Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Ar įmanoma meilė dviems?
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-06-19, 08:12:33 | Nr. # 26 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Na, man niekad nėra taip buvę. 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-06-19, 08:27:28 | Nr. # 27 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (Vėja) Manau, kad dar prieš oficialios šeimos sukūrimą svarbu jausti atsakomybę vienam prieš kitą sutinku Quote (Vėja) Tada ko gero pats vedybų faktas nėra labai sureikšminamas...Ar tai keičia ką nors - negaliu pasakyti - nežinau...bet tikriausiai keičia...:) mum nieko nekeite,tik pavarde man pasikeite o kitiems gal keicia,nes jau nuo to zmogaus nebepabegsi..vedybos yra atsakingas zingsnis,as uz tai,kad zmones pries vedybas pagyventu bent pora meteliu kartu,tada pasimato ar tinka viens kitam,o neskrajoja padebesiais su zodeliu "myliu" mes asmeniskai pragyvenom 5m iki vedybu ir matem sunkiu akimirku (netekau vaikiuko )
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-06-19, 08:38:59 | Nr. # 28 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Skaudu, bet tokie dalykai patikrina žmones. Aš irgi manau, kad iki vedybų reikia drauge pagyvent, kad nereikėtų savęs paskui apgaudinėt ir gyvent...dėl vaikų.
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-06-19, 08:43:51 | Nr. # 29 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vėja) savęs paskui apgaudinėt ir gyvent...dėl vaikų. vat tokio gyvenimo nesuprantu,nes sedet ir grizint viens kita,geriau jau vienai augyt,sunkiau,bet maziau traumuosis vaikai ir gal gyvenime,dar geresnis varijantas visiems paklius 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-06-19, 08:51:55 | Nr. # 30 |
ištikima klubo narė
|
Visiškai pritariu...
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-06-19, 19:39:06 | Nr. # 31 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Quote (balandiene) vat tokio gyvenimo nesuprantu,nes sedet ir grizint viens kita,geriau jau vienai augyt,sunkiau,bet maziau traumuosis vaikai ir gal gyvenime,dar geresnis varijantas visiems paklius Aš irgi tikra tiesa.
|
|
| |
snake20 |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-03-03, 15:50:41 | Nr. # 32 |
naujokas (-ė)
nuo: 2010-03-03
vieta: Marijampole
vaikai: Armandas,Gertis
|
as ir dabar nors turiu 2vaikus ir gyvenu su antro vaiko tevu,nes pirmas paliko kai laukiausi,esu lb nelaiminga,nes jis ne romantikas ,nemegsta sakyti graziu zodziu,nedovanoja dovanu,neturi kantrybes su vaikais,o maniau kad gerai pazystu sita zmogu,kai pastojau deja jis pasikeite neatpazystamai,dabar sirdy yra kitas vyras bet jau nera valios kazka keist su dviem vaikiukais nuo skirtingu vyru.....jau kai nesiseka meilej tai nesiseka......
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-03-03, 16:02:54 | Nr. # 33 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Quote (snake20) nes jis ne romantikas ,nemegsta sakyti graziu zodziu,nedovanoja dovanu, bet gal jis užtikrina tau ir tavo vaikams sotų ir ramų gyvenimą, gal jis tave myli , bet dar nemoka to pasakyti žodžiais ... Quote (snake20) ,dabar sirdy yra kitas vyras kitas gali irgi pasikeisti , visi keičiamės
|
|
| |
Murlyka |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-03-03, 16:06:29 | Nr. # 34 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-22
vieta: Kaimas.
vaikai: Gabija
|
Quote (snake20) as ir dabar nors turiu 2vaikus ir gyvenu su antro vaiko tevu,nes pirmas paliko kai laukiausi,esu lb nelaiminga,nes jis ne romantikas ,nemegsta sakyti graziu zodziu,nedovanoja dovanu,neturi kantrybes su vaikais,o maniau kad gerai pazystu sita zmogu,kai pastojau deja jis pasikeite neatpazystamai,dabar sirdy yra kitas vyras bet jau nera valios kazka keist su dviem vaikiukais nuo skirtingu vyru.....jau kai nesiseka meilej tai nesiseka...... Buna... O gal tas, kuris sirdyje, tai ir butu TAS? Gal nereik i nevilti pult, o imt ir dar karta bandyt laime? 
