Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Ar turite su kuo pakalbėti
| |
xxx |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-03-16, 11:11:59 | Nr. # 1 |
Removed
|
kiekvienam iš mūsų kartais reikia išsikalbėti. bet, ar turime žmogų kuris visada mus išklauso ir kuriuo pasitikime besąlygiškai?
|
|
| | |
ciklomenas |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-03-16, 13:02:39 | Nr. # 3 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-28
|
Aš tokių žmonių turiu ir net ne vieną. Tai mano vyras ir dvi ypatingai patikrintos draugės. Šie žmonės jau gerą dešimtmetį man ir draugai, ir palaikytojai ,ir ... Džiaugiuosi, kad juos turiu 
|
|
| |
Misle |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-03-16, 19:14:40 | Nr. # 4 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-26
vieta: Netoli jūros
|
Besaligiškai kad galėčiau pasitikėti tik vienu žmogum dar neturiu.. Turiu kelis žmones kuriem galiu išsipasakot apie vienus dalykus, kitam žmogui apie kitokius dalykus Pasitaiko ir taip kad nebūna iš vis kam išlieti susikaupusio skausmo
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-03-17, 10:04:21 | Nr. # 5 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Quote (Misle) Besaligiškai kad galėčiau pasitikėti tik vienu žmogum dar neturiu.. Turiu kelis žmones kuriem galiu išsipasakot apie vienus dalykus, kitam žmogui apie kitokius dalykus confused Pasitaiko ir taip kad nebūna iš vis kam išlieti susikaupusio skausmo Ir man panašiai...
|
|
| | |
Odeta |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-03-19, 19:42:00 | Nr. # 7 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Isipasakoju savo draugei, vyrui, o šeip daugumą dalykų asmeniškų pasilaikau sau.
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-03-19, 21:31:22 | Nr. # 8 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (Tinakris) Besąlygiškai pasitikiu savo vyru Su juo galiu pasikalbėti visais klausimais tik juo ,nes daug kartu nusvilus,nors atrodo draugai ir isbandyti buvo dar mama,bet kartais as pataupau jos sveikatyte ir nutyliu
|
|
| |
Irmuckiukas |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-04-22, 09:38:09 | Nr. # 9 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-09
vieta: Kaunas
vaikai: 3
dovanėlės: 29
laimėjimai:
|
Aš neturiu universalaus žmogaus, kuriam galėčiau viską pasakoti... Kadangi esu perfekcionistė, tai net verkdama ant peties turiu būti įsitikinusi, kad tam žmogui tai rūpi... Daugiausia viską pasakoju vyrui, bet jis nekomentuoja, daug ko... Vyresnė sesuo išklauso ir palaiko mano šeimyniniuose reikaluose... Su mama kalbam apie daug ką, bet niekad jai nesiskundžiu, gal noriu atrodyti geresnė nei esu... Papokštauju su jumis Apie vaikus daugiausia "teršiu" forumus 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-04-22, 09:42:03 | Nr. # 10 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (Irmuckiukas) Papokštauju su jumis Apie vaikus daugiausia "teršiu" forumus smagu ir mum su tamstele papokstaut, 
|
|
| |
Irmuckiukas |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-04-22, 09:47:13 | Nr. # 11 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (balandiene) smagu ir mum su tamstele papokstaut Vat irgi ateinu, "apsiuostau" kompanijoj, jei čiki - tai ir pabajeruot pavyksta, o kai nemalonu, tai tik šypsaus iš reikalo ir nieko iš manęs neišpeš...
|
|
| | |
Odeta |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-04-27, 18:09:09 | Nr. # 13 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Murlyka) as tj dienorasciui pasakojuosi... dazniausiai. Aš neberašau dienoraščio jau seniai. Patingau. Isiplepėti usuku čia vakare žiūrėdama TV. 
|
|
| |
Irmuckiukas |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-04-27, 18:21:40 | Nr. # 14 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (Odeta) Aš neberašau dienoraščio Buvo dalykų, kurių negalėjau išsakyti niekam, tai rašaluodavau sąsiuvinuką, o dabar sunkmetis praėjo, be to tapau atviresnė sau ir kitiems, tad dienoraštis nebepildomas ir mano...
