Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
K_A_V_I_N_U_K_Ė_30
| | |
Balanda |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2011-05-03, 13:40:13 | Nr. # 152 |
administratorė
|
Quote (stebėtoja) Vėsu niuru apniukę , saulutės nė lopinėlio nesimato Oi, o pas mus visą dieną šviečia, tik kad oras šaltas... brrr... Quote (stebėtoja) net neįsivaizduoju kaip juos reikės valgyt Valgyti tai galėčiau, bet papjauti tai neee 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2011-05-03, 19:48:05 | Nr. # 153 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
seikutės pas mus irgi apniuke,bet vis saulytė kyšteldavo nosį,nors brr šalta.. ...šiandien Lukutis spektakliuky apie raidytes buvo,gražu žiūrėt kaip eiles deklamavo dar aptarėm apie išleistuves,oi kaip greit laikas bėga,jau mokyklinukas bus Quote (stebėtoja) Labai mieli gyvūnėliai , net neįsivaizduoju kaip juos reikės valgyt per gražūs , per mieli , per pukuoti vat ir aš galvojau įsigyt porą,per vasarą paaugint,bet ir man ir vaikams ašarų rudenį būtų 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-05-04, 12:18:42 | Nr. # 154 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Quote (Balanda) Valgyti tai galėčiau, bet papjauti tai neee triušių mėsą valgiau , labai skani dietinė mėsytė -skonis labai panašus kaip vištienos . Su tuo mušimu nežinau kaip bus , bet dabar apie tai gal neverta ir galvot Quote (balandiene) vat ir aš galvojau įsigyt porą,per vasarą paaugint,bet ir man ir vaikams ašarų rudenį būtų Aš jau dvi nupirkau ir dar dėl dviejų sutariau -visos būsimos mamos - joms niekas negresia Ir šendien šalta apniukę -šalnos naktį tai nebuvo , kas labai gerai , nes mano šiltnamy jau pomodorai susodinti , paprrtikos ir jau agurkai sudygo Jei bus šalna bus tikimybė , kad nušals , bet šenakt reikės kelias žvakutes uždegti -tegul šiltnamį šildo Quote (balandiene) oi kaip greit laikas bėga,jau mokyklinukas bus Laikas tikrai greit bėga , tik pirmokas , o tuoj ir mokyklą baigs 
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-05-04, 19:11:16 | Nr. # 155 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-18
vieta: kaunas
vaikai: justas
dovanėlės: 32
laimėjimai:
|
Sveikutes balandytes.Kaip jums sekasi,truputi apleidau jus 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-05-04, 20:35:45 | Nr. # 156 |
ištikima klubo narė
|
labas minimi, tikrai visai nosiuko neįkiši . Va šalčiui lyg ir pasiruošiau : šiltnamy dega 6 žvakės ant durų užkabinau dekius , kad šaltas oras neįlįstų , bet geriau jau to šalčio nebūtų ...
|
|
| | |
minimi |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-05-05, 10:52:01 | Nr. # 158 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
balandiene, dabar toks laikas ir mano paviduriuoja,vis del to dazniau lauke pabuna,rankytes visur kisa ,nespeji suziuret ir ziurek jau koki sausaini su nesvariom rankom valgo,o ir oras atsilo,bacilu padaugejo stebėtoja, taisysiuosi 
|
|
| | |
minimi |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-05-05, 18:34:21 | Nr. # 160 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
stebėtoja, gaila tavo augaliuku,gerai kad as dar nieko nepasodinau ir pas mus nebuvo tokios salnos,nors peciu vos ne kas vakara pasikuriam nes vesu 
|
|
| | |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-05-06, 08:59:20 | Nr. # 162 |
ištikima klubo narė
|
Labas rytas Gal kas su manimi išgers kavos ar arbatos tokį saulėtą , bet šaltą rytą ? 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-05-06, 11:07:06 | Nr. # 163 |
ištikima klubo narė
|
sveikutės pas mus kažkaip niaukstos,buvau trumpam miestuky,tai gan vėsu ir pas mus.. susiskambinau su dataryte tyrimukų atsakymo,tai nieko labai neranda.. pasikonsultavau ir gavau biuletenį,nes dičkis šianakt virš 41 temperatūros turėjo turbūt pasėdėsiu savaitukę namie.. stebėtoja, pigiausiai išeina žvakių įdėklus pirkt,dar jei įlieti išvis ilgai dega,tai net kelioms naktims užtenka,pas mus perka net latviukai..
