Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
K_A_V_I_N_U_K_Ė_30
| | | |
balandiene |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2011-07-10, 17:11:22 | Nr. # 278 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (Balanda) Pas tai apsiniaukę ir dar nedidelis lietutis linoja Bet šiaip šilta, dušna sakyčiau va tai tau..aš ta "sūris" išėjau,o raudona gryžau... rytoj vyras nepažins išleidau Latvijon krepšinio žiūrėt,tai gryš tik naktį,o ryt man darban,tai įtariu tik vakare pasimatysim,bus siurprizas Quote (Balanda) Aš drabe sau sėdžiu, o mano šeimyna į sodą išvažiavo biškį nesamonė,kai sekmadienį reikia dirbt,o šeima atskirai..nors ir man reikia,bet smagiau būtų jei namie sėdėt leistų.. Quote (Balanda) Nu, nieko, kai grįšiu namo, bus tylu, ramu... va šito ir aš norėčiau,nes kai namie mazgei,ramybė prabanga 
|
|
| | | | |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-07-14, 07:10:36 | Nr. # 282 |
ištikima klubo narė
nuo: 2011-07-11
|
Labas rytelis visiems. Geros jums šiandien dienukės; dirbantiems nesunkių darbiukų, o atostogaujantiems daug daug saulutės ir geros nuotaikos. O man labaiiiii labaiiii liūūūdnaaa, nes jau baigiasi mano atostogos. Kitą savaitę grįžtu į Vokietiją, pas savo bobulę . Ir vėl pusę metų nematysiu savo anūkėlių..... O labiausiai tai visada pasiilgstu savo vyro, kurį palieku vieną namuose . [Gal nesusiras kitos šeiminikės, kol aš ten kuprą lenkiu....] tfiu.... tfiu...tfiu... Ir velnias čia mane už to liežuvio patempė, kad tokias nesąmones šnekėti pradėjau????? Reikia nusiteikti, kad viskas bus gerai, viskas bus šaunu, viskas bus OK 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-07-14, 17:33:56 | Nr. # 283 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Labas Gitana1965, tikrai , gaila , kad baigiasi tavo atostogos , tikiuosi , kad mūsų nepamirši ir Vokietijoj . O vyras ko gero irgi galvą suką ar nesusiras jo šeimininkė kito teisingai sakai : viskas bus gerai tik nereikia pergyvent iš anksto .
|
|
| |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-07-15, 07:03:05 | Nr. # 284 |
ištikima klubo narė
|
Ačiū, brangioji stebėtoja, už gerus žodžius. O išvažiavusi, tikrai jūsų nepamiršiu , nes jei jau priėmėte mane į savo gretas, tai dabar jau taip lengvai manimi neatsikratysite 
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-07-15, 08:45:57 | Nr. # 285 |
administratorė
|
|
|
| |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-07-15, 13:51:29 | Nr. # 286 |
ištikima klubo narė
|
Balanda, ačiūkas, kad jūs visi tokie draugiški ir stengiatės visi man nuotaiką pakelti, bet vistiek labaiiiii labaiiiii liūdnaaaa, kad taip greitai pralėkė atostogos. Nu gerai , užteks čia aimanuoti, bėgu vyrui pietus daryti, nes tuoj turi pareiti iš darbiuko. Vis reikia palepinti, kol dar aš namuose . Ate, merginos ir iki. Ačiū jums už palaikymą

|
|
| | | | | |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2011-07-18, 07:33:32 | Nr. # 291 |
ištikima klubo narė
|
Sveikos , mergaičiukės. Jums visoms bučiukas, o taip pat linkiu geros ir smagios savaitukės.

Žinutę redagavo Gitana1965 - Pirmadienis, 2011-07-18, 07:35:56 |
|
| | |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2011-07-18, 15:53:39 | Nr. # 293 |
ištikima klubo narė
|
Sveikutės minimi, smagu , kad laiko suradai , o kad Justukas mušasi tai nieko tokio , mano vyresnėlis labai mušėsi iki kokių 3 metų , o paskui , o ir dabar labai taikus vaikinukas (pacifistas ) Vakaruška, vau kaip smagiai leidai laiką . Gitana1965, ir tau smagios savaitės , nepamiršk mūsų 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2011-07-18, 22:19:42 | Nr. # 294 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
sveikos merginukės,linkėjimai iš šiaurės aš nors vakare prisėdu..ryt vėl darbukan,o tada jau vyšnios pasimatymą paskyre Vakaruška, super .. o kas čia per šventė?vyšnes vagėt? minimi, laikykis Minimuk o dėl mušimosi,mano mažiukas irgi dar nepasiduoda,bet jau mažėja.. ir tavo išaugs Balanda, mes irgi sekmadienį kepsniukus ant laužo "čyrškinom" skanumėlis,vyras su medum ir pomidorų padažu buvo pamarinaves... Gitana1965, dėkui ir tau gerų dienyčių stebėtoja,ką darbštuolytė? 
