Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Abortas
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-03-18, 11:23:02 | Nr. # 26 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Quote (Puikutė) visiškai sutinku. kai aš laukiausi, vyro brolio žmona pasidarė išvalymą. ji laukėsi antro vaikelio. jos vyras abejojo ar tai jo vaikas..... tą dien pyktelėjau, bet... jie nesugeba ir pirmuoju vaiku pasirūpint. abu jauni, abiem jis nerūpi. laksto tai šian, tai ten. vaikas tai pas tėvus, tai pas draugus, tai su vienu iš tėvų, tai su kitu ir t.t. ir jie nėra asocialūs. tai tikrai kartais pagalvoju ir su vyru pakalbam, kad geriau ir pirmojo netyčiuko nebūtų gimdę. nes vaiko gaila. nei tėvus, nei normalų gyvenimą mato. Jei dabar nėra pasiruošę tėvystei, tai kažin ar bus pasiruošę vėliau. Bet norėtųsi tikėti, kad su branda ateis ir naujas požiūris į vaiką..
|
|
| |
xxx |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-03-18, 11:25:49 | Nr. # 27 |
Removed
|
Quote (Jurgute) Jei dabar nėra pasiruošę tėvystei, tai kažin ar bus pasiruošę vėliau. Bet norėtųsi tikėti, kad su branda ateis ir naujas požiūris į vaiką.. o kas iš to? šitas vaikas nematė nieko gero. jam laiko atgal nebeatsuksi
|
|
| |
Irmuckiukas |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-03-18, 11:26:56 | Nr. # 28 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-09
vieta: Kaunas
vaikai: 3
dovanėlės: 29
laimėjimai:
|
arija - gimdyčiau, nes visada moteriai/motinai pirmoje vietoje turėtų būti vaikas, o tik po to vyras. Myliu savo vyrą, bet jei reikėtų rinktis - neabejoju rinkčiausi vaikus. Mano močiutė turėjo tris vaikus. Senelis mirė kai mažiausiam jų (mano tėčiui) tebuvo dveji - tragedija. Atsirado gražių, turtingų, tvarkingų, darbščių vyrų, kurie norėjo vesti mano močiutėlę, bet su sąlyga - be vaikų. Lenku galvą prieš ją - ji pasirinko vaikus, netgi po to kai pati arė, šienavo, daržus turėjo, gyvulius, vaikus auginosi ir dar kolūkyje dirbo. Man tai yra moters idealas, nes vyrai ateina ir išeina, grožis, išvaizda - neamžini, o visiems ateina laikas, kai nebeturi ko laukti - tik vaikų apsilankymo... (kalbu apie senatvę)
|
|
| |
Irmuckiukas |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-03-18, 11:29:31 | Nr. # 29 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Manau ligos, įgimtos anomalijos yra atskira tema. Tai įeina į mano minėtas išimtis. Ir to mes negalime svarstyti kol patys to nepatyrėme. Neduok Dieve nei vienai pasaulio moteriai...
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-03-18, 11:34:58 | Nr. # 30 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (arija) negi ryžtumėtės auginti pačios vienos, negi negalvotumėt apie išvalymą? <_< gal ir pagalvociau,bet negaleciau daryt aborta,sirdis neleistu(su Luku mum 50x50 tik dave,nes apsigimimo raukslele ant kakliuko mate,tai dabar su vienu inkstuku gyvenam),kaip nors uzauginciau,nesakau kad langva butu Quote (arija) vaikinas išgirdęs jog taps tėtuku pabėgtų o is tetuko elementus prisiteisciau
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-03-18, 11:36:11 | Nr. # 31 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Puikutė) o ar ir visada gera tuose namuose kur yra duonos, bet nėra meilės, rūpesčio? Quote (Puikutė) Jurgute,bet vaikas nebūna vien meile ir rūpesčiu sotus ir apsirūpinęs. jam reikia ir valgyt ir apsirengt. Man rodos, prieštarauji pati sau...Žinai, kaip sako, jei atsiras burna - Dievas duos ir duonos. Tikiuosi supranti, kad tai pasakyta perkeltine prasme... Quote (Puikutė) bet ar vaikui - žmogui užtektų vien mamos? Gal ir neužtektų. Bet gal geriau taip, nei du nelaimingi vyras ir moteris - po vienu stogu. Quote (Puikutė) deja, mūsų visuomėnė nėra tolerantiška kitokiem žmoniem, o žmogui vien mamos vieną dieną nebeužtenka, o ir tos mamos nebelieka.... Deja, visa daugiau šeimų gyvena nesusituokusios ir augina vaikus. Vis daugiau vaikų mato ateinančius ir išeinančius naujsu "mamas" ir "tėčius"...Niekuo jau nebenustebinsi...Būtų gerai jei visos šeimos būtų vienodai laimingos, bet deja taip nėra. Kiekviena šeima turi savo istoriją....
