Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
K_A_V_I_N_U_K_Ė_30
| |
Ritaka |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-08-24, 15:52:51 | Nr. # 451 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-09
vaikai: du berniukai ir dukrytė
|
Sveikutės Quote (stebėtoja) Ritaka, oho mušeika tavo vaikinukas stebėtoja, vat tame ir reikalas,kad mūsiškis ne mušeika.......ėjo jie su mergaitėm dviese su draugu iš kino,pasivijo keturiese,ir prisikabino,tas draugas atvažiavęs vasarai į svečius angliškai nekalba,o mūsiškis kažką bandė dar kalbėti su jais,bet sako tik žybtelėjo į veida kulokas-net nesuregavau.......Tai nuo kitos savaitės užrašėm i bokso treniruotes,kad nors atsiginti biškiuką galėtų nuo tokių parazitų-kitaip nepavidinsi 
|
|
| |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-08-24, 21:11:04 | Nr. # 452 |
ištikima klubo narė
nuo: 2011-07-11
|
Sveikos , merginos Pagaliau jūs po truputį pradedate jau grįžti į "namučius" O aš jūsų visų taaaip pasiiiilgau, kad ne tas žodis Kiekvieną dieną landžiojau į forumą , laukdama kada kuri nors pasirodys . Ir pagaliau pradedate po truputį pasirodyti horizonte
Quote (Ritaka) .Tai nuo kitos savaitės užrašėm i bokso treniruotes,kad nors atsiginti biškiuką galėtų nuo tokių parazitų-kitaip nepavidinsi Teisingai Ritaka, jei pats neapsiginsi, tai niekas kitas tavęs neapgins. O ką išmoks, tai ant pečių nešioti tikrai ,kad nereikės. Jei ne dabar, tai gal ateityje tos bokso pamokos tikrai , kad pravers 
|
|
| |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-08-26, 08:55:00 | Nr. # 453 |
ištikima klubo narė
|
Labas rytelis visoms. Kas su manimi??? 
|
|
| | | |
Balanda |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-08-26, 10:16:22 | Nr. # 456 |
administratorė
|
Vakaruška, liko liko, mes dalinamės 
|
|
| | | |
Vakaruška |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-08-26, 10:51:31 | Nr. # 459 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-02
vieta: Smaragdo sala
vaikai: Tikrai bus
|
Quote (Balanda) "pasipuikuoti" cia gerai :DD
o as darbuke siandien, nesiseka man nuo ryto nuskilo dantis nors nuotaika gera visai jauciuos zvali 
|
|
| |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-08-26, 20:08:43 | Nr. # 460 |
ištikima klubo narė
|
Sveikos, pražuvėlės Merginos, jau kas pas mane šiandien po pietų darėsi .... Tik aptemo visas dangus , kaip tamsiausią naktį pasidarė ir , kad pradėjo ledais varyti - dydžio, kaip teniso kamuoliukai ir taip varė kokį pusvalandį. Buvo pilnas kiemas lapų ir šakų prilaužytų, nes varė ledais su didžiuliu vėju kartu. O darželis ir daržas visas su žeme sulygintas
Tai jeigu ir mano bobulė, o jei 85 m. , tai ir ta sakė, kad kiek gyveno , per savo amžių to dar nematė. Sakė, kad būdavo, kad ledais varo vasarą, bet žirnio dydžio, o čia - golfo kamuoliuko dydžio. Tai po darbo užvažiavo šeimininkas, pas jį darbe, už 30 km. - sakė nieko nebuvo . O pas mus kaimelyje , sakė jis, kad daugelio namų stogai sudaužyti , o mašinos, tai retai , kuri sveika liko- jei ne stiklus sutrupino, tai visur ant stogų, ant kapoto - paliko baisines duobes. Ir mano daržo su darželiu nebeliko, su žeme sulygino. Tai gal tris val valiausi, šlaviausi apie namą ir glėbiais tįsiau visokius lapus ir šakas
Žinutę redagavo Gitana1965 - Penktadienis, 2011-08-26, 20:13:35 |