|
|
| |
snake20 |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 09:54:05 | Nr. # 35 |
naujokas (-ė)
|
gali buti kad tas kuris sirdyje ir yra tas nes jis manes laukia nors ir su dviem vaikais,bet dabartinis draugas parnesa ir pinigus ir mum nieko netruksta.taciau as nesuprantu tos kitokios meiles ir kitokiu jausmu,todel jauciuosi nelaiminga,manau jei jis nemoka parodyt jausmu tai ju isvis nera 
|
|
| |
Ievux |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:01:21 | Nr. # 36 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-04-07
vieta: Šiauliai
vaikai: Danielius ir Arturas
|
Quote (snake20) manau jei jis nemoka parodyt jausmu tai ju isvis nera Gal ne nemoka, gal nedrista,matydamas tave gyvenant su vyru ... jei kuris nors nezengsite pirmo zingsnio,taip ir nesuzinosite,kaip yra istikruju ...
|
|
| |
snake20 |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:45:49 | Nr. # 37 |
naujokas (-ė)
|
jau daug kartu buvau beveik pasiryzus bet vis nedryrtu,bijau problemu su dabartiniu draugu,vis grasina kad atims mano mazaji leliuka 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 13:42:29 | Nr. # 38 |
ištikima klubo narė
|
Quote (snake20) as ir dabar nors turiu 2vaikus ir gyvenu su antro vaiko tevu,nes pirmas paliko kai laukiausi,esu lb nelaiminga,nes jis ne romantikas ,nemegsta sakyti graziu zodziu,nedovanoja dovanu,neturi kantrybes su vaikais,o maniau kad gerai pazystu sita zmogu,kai pastojau deja jis pasikeite Vadinasi, jis Jums susipažinus toks nebuvo...O gal buvo, bet tiesiog nepastebėjai, kad jis nėra romantikas? Quote (snake20) bet jau nera valios kazka keist su dviem vaikiukais nuo skirtingu vyru..... Taip kalba statistinė moteris, kuri yra visiškai priklausoma nuo vyro ir bijo kažką keisti. Quote (stebėtoja) bet gal jis užtikrina tau ir tavo vaikams sotų ir ramų gyvenimą, gal jis tave myli , bet dar nemoka to pasakyti žodžiais ... Ar gyvenant drauge užtenka to ramaus ir sotaus gyvenimo? O kur tuomet emocinis bendravimas? Quote (stebėtoja) kitas gali irgi pasikeisti , visi keičiamės Gal tai tik eilinė poros krizė gimus vaikučiui? Quote (snake20) jau daug kartu buvau beveik pasiryzus bet vis nedryrtu,bijau problemu su dabartiniu draugu,vis grasina kad atims mano mazaji leliuka Nemanau, kad pati ryšiesi pokyčiams. Tavyje daug baimės. O tas kitas vyriškis galbūt irgi ne pati geriausia išeitis...Pirmiausia pati turi susivokti savyje.
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 13:51:11 | Nr. # 39 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vėja) Ar gyvenant drauge užtenka to ramaus ir sotaus gyvenimo? O kur tuomet emocinis bendravimas? emocinis bendravimas gali atsirasti su laiku , kaip apsišlifuoja charakterio aštrūs kampai , kai pradedi suprast žmogaus charakterį sužinai jo būdą Bet dažniausiai tai kai prasiseda rūpeščiai ir bendro gyvenimo nesklandumai žmonės atšala vienas nuo kito , nes vien meilę gyvas nebūsi ...
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 14:43:54 | Nr. # 40 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) Bet dažniausiai tai kai prasiseda rūpeščiai ir bendro gyvenimo nesklandumai žmonės atšala vienas nuo kito , nes vien meilę gyvas nebūsi ... Tai gal tuomet reikia abipusio supratimo?...Atvirkščiai manau, jei poroje yra emocinis bendravimas ir ryšiai, jiems sunkumus įveikti daug lengviau. Tai mano patirtis, deja, negaliu jos primesti kitiems. Šiuo atveju - manau, kad vyras uždirba pinigus ir tiek, mergina rūpinasi vaikais. Lyg ir viskas tvarkoj, bet manau, kad abu jaučiasi nelabai gerai ir tiesiog apie tai nesikalba.