|
|
| |
Irmuckiukas |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-03-18, 11:36:30 | Nr. # 32 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Balandiene neeilinė gyvenimo istorija tavo - esi šauni stipri moteris ir nuostabi mama 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-03-18, 11:36:57 | Nr. # 33 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Puikutė) vaiko gaila. nei tėvus, nei normalų gyvenimą mato. gaila vaikelio,bet ar negeriau tada kontraceptikai,save o ne vaikus zudai.
|
|
| |
arija |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-03-18, 11:38:49 | Nr. # 34 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-31
vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
|
Quote (balandiene) o is tetuko elementus prisiteisciau Nevisada imanoma Mano draugė turi tris vaikelius, o kai sužinojo vyriuks kad ta jau ketvirto laukias pasipustė padus tad nieko kito neliko tik išvalymas 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-03-18, 11:46:39 | Nr. # 35 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Irmuckiukas) bet jei reikėtų rinktis - neabejoju rinkčiausi vaikus. Mano močiutė turėjo tris vaikus. Senelis mirė kai mažiausiam jų (mano tėčiui) tebuvo dveji - tragedija. Atsirado gražių, turtingų, tvarkingų, darbščių vyrų, kurie norėjo vesti mano močiutėlę, bet su sąlyga - be vaikų. Lenku galvą prieš ją - ji pasirinko vaikus, netgi po to kai pati arė, šienavo, daržus turėjo, gyvulius, vaikus auginosi ir dar kolūkyje dirbo. Man tai yra moters idealas, nes vyrai ateina ir išeina, grožis, išvaizda - neamžini, o visiems ateina laikas, kai nebeturi ko laukti - tik vaikų apsilankymo... (kalbu apie senatvę) saunuole mociutyte Quote (Irmuckiukas) Manau ligos, įgimtos anomalijos yra atskira tema. Tai įeina į mano minėtas išimtis. Ir to mes negalime svarstyti kol patys to nepatyrėme. Neduok Dieve nei vienai pasaulio moteriai... Quote (Jurgute) Gal ir neužtektų. Bet gal geriau taip, nei du nelaimingi vyras ir moteris - po vienu stogu. Quote (Irmuckiukas) Balandiene neeilinė gyvenimo istorija tavo - esi šauni stipri moteris ir nuostabi mama del nuostabios mamos dar reiktu pasitemt,o gyvenime as nuo mazens nemazai isbandymu patyriau ir nemazai juodu
|
|
| |
Irmuckiukas |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-03-18, 11:47:10 | Nr. # 36 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Arija - tragedija. Siaubingas vyrelis. Na taip, pasirinkimas draugei buvo ribotas. Vat kodėl visada sakau - vaikas yra tavo dalis, o vyras - tai ne giminė, kaip atėjo, taip gali ir išeiti 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-03-18, 11:50:51 | Nr. # 37 |
ištikima klubo narė
|
Quote (arija) Nevisada imanoma tada valstybe paremtu,nes yra spec pasalpos tokioms o tada valstybe tokius tetukus persekioja ,pazystamos jau gainiojasi ir elementus atimineja Quote (arija) Mano draugė turi tris vaikelius, o kai sužinojo vyriuks kad ta jau ketvirto laukias pasipustė padus o kodel moteryte nepasisaugojo gi tiek dabar priemoniu
|
|
| |
arija |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-03-18, 11:54:02 | Nr. # 38 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-31
vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
|
Quote (balandiene) o kodel moteryte nepasisaugojo Nevisada apsauga 100% būna 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-03-18, 11:54:59 | Nr. # 39 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Puikutė) o apie apsisaugojimo priemones turi būti kita tema, nes jei jos būtų panaudotos, nereiktų ir abortų. o kai svarstomas klausimas gimdyt ar ne, nebe laikas apie apsisaugojimą kalbėt. sutinku
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-03-18, 11:57:38 | Nr. # 40 |
ištikima klubo narė
|
Quote (arija) Nevisada apsauga 100% būna tikslei,del sito man irgi nedrasu,bet bandau gal man pasiseks i apsaugotu procentus papult 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-03-18, 11:57:46 | Nr. # 41 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Puikutė) Jurgute, neprieštarauju, tik sakau, kad ir to ir to reikia. bet neturėdama darbo, pajamų, gyvenamosios vietos (sakykim būdama nepilnametė) abejoju ar gimdyčiau Aš nesu ta kuri nesupranta ko reikia vaikui. Bet jei jau būčiau nepilnametė, manau, kad atramos ieškočiau tėvų šeimoje, žinoma, jei jie supratingi ir protingi žmonės... ...mano grupiokė pastojo ir vartodama kontraceptines tabletes....
