal prieš kkius 7 metus , man dar ir pinigų duodavo , nu ir apsižioplinau nuvažiavau į biržą viena diena vėliau nei rėkėjo - išmetė , nors dar 1 mėn rimtai taip del vienos dienos ir ismeta man irgi pinigelius moka,bet pas tokia konsultante papuoliau kad kai nueinu,tai toks vaizdas kad ji is savo kisenes man moka baisus priekaistai kaip as savarankiskai nesusirandu darbo. Quote (stebėtoja) ravėt cukrinius runkelius 1ha -120lt , tai aš jų ten klausiau : ar jūs bent išsivaizduoja koks plotas 1ha ? nė velnio , nieko jos neįsivaizduoja jei svaičioja , kad per savaitę vienam galima nuravėt . oi prajuokinai gal ir man pasiulys 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-02-17, 11:53:11 | Nr. # 1148 |
ištikima klubo narė
|
Quote (minimi) rimtai taip del vienos dienos ir ismeta aha ypač jei pinigus moka o jom kas sumažėja bedarbių skaičius Quote (minimi) baisus priekaistai kaip as savarankiskai nesusirandu darbo o aš visiems pažystamiems pasirašinėju , kad pas ūkininką tokį ir tokį -jie lankėsi , bet darbo nėra Quote (minimi) gal ir man pasiulys vistiek kažkokią nesąmonę pasiūlys , dar yra tokia lentpjūvė , kur visus siunčia (ir moteris ) jie ten visus priima , bet atlyginimo nemoka , tai gi žmogutis atodirba mėnesį , o paskui pradeda algos prašyt , o jie žadėt , nu dar pusę mėn praeina , bet gi žmonės ne durni jiems gi ir valgyt reik . Tai va jei ką nors siūlys pirmiausia paklausk , ar ta įmonė moka algas 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-02-17, 11:58:12 | Nr. # 1149 |
ištikima klubo narė
|
Pabėgsiu , ne šuo jau pusvalandį žudosi per langą žiūrėdamas , žioplys nesupranta , kad lauke šalta ...
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-02-17, 12:04:36 | Nr. # 1150 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (stebėtoja) o aš visiems pažystamiems pasirašinėju , kad pas ūkininką tokį ir tokį -jie lankėsi , bet darbo n dabar parasu nereikia,pati uzpildai kur lankeisi,kokio darbo teiravaisi ir kad nera Quote (stebėtoja) vistiek kažkokią nesąmonę pasiūlys , dar yra tokia lentpjūvė , kur visus siunčia (ir moteris ) jie ten visus priima , bet atlyginimo nemoka , tai gi žmogutis atodirba mėnesį , o paskui pradeda algos prašyt , o jie žadėt , nu dar pusę mėn praeina , bet gi žmonės ne durni jiems gi ir valgyt reik . Tai va jei ką nors siūlys pirmiausia paklausk , ar ta įmonė moka algas kazkiek bandysiu atsisakinet,berots po 3 darbo pasiulymu ismeta,dirbti noreciau,bet kam dirbti jei vos ne minimuma gaunu Quote (stebėtoja) Pabėgsiu , ne šuo jau pusvalandį žudosi per langą žiūrėdamas , žioplys nesupranta , kad lauke šalta eikit pasalkit uodegas 
|
|
| |
|
|
|