Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Kam virš 30... (2 dalis)
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-01-17, 12:42:23 | Nr. # 376 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (stebėtoja) manau tik tema tokia , o plepėt galma visoms ir apie viską gi visos mes niolikinės 
|
|
| |
Tutti |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-01-22, 10:24:40 | Nr. # 377 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2008-11-05
vieta: Ten kur jura osia
|
Quote (balandiene) gi visos mes niolikinės Cia tai tiesa Panos o ka darote, kad na gyvenimas su vyru netaptu rutina 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-01-22, 10:37:06 | Nr. # 378 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Quote (Tutti) Panos o ka darote, kad na gyvenimas su vyru netaptu rutina susipykstam , o kai susitaikom meilė gimsta iš naujo 
|
|
| |
Tutti |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-01-22, 10:42:58 | Nr. # 379 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2008-11-05
vieta: Ten kur jura osia
|
Quote (stebėtoja) susipykstam , o kai susitaikom meilė gimsta iš naujo Ai maniskis labai jautrus, tai as ji neerzinu Na nezinau jis man leidzia viska, visiskai nepavyduliauja, galiu eiti ar vaziuot kur noriu, siu kuo noriu ir kada noriu (net neidomu ), tai kartais fantazijos pritruksta I viesbuti buvau ji pakvetus, i klubus pasokti jau net neidomu eiti, ir drabuziukus demonstravau, dabar galvoju, ka dar iskresti 
Žinutę redagavo Tutti - Penktadienis, 2010-01-22, 10:56:28 |
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-01-22, 10:55:45 | Nr. # 380 |
administratorė
|
Quote (Tutti) Panos o ka darote, kad na gyvenimas su vyru netaptu rutina Mes tai dar nedaug laiko kartu, todėl ir rutina mūsų dar neaplanė Vėliau, jei netyčia aplankys, sugalvosiu ką nors 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-01-22, 13:57:22 | Nr. # 381 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Quote (balandiene) eikš labai neskirstom,vis gyvesnis pašnekesys bus Quote (stebėtoja) priimsim , priimsim 1tooth manau tik tema tokia , o plepėt galma visoms ir apie viską Tai gerai, tada 
|
|
| |
Miranda |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-01-22, 14:24:30 | Nr. # 382 |
naujokas (-ė)
nuo: 2010-01-22
|
Kad netaptu rutina?Manau yra daug budu,bet tai reikia daryti abiems.Pirmas-tai reikia kalbetis,apie tai,del ko jauciate ta rutina seimoja,o kartais ir tai nepadeda.Beja,as naujoke tarp jusu,noreciau,kad priimtumet i savo buri,man virs trisdesimt... 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-01-22, 14:25:42 | Nr. # 383 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Tutti) Panos o ka darote, kad na gyvenimas su vyru netaptu rutina Gal nuskambės keistai, bet pas mus ta rutina jau yra... kadangi vyras bedarbis jau kiek laiko, tai visada namie, visada piktas, nepatenkintas viskuo...Nieko nenori daryti, veikti... Gal, kad laukiuosi reaguoju taip,bet kartais tai nebepakeliama. Pavargstu viena viską daryti, noriu poilsio,bet kol jo kaiko prisiprašau, daugiau nervų išsigadinu. Visą dieną guli ir žiūri tv... Net naktį kai mažylė būdavo verkia dėl dantų ( kažkur prieš savaitę paskutinį kart) jis rėkia ant manęs ir ant vaiko, nes negali miegot O ,kad man nėščiai sunku, tai dzin... Bet į visą tai atsako, kad ima nervas dėl darbo neturėjimo ir panašei, taigi vadinasi aš kalta esu, jei nepatinka man kas. Paverkiu ir vėl gyvenu toliau...
