Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Kam virš 30... (2 dalis)
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-11-23, 16:25:49 | Nr. # 351 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Quote (Tinakris) O jau kai nupuošti reikia. būna dar daugiau spyglių Aš ir į vandenį kaip gėlę bandžiau statyt vistiek spygliai krenta 
|
|
| |
Tutti |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-11-25, 13:52:48 | Nr. # 352 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2008-11-05
vieta: Ten kur jura osia
|
Quote (arija) Aš tai dabar su malonumu, kur šilta nukakčiau, gal kokion australijon Ai tingeciau i kita zemes krasta tampytis, siaip man ir cia neblogai, juk nera blogo oro, tik netinkami tam orui drabuziai Dar jeigu tureciau zidini ir salia supama foteli isvis butu Quote (Tinakris) Mano tėvai visada puošia gyvą eglutę As irgi visada gyva perku, o del spygliu, tai ne problema, pravarai su dulkiu siurbliu ir svaru grazu 
|
|
| |
Tutti |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-12-03, 14:56:59 | Nr. # 353 |
klubo narys (-ė)
|
NĖRA KO NERIMAUTI: KAM NERIMAUTI?! JUK, GYVENIME TAU GALI - SEKTIS, ARBA, NESISEKTI... JEI TAU SEKASI, TAI NĖRA KO NERIMAUTI! JEIGU TAU NESISEKA, TAI YRA TIK DU DALYKAI, KURIE TAU TURĖTŲ RŪPĖTI - AR TU SVEIKAS, AR - SERGI... JEI TU SVEIKAS, TAI NĖRA KO NERIMAUTI! JEI, GI, TU SERGI, TAI YRA TIK DU DALYKAI, KURIE TURĖTŲ TAU RŪPĖTI - AR TU PASVEIKSI, AR - MIRSI... JEIGU TU PASVEIKSI, TAI NĖRA KO NERIMAUTI! JEIGU TU MIRSI, TAI YRA TIK DU DALYKAI, KURIE TURĖTŲ TAU RŪPĖTI - AR TU PATEKSI Į DANGŲ, AR - Į KITĄ VIĖTĄ... JEIGU TU PATEKSI Į DANGŲ, TAI TAU TIKRAI NĖRA KO NERIMAUTI! JEIGU TU PATEKSI Į KITĄ VIETĄ, TAI BŪSI TOKS UŽSIĖMĘS, SVEIKINDAMASIS SU VISAIS SAVO SENAIS GERAIS DRAUGAIS, KAD NEBETURĖSI LAIKO KADA NERIMAUTI!!!
|
|
| | |
Tutti |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-12-03, 15:37:06 | Nr. # 355 |
klubo narys (-ė)
|
Quote (arija) Uogos, sutikau savo senai matytą draugę (na gal pažįstamą greičiau) tai vat o jin be antakių , net užpaišytų nebuvo pasirodo čia ateinantis mados hitas bus , joooooooo kuku na žodžiu, ką manot jūs? Ar ryžtumėtės be antakių pabūt? Na visa kas nauja, dazniausiai gerai uzmirsta sena Gal kas nors pastebejo, kad Leonardo Da Vincio "Mona Liza" be antakiu 
Žinutę redagavo Tutti - Ketvirtadienis, 2009-12-03, 15:37:42 |
|
| |
Irmuckiukas |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-12-08, 08:51:21 | Nr. # 356 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-09
vieta: Kaunas
vaikai: 3
dovanėlės: 29
laimėjimai:
|
Sveikutės Man įdomu, kiek kiekviena atiduodame savęs artimiesiems? Ar verta? Ar visda jaučiatės laimingos pagelbėję ar išklausę giminaitį? Ar jie jums atsimoka tuo pačiu, ar vadovaujatės tuo, kad gerus darbus danguje skaičiuoja?
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-12-08, 11:04:06 | Nr. # 357 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Quote (Irmuckiukas) Man įdomu, kiek kiekviena atiduodame savęs artimiesiems? Ar verta? Ar visda jaučiatės laimingos pagelbėję ar išklausę giminaitį? Ar jie jums atsimoka tuo pačiu, ar vadovaujatės tuo, kad gerus darbus danguje skaičiuoja? Aš manau, kad reikia saikingai save "dalyti" artimiesiems. Buvo laikas, kai galvojau, kad privalau padėti, tačiau greit pajutau, kad kai kurie žmonės tuo ėmė naudotis. Kartais savęs atiduodi labai daug kitiems, tačiau adekvačiai kai tau sunku - nelabai sulauki pagalbos. Tai liečia ne tik artimuosius, bet ir draugus. Padėti nesunku tam, kuris tai įvertina ir tu žinai, kad reikalui esant to paties sulauksi iš jo...Aš gerų darbų neskaičiuoju ir nemanau, kad ten juos kažkas skaičiuoja - tai kiekvieno žmogaus sąžinės reiklalas.