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2011-08-27, 20:00:48 | Nr. # 461 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
sveikutės pagaliau balandyčių gyvenimus galiu pasiskaityt.. tik kad va baisoki jūsų pasakojimai.. Ritaka, tikrai leisk mokytis,nors apsigins,nes dabar paaugliai gaujom puola Vakaruška, oj,teks pas dantistę eit Gitana1965, nieko sau ledukais pas jus davė.. gaila daržiuko,tiek meilės įdėjus buvai Balanda, nors viena smagi žinia lovos -jėga o pas mane irgi visko buvo.. ir Šventojoj,tada dar miške prie ežero su palapinėm buvom.. prisidariau žiemai kalną agurkų(nors dar galėčiau vakuot,kiek valgančių ).. vyriuką vėl išleidau užsienim,tai viena su stichijom kovoju per šitas išeigines 11metrų malkų su vaikais susikrovėm..žodžiu darbuojamės iš peties ai,dar kompas buvo sugedęs,tai teko be jo pagyvent.. o kas pikčiausia,kad dėl eletros tinklų pas mus linija blogai suremontuota,tai dažnai elektra išsijunginėja..eletros tinklai,pareiškimo nepriima,savo kaltės nemato..norėjau draust turtą,bet patarė,kad vistiek nieko nelaimėsiu,jei jie kaltės neprisiims,žodžiu belieka "upsus" susidėt kiekvienai razetei,o tie vienas 300lt kainuoja ot prirašiau matos kad savaitę kompo nemačius 
|
|
| |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2011-08-27, 20:21:55 | Nr. # 462 |
ištikima klubo narė
|
Sveikos merginos. Kaip malonu, kad po truputį vėl pradedame į vėžes įvažiuoti. O tai čia taip nyku man vienai buvo, nes juk pati viena su savimi nešnekėsiu < Sveika Gitana, Labas , Gitana . Kaip laikaisi, Gitana ? Gerai laikausi , Gitana> Tai tikrai, kas būtų paskaitęs, būtų palaikęs visai nukvakusia, ir būčiau gavusi pasiūlymą į psihušką važiuoti 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2011-08-28, 10:00:02 | Nr. # 463 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Labas merginos Gitana1965, aš irgi pusę vasaros taip jaučiausi kada beužsukdavau buvo tuštoka . Nu bet dabar aš jau busiu dažnas svečias čia ir palaikysiu esamčioms kompanija , nes va kepa vištiena ir vežu dičkį Kaunan , o tada jau internetu pasidalinsim su mažium , o be to jau gi trečiadienį rugsėjo 1-ji , šventė ir vaikams ir tėveliams .
|
|
| |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2011-08-28, 13:51:58 | Nr. # 464 |
ištikima klubo narė
|
Labukas, pleputės Žiūriu, kad visos tik gyvenate savo rūpesčiais, kaip vaikus geriau į mokyklas išruošti Gerai jūs sakote, kad kitą savaitę juk jau rugsėjo pirmoji. Ir vėl vaikams vargai, o tėvams rūpesčiai O aš jau pamiršau tuos laikus [ ir ačiū dievui ], kai ruošdavau savo bernus į mokyklas, o vėliau lakstydavau po tėvų susirinkimus Ech .... tas rudenėlis rudenėlis . Kai kam labai laukiamas, o kai kam - gal ir .... 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2011-08-28, 14:26:06 | Nr. # 465 |
ištikima klubo narė
|
Nu va grįžau visas liūdnutis dabar jau namuose per mažai žmogiukų per ramu , nes vieną išvežiau , o sumažėjo dviem , nes sūnaus draugė kur buvus , kur nebuvus vis pas mus , o dabar namuose įtrtinai ramu , kol įprasiu bus liūdna , o kai sugrįž namo vėl piktinsiuos , kad durnių laivas Quote (Gitana1965) gyvenate savo rūpesčiais, kaip vaikus geriau į mokyklas išruošti anokie čia rūpeščiai vienas KTU 4-takursis , o kitas 12-tokas , dideli jau bernai ...
