Forumas Atvirukai

Diskusijų forumas geriems žmonėms
Paieška
Reklama
Mes soc. tinkluose
Google +

Facebook'e
Reklama
Kalbykla
500
Šiandien

Vardadienį švenčia:

-PASVEIKINK-

Naujos žinutės forume
Paieška | Klubo nariai | Taisyklės

• Page 3 of 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Pasitikėjimas savimi
balandiene Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-03-21, 20:32:46 | Nr. # 51
ištikima klubo narė

nuo: 2009-02-10
žinutės: 10973

vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
dovanėlės: 31
laimėjimai:
Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (Jurgute)
Labai to tikiuosi...Ačiū už palaikymą...

Odeta Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-03-22, 08:07:22 | Nr. # 52
ištikima klubo narė

nuo: 2009-02-11
žinutės: 4947

vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
Quote (Jurgute)
Labai to tikiuosi...Ačiū už palaikymą...

Jei ką - balandos palyda su tavimi idea

Vėja Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-03-23, 07:26:53 | Nr. # 53
ištikima klubo narė

nuo: 2008-11-25
žinutės: 4182

dovanėlės: 20
laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
rev eyes

Murlyka Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-05-07, 09:34:14 | Nr. # 54
ištikima klubo narė

nuo: 2009-03-22
žinutės: 675

vieta: Kaimas.
vaikai: Gabija
dovanėlės: 12
pasitikejimas savimi? ooooo, kazkada tokio dalyko pas mane nebuvo nei kvapo, as jauciausi uz visus menkesne, neverta, kad su manimi kalbetusi, kai kas nors ka nors kalbedavo, man atrode, kad apie mane... todel as visalaik vengiau zmoniu, nu neveltui kaimietuke, o ir mokykloj del tokio tyleniskumo teko smarkiai nukentet, zodziu, kartino gyvenima chebrantai nuo 9 iki 12 klases... skaudu buvo. Ir uzteko islyst is kaimo ir isvaziuot studijuot... prasidejo atsigavimas. dud buvau gera studente, uoliai domejausi viskuo, chore radau draugu... Jatau, net ir bernus kibint pradejau, aisku labai jau subtiliai lol Aisku, gi storulka buvau o ir veidelis ne svajoniu moters.... confused ai, ir dabar as stora, ir dar storeju, bet kazkaip nebesuku sau del to galvos muscle
Kai atsikrausciau i Vilniu ir pradejau pokalbiu svetainese reikstis isvis atsigavau, o kai isidarbinau is pradziu maximoj, o paskui makdake tj jazau, daba tik paduok, galiu su bet kuo apie bet ka kalbet, bet iki galo niekam is ju neatsiveriu, nesinori, kad skaudintu vel.
Kompleksai del isvaizdos menkina saviverte, dingsta pasitikejimas savimi. Jautresnems asmenybems kazkodel labai svarbus aplinkiniu poziuris ir nuomone apie juos. velniop, ka pats apie save galvoji ta isskaito kiti, pasiziureje i tave ir tavo paties elgesi savo atzvilgiu. Gal ne? oi, tik panagrinekit savo kalbas. Ir pabandykit keistis, sunku, bet argi buna lengva? pank

Vėja Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-05-07, 09:42:18 | Nr. # 55
ištikima klubo narė

nuo: 2008-11-25
žinutės: 4182

dovanėlės: 20
laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (Murlyka)
velniop, ka pats apie save galvoji ta isskaito kiti, pasiziureje i tave ir tavo paties elgesi savo atzvilgiu. Gal ne? oi, tik panagrinekit savo kalbas. Ir pabandykit keistis, sunku, bet argi buna lengva? pank

Jei negali pasikeisti, tiesiog keiti požiūrį į kai kuriuos dalykus...

violetaeta Žinutė parašyta: Antradienis, 2012-04-03, 10:57:20 | Nr. # 56
naujokas (-ė)

nuo: 2012-04-02
žinutės: 1

dovanėlės: 0
gelbėkit, visai nepasitikiu savimi. pasitikejimas grįžta, kai turiu šiek tiek laisvų pinigėlių ir galiu pasivaikščiot po parduotuves savo malonumui, tai lyg ir geriau, bet jei ne, tai.... Kaip gelbėtis?

stebėtoja Žinutė parašyta: Antradienis, 2012-04-03, 16:28:48 | Nr. # 57
ištikima klubo narė

nuo: 2009-06-23
žinutės: 5669

Quote (violetaeta)
visai nepasitikiu savimi. pasitikejimas grįžta, kai turiu šiek tiek laisvų pinigėlių ir galiu pasivaikščiot po parduotuves savo malonumui, tai lyg ir geriau, bet jei ne, tai.... Kaip gelbėtis?

Niekaip nesuprantu ką bendro turi pasitikėjimas savimi ir parduotuvės , pinigai ...
man atrodo tie dalykai visai skirtingi :arba tu pasitiki savimi , žinai kas tu kokia tu ir ką tu gali , arba nepasitiki ... o ką bendro turi pinigai ...Juk pasitikėjimas ir malonumas vaikščioti po parduotuves neturi nieko bendro . Juk mūsų vidus , mūsų tikrasis " aš " nuo naujų drabužių nesikeičia ...
O gal čia aš neteisi ? gal pasvarstom ?

Vakaruška Žinutė parašyta: Antradienis, 2012-04-10, 08:28:28 | Nr. # 58
ištikima klubo narė

nuo: 2009-02-02
žinutės: 5179

vieta: Smaragdo sala
vaikai: Tikrai bus
dovanėlės: 37
Quote (stebėtoja)
Niekaip nesuprantu ką bendro turi pasitikėjimas savimi ir parduotuvės , pinigai ...

na as supratau tik jei zmogus graziai apsirenges, gerai jauciasi ir pasitiki savimi.

bet man tai jokio pasitikejimo nesuteikia ar as su nauja suknele ar apsiurusiais dzinsais. mokyklooje buvau priesinga nei dabar esu smile buvau tyli, rami, abejojanti savimi ir bijanti isreiksti nuomone garsiai, bet va studijuojant eme augti ir pasitikejimas, o kai pradejau dirbt tada emiau jaust visapusiska saves pasitikejima, emiau drasiau reiksti mintis, nebuti kampe ir laukti kazko, o drasiai reikst mintis. buna akimirku kai suabejoju savimi ir dabar, bet pasakau sau, kad as zinau, as galiu ir turiu smile

• Page 3 of 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Search:
Prisijungimas
Reklama
Mūsų draugai
Kirpėja Inga
MMA klubas
Jūsų nuoroda čia

Radijas ¦ Dienoraštis ¦ Mūsų draugai ¦ Google+ ¦ Facebook ¦ Adf.ly ¦ Kontaktai ¦ Grįžti į viršų Į viršų

Hosted by uCoz man ftp