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-12-08, 15:35:44 | Nr. # 358 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (Irmuckiukas) Man įdomu, kiek kiekviena atiduodame savęs artimiesiems? Ar verta? Ar visda jaučiatės laimingos pagelbėję ar išklausę giminaitį? Ar jie jums atsimoka tuo pačiu, ar vadovaujatės tuo, kad gerus darbus danguje skaičiuoja? aš irgi esu pasimokius ir žinau kam aš nuoširdžiai ir nors ir vidurnakty galiu duris atvert ir viską atiduot,nes žinau kad ir jie man padėtų esant reikalui,o yra tokių žmogučių kurie tikrai pasinaudoje dar kojas nusivalytų,tai tokiems padedu minimaliai,vos ne iš reikalo...o vat šeimoje savo vyriukams gal net perdaug aukojuos,bet kai myliu tai natūralu,nors per šventes atsiimu bučkių su kaupu Quote (Irmuckiukas) ar vadovaujatės tuo, kad gerus darbus danguje skaičiuoja? taip pamasčiau,kad kartais būna ir taip,bet jaunystėj daugiau šitu posakiu tikėjau ir gerų darbelų dariau dar galiu pastebėt,kad turim tokių draugų,kuriuos vertinam geriau už giminaičius...
|
|
| |
Irmuckiukas |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-12-08, 16:10:39 | Nr. # 359 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (Vėja) reikia saikingai save "dalyti" artimiesiems Auksiniai žodžiai Quote (Vėja) galvojau, kad privalau padėti, Mane vis dar užklumpa pasaulio gelbėjimo manija, bet jaučiu, kad kaip kempinė sugeriu visa kas neigiama ir pati tampu nelaiminga, o labiausia slegia dalykai, kurie ne nuo manęs priklauso, arba tos situacijos, kai aš nieko padėti negaliu... Dabar stengiuos į viską žvelgti paprasčiau ir pagelbėti kai galiu, o kai negaliu bent išklausau, bet tik tiek... neįsileidžiu nevilties į širdį... Quote (Vėja) Padėti nesunku tam, kuris tai įvertina Vat man užtenka, kad įvertina ir nesigėdi paprastą nuoširdų AČIŪ pasakyti Quote (Vėja) nemanau, kad ten juos kažkas skaičiuoja - tai kiekvieno žmogaus sąžinės reiklalas Na Dievas tai abstrakti sąvoka, ar mąstysim, kad geras darbas kaip malda bus įskaitomas skaistykloje, ar kaip gera energija susikaups kosmose, ar sąžinė tai užfiksuos - manau vis tiek geras darbas nelieka be pėdsako Quote (balandiene) o yra tokių žmogučių Visur yra visokių žmonių... deja, bet turbūt kaip ir gamtoje turi būti pusiausvyra. Quote (balandiene) nors per šventes atsiimu bučkių su kaupu Ach Miela 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-12-08, 16:19:18 | Nr. # 360 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Irmuckiukas) Visur yra visokių žmonių... deja, bet turbūt kaip ir gamtoje turi būti pusiausvyra. dėl to mes ir išmokstam apsiribot savo atrimų gretas nesvarbu ar giminė ar draugas būtų,o kitiem 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-12-08, 16:31:48 | Nr. # 361 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Irmuckiukas) Mane vis dar užklumpa pasaulio gelbėjimo manija, čia ko gero vėžiai gal visi tokie Aš visada randu ką gelbėt , kartais gal ir nereikia 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-12-09, 09:10:31 | Nr. # 362 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Irmuckiukas) Mane vis dar užklumpa pasaulio gelbėjimo manija, Visų neišgelbėsi. Man draugas visada kala į galvą, kad pirmiausia turiu pasirūpinti savimi, nes kai esi pats su savimi santaikoje, tada ir kitiems lengviau padėti...