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2011-08-28, 16:43:09 | Nr. # 466 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
sveikutės apsikuopiau,pridariau valgyt,tai reiks eit patingėt ... Quote (stebėtoja) Nu va grįžau visas liūdnutis dabar jau namuose per mažai žmogiukų per ramu vargšė 
|
|
| |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2011-08-28, 18:34:50 | Nr. # 467 |
ištikima klubo narė
|
O aš šiandien truputį patinginiavau , išskyrus valgio darymą, sekmadieniais nieko daryti negalima, nes anot bobulės , t.y. šventa diena. O jau rytoj, tai net nežinau už ko pirmiausiai reikės griebtis.... Nes pirmadieniais visada pas mane būna didysis skalbimas- bobulė kiekvieną dieną visada persirengia kitais rūbais [ir apatiniais , ir viršutiniais]. Tai kiek per savaitę prisirenku, tai visada pirmadieniais skalbiuosi , o kur dar plius rankšluosčiai, kuriuos irgi po kiekvieno ryto keičiu naujais Tai visada susidaro nemaža krūvelė O dar turiu nors truputį ir daržą į vėžes atstatyti, jei ten man kas pavyks po tos gamtos išdaigos Tai va rytoj visą dieną būsiu įsikinkiusi į darbą, kaip arklys . 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2011-08-29, 10:52:36 | Nr. # 468 |
ištikima klubo narė
|
labas iš pačio nelabo ryto . man bėdos iš pačio pirmadienio susirgo mano triušiai "Miksomatoze" liaudiškai "gumbalige" liga nepagydoma , jei pasveiksta tampa ligos nešiotojais , o tai grėsmė kitiems triušiams , liga virusinė , tai va teks visus triušius likviduot , paskui dezinfekuot patalpas ir ko gero arba daugiau niekada tuo neužsiimt arba pradėt viską iš naujo . Aišku pati kalta , kad pirkau nevakcinuotus kaimiškus triušius , bet gi norėjau pabandyt svarčiau jei pirkt veislinius ir kas nors nesigaus , o va gavosi kaip gavosi .Aišku piniginis nuostuolis nedidelis , nes triušiai buvo nebrangūs narvai ir pašarai savi , bet dievuliau kaip gaila triušiukų , jie tokie gražučiai 
|
|
| |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2011-08-29, 13:51:13 | Nr. # 469 |
ištikima klubo narė
|
Sveikos, merginos Kaip laikotės ??? O pas mus šiandiena jau vėsoka . Ką norite , tą sakykite, bet ruduo jau lipa ant kulnų Parskuodžiau iš savo daržiuko nusiplūkusi, nes užsimaniau kokį puodelį kavos išgerti . Pusę savo daržo jau atstačiau į vėžes, jei po pietų neužlis, [nes kažko , tai niaukstosi] , tada gal šiandien pabaigsiu viską sutvarkyti, kas buvo ledų suniokota ir sukapota .
Stebėtoja, labai užjaučiu dėl tavo triušiukų. Tikrai, kad gaila gyvuniukų. O ką , jų valgyti irgi negalėsite ? 
Žinutę redagavo Gitana1965 - Pirmadienis, 2011-08-29, 13:55:11 |
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2011-08-29, 16:30:59 | Nr. # 470 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Gitana1965) O ką , jų valgyti irgi negalėsite ? valgyti galima , žmonėm liga nepavojinga , bet kaip valgysi jei matai , kad jis visas gumbuotas ir serga , ne nireko nebus tikrai niekas nevalgys .
|
|
| | |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2011-08-29, 18:47:19 | Nr. # 472 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) valgyti galima , žmonėm liga nepavojinga , bet kaip valgysi jei matai , kad jis visas gumbuotas ir serga , ne nireko nebus tikrai niekas nevalgys . Tada jo Nelabai kas ... O jūs pabandykite juos gal kam parduoti - nulupę, sutvarkę Bet jei tu sakai, kad jie gumbuoti, tai ir nulupus bus gumbuoti , tada tikrai negerovė Tada turite visus išpiauti ir užkasti O blemba, kaip man jų gaila, tų nabagučių . Nu tada tau sėkmės darbuojantis . Eik naikinti gyvunėlių Ir nepergyvenk per daug Po truputį vėl susipirksite, bet dabar žiūrėsite , kad viskas būtų OK , kad būtų skiepyti
Žinutę redagavo Gitana1965 - Pirmadienis, 2011-08-29, 21:52:15 |
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2011-08-29, 20:33:18 | Nr. # 473 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Gitana1965) O jūs pabandykite juos gal kam parduoti - nulupę, sutvarkę Bet jei tu sakai, kad jie gumbuoti, tai ir nulupus bus gumbuoti Ne nulupus nebūtu gumbuoti , nes tie gumbai tik ant snukučio ir ausų , bet vistiek negaliu aš parduoti tokių gyvūnėlių , matyt nesu "tikras lietuvis " nes parduodu tik tai ką galiu valgyti pati. Quote (Gitana1965) Eik naikinti gyvunėlių nu su tuo naikinimu tai irgi .... ryt vyras pabandys gal šunim patiks tada matysim .
|
|
| |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2011-08-29, 21:56:33 | Nr. # 474 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) nu su tuo naikinimu tai irgi .... ryt vyras pabandys gal šunim patiks tada matysim .
stebėtoja, bet tikiuosi, kad ne gyvus šunims šersite ???? 
|
|
| | |
|
|
|