Kai vaikelis gimsta - bendravimas neišvengiama gyvenimo dalis. O iki gimimo, kaip bendraudavote ir kokiais būdais su savo mažutėliais? Galbūt lankėte kažkokius lavinamuosius kursus iki gimdymo (muzikos, dailės ir pan.) Ar svarbu bendrauti su lėliuku iki jo gimimo, kokia Jūsų nuomonė šiuo klausimu?
Žinutę redagavo Vėja - Ketvirtadienis, 2009-10-22, 09:38:03
Mes su abiem kalbėdavomės Kai laukiausi antro mano Jurgučiui buvo 2metai su trupučių, tai labai patikdavo jausti kaip jo lėliukas spardosi .Jei labai smarkiai judėdavo glostydavau pilvą ir kalbindavau kad nespurdėtų...
Mes su abiem kalbėdavomės Kai laukiausi antro mano Jurgučiui buvo 2metai su trupučių, tai labai patikdavo jausti kaip jo lėliukas spardosi .Jei labai smarkiai judėdavo glostydavau pilvą ir kalbindavau kad nespurdėtų...
mes irgi kalbėdavom,dar bandžiau Lukučio besilaukdama vis lopšines ramei atsigulus paklausyt,sako vėliau ir vaikiukas klauso,bet jis pas mane konkretus vyriukas,gal tik 4,5m lopšines pamėgo,o mažas,beja ir dabar sunkesnį roką megsta tai mažučio nebepratinau..labai norėjau lankyt baseiną,bet kad Rokiškyje jo nėra kaip ir kursų tai buvau tik Avent gaminių pristayme,dariau namie lengvą nėščiųjų mankštelę,glosčiau ir kalbinau savo zuikučius,juk svarbiausia noras bendraut su savo pilvelio gyventoju,o Lukutis tai per dieną bent 5k pilvelį bučiavo,lopšines dainavo,nes labai broliuko laukė