Quote (Murlyka)
As irgi i kita kambari eiciau, jei tik toks butu Man tiek isiede tie isgerinejimai del nezinia kokiu priezasciu, nors zinau del kokiu... Bet man taip nepatinka... nezinau net. Seima sakai? Kokia cia seima, uzvakar debile isvadino. Ka as zinau, mane reik ilgai vest is kantrybes kol ji truksta ir kad debilu vadinciau tai reik gerokai pasistengt. O cia del bile kokio s... isvadina ir be daiktu svaidymo nei karto nepasiejo. Man atrodo, noretu, kad mes iseitume tik sau ta bijo pripazint arba man garsiai pasakyt. Del to man dabar tikrai ne sexas galvoj, nors apie normalu vyra ir seima pasvajoju pries uzmiegant... Zodziu taip, reiks man pinigu pervedimai jums daryt, nes cia geriau uz bet koki psichologo kabineta
mes tave be pinigų praleisim
svarbiausia,kad tau lengviau nors dūčioj pasidaro kai paplepi..jau pastebėjau,kad tu ramaus būdo(tik čia išsakai mintis riebiau)tai taviškis rupkė ir daro tau ant galvos,oi papultų jis man,tai ir debilė užstriktų gerklėj,ir miegotų ant kaldrų ant žemės(maniškis irgi taip gėres miegodavo kol vieną kambarį turėjom,bet mes nesibardavom,seniai sutarę dėl to)
taviškiui reikėtų pagarbos išmokt,nuoširdžiai užjaučiu
laikykis,turi savo turtelį,o tai svarbiausia