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-03-18, 12:04:33 | Nr. # 42 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Jurgute) .mano grupiokė pastojo ir vartodama kontraceptines tabletes... buna
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-03-18, 12:10:35 | Nr. # 43 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Puikutė) jei mano nepinamečio sūnaus nepilnametė draugė pastotų, tai būčiau tik už išvalymą. jei ne, vadinasi jis jau suaugo, kad vaikutį "pasidarė" tegu pats juo ir rūpinasi, jį aprūpina. o as ne,ziaurei isbarciau,bet aborto neleisciau darytis,nes poto mane prakeiktu,jei daktaras blogai atliktu ir ji gyvenime negalete vaikuciu turet,as bent jau l. drebejau kad galeciau turet,po nesivystancio.du bernuzelius auginu,tai ziuresim kiek anuku prines 
|
|
| |
xxx |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-03-18, 12:16:37 | Nr. # 44 |
Removed
|
gi priverts ir aš nepriversčiau, bet stoviu šitoj barikados pusėj. bet labai tikiuosi, kad Jokūbas žinodamas mūsų požiūrį šia tema atitinkamai ir elgsis. ot optimistė o šiaiap, tai manau, kad ne seneliai turi anūkus auginti, o tėvai. seneliai jau savo išaugino. nors mano mama burba, kad neleidžiu mažiui pas ją miegot, dar kažko.... bet močiutė turi anūku džiaugtis tik. vat anyta, man kažkada pasakė, kad tu pagimdyk, atvežk man, aš užauginsiu labai įsižeidžiau. sakiau, kai gimdysiu, tai dėl savęs, o ne dėl jūsų o išsiurbimą man darė 3-čią parą po gimdymo 
Žinutę redagavo Puikutė - Trečiadienis, 2009-03-18, 12:17:58 |
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-03-18, 12:25:38 | Nr. # 45 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Puikutė) ot optimistė as toke pat Quote (Puikutė) o šiaiap, tai manau, kad ne seneliai turi anūkus auginti, o tėvai. seneliai jau savo išaugino. nors mano mama burba, kad neleidžiu mažiui pas ją miegot, dar kažko.... bet močiutė turi anūku džiaugtis tik Quote (Puikutė) sakiau, kai gimdysiu, tai dėl savęs, o ne dėl jūsų as ir savuosius pati ziurau,o seneliams tik pasidziaugt,aisku kai gimdziau antraji uosviene dabojo,bet nebuvo kas daryt Quote (Puikutė) o išsiurbimą man darė 3-čią parą po gimdymo o man 1men po Lukucio gimdymo(kraujavau gabalais :ohno:) ,nes Antakalny buvo placentos palike,blogai apziurejo,tiksliau isvis neziurejo,kiek atsimenu 
|
|
| |
xxx |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-03-18, 12:30:46 | Nr. # 46 |
Removed
|
Quote (balandiene) aisku kai gimdziau antraji uosviene dabojo,bet nebuvo kas daryt baikė čia. gi nenuvešt augint Quote (balandiene) o man 1men po Lukucio gimdymo(kraujavau gabalais :ohno:) ,nes Antakalny buvo placentos palike,blogai apziurejo,tiksliau isvis neziurejo,kiek atsimenu ui.... man tai tik kraujas sukrešėjo, nebesivalė gimda.
