Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
K_A_V_I_N_U_K_Ė_30
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2011-09-25, 16:37:02 | Nr. # 601 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Quote (Gitana1965) Laukiu Kalėdų, kad greičiau atostogų Laikas bėga greit nepastebėsi , o jau gruodis . Quote (Gitana1965) Kalbos nemokėjo moterėlė, tai po poros savaičių vokiečiai liepė susirinkti daiktus ir išeiti su senukais ir taip sunku , o jei dar kalbos nemoki tai iš vis nei supranti ko žmogutis nori . O kažin kodėl vietinių žmonių slaugymui nenori imti ? ar niekas nenori eiti ?
|
|
| |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2011-09-25, 17:12:00 | Nr. # 602 |
ištikima klubo narė
nuo: 2011-07-11
|
Quote (stebėtoja) su senukais ir taip sunku , o jei dar kalbos nemoki tai iš vis nei supranti ko žmogutis nori . O kažin kodėl vietinių žmonių slaugymui nenori imti ? ar niekas nenori eiti ?
Vokiečių 'ledi' tokio darbo nedirba, kur už vieną atlyginimą reikia atlikti 10 darbų, o dar dadėk, kur yra dirbama 7 dienas per savaitę ir 24 val per parą Jos dirba ligoninėse, senelių namuose, pardavėjomis arba kirpėjomis. Atidirba savo darbo valandas ir žino, kad jos laisvos . O yra ir vokiečių agentūros, iš kurių gali nusisamdyti slauges, bet jos tik apiprausia , ar valgyti padaro ir išeina . Jos nebūna visą laiką, o kainuoja brangiau. Vokiečiai irgi moka skaičiuoti pinigus ir žiūri , kur nauda didesnė. Jau geriau jie mums suteikia stogą virš galvos ir pilną maitinimą , bet už tai ariame , kaip arkliai 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2011-09-25, 19:22:39 | Nr. # 603 |
ištikima klubo narė
|
Bet šiek tiek laiko sau lieka ? Pvz knygą paskaityt ar tv pažiūrėt? Ir dar o kaip naktimis išsimiegot gali ? ar reikia keltis ? Quote (Gitana1965) Vokiečiai irgi moka skaičiuoti pinigus ir žiūri , kur nauda didesnė. Kartą su mama ligininėj gulėjo moteriškė tai ją irgi prižiūrėjo atnešdavo maisto , sutvarkydavo namus , skalbdavo , ruošdavo maistą , bet kartu visą laiką nebūdavo tai ji tai savo "globėjai " mokėjo 1000lt , ligonė dar pusėtinai vaikščiojo .
|
|
| |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2011-09-25, 22:19:54 | Nr. # 604 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) Bet šiek tiek laiko sau lieka ? Pvz knygą paskaityt ar tv pažiūrėt? Ir dar o kaip naktimis išsimiegot gali ? ar reikia keltis ?
Mano bobulytė vaikštanti . Ji yra po insulto, tai silpnai vaikšto. Tai aš padedu jai apsirengti, nusirengti, apsiprausti, o kai aš atostogauju, tai ji neskubėdama ir pati viską pasidaro. O laisvesnio laiko man irgi lieka, nes pvzd. pietus pavalgom apie pusę pirmos ir aš iki trečios val visada pasišalinu, nes tuo laiku ir ji eina į fotelį pasnūduriuoti. Tai tuo laiku aš arba prie kompo pasėdžiu , arba einu, kur į kaimelį pasivaikščioti. Nes jau įpratinau bobulę, kad tokiu laiku ir aš noriu pailsėti . O paskui, kai vakarienę pusę šešių pavalgome, tai vėl einu į savo kambarį prie kompo, o ją palieku vieną. Tai ji arba laikraščius skaito, arba jau prie teliko sėdi, nes ir aš 8 val visada sugrįžtu pas ją ir abi žiūrime filmą. Kai baigiasi filmas apie 10 val., aš ją palieku dar prie teliko, o pati grįžtu į savo kambarį prie kompo ir laukiu kol bobulė eis miegoti, kad padėčiau jai atsigulti. Kartais dar prie teliko ji prasėdi iki kokios 12 val, o kartais ir už kokio pusvalandžio eina jau miegoti. O naktį prie jos nereikia keltis, nes pati atsikelia į tualetą kokius 2 -3 kartus. Tai va , kaip mano dienos eina 
|
|