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-04-27, 20:21:03 | Nr. # 15 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Irmuckiukas) Buvo dalykų, kurių negalėjau išsakyti niekam Kažkada ir man taip buvo, bet praėjo.
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-04-28, 08:23:23 | Nr. # 16 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Irmuckiukas) Buvo dalykų, kurių negalėjau išsakyti niekam, tai rašaluodavau sąsiuvinuką, o dabar sunkmetis praėjo, be to tapau atviresnė sau ir kitiems, tad dienoraštis nebepildomas ir mano... Aš ir dabar rašau...Dėl savęs, yra dalykų, kurie užsimiršta, paskaitai ir vėl išgyveni tuos jausmus, įvykius, save paanalizuoji...juk yra dalykų, kuriuos reikia pasilikti tik sau...
|
|
| |
Murlyka |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-05-07, 09:16:28 | Nr. # 17 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-22
vieta: Kaimas.
vaikai: Gabija
|
Mhm, dienorascio rasymas padeda spresti problemas... arba padeda pamatyti jas kitu kampu ir nereikia tam kito zmogaus nuomones... Dabar turiu tris dienorascius... vienas pradetas dar 9 klasej... ne kiekviena diena rasydavau, bet tada kai skaudedavo sirdi verkdama liejau savo skausmus i ta kvepianti sasiuvinuka...ir padedavo. Dziaugsmu tuo metu buvo labai maza. Bet velnias, na ir uzdaras zmogus buvau... Dabar, reikalus susijusius tarkim su seimyniniu gyvenimu isstuksenu mamai, ji negaili protingu patarimu, o kai reikia subtiliai isikisa ir pastato viska i savo vietas. Svarbu, as zinau, kad pagalba salia, psichologine ar kokia kita, reikalui esant.. laabai padeda 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-05-07, 09:33:37 | Nr. # 18 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Murlyka) Mhm, dienorascio rasymas padeda spresti problemas... arba padeda pamatyti jas kitu kampu ir nereikia tam kito zmogaus nuomones... O aš kartais galvoju, kad kiti žmonės dar labiau "sumaišo" viską, nes bet kuriuo atveju situaciją mato pagal save...nesupyk, jei leisi, kad ir Tavo situacija su vaikelio tėvu - mes tą situaciją matom vienaip, Tu kitaip...o kas žino kurių tiesa tikresnė...?
|
|
| |
Murlyka |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-05-07, 09:47:16 | Nr. # 19 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-22
vieta: Kaimas.
vaikai: Gabija
|
Quote (Jurgute) o kas žino kurių tiesa tikresnė...? Jurgute, matai, as cia skundziuos ir nebutinai pasakoju visai viska taip kaip is tikro yra... tarkim, as bjaurios nuotaikos tj isdestau viska taip, kad atrodo su budeliu gyvenu, nors toli grazu nera nei taip blogai nei taip baisiai na, man norisi uzuojautos Esme tame, kad jus mano situacija lyginat su savo arba su isivaizduojamais idealiais ar normaliais, arba kaip norim taip pavadinkim, santykiais... va cia gali issiskirt tie poziuriai. Ir kiekvieno valia apie tai susidaryti savo nuomone, as juk nepabijojau savo santykiu su draugu pateikti jusu teismui, nors kazin ar turejau tokia teise. Seip, man idomu, ka jus manot, bet tam as neteikiu per daug didelio demesio 
|
|
| |
karolyna |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2015-05-24, 20:20:09 | Nr. # 20 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2015-05-11
|
Viska laikau sau, neturiu jokio artimo zmogaus, net drauges kuria pasitikeciau
|
|
| |