Forumas Atvirukai

Diskusijų forumas geriems žmonėms
Paieška
Reklama
Mes soc. tinkluose
Google +

Facebook'e
Reklama
Kalbykla
500
Šiandien

Vardadienį švenčia:

Gimtadienį švenčia:
Reklama(35)

-PASVEIKINK-

Naujos žinutės forume
Paieška | Klubo nariai | Taisyklės

• Page 1 of 1
  • 1
Ramybės salelė
stebėtoja Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-04-01, 12:00:12 | Nr. # 1
ištikima klubo narė

nuo: 2009-06-23
žinutės: 5669

Būna sunku , pikta , esate prislėgtos , kartais nelaimingos ... Gal turite kažkokią ypatingą vietą kur atgaunate dvasios ramybę , pasisemet jėgų iš naujo , kur gali pilsėti ne tik kūnas bet ir siela . Jei tokios vietos neturiu aš gal turite Jūs , gal ir man padėsite ją surasti ir atgauti dvasios ramybę ?
Pasidalinkime mintimis

Vėja Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2011-04-18, 10:40:59 | Nr. # 2
ištikima klubo narė

nuo: 2008-11-25
žinutės: 4182

dovanėlės: 20
laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Manau, kad gamta pats geriausias gydytojas. Ypač tokios vietos, kurios susijusios su maloniais prisiminimais. Jei kalbant apie mane dabar mano ramybės salą, kažkas "nuplukdė" - nes geriausia ramybė, kai namuose tylu ir galiu ramiai niekieno netrukdoma pasėdėti ir ką nors paskaityti smile

stebėtoja Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2011-04-18, 15:11:02 | Nr. # 3
ištikima klubo narė

nuo: 2009-06-23
žinutės: 5669

Man labai patinka vakare vienai pažiūrėti kokią melodramą , ji ne tik nuramina , bet kitą sykį ir paverkiu ją žiūrėdama , tos ašaros ir mane pačią nuramina , nuplauna sielvartą , pykti . Tokias minutes vadinu savęs gailėjimo valandėlėmis, niekas nemato , niekas negirdi tik aš ir mano skausmas , o ir nebūtina apie tai žinoti kitiems ...Labai patinka saulėlydžiai .

Balanda Žinutė parašyta: Antradienis, 2011-05-03, 09:28:59 | Nr. # 4
administratorė

dovanėlės: 36
Patinka vienai pasivaikščioti, pasėdėti parkelyje ant suoliuko, pasivaikščioti paplūdimiu ar miške Kartais visai gerai paklaidžioti vienai po kokį prekybos centrą, lėtai apžiūrinėjant prekes (etiketes lol ), kai niekas neragina skubintis...

• Page 1 of 1
  • 1
Search:
Prisijungimas
Reklama
Mūsų draugai
Kirpėja Inga
MMA klubas
Jūsų nuoroda čia

Radijas ¦ Dienoraštis ¦ Mūsų draugai ¦ Google+ ¦ Facebook ¦ Adf.ly ¦ Kontaktai ¦ Grįžti į viršų Į viršų

Hosted by uCoz man ftp