| | |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2011-09-26, 13:04:53 | Nr. # 606 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) Gal kas su manimi arbatos Gitana1965, tai dar bėr taip blogai , aš kažkaip įsivaizdavau blogiau .Nes žiūrėk kai vaikai auga eini eini per dienas ir atlyginimo niekas nemoka , o darbo tai kiek
Labukas , merginos
stebėtoja, mielai priimu tavo pasiųlymą, pasivaišinti arbatėle
Ne, mano vietukė nėra jau tokia bloga, todėl vis ir grįžtu į tą pačią vietą. Svarbiausia , kad naktį prie jos nereikia keltis ir gali normaliai pailsėti O dirbti visur reikia, nes už sėdėjimą niekas pinigų nemoka. Kitos moterys, žiūrėk kaip skundžiasi, kai nevaikštantį žmogutį slaugo, kad ir per naktis negali pailsėti ir dieną niekur išeiti negali Tik , kad mano bobulė nuotaikos žmogus - vieną dieną viskas būna gerai, o kitą dieną jau niekaip įtikti jai neįmanoma Jau gal 10 kartų ruošiausi pabėgti, bet praeina piktumas ir jai ir man, ir vėl abi būname geriausios draugės Šiandien pas mane orelis nuostabus , saulytė šviečia , o mes abi ką tik pietus pavalgėme, tai žygiuosiu truputį pasivaikščioti, kol neprasidėjo rudeniniai lietūs Ir jums , merginos smagios dienukės 
|
|
| | | | | |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-09-28, 10:25:11 | Nr. # 611 |
ištikima klubo narė
|
Labas Gitana, tikrai palaikysiu tau kompanija , nes vakar be tavęs čia liūdna buvo , slankiojau viena kaip šešėlis .
|
|
| |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-09-28, 11:54:12 | Nr. # 612 |
ištikima klubo narė
|
stebėtoja, nusišypsok 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-09-28, 13:59:00 | Nr. # 613 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
sveikutės..oi koks ciūcikas fainas nusilaksčiau šiandien..buvau kirpykloj pasigražint,tai ilgai plepėjom prie kavutės..tada nuėjau nupirkau mažučiui naktinę lemputę,aplėkiau parduotuves nupirkau baltus marškinukus,Lukučiui flomasterius,dūdelę mokyklai..dirbtinų gėlių ant kapų..dar euran visokių smulkmenų..kepyklėlėn bandelių..tada susitikau bendradarbę,kuri išeina iš darbo ,labai mielas žmogutis.. nukeliavom darban tai vėl priplepėjom dabar pasėdėsiu čia kažkiek ir vėl į kelią .. nubėgt vienon įmonėn,Nojuko darželin,bazelėn cukraus..tada raitot rankoves gamint vakarienę ir sumuštinukų vyresnėliui,ryt išvykon sportinėn keliaus..tai smagumas vaikui nusimato.. ech kad prirašiau na turėsit ką skaityt 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-09-28, 14:27:18 | Nr. # 614 |
ištikima klubo narė
|
balandiene, tu šitaip bėgiodama nenusilakstyk visai Gitana, fainas ciucis O man šendien rami diena , visur iš lėto ramiai . Priskyniau 2 dėžutes obuolių , apsitvarkiau namus , padariau pietus . Dabar reikia va obuolius rusin nuvežt ir šiek tiek ten tvarką pabandyt įvest , morkas pjuvenom užpilt , stiklainius į vietas sustatyt , nes paskutinis Saulius buvo tai bus palikęs bet kur . Tik , kad vėjas kyla , nuplėš paskutinius obuoliukus , nes viena skini , o du krenta . Va pasigirsiu vakar parsinešiau iš šiltnamio arbūzą pavėriau ogi 3.95kg. , o paskui valgėm . Prinoko , skonis šiek tiek kitoks nei pirktinio , gal mažiau saldus , bet jau sultingas . Dar du yra , bet tie dar nesunoko kažin ar spės 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-09-28, 14:45:02 | Nr. # 615 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) tu šitaip bėgiodama nenusilakstyk visai :lol: aš atspari ech,kad nors kūnas reaguotų,tai bent sukūsčiau o dabar per dieną nuo 7km iki 10km sulakstau ir nieko.. Quote (stebėtoja) morkas pjuvenom užpilt visada taip pili?nes gausiu dovanų maišą morkų,tai nors iš kaimo nežinau kaip elgtis mes smėlin kasdavom.. Quote (stebėtoja) Va pasigirsiu vakar parsinešiau iš