Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Ji - tik draugė...
| |
mazea |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-05-13, 12:21:52 | Nr. # 51 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-22
vieta: spain
vaikai: Laurynas
|
mano manymu,negali buti tokiu draugiu darugu,nu maniskis tai aciu dievui jos ir neturi(drauges :1tooth:)na,as turejau toki drauga,dar kartu negyvenom su Andrium,tikrai kaip broli laikiau,bet pasirodo tas brolis kazko kito norejo,db jo nei matyti nenori,nes taip isvarte,kad as kazi ko norejau,turi jis jau seima ir kiek zinau,pasuka i kaire ir db,taip,kad tokiu draugu reiketu vengti,db nei maniskiui patiktu,o man tai neisivaizduoju jokiu draugiu salia 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-05-13, 17:48:05 | Nr. # 52 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
mazea, taip geriausia, kai abiems užtenka vienam kito ir draugai yra bendri. 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-05-15, 09:03:36 | Nr. # 53 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Žinot pastebėjau vieną tendenciją, jog visi draugai ir draugės dabar "dedami" po vieną sąvoka - laisvė. Jei myli, leisk būti laisvam ir leisk bendrauti su kuo Tavo artimiausias žmogus nori bendrauti. Ar tai įmanoma, nuolat klausiu to savęs ir kažkodėl vidumi negaliu su tuo sutikti...todėl, kad tada nelabai suprantu poros vieneto prasmės...Pora, žinoma, neprivalo būti sulipusi drauge 24 val. per parą, bet jei jau gali į koncerą eiti su drauge, o aš tuo tarpu eičiau į futbolo rungtynes su kokiu savo pažįstamu - ko gero pradėčiau manyti, kad tarp mūsų kažkas negerai...Nelabai suprantu, jei apie savo artimiausią žmogų vyras pasakotų, kokiai bendradarbei, ar šiaip kokiai pažįstamai iš praeities...Gal ir ribotas mąstymas...
|
|
| |
mazea |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-05-15, 10:11:22 | Nr. # 54 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Jurgute) Jei myli, leisk būti laisvam ir leisk bendrauti su kuo Tavo artimiausias žmogus nori bendrauti. sutinku,bet jei jisai nenori su niekuom bendrauti arba tik su bendrais draugais?as kartais jam sakau iseik kur su draugu,jis nenori jam uztenka manes,arba tu keliu bendru darugu.
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-05-15, 10:57:46 | Nr. # 55 |
ištikima klubo narė
|
Žinai visai neseniai su draugu diskutavom ta tema - apie draugus (apskritai) - aš jam pasakaiu tokį dalyką, aš ko gero per ilgai buvau viena, o Tu per ilgai poroje buvai "vienetu" (pora - du asmenys, kaip vienas), todėl dabar mums reikia skirtingu dalykų. Jis su manimi sutiko, laimei mums tai nekliudo būti drauge. Po skyrybų, kaip jis sako išmokau pats pabūti su savimi, išmokau džiaugtis vienas, keliauti vienas, pabūti vyriškoje kompanijoje, o iki tol visur būdavau dviese...O aš atvirkščiai - visada geriausiai jausdavausi viena, ne ūžiančiose kompanijose, todėl kartais man reikia ir fizinių ir dvasinių jėgų, kad būčiau tarp svetimų žmonių...Stengiuosi prisiderinti. Žianu, tik vieną dalyką, kad tiek man, tiek jam svarbu turėti savo erdvę ir visai nebūtina kito žmogaus kažkur temptis, jei jis to nenori, jam kažkas nepriimtina...Mes irgi daug laiko praleidžiam kartu, bet būna dienų, kai mielai "atiduodu" jį visuomenei (draugams, kelionėms). Nemanau, kad gerai, jog žmonės neturi atskirų draugų, nes jei gyvenime, neduok Dieve, atsitiktų taip kad išsiskirtų keliai, tuomet žmogus jaučiasi labai vienišas, niekam nereikalingas...ir krenta arba į depresiją arba abejotinas draugystes...
|
|
| |
mazea |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-05-15, 11:23:19 | Nr. # 56 |
ištikima klubo narė
|
zinai paskaiciau tavo mintis tu is dalies esi teisi,nes net neisivaizduoju ir baisu isivaizduoti,jei prarasciau ta zmogu kur db turiu,kas man butu?!..ne esu stiprus asmuo,tikiu,kad nelikciau viena,bet pasaulis isslistu is po koju tai tikrai.
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-05-15, 11:33:09 | Nr. # 57 |
ištikima klubo narė
|
Patikėk, rašiau iš patirties...laai būna sunku, kai lieki vienas...
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-05-15, 19:36:21 | Nr. # 58 |
ištikima klubo narė
|
Quote (mazea) zinai paskaiciau tavo mintis tu is dalies esi teisi,nes net neisivaizduoju ir baisu isivaizduoti,jei prarasciau ta zmogu kur db turiu,kas man butu?!..ne esu stiprus asmuo,tikiu,kad nelikciau viena,bet pasaulis isslistu is po koju tai tikrai. Šale esantis žmogus, mylimas žmogus - antroji pusė yra gyvenimo dalis. Pilnai tave suprantu.
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-05-29, 19:32:00 | Nr. # 59 |
ištikima klubo narė
|
niu, bet Jūs man paaiškinkit iš kur pasaulyje randasi tokių moteriškių, kurios žinodamos, kad vyriškis turi antrą pusę - nori su juo bendraut, rašo jam sms, skambina - o jis nenori su ja kalbėt, bendraut?...Ir dar tokia sako, jog turi savigarbos? Gal aš blondė, nu bet kažko nesuprantu...
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-05-29, 20:56:50 | Nr. # 60 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Jurgute) kad vyriškis turi antrą pusę - nori su juo bendraut, rašo jam sms, skambina - o jis nenori su ja kalbėt, bendraut?. Kad yra tokių-tai faktas, bet kaip jos tokios nenuovokos man ir paslaptis.
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-05-29, 21:09:16 | Nr. # 61 |
ištikima klubo narė
|
Kažin ar jos turi savigarbos? Mano anyta sako, jog ne.
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-05-30, 08:01:54 | Nr. # 62 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Jurgute) Kažin ar jos turi savigarbos? Mano anyta sako, jog ne. Tai aišku, kad ne, jei lenda per prievartą.
|
|
| |
gabukkkas |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2015-05-24, 09:30:52 | Nr. # 63 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2015-05-23
|
idomu...
|
|
| |
Citadele |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2015-05-26, 14:24:21 | Nr. # 64 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2015-05-22
|
Bet jaučiu vyrai dažniau pasiduoda tiems "draugių" kerams, negu moteris savo
|
|
| |
elafour |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2015-05-28, 07:28:15 | Nr. # 65 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2015-05-25
|
 Added (2015-05-28, 07:28:15) ---------------------------------------------

|
|
| |
juozelija |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2015-05-28, 22:18:56 | Nr. # 66 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2015-05-28
|
Na jeigu jums matant neatsakinėja į sms, tai dar nereiškia, kad be jūsų būdamas nepaskatina jų jam rašinėti. Dirbu vyriškame kolektyve, tai jame yra visokių vyrų: ir tokių, kur turi atskirą telefoną ar sim kortelę "ne šeimai",ir tokių, kur jo žmona ar draugė= visas pasaulis. Nereikia galvoti, kad tik tos kitos moterys kaltos. Vyrai patys turi galvoti ne galvute, o galva.
|
|
| |
|
|
|