Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Didelių ir mažų svajonių registracijos žurnalas
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-03-06, 20:24:49 | Nr. # 1 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Svajonių išsipildymo pakopos Visų norų ir troškimų realizavimo kelyje reikia pereiti tam tikrus žingsnius, įveikti kažkokį sunkumų skaičių, išmokti naujų dalykų ir įgyti patrauklių savybių. Galima įsivaizduoti, jog kiekviena svajonė yra kalno viršūnėje - užlipi ir ji tavo. Kuo didesnė svajonė, tuo statesnis kalnas. Dauguma žmonių svajoja tik tiek, kiek gali pasiekti ranka - kažkur keliauti, lipti, stengtis, rizikuoti jiems atrodo pernelyg baugu ir sudėtinga. Jie nori daug, o mokėti sutinka mažai. Deja, bet sėkmės negalima nusipirkti lizingu, už ją reikia mokėti iš anksto ir dar pridėti avanso. Sąlygų “jei įvyks tas ir anas, tada aš padarysiu tą ir tą..”, “jei pakelsite man atlyginimą, tuomet aš pradėsiu geriau dirbti” kėlimas nuo svajonių tik atitolina, o ne priartina. R. Sharmos knygos “Šventasis, banglentininkas ir vadovas” herojų Džeką Valentainą milijonierė verslininkė supažindina su didžiausių troškimų išpildymo pakopomis: Aiškus noro įvardinimas ir apibūdinimas. Išsiaiškinti savo tikruosius norus nėra taip paprasta. Trumpalaikės užgaidos dažnai slepiasi po karšto troškimo šydu. Jeigu nepavyskta aiškiai, spalvingai, vaizdingai, detaliai ir jausmingai aprašyti savo tikslo - tai jau rimtas signalas, jog noras yra dirbtinis ir iš tikrųjų jūsų “neveža”. Gera strategija. Daug gyvenime pasiekę žmonės yra nuostabūs strategai, tai yra jų mąstysenos dalis. Iš pradžių iškeltą tikslą nuo realybės skiria didelė praraja, tad jai užpildyti ir reikalingas veiksmų planas. Nuostabiausia yra štai kas: kuo aiškiau žinai, ko nori, tuo lengviau sukurti veiksmingą strategiją. Įsipareigojimo sutartis. Visų pirma reikia duoti pažadą sau, tačiau tokius pasižadėjimus nesunku sulaužyti. Jei apgaudinėti save yra lengva, įsipareigokite kitiems. Geriausias variantas - susirasti bent keletą bendraminčių, siekiančių to paties arba panašaus rezultato ir dirbti kartu. Taip atsiranda kur kas stipresnis atsakomybės jausmas, neleidžiantis visko mesti pirmai kliūčiai pasitaikius. Progreso įvertinimas. Versle yra plačiai paplitęs principas, jog ko neįmanoma įvertinti, negalima ir pasiekti. Įmonės pažangai stebėti naudojami tam tikri rodikliai, kriterijai ir vertinimo sistemos. Vertinti galima ne tik verslo, bet ir gyvenimo pasiekimus. Žymus JAV visuomenės veikėjas B. Franklinas turėjo susidaręs pačių svarbiausių gyvenimo vertybių sąrašą, kuriuo vadovaudamasis nuolat vertindavo savo elgesį bei veiksmus. Švęsk savo laimėjimus. Nesvarbu, didelė, maža, reikšminga ar smulki pergalė bebūtų, apdovanokite save už tai. Susikurkite sau atlygio ir skatinimo sistemą, kuri pripildytų širdį šilumos bei džiaugsmo. Geros nuotaikos ir puikios savijautos dozė yra tarsi turbokompresorius standartiniame automobilio variklyje. Ji pakels jūsų varomąją jėgą iki kelių šimtų arklio galių ir dar stipriau stumtels pagrindinio prizo link. http://blog.lyga.lt/zyme/svajoniu-issipildymas/
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-03-06, 21:01:10 | Nr. # 2 |
administratorė
|
Kaip supratau, reikia parašyti ko labiausiai trokštu? Savo svajones? 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-03-07, 09:56:52 | Nr. # 3 |
ištikima klubo narė
|
Visiškai teisingai. Garsiai ištarti, kad jos imtųsi materializuotis. 
|
|
| |
ciklomenas |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-03-07, 19:23:43 | Nr. # 4 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-28
|
Čia įdomu.Bet kažin ar kiekvieną svajonę reikia 'Įforminti" . Gali nelikti laiko gyventi "laisva" galva.
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-03-08, 18:07:30 | Nr. # 5 |
ištikima klubo narė
|
Bijau, kad jei jos neįformini-neįvardiji garsiai - ji tik ir lieka svajone, o užrašai ir imi etapais ją įgyvendinti...
|
|
| | |
balandiene |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-03-08, 19:18:37 | Nr. # 7 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Kad musu seima aplenktu ligos,nelaimes ir visi laimingi augtume(cia apie mazuosius) 
|
|
| | |
Irmuckiukas |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-06-01, 12:21:39 | Nr. # 9 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-09
vieta: Kaunas
vaikai: 3
dovanėlės: 29
laimėjimai:
|
Labai norėčiau, kad mylimas hobis taptų darbu iš kurio gaučiau ne tik malonias emocijas, bet ir galėčiau pragyventi Ir žinoma, kad seneliais kuo ilgiau galėtume džiaugtis, kad tėveliai sveiki būtų, kad vaikučiai augtų sveiki, laimingi, kad jų gyvenimas sėkmingai susiklostytų ir kad Lietuva atsipeikėtų ir leistų žmonėms gyventi 
|
|
| |
Ievux |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-06-01, 15:03:39 | Nr. # 10 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-04-07
vieta: Šiauliai
vaikai: Danielius ir Arturas
|
Mano svajones tokios kaip ir Irmuckiuko Svajoju ,kad mano uzsiemimas (nesantis ir taip man pelna) niekada nezlugtu ... svajoju, kad mano vaikai butu sveikuciai, seimoje santarve ir laime , kad musu su vyru sveikata neslubuotu Noriu issilaikyt teises, nusipirkt masiniuka, ir su seima pakeliaut po musu Lietuvele Noriu,kad mano seses suprastu kas yra seima ,kad nebesipyktu... Noriu,kad mano tevas nebegertu... Noriu islosti milijona 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-06-01, 15:50:47 | Nr. # 11 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (Ievux) Noriu islosti milijona sito ir as noreciau 
|
|
| |
Laimužė |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-10-09, 08:00:26 | Nr. # 12 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2009-10-08
vieta: Alytus
|
Nežiūrint į tai kad visi būtų sveiki, labai noriu kaip ir Irmuckiukas, kad pomėgis taptų darbu...
|
|
| | |
|
|
|