Būsimo tėvelio reakcija
|
|
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-08-28, 13:03:44 | Nr. # 1 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Gal ir kvailai pasirodys, bet nutariau pasidalinti savo džiaugsmu, kaip mano draugas reagavo į žinią apie lėliuko atsiradimą. Kadangi jis buvo išvykęs, tai teko pagalvoti kaip čia jam pranešus. Telefonu nesinorėjo...Nupirkau du baltus mažučius batelius į atvirutę įklijavau testuką su keletu žodžių ir viską supakavau į dėžutę su kaspinėliu. Parsivežiau iš darbo, lyg niekur nieko...pamaitinau (niu kad ramesnis būtų )...ir tada sakau, turiu Tau dovanėlę. Išsipakavo - stirpriai apkabino, pabučiavo ir net ašarą išspaudė... O kokios Jūsų istorijos?
|
|
| |
|
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-08-28, 19:56:31 | Nr. # 3 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Kai laukiausi pirmo pati nežinojau, ir kai autobuse nualpau, tai vyras pats sako turėsim mažylį ... Pasirodo 6 metais vyresnis , o visu 20 protingesnis 
|
|
| |
|
Vėja |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-08-30, 10:21:14 | Nr. # 5 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Tinakris) Vėja, tu kaip visada originali Aš tai paprastai pasakiau, ryte, po testuko padarymo Kažkaip visada galvodavau, kad tai turi būti ypatinga žinia...O kadangi namie nebuvo, tai ir palaukiau kol grįš...pabijojau, kad važiuodamas motociklu nuo tokios naujienos neišvirstų... 
|
|
| |
|
Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-09-09, 17:18:28 | Nr. # 7 |
ištikima klubo narė
|
Aš jau sumąsčiau kaip nustebinti būsimuosius senelius, mačiau pirkti knygeles pavadinimo tiksliai nepamenu, bet atrodo, kaip būti šauniu seneliu ar močiute...Ir pridėsiu nuo lėliuko pasveikinimą. Dar turiu mintį užsakyti nedidelį tortuką būsimiems seneliams Va, tokios idėjos...
|
|
| |
|