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-01-22, 14:30:09 | Nr. # 384 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Miranda) Beja,as naujoke tarp jusu,noreciau,kad priimtumet i savo buri,man virs trisdesimt... visada prašom į mūsų būri ir ne tik šioje temoje , bet ir visose kitose Quote (Odeta) Visą dieną guli ir žiūri tv... Net naktį kai mažylė būdavo verkia dėl dantų ( kažkur prieš savaitę paskutinį kart) jis rėkia ant manęs ir ant vaiko, nes negali miegot net nežinau Odeta, ką tau patart , nes pas mus tokia situacija niekada nepasitaikė , mat mano vyras tikrų tikriausias darboholikas iš pradžių aš irgi pykdavau , bet paskui viena protinga moteriškė man paaiškino , kad geriau tegul dirba negu arba guli prie tv
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-01-22, 14:39:13 | Nr. # 385 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) dirba negu vodka arba guli prie tv Patikėk, kad geriau. Man ir geriau būdavo vienai namuose. Dabar tik spėja įsakinėti, eik tą, aną padaryt. Užsimanys kokių didžkukulių ir tol ės, kol padarysiu. Mato, kad svetainę renku ropom, nes jau sunku su pilvuku, bet nepadeda kol neužrėkiu. Niekam nesisakau to, gėda. Žino, tik viena draugė geriausia. Vis randa ką turiu sutvarkyti, pavalyti ir panašei, nors pats nepajudina nei piršto. Dieną, net pogulio negaliu nueit jei pupa nemiega, nes nežiūri jos, net atsigert neįveikia paduot kol nepasakau. Tai einu pamiegot kai pupa miega kaikada, bet gi vis noris tai žurnalą paskaityti, tai čia pasėdėti, bet jam reikia, kad tik viskas būtų padaryta.
Žinutę redagavo Odeta - Penktadienis, 2010-01-22, 14:42:54 |
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-01-22, 14:45:20 | Nr. # 386 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Odeta) Niekam nesisakau to, gėda. Žino, tik viena draugė geriausia. nesigėdyk , juk tau ir taip sunku , kodėl turėtų būti gėda dėl tinginuko ... O tu nebandei pasiulyti kažką nudirbt už tave .Arba kai pradeda įsakinėt pasakyt , kad esam abu lygūs ir visus darbus turim dalintis .Juk jis už tave šiek tiek vyresnis ir turėtų suprast , kad jei darbo neturi tai bent tau padėt turėtų ...
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-01-22, 14:57:49 | Nr. # 387 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) nesigėdyk , juk tau ir taip sunku , kodėl turėtų būti gėda dėl tinginuko ... O tu nebandei pasiulyti kažką nudirbt už tave .Arba kai pradeda įsakinėt pasakyt , kad esam abu lygūs ir visus darbus turim dalintis .Juk jis už tave šiek tiek vyresnis ir turėtų suprast , kad jei darbo neturi tai bent tau padėt turėtų ... Viską bandžiau... Ir gražiuoju ir piktuoju-nieko.
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-01-22, 15:01:24 | Nr. # 388 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Odeta) Ir gražiuoju ir piktuoju-nieko. o , kad darbą susiras kokia nors tikymybė yra ?
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-01-22, 15:10:12 | Nr. # 389 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) o , kad darbą susiras kokia nors tikymybė yra ? be pavasario ne. jokios.
|
|
| |
Miranda |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-01-22, 16:56:44 | Nr. # 390 |
naujokas (-ė)
|
Sveikutes mergickos,skaitau Odetos istorija,net sirdi suspaude.Na,mano vyras taipat dabar bedarbis,pas mus yra vaikelis-1.4men.Bet jis namuose viska daro,indus plauna,valgyti daro,su vaikais uzsiema(ju turim trejate),buna,kad taipat pasinervuoja del darbo,nes darbinykas,bet kai jau matau,kad jam stoga rauna,tai pasakau,kad gal kur nuvaziuojam,ar ji viena isleidziu pas draugus.Taip jis geras,bet....yra kitu dalyku,kai irgi buna,kad verkiu isikibusi i pagalve,ir nezinau kaip toliau gyventi,ka daryti...
