Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
"Merga su vaiku"
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-03-05, 11:56:47 | Nr. # 51 |
administratorė
|
Quote (minimi) geriau savanoriskai atidaryti vaiko saskaitele Kur atidaryti sąskaitėlę? Banke? Gi bankas irgi gali bankrutuoti Kaip žinia, kaupiamasis gyvybės draudimas ne tik kaupia pinigus, bet ir apdraudžia nuo įvairių nelaimių, traumų ir t.t. Kitas dalykas kiekvienais metais galima susigrąžinti dalį įneštų pinigų, deklaruojant pajamas. Ir dar. Kas jums sakė, kad kaupiamasis gyvybės draudimas būtinai turi būti atidarytas kurioje nors draudimo kompanijoje? Pamiršote apie bankus 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-03-05, 11:58:43 | Nr. # 52 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (Murlyka) Tai koks dabar optimaliausias sprendimas norint apdraust tarkim vaiko ateiti, o prie to paties ir siek tiek savo??? neismanau as tu piniginiu reikalu... atsidaryk paprastą sąskaitą ir dėk,kas mėnesį,gali keliems metams uždaryt(kaupt) ir palūkanas pasiklaust,bet tada jau jų negalėsi liest ir reikės reguliariai sumą įnešinėt 
|
|
| | | |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-03-05, 12:04:36 | Nr. # 55 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Murlyka) Aciu, balandiene, taip ko gero ir padarysiu. žinok dar persiklausk,nes mano žinios irgi senesnės,tai gali būt daug kas pasikeite nors esmė turėtų vistiek likt panaši..
|
|
| | |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-03-05, 12:16:18 | Nr. # 57 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Murlyka) Ai, dar susimasciau kuriame banke, bet manau SEB visai gal nieko. Nu reiks nuait pasiklaust pas tas bobas man Seb neitin mėgstamas,aš tik namo paskolą pasiėmus tai tenka benraut..Swed labiau,bet tu pasiklausinėk abejuos kur tau geresnės salygos bus 
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-03-05, 12:23:01 | Nr. # 58 |
administratorė
|
Quote (balandiene) man ir siūlė banke draust,bet tek kas mėnesį kažkaip reikėjo dėt, Aš moku kas mėnesį abiems merginoms Murlyka, galima ir SEB banke ir Swedbank banke atsidayti. Reik pasiklausinėti kur geresnės sąlygos 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-03-05, 12:26:12 | Nr. # 59 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Tinakris) Aš moku kas mėnesį abiems merginoms sakau,vadinasi dar nenukvakus visai 
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-03-05, 14:20:50 | Nr. # 60 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-18
vieta: kaunas
vaikai: justas
dovanėlės: 32
laimėjimai:
|
Quote (Tinakris) Kur atidaryti sąskaitėlę? Banke? Gi bankas irgi gali bankrutuoti as 18 metu ir nelaikyciau tu pinigeliu na zodziu,jus mane supratot,as jus irgi 
|
|
| | |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-03-05, 14:38:02 | Nr. # 62 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Quote (Murlyka) Mano sugyventinis vel alga pralose gerai, kad pasitaupius turiu, tai tu jam valgyt neduok , o jei labai norės tai pirmiausia į priklausomybių centrą tegul eina 
|
|
| | |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-03-05, 14:48:04 | Nr. # 64 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Murlyka) suda jis eis, jam uzplaukia per pilnati. o dabar pilnatis ? tegul jam ir plaukia , bet kodėl turi kentėti tu ir mažylė , juk kiek suprantu čia ne pirmas kartas ? Net nežinau ką pasakyti , tu pabandyk gražiuoju kaip nors išsiklausinėti kodėl jis taip daro , gal yra kažkokia priežastis , nes tikėtis , kad išloš tai juk juokinga , o tave suprantu tau skaudu ir ne tik dėl savęs , bet ir jo gaila ....
|
|
| |
Murlyka |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-03-05, 14:53:52 | Nr. # 65 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-22
vieta: Kaimas.
vaikai: Gabija
|
Man jau net neskaudu, net nezinau ka galvot pasakiau, kad gal geriau, kad mudvi su maze issikraustytume, gal jam trukdom, sake kad dar palaukciau, bet manau del to, kad kitaip valgyt netures uz ka nusipirkt, o dar gi ruko, tai... Zodziu, mazai algos gavo zmogus... as dvigubai tiek uz vaika gaunu, tai vel uzplauke... taip jau ne karta buvo, cia jau 3cias Kokia as durna, tai sunku isivaizduot nu bet db viskas trbt, reik graziuoju susitart ir keliaut sau... nemanau, kad kazkas dar is tu santykiu bus... 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-03-05, 14:59:18 | Nr. # 66 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Murlyka) mazai algos gavo zmogus.. nu bet kaip nelogiška , jei mažai gavo -tai reik vėjais paleist lyg nuo to daugiau pasidarys Quote (Murlyka) nu bet db viskas trbt, reik graziuoju susitart ir keliaut sau... nemanau, kad kazkas dar is tu santykiu bus... o gal tikrai , juk esi jauna dar surastu savo žmogų susikurtum normalų gyvenimą, bet žinai šiuo atveju sunku ką patart , todėl , kad moterys dažniausiai mąsto ne protu , o širdimi ... o kai įkrenta į širdį koks brudas , tada jo gaila , sunku be jo , o su juo dar sunkiau ... taip ir tempiam savo vargelį , o kartais dar ir jis savąjį užkrauna -moteris stipri daug paneša ...