šiltnamio arbūzą pavėriau ogi 3.95kg. , o paskui valgėm . Prinoko , skonis šiek tiek kitoks nei pirktinio , gal mažiau saldus , bet jau sultingas . Dar du yra , bet tie dar nesunoko kažin ar spės va čia kaip fainai o įdomu kaip juos atveža į parduotuves sunokusius skina,ar kaip bananai bestovint sunoksta 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-09-28, 15:58:27 | Nr. # 616 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) visada taip pili?nes gausiu dovanų maišą morkų,tai nors iš kaimo nežinau kaip elgtis mes smėlin kasdavom.. galima ir smėlin , bet jis sunkus prisinešk , kad gudras , o pjuvenos gerai , gerai laikosi , kad ir papūna kuri tai pjuvenos viską sugere ir kitos gerai laikosi ,mama anuos metus ir su burokėliais taip pasielgė irgi grai buvo .Dar pažįstama sakė , kad sutarkuoja ir šaldiklin , bet aš taip nebandžiau . Quote (balandiene) o įdomu kaip juos atveža į parduotuves sunokusius skina,ar kaip bananai bestovint sunoksta Ko gero skina sunokusius , o vežant jie dar panoksta už tai ir saldesni būna .Aš taip galvoju 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-09-28, 18:11:05 | Nr. # 617 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) kad ir papūna kuri tai pjuvenos viską sugere ir kitos gerai laikosi va,reikės ko gero bandyt .. o ir burokėlių nusimato gaut.. Quote (stebėtoja) .Dar pažįstama sakė , kad sutarkuoja ir šaldiklin , bet aš taip nebandžiau . oi morkyčių pas manę dabar šaldikly ir tarkuotų,ir rutuliukais pjaustytų prikrauta..labai gerai išsitrauki kokį nori maišiuką ir gamini burokėlių irgi esu bandžius,susipjaustydavau kubeliais ir sriubytę virdavau.. Quote (stebėtoja) Ko gero skina sunokusius , o vežant jie dar panoksta už tai ir saldesni būna .Aš taip galvoju o aš kažkaip blondinė galvoju,kad skina nevisai sunokusius,o kol keliauja jie sunoksta,nes nemažai neprinokusių esam nusipirke..
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-09-28, 20:22:47 | Nr. # 618 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) galvoju,kad skina nevisai sunokusius,o kol keliauja jie sunoksta,nes nemažai neprinokusių esam nusipirke.. gali visko būt Mane tai draugė apšvietė :-sako kai stiebas prie arbūzo nudžius -vadinasi prinikęs , nu aš ir laukiau Burokėlius aš marinuoju , kas man labai nepatinka . Šiemet su mama suderinom ji išverda , o aš padarau visa kita , tai vos gavo leidimą ir pradėjo tempt didžiausius puodus , teko sustabdyt kokiai savaitei , liepaiu leist kitus darbus apsidirbt .
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-09-28, 20:41:54 | Nr. # 619 |
ištikima klubo narė
|
stebėtoja, mes vis prasilenkiam Quote (stebėtoja) Burokėlius aš marinuoju , kas man labai nepatinka . Šiemet su mama suderinom ji išverda , o aš padarau visa kita , tai vos gavo leidimą ir pradėjo tempt didžiausius puodus , teko sustabdyt kokiai savaitei , liepaiu leist kitus darbus apsidirbt . gero norėjo moterytė.. baikiau sutariat?
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-09-29, 08:25:05 | Nr. # 620 |
ištikima klubo narė
|
Labas visoms . Quote (balandiene) gero norėjo moterytė.. baikiau sutariat? aš sutariu visada taikiai ir ji sugyvenama kol ožiukai neateina , Bet jau kai pradeda ožiuotis Nenoriu pyktis ir pykčio laikyti kaip bebūtų mama visgi . O burokėlius marinuotus , mes dalijamės po lygiai, kitaip ji net negalvotų , kad galima man išvirt Na gi šendien atidariau stiklainiuką kopūstų pagal sūnaus draugės receptuką ( apie kurį sakiau nu nestovės jie , tikrai nestovės ) bet ką skonis būtų liuks , tik matyt per daug rūgštelės įdėjau , bet patys kopūstai labai nieko eisiu dar tokiu pasidaryt .