|
|
| |
Irmuckiukas |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-12-09, 09:20:13 | Nr. # 363 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (Vėja) Visų neišgelbėsi. Žinau, bet vis dar negaliu tuo patikėti Mes tylomis užėmę tokias pozicijas, kad žmogų pažinti reikia pačiam, net kai kartais meilė yra apakinusi - duodam laiko, nesakydami, kas kartais plika akimi aplinkiniams matoma - ta prasme, kad būna kartais kai visi kiti mato, kad tavo gerumu naudojasi, o tu šventai tiki, kad tai tik pagalba... Quote (Vėja) kai esi pats su savimi santaikoje, tada ir kitiems lengviau padėti... ŠVENTA TIESA 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-12-09, 09:23:13 | Nr. # 364 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Irmuckiukas) Žinau, bet vis dar negaliu tuo patikėti Man irgi tai sunku padaryti, bet stengiuosi mokytis žiūrėti kitaip... Quote (Irmuckiukas) Mes tylomis užėmę tokias pozicijas, kad žmogų pažinti reikia pačiam, net kai kartais meilė yra apakinusi - duodam laiko, nesakydami, kas kartais plika akimi aplinkiniams matoma - ta prasme, kad būna kartais kai visi kiti mato, kad tavo gerumu naudojasi, o tu šventai tiki, kad tai tik pagalba... Na, kartais gali sakyti - gali nesakyti, kol pats neįsitikinsi - nieko nebus. Per klaidas į savas tiesas. Quote (Irmuckiukas) ŠVENTA TIESA 
|
|
| |
Irmuckiukas |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-12-09, 09:24:51 | Nr. # 365 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (Vėja) gali sakyti - gali nesakyti, kol pats neįsitikinsi - nieko nebus. Per klaidas į savas tiesas. Vat būtent tą ir norėjau parašyti, tik dar protas rytinis toks, tai sakinį iš kito galo surezgiau 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-12-09, 09:28:21 | Nr. # 366 |
ištikima klubo narė
|
Svarbu, kad mintys draugiškai dėliojasi 
|
|
| |
Tutti |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-12-12, 08:12:41 | Nr. # 367 |
klubo narys (-ė)
|
Quote (Irmuckiukas) Mane vis dar užklumpa pasaulio gelbėjimo manija Quote (stebėtoja) čia ko gero vėžiai gal visi tokie Na ne tik veziai As irgi tokia manija turiu, bet kartais moku ir NE pasakyt, jei matau, kad zmogus nenori pats sau padeti o tik sedi, dejoja ir laukia, kad kazkas ateis ir viska uz ji padarys Pati, jei tfu tfu tfu atsitiks ka nors irgi turiu draugu, kurie visada pades. Siaip man labai sekasi ant geru zmoniu Neseniai buvo maisto banko akcija, visada dalyvauju, nes jei mes nepadesim kitam, tada tas kitas nepades dar kazkam. Tiesiog manau, kad geri darbai nebutinai turetu sugrizti tau, juk dovanoti visada taip pat malonu, kaip ir priimti dovana 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2010-01-16, 15:54:08 | Nr. # 368 |
ištikima klubo narė
|
po mėnesio Valentino diena ir va klausimukas : kaip reaguotumėt , jei vyras tos dienos proga įteikia dovanėkę , o ten vibratorius ?
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2010-01-16, 16:11:30 | Nr. # 369 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) po mėnesio Valentino diena ir va klausimukas : kaip reaguotumėt , jei vyras tos dienos proga įteikia dovanėkę , o ten vibratorius ? viskas but galėtų vyrą pavaduot kai pavarks,tik žiūrėčiau su kokiais navarotais pirko,ar ne papigiai 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2010-01-16, 16:12:31 | Nr. # 370 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) tik žiūrėčiau su kokiais navarotais pirko,ar ne papigiai dar distancinio užsimanysi 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2010-01-16, 16:16:48 | Nr. # 371 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) dar distancinio užsimanysi tai kaip be jo,tai atliuoksės jei toliau nukris,negi kelsies 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2010-01-16, 16:20:24 | Nr. # 372 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) tai kaip be jo,tai atliuoksės jei toliau nukris,negi kelsies 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2010-01-16, 19:53:35 | Nr. # 373 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
O jaunesnių čia nepriemate? Aš jau link 30, vieni metai 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2010-01-16, 21:23:32 | Nr. # 374 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Odeta) O jaunesnių čia nepriemate? Aš jau link 30, vieni metai eikš labai neskirstom,vis gyvesnis pašnekesys bus 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-01-17, 09:29:33 | Nr. # 375 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Odeta) O jaunesnių čia nepriemate? Aš jau link 30, vieni metai priimsim , priimsim manau tik tema tokia , o plepėt galma visoms ir apie viską 
|
|
| |
|
|
|