Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
K_A_V_I_N_U_K_Ė_30
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-09-08, 19:44:41 | Nr. # 526 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
sveikos pleputės po darbuko atklydau..kaip laikomės?kaip dienytė praėjo?pas mus dangus neapsisprendė,tai lijo,tai saulutė šildė..jau rudenėlio nuotaikytės..
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-09-08, 20:13:10 | Nr. # 527 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
labas balandiene, Pas mus irgi ir lijo ir saulutė švietė
|
|
| | | |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2011-09-10, 12:11:27 | Nr. # 530 |
ištikima klubo narė
|
Labas Quote (Gitana1965) Pas mane jau šalta visą savaitę , brrrr....
Quote (balandiene) pas mus irgi vėsu, O aš jau nusprendžiau, kad atėjo rudens sezonas ir atjungėm elektrinį šildytuvą ir vakarais pakuriam pečių tai vakare būna šilta ir šilto vandens . Namuose sakyčiau dar nebuvo šalta , bet kai lyja pastoviai tai jautėsi tokia drėgmė fui Va galiu pasigirti , kad bulves pagaliau nugalėjau visos savo aruoduose laukia pavasario arba kada bus suvalgytos ar parduotos , dabar sekantis darbas burokėliai , ui kaip aš jų nemėgstu marinuot , o reik ir sau ir mamai nu dar avietės vis sirpsta , bet šitas saulius nuskina , prisitaikau kai ankščiau iš mokyklos grįžta man lieka tik išvirt .
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2011-09-10, 16:22:03 | Nr. # 531 |
ištikima klubo narė
|
sveikutės pagaliau prisėdau..tai kviečiu pietų-orkaitėj kepti vištytės sparniukai su bulvėm,morkom ir salotytės su alyvuogėm.. Quote (stebėtoja) vakarais pakuriam pečių aš ir atsinešiau truputį malkyčių,bet taip ir nekūriau židinuko..nuo orkaitės labai prikaito,tai gal rytoj..pas mus irgi drėgmė jaučias Quote (stebėtoja) Va galiu pasigirti , kad bulves pagaliau nugalėjau šaunuolė merginuk 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2011-09-10, 16:35:57 | Nr. # 532 |
ištikima klubo narė
|
po pietų dingo jėgos o po to ir nuotaika svarbiausia , kad nežinau nuo ko , nes nuo pačio ryto tvarkiausi , naudojausi priga ir skalbiau kol džiovina , toks geras vėjukas , ryto skalbiniai jau sausi , o dabar atrodo , kad mane būtų vikšrinis pervažiavęs , jau tokia jaučiuosi visa išėjus 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2011-09-10, 16:48:02 | Nr. # 533 |
ištikima klubo narė
|
stebėtoja, o go go,kaip tau čia.. gal rudenėlis kaltas.. aš ir šiandien veikli..pridariau vaikams kalną pusryčių,tada nubėgau į pigius drabužius,neblogų drabužiukų radau..dar parduotuvėn už 1eurą užėjau vaikams visokios lietuviškos atributikos pripirkau.. tada su kaimynais paplepėjau ir vėl kibau pietukų gamybon,dar pasimarinavau paukštieną,ryt reikės kepsniukų pirmadieniui prikept,nes vėl dirbsiu..dar kukuliukų prisišauldžiau.. skalbiau du užsukimus,aišku lietus užėjo,tai antrą džiovyklą iš kaimynės pasiskolinau,kambarius sutvarkiau.. tai dabar jau pailsėsiu..
|
|
| | | |
balandiene |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2011-09-10, 17:02:55 | Nr. # 536 |
ištikima klubo narė
|
stebėtoja, tikrai nesijaudink ir tai ačiuks kad vis pakonsultuoji Quote (stebėtoja) Oho kokia tu darbštuolė tai gi išeiginiauju,tai reikia pakrutėt..nors dar oi kiek darbelių žinau,bet.. tinginį pasikviečiau nebent dar vaikams darželin ir mokyklon reikalingus daiktelius sukrausiu,kad ryt mažiau darbo būtų.. Quote (stebėtoja) Mane jėgos apleido kai Saulius sugalvojo kambarį perstatyt , nes savo tvarkė , o virtuvė vėl liko sukuista , dabar liepiau ir ją sutvarkyt . mano Lukutis visus kambarius išsiurbė tai savo kambarį perstatinės?
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2011-09-10, 17:04:56 | Nr. # 537 |
ištikima klubo narė
|
va atkasiau ir teršiu eterį , nes tai gali būti dar kam nors aktualu : . Mamytė su tėveliu augina 2 vaikus iki 12metų: pagal LR DK 214str. turėtų būti suteikta 1 papildoma poilsio diena per mėnesį., bet jei tos dienos nepanaudojo tą mėn ji pražuvo , čia jau reikia kreiptis į darbdavį ir pačiai prašyti .
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2011-09-10, 17:07:06 | Nr. # 538 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) tai savo kambarį perstatinės? Jau perstatė , menęs klausė tik patarimų , o šeip pats viską organizavo , ir ko norėt bernas didelis viską gali pakelt 
|
|
| | |
balandiene |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2011-09-10, 17:11:18 | Nr. # 540 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) Jau perstatė , menęs klausė tik patarimų , o šeip pats viską organizavo tai šaunuolis,aš kai pas tėvus gyvenau,dažnai pastumdydavau,atsišviežindavau Quote (stebėtoja) ir ko norėt bernas didelis viską gali pakelt tuoj mamos išvis už borto liksim,greit jaunimas auga..