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2010-01-23, 12:25:27 | Nr. # 391 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (Tutti) Panos o ka darote, kad na gyvenimas su vyru netaptu rutina prisimastom zbitkų,nepamirštu pagundyt,o ir šiaip mėgstam pasikibint yad rutina dar nekvepia Odeta, stiprybės tau,kiek plepėja,tai tavo vyro jau toks charakteris,gal kada pasikeis jei pats panorės...tikimybė yra,nes mano tėvas pasikeitė.. Miranda,labukas naujokėle 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2010-01-23, 13:34:54 | Nr. # 392 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Miranda) Na,mano vyras taipat dabar bedarbis, Quote (Miranda) Taip jis geras,bet....yra kitu dalyku,kai irgi buna,kad verkiu isikibusi i pagalve,ir nezinau kaip toliau gyventi,ka daryti... kartais nori , nenori kažkas pakoreguoja mūsų gyvenimus ir jaučiamės tada silpni ir neasaugoti ...Labai gerai tave suprantu , nes buvo laikotarpis kai vyruiu ir man darbdaviai už 1,5 metų atlyginimą buvo skolingi , man teko dirbti dviejuose darbuose ...bet vyras visada padėjo ir palaikė . Tikėkimės sunkumai pasibaigs ir galėsim džiaugtis gyvenimu .Stiprybės 
|
|
| |
Miranda |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-01-24, 09:47:34 | Nr. # 393 |
naujokas (-ė)
|
As ir esu stipri,nes kitai negaleciau taip gyventi.Niekada ir nesipasakoju niekam,kas vyksta mano gyvenime,nemegstu tos uzuojautos ar gailescio.Ir aciu,kad taip siltai priemete i savo buri.
|
|
| | |
Miranda |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-01-24, 10:38:58 | Nr. # 395 |
naujokas (-ė)
|
Aciu,aciu,stengiuosi nepavirsti i nusivylusia namu seimininke
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-01-24, 10:53:24 | Nr. # 396 |
administratorė
|
|
|
| |
Miranda |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-01-24, 12:20:52 | Nr. # 397 |
naujokas (-ė)
|
Aciu,kad priemet 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-01-24, 12:23:29 | Nr. # 398 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Tinakris) Odeta, kaip aš tave užjaučiu... Tu tokia dar jauna, o tavo pečius jau užgulė begalė naštų whine Laikykis, mes ju tavimi Toks gyvenimas, ką padarysi. Dabar vaikelio laukimas daug ką atstoja 
|
|
| |
Miranda |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-01-24, 12:42:38 | Nr. # 399 |
naujokas (-ė)
|
Mes pacios pasirenkam ta gyvenima,sakai-likimas?Nea,tai mes susikuriam toki pasauleli,nors svajojame visai apie kitka,bet taip jau gaunasi.Juk galetum kazka pakeisti savo gyvenime,bet mes laukiam-gal kas pasikeis ir taip.Ar nepagalvoji apie tai-kad sugryztu kokie 5-10 metu atgalios,visai kitaip gyvenciau?Man buna.Bet nieko negaliu padaryti,daug visokiu isipareigojimu yra.Palauksiu kol vaikai uzaugs ir suo numirs 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-01-24, 12:44:50 | Nr. # 400 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Miranda) Mes pacios pasirenkam ta gyvenima,sakai-likimas?Nea,tai mes susikuriam toki pasauleli,nors svajojame visai apie kitka,bet taip jau gaunasi.Juk galetum kazka pakeisti savo gyvenime,bet mes laukiam-gal kas pasikeis ir taip.Ar nepagalvoji apie tai-kad sugryztu kokie 5-10 metu atgalios,visai kitaip gyvenciau?Man buna.Bet nieko negaliu padaryti,daug visokiu isipareigojimu yra.Palauksiu kol vaikai uzaugs ir suo numirs 1tooth Visada manau galvojam, kad darytumę tą ar aną kitaip, o darom taip kaip darom ir viskas Žmogiška prigimtis 
|
|
| |
|
|
|