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-05-06, 12:24:44 | Nr. # 164 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Sveikutes.Kaip pas mus grazu ziurint per langa,zydi baltai sodai ir sninga zeme nuseta baltais ledukais. Quote (balandiene) biuletenį,nes dičkis šianakt virš 41 temperatūros turėjo ogo turbut buciau neistverus ir greitaja issikvietus,labai jau didele temperatura,siunciam glebi sveikatytes 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-05-06, 12:29:57 | Nr. # 165 |
ištikima klubo narė
|
balandiene, sveikatytės tavo vaikiukams Quote (balandiene) pigiausiai išeina žvakių įdėklus pirkt žinau tik , kad jų iš vis nebūvo , o iki žvakių fabrikėlio pavažiuot nedaėjo bet labai gerai tinka ir sūnaus aromatinės , o kvapas šilnmy koks dieviškas Quote (minimi) Kaip pas mus grazu ziurint per langa,zydi baltai sodai ir sninga pas mus ir gi ką tik kruopos krito , o po 5 min saulė šviečia 
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-05-06, 12:33:52 | Nr. # 166 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (stebėtoja) pas mus ir gi ką tik kruopos krito , o po 5 min saulė šviečia is kur saules gavot? ne is tolo pas mus nesimato,visas dangus juodas.
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-05-06, 12:49:53 | Nr. # 167 |
ištikima klubo narė
|
stebėtoja, minimi, Quote (minimi) ogo turbut buciau neistverus ir greitaja issikvietus,labai jau didele temperatura,siunciam glebi sveikatytes su laiku pripranti..matai užmiges buvo,tai paskui nusivėmė,sudaviau ibufeno ir daug skysčių,dar vandens kompesiukų,tai per pusvalandį jau 38buvo.. Quote (stebėtoja) bet labai gerai tinka ir sūnaus aromatinės , o kvapas šilnmy koks dieviškas palauk gryš tau sūnus geras..tai dabar pas mus "kruopų" debesis siunčiat kampai apniuke,kur ne kur dar saulytė kyšteli nosį,bet matos kažkas bus... fui,kaip prisismirdinau.. kūriu židinį,tai iš lauko,grindų plokščių likučius deginu,ėmė gabalas žaltys ir išsprūdo,tai dūmų fui..
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-05-06, 13:02:12 | Nr. # 168 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (balandiene) su laiku pripranti..matai užmiges buvo,tai paskui nusivėmė,sudaviau ibufeno ir daug skysčių,dar vandens kompesiukų,tai per pusvalandį jau 38buvo.. Vargsas vaikutis,na gal greit pabegs bacilos Quote (balandiene) ..tai dabar pas mus "kruopų" debesis siunčiat kampai apniuke,kur ne kur dar saulytė kyšteli nosį,bet matos kažkas bus... fui,kaip prisismirdinau.. kūriu židinį,tai iš lauko,grindų plokščių likučius deginu,ėmė gabalas žaltys ir išsprūdo,tai dūmų fui.. aga pasiuntem link rokiskio 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-05-06, 13:20:16 | Nr. # 169 |
ištikima klubo narė
|
Quote (minimi) Vargsas vaikutis,na gal greit pabegs bacilos turėtų,visgi antibijotikus geriam.. Quote (minimi) aga pasiuntem link rokiskio ot negailišės,kuo galit tuo dalinatės erai einu pas zuikas,Lukui vėl temperatūrytė kyla 
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-05-06, 13:35:15 | Nr. # 170 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
balandiene, iki,sekmytes 
|
|
| | |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-05-06, 19:15:13 | Nr. # 172 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) labai gerai muša temperatūra 1/2 tabletės analgino ir tiek pat aspirino , žinok po poros valandų baikiukas bus kaip ridikas kad dabar taip gydyt nebegalima,vaikams ir nėščiom paracetamolis,nes analginas širdutei kenkia.. o dar mano kaip su vienu inkstuku,tai ir taip vaistų normytės rekomenduojamos tik kas 8val,tai ir mainau dviejų rūšių vaistus jei dažniau reikia.. aga,girdėjau,kad jau savaitgalį šiltės šiandien pusę dienos po kelias maklytes kaišiojau,nesamonė nesinorėjo prikaitint,kai karščiuoja,bet ir du kartus kurt nesamonė.. bet to man iš malkinės kirvį turbūt pavogė neradau kuo malkyčių pasismulkint 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2011-05-07, 08:23:11 | Nr. # 173 |
ištikima klubo narė
|
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2011-05-07, 12:28:21 | Nr. # 174 |
ištikima klubo narė
|
laba,pas mus jau lyja.. nors vėjuota,bet gana šilta,su megstinuku iki pardės buvau nulėkus.. Quote (stebėtoja) kad ko gero prostitute dirbt geriau nei akmenis rinkt , bet ką darysi niekur nuo to nepabėgsiu vau,gilus apmąstymai aš geriau akmenis rinkčiau įsivaizduok jei būtum prostitute ir pas tavę ateitų koks nukriošes senis ir reikėtų "aptarnaut" brr oi tema.. Quote (stebėtoja) netgi taip galėjo atsitikti ? gal koks pradžioj galvojau kaimynas pasiskolino,bet kaimynka sakė kad nėra,tai vadinasi nudžiovė vis kaimynų vaikus iš malkinės vaikydavau,tai gal kartais jų draugas.. ai,nežinau,faktas kaip blynas,kad nėr kuo malkų pasismulkint..
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2011-05-08, 18:20:33 | Nr. # 175 |
ištikima klubo narė
|
|
|