Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
DIENOS KAVINUKĖ 29
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 15:46:08 | Nr. # 101 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Quote (Vakaruška) as sultis geriu arbata skaniau imbierinė su citrinos gabaliukais ir medum gal tau prie sulčių tiks , o man su arbata
|
|
| |
Vakaruška |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 15:50:19 | Nr. # 102 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-02
vieta: Smaragdo sala
vaikai: Tikrai bus
|
Quote (stebėtoja) gal tau prie sulčių tiks , o man su arbata mmmm, vaisinuos 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 15:55:12 | Nr. # 103 |
ištikima klubo narė
|
vaišinkis ką tu veiki ?
|
|
| | |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 15:59:15 | Nr. # 105 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vakaruška) kazkoks liudnutis uzejo plačiai atidaryk duris ir tą liūdnutį paprašyk išeiti ir dar koja subinėn jam įspirk , žinos tada 
|
|
| |
Vakaruška |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 16:10:06 | Nr. # 106 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-02
vieta: Smaragdo sala
vaikai: Tikrai bus
|
Quote (stebėtoja) plačiai atidaryk duris ir tą liūdnutį paprašyk išeiti ir dar koja subinėn jam įspirk , žinos tada reikes taip ir padaryt geriau tinginiuka pasilinksiu nei liudnuti 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 16:22:25 | Nr. # 107 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vakaruška) geriau tinginiuka pasilinksiu aha šito kompanija žymiai malonesnė , ir jis pats geriau bent nešlapias kaip kad liudnutis
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 19:57:05 | Nr. # 108 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
gryžtu namo kaip išejau po 16val,tai tik neseniai parpėdinau labai fainas oriukas buvo,tai su vyresnėliu parduotuves išmaisem rytojui apsiprekinom,bus švente vaikui,tai sausainiukų sumuštinukų sakė atsinešt,kitiems vaikams rudenėlio pragrama darys,tai ir kostiumuką paruošiau galės puoštis 
Žinutę redagavo balandiene - Penktadienis, 2010-09-24, 11:22:17 |
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-09-24, 11:23:01 | Nr. # 109 |
ištikima klubo narė
|
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-09-24, 11:41:08 | Nr. # 110 |
ištikima klubo narė
|
Labas Nu jau negaliu nervai nelaiko tai gi vakar susiskambinau su Dextera, dėl tų mano langų ir pažadėjo , kad vakar po pietų sudės aišku aš nepatikėjau , nes 6 langai po pietų nelabai suspėsi , laukiu vistiek, nieko .Šendien vadybininkė paskambino , kad nuo 11iki 12 atvažiuoja meistras dėt langų , nu gerai ruošiuosi nuėmiau užuolaidas išstumdžiau baldu , 11:30paskambina meistras sako norėčiau pasitart dėl laiko , sakau mes jūsų laukiam , jis man -mes šendien negalėsim , skau darykit ką norit , bet užiuolaidos nuimtos baldai išstumdyti ... vėl skambinu vadybininkei šitoji apsimetė , kad nieko nežino ir užtikrino , kad atvažiuos Ką tim skambinau viršininkui išsikoliojau , sakau jūs aferistai gana , kad vėluojat , dar ir meluojat ištisai , ne aš turėčiau jūsų laiku pateiktų gaminių ieškot , o jūs atsiprašyt , kad nesugebat susitvarkyt su savo pareigomis . Tas užtikrino , kad tikrai atvažiuosdvi komandos ir langai bus sudėti , vėl pamelavo Nu ką išdžius užuolaidos eisiu atgal kabimnt
|
|
| | |
minimi |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2010-09-25, 20:17:05 | Nr. # 112 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-18
vieta: kaunas
vaikai: justas
dovanėlės: 32
laimėjimai:
|
sveikos mano saules kaip sunku be jusu bet ka padarysi, gyvenam kaip ir pries savaite,su viltim,kad dar kaip nors pagaus ,suras siknius Justukas mano liko be kudikystes viskas kas filmuota ,visos mazucio foto nuplauke tuscios sienos,galima daryt remonta,taip islave per dvi dienas,eh as kaip visada skundziuos ,bet neturiu kuo dziaugtis liudnos nuotaikos,gyveni ,dirbi uzdirbi,nusiperki kazka, o cia bac per dvi dienas nieko nera 
|
|
| | | |
balandiene |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-09-27, 15:52:10 | Nr. # 115 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) Labas tai jau šendien laikas sugrįžt namo kaip ten tau su langais užsibaigė?
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-09-27, 16:28:54 | Nr. # 116 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) kaip ten tau su langais užsibaigė? pasibaigė penktadienį neatvažiavo , apie penktą valandą paskambinau viršininkui ir išvadinau melagiu , apgaviku ir pareikalavau : sakau bent jau langus atiduokit , jei jie yra , mes ir patys susidėsim. Tai jis užgarantavo , kad šeštadienį apie pietus atvažiuos meistras ir sudės . Nu žinaui apie pirmą valandą atvažiavo du vaikinukai ir sudėjo , bet kai pamačiau kaip sudėjo tai vos iš kliumpių neišvirtau sumaišė tris langus vietom , svarbiausia aš sakiau , jiems jie ne vienodi skiriasi apie 10 cm. Nu jau kaip susinervinau , bet svarbiausia jie matė , kad padarė blogai , bet skubėjo kuo greičiau išvažiuot , kad nelieptume broko taisyt . Vyras sako , nei tu jiems skambink nei nervinkis paimsim ir patys pasikeisim tuos kur sumaišė . Nu mes vakar taip ir padarėm . O jiems nieko jau ir nesakysim , nes nebus garantijos . Tai dabar reikia tik pareguliuot du , bet sakėm palauksim savitę , jei niekas neatvažiuos , nors žadėjo , reguliuosim patys , nes man jau gana .... Langų kokybė gera vokiška , gražūs , nu su jais viskas gerai, nes firma pati jų negamina , bet jau tie dexteros šikniai , tai truksta žodžių ... Ir svarbiausia šendien laukiu galvoju , viršininkas paskambins , bent pasiteiraus kas ir kaip -nieko tyla .
