Forumas Atvirukai

Diskusijų forumas geriems žmonėms
Paieška
Reklama
Mes soc. tinkluose
Google +

Facebook'e
Reklama
Kalbykla
500
Šiandien

Vardadienį švenčia:

Gimtadienį švenčia:
minimi(40)

-PASVEIKINK-

Naujos žinutės forume
Paieška | Klubo nariai | Taisyklės

• Page 1 of 1
  • 1
Nauja šalies vadovė - D. Grybauskaitė
Balanda Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-07-17, 10:33:17 | Nr. # 1
administratorė

dovanėlės: 36
Kokia jūsų nuomonė apie naują Lietuvos prezidentę Dalią Grybauskaitę? Padiskutuokime, pasidalinkime simpatijomis ir antipatijomis happy

arija Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-07-17, 12:05:10 | Nr. # 2
ištikima klubo narė

nuo: 2008-10-31
žinutės: 4744

vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
Man ji patinka ok2 dar kai buvo Briusely ir vien simpatijas kėlė ok2 vat jei užaugčiau panaši norėčiau būt Vyriokai - lepšiukai tooth truputukas griežtumo, gal padarys tvarką

tella Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-07-17, 12:09:50 | Nr. # 3
klubo narys (-ė)

nuo: 2009-04-29
žinutės: 365

vieta: Klaipėda
dovanėlės: 3
Quote (arija)
gal padarys tvarką

na tikekimes, bet turint omeny, kad prezidentas musu kraste galios beveik neturi, tai neaisku kaip cia bus...
nebent valdzios vyrai issigas griezto tono ir susiims...

arija Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-07-17, 12:15:30 | Nr. # 4
ištikima klubo narė

nuo: 2008-10-31
žinutės: 4744

vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
Quote (tella)
kad prezidentas musu kraste galios beveik neturi,

Tai vat blogumas, o vat galėjo Lietuvėlėj monarchija būt tongue

Balanda Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-07-17, 16:05:16 | Nr. # 5
administratorė

dovanėlės: 36
Man ir patinka ok Ką prezidentas gali ir ko ne, parodys ateitis

Vėja Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-07-17, 19:23:51 | Nr. # 6
ištikima klubo narė

nuo: 2008-11-25
žinutės: 4182

dovanėlės: 20
laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Pagaliau, moteris valdžioje. Su patirtimi, šaltu protu ir autoritetu, kurį pripažįsta net vyrai..Žaviuosi ja, kaip asmenybe...Žino, ko nori - daug dirba ir pasiekia užsibrėžtus tikslus..

gustyte Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-07-19, 10:32:23 | Nr. # 7
ištikima klubo narė

nuo: 2008-10-02
žinutės: 732

dovanėlės: 4
laimėjimai:
Man taip pat ji patinka ok2 Nors daugelis skleidzia kalbas apie kitos pakraipos orientacija,man tai jokios itakos nepadaro.Priesingai,nekisu nosi i zmogaus asmenini gyvenima.Lai ji sau gyvena kaip nori,svarbu kad savo darba gerai dirbtu

Odeta Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-07-19, 11:10:59 | Nr. # 8
ištikima klubo narė

nuo: 2009-02-11
žinutės: 4947

vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
Patinka ir man ji. Tvirto charakterio ir valios žmogus. Žino kam ir kaip vadovauti, vadovaujasi tvirtais isitikinimais. Žino ko nori ir priima sprendimus. yes

Vėja Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-07-19, 14:39:47 | Nr. # 9
ištikima klubo narė

laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (gustyte)
Man taip pat ji patinka Nors daugelis skleidzia kalbas apie kitos pakraipos orientacija,man tai jokios itakos nepadaro.Priesingai,nekisu nosi i zmogaus asmenini gyvenima.Lai ji sau gyvena kaip nori,svarbu kad savo darba gerai dirbtu

Asmeninis gyvenimas - priklauso jai. Galbūt niekas net nesusimąsto, kad dėl karjeros ji atsisakė asmeninio gyvenimo...O pletkai įvairiausi kyla iš elementaraus pavydo.

Quote (Odeta)
Patinka ir man ji. Tvirto charakterio ir valios žmogus. Žino kam ir kaip vadovauti, vadovaujasi tvirtais isitikinimais. Žino ko nori ir priima sprendimus.

Taip, turi tvirtą charakterį ir didelią valią.

gustyte Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-07-19, 14:49:49 | Nr. # 10
ištikima klubo narė

nuo: 2008-10-02
žinutės: 732

dovanėlės: 4
laimėjimai:
Quote (Vėja)
Asmeninis gyvenimas - priklauso jai. Galbūt niekas net nesusimąsto, kad dėl karjeros ji atsisakė asmeninio gyvenimo...O pletkai įvairiausi kyla iš elementaraus pavydo.

Tai va,butent beer Bet dauguma pirmiausiai ziuri kur gyvena,kaip gyvena,su kuo gyvena.... ohno Kad ir maniskis,pirmiausiai pabrezia salutinius reiskinius,o apie darba,charakteri ir kitus dalykus kad gali liesti mus visus-visai nei zodzio sad

Vėja Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-07-19, 15:13:38 | Nr. # 11
ištikima klubo narė

laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (gustyte)
Tai va,butent Bet dauguma pirmiausiai ziuri kur gyvena,kaip gyvena,su kuo gyvena.... Kad ir maniskis,pirmiausiai pabrezia salutinius reiskinius,o apie darba,charakteri ir kitus dalykus kad gali liesti mus visus-visai nei zodzio

Kažkaip vyrams tai nelabai būdinga, čia daugiau moteriškės "kapstosi" po tuoes dalykus, o vyrams atvirkščiai - poirmiausia veikla ir ką gali padaryti...

balandiene Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-07-20, 10:46:15 | Nr. # 12
ištikima klubo narė

nuo: 2009-02-10
žinutės: 10973

vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
dovanėlės: 31
laimėjimai:
Balanda.lt rėmėja (-as)
man irgi nuo tada kai buvo Briusely patinka,tvirta,su galva ant peciu,netaip kaip dauguma seimunu,o ar jei pavyks lietuvelej ka gero padaryt,dar anksti sakyt..
Quote (tella)
bet turint omeny, kad prezidentas musu kraste galios beveik neturi, tai neaisku kaip cia bus... nebent valdzios vyrai issigas griezto tono ir susiims...

agree bet vargu,nes sau susimazindama gaunamus diler kitu jos pavyzdziu sekanciu nepasimate dontknow

Vėja Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-07-20, 10:51:05 | Nr. # 13
ištikima klubo narė

laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (balandiene)
man irgi nuo tada kai buvo Briusely patinka,tvirta,su galva ant peciu,netaip kaip dauguma seimunu,o ar jei pavyks lietuvelej ka gero padaryt,dar anksti sakyt..

Pagyvensim pamatysim...pakeist gal nieko labai nepakeis...bet sumaišties tikrai įneš...

• Page 1 of 1
  • 1
Search:
Prisijungimas
Reklama
Mūsų draugai
Kirpėja Inga
MMA klubas
Jūsų nuoroda čia

Radijas ¦ Dienoraštis ¦ Mūsų draugai ¦ Google+ ¦ Facebook ¦ Adf.ly ¦ Kontaktai ¦ Grįžti į viršų Į viršų

Hosted by uCoz man ftp