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-03-18, 12:36:08 | Nr. # 47 |
ištikima klubo narė
|
tegul savo pasigimdo Quote (Puikutė) baikė čia. gi nenuvešt augint as ir siuntu,pergyvenau kad pienas nedingtu,galvojau ,kad vel be nuskausminamu valys ,bet pamaitinau,uzmigde,tada pabudus vel maitinau Quote (Puikutė) man tai tik kraujas sukrešėjo, nebesivalė gimda. vistiek nefaina,vis stresai,ot tie moteriskiu organizmai 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-03-18, 13:23:35 | Nr. # 48 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Puikutė) tfu tfu tfu, bet jei mano nepinamečio sūnaus nepilnametė draugė pastotų, tai būčiau tik už išvalymą. jei ne, vadinasi jis jau suaugo, kad vaikutį "pasidarė" tegu pats juo ir rūpinasi, jį aprūpina. Kad taip neatsitiktų pirmiausia, reikia su vaikais kalbėtis. O jei ir atsitiktų, tai jiems labaiu reikalinga parama, o ne pasmerkimas iš artimųjų.
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-03-18, 13:31:39 | Nr. # 49 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Puikutė) o šiaiap, tai manau, kad ne seneliai turi anūkus auginti, o tėvai. seneliai jau savo išaugino. nors mano mama burba, kad neleidžiu mažiui pas ją miegot, dar kažko.... bet močiutė turi anūku džiaugtis tik. Ir kas čia blogo, jei anūkai pavieši pas senelius...Manau, kad elgiesi egoistiškai neleisdama jam nakvoti pas močiutę, juk vaikai labai pasiilgsta senelių... Quote (Puikutė) sakiau, kai gimdysiu, tai dėl savęs, o ne dėl jūsų Egoistiškai mamiškas sakinys. Tu įsižeidei dėl anytos žodžių, bet pati pasielgei nelabai taktiškai. Ji juk ne iš blogos valios pasiūlė paauginti. Jei tik norėtų mano tėvai ir turėtų laiko su jais užsiimti mielai palikčiau juos pas tėvus, kuriam laikui, nes pas senelius vaikai išeina geriausią pasaulio pažinimo "mokyklą", gauna labai daug meilės, to ko iš savo tėvų negavom, jie tai kompensuoja anūkams...Seneliai anūkams visada atlaidesni. Tai asmeninė mano nuomonė, neprivalote su ja sutikti. 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-03-18, 13:43:39 | Nr. # 50 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Puikutė) sakiau, kai gimdysiu, tai dėl savęs, o ne dėl jūsų O čia lyriškas atsakymas... PRANAŠAS Kahlil Gibran Apie vaikus Ir moteris, laikiusi kūdikį prie krūtinės, prabilo. Kalbėk mums apie Vaikus. Ir jis tarė: Jūsų vaikai nėra jūsų. Jie sūnūs ir dukros Gyvenimo, paties savęs besiilginčio. Jie ateina per jus, bet ne iš jūsų, Ir nors jie su jumis, bet jie jums nepriklauso. Jūs galit duoti jiems savo meilę, bet ne savo mintis, Nes jie turi savąsias. Jūs galit priglausti jų kūnus, bet ne jų sielas, Nes jų sielos gyvena rytdienos rūme, kuriame jūs negalit apsilankyti netgi savo svajonėse. Jūs galit stengtis būti tokie kaip jie, bet nesistenkit jų padaryti panašių į save. Nes gyvenimas negrįžta atgalios ir negaišta su vakarykščia diena. Jūs esat lankai, iš kurių kaip gyvos strėlės paleisti jūsų vaikai. Lankininkas mato taikinį amžinybės kely, Jis įtempia jus savo galia, kad Jo strėlės skrietų greitai ir toli. Tegu jūsų būvimas lankininko rankoj teikia jums tik džiaugsmą, Nes kaip Jis myli strėlę, kuri lekia, taip myli Jis ir lanką, kuris yra tvirtas.
|
|
| |
|
|
|