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-09-27, 16:33:50 | Nr. # 117 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) pasibaigė penktadienį neatvažiavo , apie penktą valandą paskambinau viršininkui ir išvadinau melagiu , apgaviku ir pareikalavau : sakau bent jau langus atiduokit , jei jie yra , mes ir patys susidėsim. Tai jis užgarantavo , kad šeštadienį apie pietus atvažiuos meistras ir sudės . Nu žinaui apie pirmą valandą atvažiavo du vaikinukai ir sudėjo , bet kai pamačiau kaip sudėjo tai vos iš kliumpių neišvirtau sumaišė tris langus vietom , svarbiausia aš sakiau , jiems jie ne vienodi skiriasi apie 10 cm. Nu jau kaip susinervinau , bet svarbiausia jie matė , kad padarė blogai , bet skubėjo kuo greičiau išvažiuot , kad nelieptume broko taisyt . Vyras sako , nei tu jiems skambink nei nervinkis paimsim ir patys pasikeisim tuos kur sumaišė . Nu mes vakar taip ir padarėm . O jiems nieko jau ir nesakysim , nes nebus garantijos . Tai dabar reikia tik pareguliuot du , bet sakėm palauksim savitę , jei niekas neatvažiuos , nors žadėjo , reguliuosim patys , nes man jau gana .... Langų kokybė gera vokiška , gražūs , nu su jais viskas gerai, nes firma pati jų negamina , bet jau tie dexteros šikniai , tai truksta žodžių ... Ir svarbiausia šendien laukiu galvoju , viršininkas paskambins , bent pasiteiraus kas ir kaip -nieko tyla . taip ir nuprotėt galima aš vietoj tavęs dar viršininką panervuočiau,o kai atvažiuos reguliuot,pirštu pabaksnočiau,kad netaip kažkas,nes ko gero vėl kitų sulauksit 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-09-27, 16:41:27 | Nr. # 118 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) taip ir nuprotėt galima nu tai tas procesas žinai buvo jau prasidėjas penktadienį vieną karvę du kartus bandžiau pamelžt Quote (balandiene) o kai atvažiuos reguliuot, kažkodęl labai abejoju , kad atvažiuos . Quote (balandiene) aš vietoj tavęs dar viršininką panervuočiau aš ir panervuosiu, yra toks puslapiukas skuskis.lt dar elektroninį laišką išsiunčiau į centrinę Dexteros būstinę ir pranešiau apie padalinio vadovo darbelius. O dar ir reklama , juk lankosi pas mus žmonės tai va visiems ir papasakosiu kaip ta firma dirba 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-09-27, 16:47:22 | Nr. # 119 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) aš ir panervuosiu, yra toks puslapiukas skuskis.lt dar elektroninį laišką išsiunčiau į centrinę Dexteros būstinę ir pranešiau apie padalinio vadovo darbelius. O dar ir reklama , juk lankosi pas mus žmonės tai va visiems ir papasakosiu kaip ta firma dirba vat šaunuolė tokiems ir taip reikia,o ne kitaip gi neblogus pinigus ima už įdėjimą,jau aš žinau,kaimynei apie 200lt nulupo .. 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-09-27, 16:51:26 | Nr. # 120 |
ištikima klubo narė
|
mums apie 500lt visų 6 įdėjimas . Žinai jei ne ta sumauta garantija mes abu su kuo puikiausiai juos ir patys būtume susidėje , bet žinai visada noris kaip geriau , o gaunasi kaip visada bet viskas gerai , kas gerai baigiasi , dabar viskas tvarkoje įdėti tvarkingai savo vietose , jau ir namus apsikuopiau , tik apdaila liko , bet šitas darbas bus daromas , kai orai negeri bus . Nors pas mus jau ir lyja . kaip tu ?
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-09-27, 16:59:02 | Nr. # 121 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Labas, niu kiek įvykių per pastarąsias dienas. Užjaučiu Stebėtoją dėl tų nelemtų langininkų....O kas ten su Minimi foto nutiko?
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-09-27, 17:03:34 | Nr. # 122 |
ištikima klubo narė
|
Ačiū Quote (Vėja) O kas ten su Minimi foto nutiko? kol buvo vestuvėse apvogė , pavogė kompą , filmavimo kamera , ir kiek suprantu ten buvo išsaugotos Justuko nuotraukytės
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-09-27, 17:06:34 | Nr. # 123 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) kol buvo vestuvėse apvogė , pavogė kompą , filmavimo kamera , ir kiek suprantu ten buvo išsaugotos Justuko nuotraukytės Siaubas, o gal kas nors žinojo iš savų, kad jie išvažiuoja... Tikiuosi, butas buvo draustas...
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-09-27, 17:07:54 | Nr. # 124 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vėja) Tikiuosi, butas buvo draustas... kažin , ie gi iki galo dar nebuvo įsikūre , nors gal 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-09-27, 17:14:23 | Nr. # 125 |
ištikima klubo narė
|
Mes esam apdraudę ir nuo tokio atvejo.... Nes šiais laikais nežinosi... Kaip ten su tuo namų tvarkymųsi, jau baigei savo kančias? 
|
|
| |
|
|
|