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2011-09-10, 17:16:04 | Nr. # 541 |
ištikima klubo narė
|
Aš irgi mėgstu perstatinėt , bet kad pas mus namo išplanavimas labai blogas , nelabai išeina perstatyt Quote (balandiene) tuoj mamos išvis už borto liksim,greit jaunimas auga.. už borto neliks , tik gal mažiau darbų už juos reiks daryt 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2011-09-10, 17:24:22 | Nr. # 542 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) Aš irgi mėgstu perstatinėt , bet kad pas mus namo išplanavimas labai blogas , nelabai išeina perstatyt o pas mus kambariai per maži,bet mėgstu ir aš.. eisiu pas mažiuką,kviečias... ikiukas 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2011-09-10, 17:27:48 | Nr. # 543 |
ištikima klubo narė
|
Iki 
|
|
| |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2011-09-10, 20:01:36 | Nr. # 544 |
ištikima klubo narė
nuo: 2011-07-11
|
Sveikos, merginos Nuo paskutinio mano apsilankymo "kavinukėje" žiūriu, kad čia nemažai prirašėte, bet taip viską sąžiningai perskaičiau , visas žinutes . Ir žinokite, man taip malonu buvo jas skaityti ir net pavydas suėmė "baltas" , kaip gražiai ir draugiškai balandienė ir stebėtoja bendrauja tarpusavyje Jūs tikros šaunuolės Bet tik norėčiau savo ilgą nosiuką įkišti jūsų reikalus , juk žinote - bobiškas smalsumas , ar jūs abi ir tikrovėje pažįstamos ar tik internetinėje erdvėje ? Nes jūs taip draugiškai bendraujate, kad atrodo , kad jūs jau 100 metų viena kitą pažįstate 
Žinutę redagavo Gitana1965 - Šeštadienis, 2011-09-10, 20:04:33 |
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2011-09-10, 20:56:11 | Nr. # 545 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Gitana1965) ar jūs abi ir tikrovėje pažįstamos ar tik internetinėje erdvėje ? tai va atsakysiu Gitanai , mes esame pažįstamos tik Balandoje , mus skiria ne mažas atstumas aš iš Jonavos , o balandiene, iš Rokiškio Balandoj visos merginukės labai draugiškos ir šiltos , aš kai suradau netyčia balandą tai iš pradžių bijojau prisijungti , nes buvau girdėjus atsiliepimų , kad forumose naujokes nelabai noriai priima , bet čia suradau tikrai labai draugiškus žmogučius . Gitana1965, junkis į mūsų būri ir visos smagiai pabendrausim 
|
|
| |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2011-09-10, 21:54:52 | Nr. # 546 |
ištikima klubo narė
nuo: 2011-07-11
|
stebėtoja, jau aš iš pat pradžių pastebėjau, kad čia pas jus yra labai draugiškas ir susigyvenęs kolektyvas. Galvoji, kad aš iš pradžių nebijojau čia prisijungti ??? Bijojau , kaip "velnias kryžiaus", todėl buvau labai nustebinta, kai ir mane labai draugiškai priėmėte į savo tarpą. O juk taip pat buvau prisiklausiusi , kad forumuose dažnai yra ignoruojami naujokai. Tai kodėl aš visą vasarą čia viena pati su savimi šnekėjausi , vis laukdama, kol kuri irgi įkišite savo nosiukus ? Todėl , kad man pas jus tikrai yra smagu , nes jūs tokios šaunios ir draugiškos "mergiškos" 
Žinutę redagavo Gitana1965 - Šeštadienis, 2011-09-10, 21:57:39 |
|
| | | |
balandiene |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2011-09-11, 11:04:43 | Nr. # 549 |
ištikima klubo narė
|
Ritaka, labukas,kaip mamytė gyvena?kaip zuikiai? Quote (Ritaka) jooo,dabar ištuštėję mūsų namučiai,seniau pilna troba sugužėdavo,dabar visos užsiėmusios-nebeužsuka ,bet gal kada užsuks pažiūtėti kaip mes gyvenam aišku,kad užsuks..o mes jų labai lauksim.. 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2011-09-11, 12:18:51 | Nr. # 550 |
ištikima klubo narė
|
Labas pleputės jau orelis šendien tiesiog pasaka , gal jau čia ta bobų vasara prasidėjo Quote (Ritaka) jooo,dabar ištuštėję mūsų namučiai,seniau pilna troba Quote (balandiene) aišku,kad užsuks..o mes jų labai lauksim. manau gal žiema bus mažiau darbų , orai vėsūs , vistiek tada žmogučiai daugiau sėdi namučiuose ir sugužėsim visos pasiplepėt .O dabar labai smagu , kad nors laiko ištaikiusios pasilabint užsukat . Ritaka, kaip tavo mažulė auga ? kaip mažasis brolis ar neskriaudžia sesės ?
|
|
| |
|
|
|