|
|
| |
snake20 |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-03-05, 08:31:47 | Nr. # 41 |
naujokas (-ė)
|
jis deja tik pasirode visu grazumu vaikeliui gimus,na pripazystu cia mano klaida kad anksciau jo nepazinau,kitom dar blogiau buna,musa ir t.t,tarp musu butu viskas gerai jei as neprasyciau meiles,silumos,supratimo,demesio,bendravimo,o tik tvarkyciau namus,daryciau valgyt ir ziureciau vaikus.bet buti tokiai nera lengva,priklausyti nuo kito zmogaus nuotaikos.manau sitoj situacijoj man bus geriausia palaukt kol vaikiukai paaugs,ir geriau pazint ta trecia,kad nebebutu daugiau tokiu klaidu
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-03-05, 09:49:46 | Nr. # 42 |
ištikima klubo narė
|
Quote (snake20) kitom dar blogiau buna,musa ir t.t Neteisink jo... Quote (snake20) tarp musu butu viskas gerai jei as neprasyciau meiles,silumos,supratimo,demesio,bendravimo,o tik tvarkyciau namus,daryciau valgyt ir ziureciau vaikus.bet buti tokiai nera lengva,priklausyti nuo kito zmogaus nuotaikos. Jūs skirtingai suvokiat pareigas šeimoje. Jam Tu esi - namų šeimininkė ir vaikų motina. Tau pačiai kiek suprantu labiau reikia vyro-draugo, į kurio petį sunkiomis gyvenimo akimirkomis galėtum atsiremti; jaustis mylima, saugia ir pan., turėtum su kuo pasitarti... Quote (snake20) manau sitoj situacijoj man bus geriausia palaukt kol vaikiukai paaugs,ir geriau pazint ta trecia,kad nebebutu daugiau tokiu klaidu Tai ne klaidos - o gyvenimiška patirtis. Bet laukti - kažin ar išeitis...Kiek laiko Tu gali paaukoti tam žmogui, kad būtum su juo nelaiminga? Gyvenimas pernelyg trumpas. Paprastai moterims sunku pripažinti, kad jos tiesiog bijo priimti sprendimus ir susitaiko su bet kokiu gyvenimu. Atleisk, gal ir esu neteisi.
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-03-05, 09:53:00 | Nr. # 43 |
ištikima klubo narė
|
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-03-05, 09:54:29 | Nr. # 44 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-18
vieta: kaunas
vaikai: justas
dovanėlės: 32
laimėjimai:
|
Quote (snake20) situacijoj man bus geriausia palaukt kol vaikiukai paaugs,ir geriau pazint ta trecia,kad nebebutu daugiau tokiu klaidu yra toks posakis-issiskirsim kai vaikai uzaugs...bet argi tai gyvenimas-laukimas kazko 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-03-05, 11:15:05 | Nr. # 45 |
ištikima klubo narė
|
Quote (snake20) jis deja tik pasirode visu grazumu vaikeliui gimus,na pripazystu cia mano klaida kad anksciau jo nepazinau,kitom dar blogiau buna,musa ir t.t,tarp musu butu viskas gerai jei as neprasyciau meiles,silumos,supratimo,demesio,bendravimo,o tik tvarkyciau namus,daryciau valgyt ir ziureciau vaikus.bet buti tokiai nera lengva,priklausyti nuo kito zmogaus nuotaikos.manau sitoj situacijoj man bus geriausia palaukt kol vaikiukai paaugs,ir geriau pazint ta trecia,kad nebebutu daugiau tokiu klaidu žinai,kol kas gal tikrai dar paaugink mažutį,nebent jau vyresnėlį labai skriaudžia,pas trečią tikrai nebėk,pažink,tada gal..aš jei tektų bėgt nuo vyro gryžčiau pas tėvus,nesvarstei tokio varijanto?o atimt nemanau,kad atims,dar neteko girdėt,kad nuo motinos 4mėn vaikiuką paimtų..man atrodo,kad vadovaukis nuojauta,kada bėgt..gal dar viskas susitvarkys,sako būna,kad vyrai atsiradus leliukui dėl dėmesio trūkumo pašėlsta,o iki gimimo rodė meilę ie šilumą tau,tavo sūnyčiui?
|
|
| | |
Vėja |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-03-07, 15:56:20 | Nr. # 47 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) dar neteko girdėt,kad nuo motinos 4mėn vaikiuką paimtų.. Paimti gal ir nepaims, bet visada tokiais atvejais atsižvelgia, kas materialiai stipresnis, ar sugebės pasirūpinti vaiku...
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-03-07, 20:04:45 | Nr. # 48 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vėja) Paimti gal ir nepaims, bet visada tokiais atvejais atsižvelgia, kas materialiai stipresnis, ar sugebės pasirūpinti vaiku.. bet žinant,kad tėvas anksčiau teistas už smurtą šeimoj tikrai jam pliuso nepridės,beto kažkaip abejoju,kad jis kreiptūs teisman 
|
|
| | |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-03-08, 15:07:41 | Nr. # 50 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Murlyka) jauciu,kad ne i tema nupezeliojau viskas ir visada čia į temą Quote (Murlyka) O mylet du-laisvai, tik meile gal nevienoda butu iš ko rinktis turėjau tik , kad nei vieno memylėjau , net ko gero ir nežinojau kas ta meilė ... ką gali suprast žmogutis apie meilę kai jam tik 18-lika . Labaisiai reikėjo saugumo ir kad mano tėvukus sugebėtų pastatyt į vietą Ir kadangi tik tokie reikalavimai ir buvo tai išsirinkau labai tinkamą kandidatą , o meilė, savitarpio supratimas , pagarba ir visa kita atėjo vėliau ... manau pasirinkau teisingai 
|
|
| |
|
|
|