Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Kodėl vyrus baugina nėštumas?
| |
Murlyka |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 14:11:03 | Nr. # 51 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-22
vieta: Kaimas.
vaikai: Gabija
|
nu ka jus pezat moteriskes as su juo is patogumo gyvenu seip jau... ir jis su manim. beje, jis vaiko norejo, todel stengesi man ji uztaisyt... ir uztaise, tik db kai as nervuota, irzli ir amzinai viskuo nepatenkinta, negaliu lakstyt kaip pirmais po miesta, pardes ar pan... jam negerai. Na, bet mano mama emesi priemoniu, pati savaime ir atrodo, kad jos bent jau laikinai veikia. Ir nera cia ko stebetis, nei purkstaut nei dyvintis... jei ateinu pasibedavot, tj dar nereiskia, kad jau visai viskas taip ir blogai 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 14:14:18 | Nr. # 52 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Quote (Murlyka) nu ka jus pezat moteriskes as su juo is patogumo gyvenu seip jau... ir jis su manim. tai jau tikrai nupezam kaikada 
|
|
| |
mazea |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 14:18:48 | Nr. # 53 |
ištikima klubo narė
vieta: spain
vaikai: Laurynas
|
Quote (Murlyka) nu ka jus pezat moteriskes as su juo is patogumo gyvenu seip jau... ir jis su manim. beje, jis vaiko norejo, todel stengesi man ji uztaisyt... ir uztaise, tik db kai as nervuota, irzli ir amzinai viskuo nepatenkinta, negaliu lakstyt kaip pirmais po miesta, pardes ar pan... jam negerai. Na, bet mano mama emesi priemoniu, pati savaime ir atrodo, kad jos bent jau laikinai veikia. Ir nera cia ko stebetis, nei purkstaut nei dyvintis... jei ateinu pasibedavot, tj dar nereiskia, kad jau visai viskas taip ir blogai nieks is taves ir nesijuokia,bet manau tai nera normalu,kaip pati rasai,kad su panelem,kolegom kokiom isgerineja,jam ant taves vienodai.Kiap jis galejo noreti vaiko,jei visai tavim nesirupina,kazkaip nesuprantu.Bet cia ne mano reikalas,mes pasiplepam ir tiek,suprantu tave siandien gerai tau su juo ir pasikeicia nuomone.Tau gyventi,mums tik taves pagailo.Ir jei mane sumaise su tavim,tai tikrai paras paime,nes negyvenciau su tokiu vyru.Otau stiprybes.ir cis visad gali pasakyti kas ant sirdies,tikrai nematau is ko saipytis 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 14:20:23 | Nr. # 54 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (Murlyka) jei ateinu pasibedavot, tj dar nereiskia, kad jau visai viskas taip ir blogai vat cia ir yra kompu beda,nes kai ne realiai su zmogum bendrauji ir gaunas is muses dramlys 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 14:20:24 | Nr. # 55 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Murlyka) pati savaime ir atrodo, kad jos bent jau laikinai veikia. Ir nera cia ko stebetis, nei purkstaut nei dyvintis... jei ateinu pasibedavot, tj dar nereiskia, kad jau visai viskas taip ir blogai Tu teisi, svarbiausia kad tau gerai, o mes iš šono tik pakvaksėt galim, moteriškės gi 
|
|
| |
Murlyka |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 14:23:08 | Nr. # 56 |
ištikima klubo narė
|
nu tj argi ne is patogumo visi gyvenam, nes vienam nei gera nei patogu gyvent... a be to, as ji myliu kiek zinau ir jis mane, tj kad pasiedam kartais tj jokia cia katastrofa... nu tik pikta, kad jam sunkiai suprantama, kad man pasidare sunkiau viska daryt... as ilgiau miegot noriu, sedet, skaityt, nieko neveikt... svajot. o ne lakstyt po ermitaza kilimo beieskant... neturiu tiek sveikatos po naktiniu.