|
|
| |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2011-07-19, 06:10:52 | Nr. # 295 |
ištikima klubo narė
|
Merginos, nauja diena-tai lyg paveikslas. Rytas-tai baltas popieriaus lapas ir tik nuo jūsų priklauso, koks bus piešinys. Linkiu jums visoms, nutapyt šedevrą !!! 
Žinutę redagavo Gitana1965 - Antradienis, 2011-07-19, 06:15:21 |
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2011-07-19, 10:23:56 | Nr. # 296 |
administratorė
|
Labas rytas 
|
|
| |
Ritaka |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2011-07-19, 11:05:38 | Nr. # 297 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-09
vaikai: du berniukai ir dukrytė
|
Laba rytelį Atsinešiau diidelį puodelį kavos,gal kas prisijungs i kompaniją Aš ir nelabai surandu laiko prisėsti prie jūsų......turiu ką veikti per dieneles ....Dičkis,mano pagalbininkas atostogauja Šiauliuose ,išleidom pailsėti nuo mažiukų .Savatgalį išvažiuosim į savaitgalio kelionę,su nakvyne viešbutuke ant Atlanto vandenyno kranto,tik melžiu,kad bent nelytų minimi, kas nutiko,kodėl vėl ligoninėj buvai?Ar vėl pasikartojo,kaip aną kartą? 
|
|
| | |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-07-20, 05:30:51 | Nr. # 299 |
ištikima klubo narė
|
Mielosios, balandukės, labas rytelis !!! Šį ankstų rytą aš linkiu jums visoms, kad ryte atsikeltumėte su šypsena veide. Aš linkiu, kad saulė šviestų ir paukščiai čiulbėtų savo gražiąsias giesmeles visą dieną. Aš linkiu, kad šaldytuve rastumėte grietinėlės savo kavai ir ramiai perskaitytumėte laiku atneštą rytinį laikraštį. Aš linkiu, kad laikrodis nevėluotų ir laiku suspėtumėte į troleibusą, kur maloniai šypsotųsi kontrolierė. Linkiu, kad visą dieną girdėtumėte pagyrimus ir atrastumėte prieš savaitę dingusį mylimiausią parkerį, o pietums valgytumėte mėgstamiausią savo patiekalą su geriausiais bičiuliais. Linkiu, kad popietė praeitų itin ramiai, saulė tebešviestų, žadėdama nuostabų vakarą. Linkiu, kad grįžtant namo praeiviai šypsotųsi, o parduotuvėje nebūtų eilės. Linkiu, kad NIEKADA NEBŪTUMĖT VIENI! Visa tai aš jums linkiu iš visos širdies. Sėkmės, mielosios. 
Žinutę redagavo Gitana1965 - Trečiadienis, 2011-07-20, 05:36:40 |
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-07-20, 17:33:32 | Nr. # 300 |
ištikima klubo narė
|
Labas Vakar buvo nelabas rytas , nes ryte radau dvi mėsines vištas be galvų ir kaklų ( nuėdė kažkoks žvėrelis ) tai aš paskelbiau jam karą ir likusias 8 , uf darbelio buvo pilnai visai dienai , nes ne tik nupešiau , bet dar ir konservus norėjau iš 5 išvirti tai vakare pabaigt virt palikau jau vaikams , nes virė autoklave , o tas užtrunka gana ilgai , aš jau buvau . Bet už tai miegojau ramiai , vakar kaimynams sdakiau , kad dabar tas brudas eis pas juos vištų pjaut O šendien vaikai nuskynė vyšnias , gal kokį puskibirį , o aš prisiskyniau kibirą juodų serbentų , nu ir dabar sėdžiu ir galvoju , nu mir velniam man tiek daug reikėjo , juk juodus serbentus tik trupininiam pyragui naudoju , vadinasi žiemą teks daug pyragų kept . Va dar šeštadienį ir sekmadienį švenčiau savo gimtadienį nu mums po vieną dieną neišeina , nes ne visi iš karto gali , tai tenka persivalgyt dvi dienas 
|
|
| |
|
|
|