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-09-29, 10:02:21 | Nr. # 621 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) aš sutariu visada taikiai ir ji sugyvenama kol ožiukai neateina , Bet jau kai pradeda ožiuotis Nenoriu pyktis ir pykčio laikyti kaip bebūtų mama visgi . O burokėlius marinuotus , mes dalijamės po lygiai, kitaip ji net negalvotų , kad galima man išvirt gerai surašei,mes taip su uošve sugyvenam Quote (stebėtoja) Na gi šendien atidariau stiklainiuką kopūstų pagal sūnaus draugės receptuką ( apie kurį sakiau nu nestovės jie , tikrai nestovės ) bet ką skonis būtų liuks , tik matyt per daug rūgštelės įdėjau , bet patys kopūstai labai nieko eisiu dar tokiu pasidaryt . kokia gi tavo martukė šaunuolė..o koks receptukas,buvai įkėlus?dar turiu kelis tuščius stiklainiukus ir mastau,ką su jais nuveikti..
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-09-29, 10:20:00 | Nr. # 622 |
ištikima klubo narė
|
Labas balandiene, Ne receptuko nebuvau įkėlus , nes nežinojau ar jie laikysis , bet galiu pasakyt : kopūstai , morkos ,paprika , svogūnai , actas , aliejus , druska ,cukrus , prieskoniai . Viską susmulkini gerai išmaišai ir palaikai 4-5 val . Paskui dedi į stiklainius , juos nepridedant iki viršaus ie statai į rūsį ar kur . Gali šiek tiek sultys bėgt pro dangtelį ( bent pas mane taip buvo , nes pridėjau labai pilnus ) bet išsilaiko puikiai ( stovėjo nuo liepos mėn ) ir skonis geras . Ko konkrečiai kiek dėt čia jau šeimininkės reikalas , jei nėra paprikos galima ir nedėt, skonis bus kitoks Quote (balandiene) tavo martukė šaunuolė.. dar ne marti tik sūnaus draugė 
Žinutę redagavo stebėtoja - Ketvirtadienis, 2011-09-29, 10:20:54 |
|
| |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-09-29, 10:45:22 | Nr. # 623 |
ištikima klubo narė
|
Labas rytelis , merginos Žiūriu, kad tik dirbate abi kaip bitutės , tik koncervuojate, tik marinuojate viską Nu gal jau nebeilgai . Pagal mane jau greitai turėtumėte pabaigti tvarkytis su visomis rudens gėrybėmis . O pas mane dar beveik viskas darže, nes šilumos vos ne 30 kasdien. Bobulė sakė, jei pradėsime imti kokis porus, burokėlius, morkas , špinatus, tai tik kitą mėn. Pas mane tik pupos, pupelės, šparaginės pupelės ir kalafiorai dar tik nuimti ir sutvarkius , sudėti į šaldiklį Pas mane dar pilnas daržas salotų, o kitos dar tik dyksta Visas rugsėjis tai superinis, "saulutė žeme ritinėjasi" Tai taip smagu būna lauke, kad net nesinori, kad tie rudeniai lietūs prasidėtų Nu , bitutės, geros jums dienukės ir nesunkių darbelių 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-09-29, 12:33:38 | Nr. # 624 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) Ne receptuko nebuvau įkėlus , nes nežinojau ar jie laikysis , bet galiu pasakyt visai nieko,mėgstu nesunkius Quote (stebėtoja) dar ne marti tik sūnaus draugė ups Quote (Gitana1965) pas mane dar beveik viskas darže, nes šilumos vos ne 30 kasdien. ei,gi ir mum atsiūsk truputį 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-09-29, 14:32:35 | Nr. # 625 |
ištikima klubo narė
|
balandiene, ko tu prašai šilumos ? tau ką jos dar mažą ? va vaikštau visa suprakaitavus ir nežinia kaip čia rengtis , kad neperšalt šilta , o pakui vėjukas pagaus ir vėl vaikščiosiu varvančia nosim Quote (Gitana1965) Pas mane dar pilnas daržas salotų, o kitos dar tik dyksta Pas mane šiltnami irgi dygsta ir krapai taip fainai sudygę , tik gaila ridikų nepasėjau , ir šitie gal dar užaugtų Ir avietes kas trečia diena skint reik . Quote (balandiene) visai nieko,mėgstu nesunkius aš irgi 
|
|
| |
|
|
|