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 14:29:35 | Nr. # 57 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Murlyka) a be to, as ji myliu kiek zinau ir jis mane, tj kad pasiedam kartais tj jokia cia katastrofa... nu tik pikta, kad jam sunkiai suprantama, kad man pasidare sunkiau viska daryt... as ilgiau miegot noriu, sedet, skaityt, nieko neveikt... svajot. o ne lakstyt po ermitaza kilimo beieskant... neturiu tiek sveikatos po na nesinervuo,nezinau,vyram gal reike susitaikyt kad lelius bus,nes tu jauti pilvely krebzdenima,o jis tik zino,kad ten gyvena,jam sunku prisitaikyt,kad baigsis lakstymas,tu tapsi namu gyventoja,pagimdzius bus dar irgi sunkus tarpsnis,bet.. nesijaudinkit,tiesiog dazniau pakalbekit,prie zvakiu,ramybej 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 14:32:39 | Nr. # 58 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Murlyka) as ilgiau miegot noriu, sedet, as pirma menesi galedavau parom miegot o i nestumo pabaiga,pati vyriuka pavaikydavau,kad reike ten nulekt,kol dar lelius negimes 
|
|
| |
Murlyka |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 14:34:59 | Nr. # 59 |
ištikima klubo narė
|
laukiu nesulaukiu ramybes... kai nereiks lekt kazkur, bent jau tuos kelis menesius iki gimdymo... kai galesiu ramiai sau pabut ir su senium pabendraut... nes dabar tiesiog laiko nera... abu dirbam vienam darbe... po darbo namuos tik pavalgom ir miegucio... pamiegam ir vel i darba... tempas didelis, o santykiu kokybes irgi norisi geresnes...
|
|
| |
Murlyka |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 14:37:51 | Nr. # 60 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) as pirma menesi galedavau parom miegot happy o i nestumo pabaiga,pati vyriuka pavaikydavau,kad reike ten nulekt,kol dar lelius negimes ir kur gi dar liko nenulekta? 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 14:47:57 | Nr. # 61 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Murlyka) laukiu nesulaukiu ramybes... kai nereiks lekt kazkur, bent jau tuos kelis menesius iki gimdymo... kai galesiu ramiai sau pabut ir su senium pabendraut... nes dabar tiesiog laiko nera... abu dirbam vienam darbe... po darbo namuos tik pavalgom ir miegucio... pamiegam ir vel i darba... tempas didelis, o santykiu kokybes irgi norisi geresnes... tai va laiko trukumas irgi santykius gadina Quote (Murlyka) ir kur gi dar liko nenulekta? pas gimines,draugus lakstem,nes dabar jau saukstai po pietu,jau mano nemazi tai kartu vezames 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 14:49:44 | Nr. # 62 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) mano nemazi tai kartu vezames aš irgi visur saviškę vežu, nes neturiu kam palikt
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 14:51:20 | Nr. # 63 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Odeta) aš irgi visur saviškę vežu, nes neturiu kam palikt o mes jei neatsivezam,visi barasi 
|
|
| | |
Odeta |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 15:07:49 | Nr. # 65 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) o mes jei neatsivezam,visi barasi o kodėl?
|
|
| | |
Odeta |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 15:22:23 | Nr. # 67 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Murlyka) turbut todel, kad visi pasiilgsta leliuko Tikriausiai, nori matyt kaip paaugo, kaip atrodo Mažyliai patys žaviausi 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 20:19:15 | Nr. # 68 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Murlyka) tik nesciai, turbut niekas neleis. leidze,jei tik noro turi lek visi musu padauzos pasiilgsta,tada vaikui rojus buna,viskas leistina,visas demesys jam,o dabar du tai isvis jau skambineja,kada atvaziuosit 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 20:48:43 | Nr. # 69 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) tada vaikui rojus buna,viskas leistina,visas demesys jam,o dabar du tai isvis jau skambineja,kada atvaziuosit Faina, o vaikam tai išvis rojus 
|
|
| | |
Vėja |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-03-02, 13:18:03 | Nr. # 71 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Tiesiog rašei taip, kaip tuo metu jauteisi...Anokia čia gėda.
|
|
| | |
Vėja |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-03-02, 13:47:36 | Nr. # 73 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Tikiu...
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-03-03, 10:16:03 | Nr. # 74 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Murlyka) Nepatiketum, Veja, nepamenu kaip tada jauciaus. Issitryne viskas, tik postai liko, tai uztat toks jausmelis nekazin koks tai ir gerai kad išsitrynė atminty,nes kam savę graužtis ir nervuotis,atsivertei naują dieną ir vėl gražu kol kas nepakakoja 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-03-03, 11:23:01 | Nr. # 75 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Jei taip tiesiai atsakynėti į klausimą tai maniškio tai nė kiek nebaugino , norėjo vaikų , nors pirmas gavosi netyčia , bet vistiek buvo baisiai laimingas , o paskui jau planavom ir galvojom , kad vianam vaikui augti blogai
|
|
| |
|
|
|