Nauja šalies vadovė - D. Grybauskaitė
|
|
Balanda |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-07-17, 10:33:17 | Nr. # 1 |
administratorė
|
Kokia jūsų nuomonė apie naują Lietuvos prezidentę Dalią Grybauskaitę? Padiskutuokime, pasidalinkime simpatijomis ir antipatijomis 
|
|
| |
|
tella |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-07-17, 12:09:50 | Nr. # 3 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2009-04-29
vieta: Klaipėda
|
Quote (arija) gal padarys tvarką na tikekimes, bet turint omeny, kad prezidentas musu kraste galios beveik neturi, tai neaisku kaip cia bus... nebent valdzios vyrai issigas griezto tono ir susiims...
|
|
| |
arija |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-07-17, 12:15:30 | Nr. # 4 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-31
vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
|
Quote (tella) kad prezidentas musu kraste galios beveik neturi, Tai vat blogumas, o vat galėjo Lietuvėlėj monarchija būt 
|
|
| |
|
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-07-17, 19:23:51 | Nr. # 6 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Pagaliau, moteris valdžioje. Su patirtimi, šaltu protu ir autoritetu, kurį pripažįsta net vyrai..Žaviuosi ja, kaip asmenybe...Žino, ko nori - daug dirba ir pasiekia užsibrėžtus tikslus..
|
|
| |
gustyte |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-07-19, 10:32:23 | Nr. # 7 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-02
dovanėlės: 4
laimėjimai:
|
Man taip pat ji patinka Nors daugelis skleidzia kalbas apie kitos pakraipos orientacija,man tai jokios itakos nepadaro.Priesingai,nekisu nosi i zmogaus asmenini gyvenima.Lai ji sau gyvena kaip nori,svarbu kad savo darba gerai dirbtu 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-07-19, 11:10:59 | Nr. # 8 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Patinka ir man ji. Tvirto charakterio ir valios žmogus. Žino kam ir kaip vadovauti, vadovaujasi tvirtais isitikinimais. Žino ko nori ir priima sprendimus. 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-07-19, 14:39:47 | Nr. # 9 |
ištikima klubo narė
|
Quote (gustyte) Man taip pat ji patinka Nors daugelis skleidzia kalbas apie kitos pakraipos orientacija,man tai jokios itakos nepadaro.Priesingai,nekisu nosi i zmogaus asmenini gyvenima.Lai ji sau gyvena kaip nori,svarbu kad savo darba gerai dirbtu Asmeninis gyvenimas - priklauso jai. Galbūt niekas net nesusimąsto, kad dėl karjeros ji atsisakė asmeninio gyvenimo...O pletkai įvairiausi kyla iš elementaraus pavydo. Quote (Odeta) Patinka ir man ji. Tvirto charakterio ir valios žmogus. Žino kam ir kaip vadovauti, vadovaujasi tvirtais isitikinimais. Žino ko nori ir priima sprendimus. Taip, turi tvirtą charakterį ir didelią valią.
|
|
| |
gustyte |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-07-19, 14:49:49 | Nr. # 10 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-02
dovanėlės: 4
laimėjimai:
|
Quote (Vėja) Asmeninis gyvenimas - priklauso jai. Galbūt niekas net nesusimąsto, kad dėl karjeros ji atsisakė asmeninio gyvenimo...O pletkai įvairiausi kyla iš elementaraus pavydo. Tai va,butent Bet dauguma pirmiausiai ziuri kur gyvena,kaip gyvena,su kuo gyvena.... Kad ir maniskis,pirmiausiai pabrezia salutinius reiskinius,o apie darba,charakteri ir kitus dalykus kad gali liesti mus visus-visai nei zodzio 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-07-19, 15:13:38 | Nr. # 11 |
ištikima klubo narė
|
Quote (gustyte) Tai va,butent Bet dauguma pirmiausiai ziuri kur gyvena,kaip gyvena,su kuo gyvena.... Kad ir maniskis,pirmiausiai pabrezia salutinius reiskinius,o apie darba,charakteri ir kitus dalykus kad gali liesti mus visus-visai nei zodzio Kažkaip vyrams tai nelabai būdinga, čia daugiau moteriškės "kapstosi" po tuoes dalykus, o vyrams atvirkščiai - poirmiausia veikla ir ką gali padaryti...
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-07-20, 10:46:15 | Nr. # 12 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
man irgi nuo tada kai buvo Briusely patinka,tvirta,su galva ant peciu,netaip kaip dauguma seimunu,o ar jei pavyks lietuvelej ka gero padaryt,dar anksti sakyt.. Quote (tella) bet turint omeny, kad prezidentas musu kraste galios beveik neturi, tai neaisku kaip cia bus... nebent valdzios vyrai issigas griezto tono ir susiims... bet vargu,nes sau susimazindama gaunamus kitu jos pavyzdziu sekanciu nepasimate 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-07-20, 10:51:05 | Nr. # 13 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) man irgi nuo tada kai buvo Briusely patinka,tvirta,su galva ant peciu,netaip kaip dauguma seimunu,o ar jei pavyks lietuvelej ka gero padaryt,dar anksti sakyt.. Pagyvensim pamatysim...pakeist gal nieko labai nepakeis...bet sumaišties tikrai įneš...
|
|
| |