|
|
| | |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-03-05, 15:05:59 | Nr. # 68 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Murlyka) kai pir buvom dviese tai bepigu, bet dabar gi viiiiskas kitaip stiprybės ir ryžto tau linkiu Murlyka, 
|
|
| |
Ievux |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-03-05, 15:09:48 | Nr. # 69 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-04-07
vieta: Šiauliai
vaikai: Danielius ir Arturas
|
Quote (Murlyka) sake kad dar palaukciau Ne,nu kietas jis...be zodziu tai jis tave konkreciai isnaudoja, pinigu nera,netures kaip issilaikyti,jei iseitum o cia tu gauni daugiau nei jis ,tai jam patogu ... oi,sikniai tie vyrai tokie
|
|
| | |
minimi |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-03-05, 16:26:29 | Nr. # 71 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-18
vieta: kaunas
vaikai: justas
dovanėlės: 32
laimėjimai:
|
Quote (Murlyka) Mano sugyventinis vel alga pralose lol kuku gerai, kad pasitaupius turiu, krv, visas gyvenimas man i minusa su juo 1tooth na ir beda vyriukas isitaise,dziugu kad tu ranku nenuleidi,o galvoji tik apie mazyle-bus tu vyru..... bet visiek apmaudu Quote (Tinakris) Baisus dalykas yra azartiniai žaidimai fear Dar nė vienas nepraturtėjo iš jų, o tik bėdų prisidarė chaos Jei tavo sudraugautinis ir sakys, kad daugiau niekad neloš - tai bus melas evil Tai tokia priklausomyb4, nuo kurios sunku atsisakyti chaos kiek suprantu cia ik 3 kartas,beto neaisku kur jis losia,jei kazino...tai aisku ne kas... pati zaidziu pokeri,bet dar ne karto nesove mintis zaisti is pinigu 
|
|
| |
Murlyka |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-03-05, 16:37:14 | Nr. # 72 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-22
vieta: Kaimas.
vaikai: Gabija
|
Nu joa, pinigus losdamas prajode antra karta, pirma kart dar kai Siauliuose gyvenom, paskui pragere-pamete, tai pabegau. Pagailo, gryzau, Uztaise leliuka. Gyvenom pusetinai, dabar vel i pradzios taska gryzom, tik kazkaip vel visko pradet nesinori, geriau uzbaigt ir basta Vyrai vyrais, dabar nesinori jokiu vyru, gal tik gero draugo ar drauges As teleloto zaidziu ir vis tikiuosi stebuklo 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-04-07, 17:11:48 | Nr. # 73 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Quote (stebėtoja) Net nežinau ką pasakyti , tu pabandyk gražiuoju kaip nors išsiklausinėti kodėl jis taip daro , gal yra kažkokia priežastis , nes tikėtis , kad išloš tai juk juokinga , o tave suprantu tau skaudu ir ne tik dėl savęs , bet ir jo gaila .... Ko jau ko, bet jo man visiškai negaila. Greičiau gaila Murlykos ir judviejų dukrytės. Quote (Murlyka) reik graziuoju susitart ir keliaut sau... nemanau, kad kazkas dar is tu santykiu bus... IDEALIAUSIA IR PROTINGIAUSIA MINTIS. Quote (stebėtoja) taip ir tempiam savo vargelį , o kartais dar ir jis savąjį užkrauna -moteris stipri daug paneša ... Manau, kad kiekvienas esam laisvas PASRINKTI KAIP ir SU KUO norim gyventi. Jei moteriai gerai kankintis - tai ji visą amžių ir kankinasi...
|
|
| |
atura77 |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-09-01, 21:34:35 | Nr. # 74 |
naujokas (-ė)
nuo: 2010-08-20
vieta: Šiauliai
vaikai: du vaikučiai
|
Murlyka, užjaučiu tave labai labai. Nebus galo tam tikrai, nebent gydytis pradėtų. Prieš 13 metų mano vyras darydavo tuos aparatus, matydavau kaip žmonės tampa jų vergais, uždirba atbėga ir per pusvalandį išleidžia viską... o jie juk yra reguliuojami kiek duoti išlošimų kiek neduoti... tikrai, labai liūdna, kad pas jus tokios problemos didelės yra. Galbūt tikrai jis atsipeikėtų, jei bent kuriam laikui išsiskirtumėte. Gali būti du variantai arba pasitaisys arba dar giliau įklims. Gi jis yra vyras ir tėvas, todėl turi suvokti atsakomybę prieš tave ir vaikutį. To nepateisina nei pilnatis, nei maža alga, nei depresija ir pan., gali būti ateity taip, kad ir daiktai pradės dingti iš namų... esu girdėjusi ir baisesnių dalykų... Bet spręsti, aišku, turi pati, nes tu taip pat atsakinga už save ir vaikutį 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-09-02, 10:01:34 | Nr. # 75 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Gal pasirodysiu gana kategoriška, tačiau - kartais žmonėms užuojautos nereikia. Nes jie patys pasirenka kaip gyventi. Tu gali šimtus kartų kartoti, jog skirkis, palik tą žmogų, tačiau didelė dalis moterų bijo išeiti...tiesiog bijo keisti savo gyvenimą ir randa n pasiteisinimų, kodėl to darytoi nereikėtų...Tuos pasiteisinimus lydi labai daug jausmų ir emocijų, todėl racionalaus ir konkretaus sprendimo jos negali priimti. Vyrą pakeisti - galima, tačiau vaikai - visam gyvenimui ir pirmiausia, reikėtų galvoti apie juos...Geriau vienai, nei su tokiu tėvu...
|
|
| |
|
|
|