Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Ar turite kokių kompleksų dėl savo krūtinės?
| |
smeizike |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2008-12-16, 00:31:41 | Nr. # 1 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-03
vieta: Kaunas
vaikai: vaikiukas jau pakeliui :)
|
mano krutine yra.... tiksliau jos visai nera is pradziu kompleksavau o dabar jau spjoviau, kaikas bando mano pasiepti, skaldo anekdotus ir bajerius apie mane, bet nekreipiu demesio, nes zinau kad nieko tuo nepasieksiu.
|
|
| | | |
lašas |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2008-12-16, 15:13:45 | Nr. # 4 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-13
|
NA NETURIU KOMPLEKSO, TIK AISKU NORECIAU, KAD GAL SIEK TIEK DIDESNE BUTU 
|
|
| |
Misle |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2008-12-29, 18:47:45 | Nr. # 5 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-26
vieta: Netoli jūros
|
Anksčiau turėjau šioki toki kompleksėli dėl savos krutinės jog ji man atrodė didžiulė (kartais ir dabar apie tai pamastau kad na nemažytį "turta" turiu :D). Dabar jau kažkaip susitaikiau, ir nebejaučiu tokio išskirtinumo net sakyčiau kaip ir privalumas vyram patinka 
|
|
| | |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-02-27, 23:33:36 | Nr. # 7 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Mano pats tas,tik kad po vaiku nekas,strijom pirmo besilaukent(pirma menesi 2dydziais padidejo)sugadinta,tai nei formos,nei ypatingo grozio,bet neitin pargyvenu ,patogi sukelenti liemenle(turiu,net per3 vietas kruti sukele)ir ,kas kita,strijos ant koju,nuo blazdu iki bambos,vat cia rimtesne problemele 
|
|
| | |
balandiene |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-02-28, 09:09:58 | Nr. # 9 |
ištikima klubo narė
|
Quote (arija) na nebent jei keisiu vyrą gal tada pakeisiu ir krūtinę rimtas pamastymas 
|
|
| |
Murlyka |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-02-15, 17:31:39 | Nr. # 10 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-22
vieta: Kaimas.
vaikai: Gabija
|
Aisku, turiu baisiai dideli kompleksa... Pati sau blogai pasidariau uztat dbr net i maudymosi kostiumeli nebelendu, nepamenu kada ezere maudziaus... Tai va, istorija tokia. Kai atejo laikas krutys pradejo augt, labai man patiko, kol neturejau liemeneles devedavau maudymuko virsu... Veliau mama nupirko liemenele pirmaja... vaje vaje, visa pana buvau ir kazkas is dedziu ar kas, mane pakibino praeidamas del tu papuku. Indus tuo metu ploviau tai vajazau, susiguziau iskart. Paveike mane baisiai sitas ivykis,pradejau devet maikute tokia neelastingos medziagos, oranzine, kad tik krutis suspaustu ir pasleptu. Ilgai ja nesiojau, vilkdavausi tik marskinius ir placius megztinius. Tuo metu papams kaip tik pats augimas buvo, pagaliau mama ismete ta mano stebuklingaja maikute. Teko ieskotis pamainos jai, tai gal nuo 9 klases kasdien mokykloj devejau toki marga megztuka, jis buvo platus ir mano manymu nieko ten nesimate, be to kuprinausi baisiai (kaip dbr pagalvoju tai turejau baisiai atrodyt)... Is namu niekur neioseidavau, klasej prasidejo patycios, suprastejo mokslai... Nu zodziu+didziuliausias nepasitikejimas savimi... Isvada tokia: krutys uzaugo dideles ir nukare, o be to desine didesne uz kaire! Su draugu myledavaus tik su liemenele. Dabar, kai buvau nescia nesigedijau nieko beveik. Ir papus atstacius varinedavau kur man reikia. Bet dbr, nezinau bandau dar svori mest, gal ir papai sumazes. Pasvajoju kartais, kad kas nors grazintu mane i ta vakara kai ploviau indus... Gyvenima pradeciau visaaaaaaai kitaip! 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-02-15, 18:12:24 | Nr. # 11 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Pas mane irgi nieko įspūdingo, bet dėl to visai nekompleksuoju. Nei kiek. Ir šeip nekompleksuoju dėl išvaizdos 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-02-15, 18:27:43 | Nr. # 12 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Quote (Murlyka) Isvada tokia: krutys uzaugo dideles ir nukare, o be to desine didesne uz kaire! Daugelis moterų ir merginų turi šią problemą (apie 70 proc.), tai normalu ir tikrai nereikėtų dėl to jaudintis. Todėl, kad mūsų kūnai nėra simetriškas dalykas... Kitas dalykas, krūtys būna įvairių formų...tad gal neverta graužtis? O kam mažinti krūtis, juk Tu neseniai pagimdei ir logiška, kad jei maitini jos yra didesnės nei įprastai? Išmok džiaugtis tuo ką Tau davė gamta, verčiau nusipirk tinkamą liemenėlę, kuri suteiktų gražią formą krūtinei ir mažiau dėl to kompleksuok.
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-02-15, 19:41:58 | Nr. # 13 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
o mane tėtis vis erzindavo , kad noriu jog papai dideli užaugtų , nes labai mėgdavau žalią tešlą valgyti , jei mama kepdavo pyragą ar sausainius ar dar ką nors , man žalia tešla skanumynas buvo , bet tėtis neužgauliai ir dėl to niekada nekompleksavau ... jaunystėj krūtinė ir buvo normali , bet kai laukiausi pirmo vaiko tai gale nėštumo gal kokio 5 dydžio liemenėlę nešiojau atrodžiau kaip melžiama karvė , dabar trečio didžio liemenėlė , bet nesiskundžiu , šitą kūno dalis kažkaip neužkliūna , matyt todėl , kad labiau pykstu ant pilvuko 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-02-15, 19:43:28 | Nr. # 14 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) trodžiau kaip melžiama karvė , prajuokinai...
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-02-15, 19:50:32 | Nr. # 15 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Quote (Vėja) prajuokinai... bet jaučiausi būtent taip ypač kokios dvi savaitės prieš gimdymą kai pienas pradėdavo pts bėgti 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-02-15, 19:56:08 | Nr. # 16 |
ištikima klubo narė
|
Man krūtinė padidėjo kol kas gal tik vienu dydžiu, nejaučiu jokio diskomforto iš B pereiti į C.
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-02-16, 00:01:47 | Nr. # 17 |
ištikima klubo narė
|
Murlyka, man ir panašei buvo,tik iš tėvo pajuokavo mat,kad "eičiau kačiukų žindyt" negalima taip su brestančia kalbėt,bet kai amžinai tai nesistebiu,irgi uždaroka buvau gal iki 9klasės,su bernais tai patyliu 15m tik bučiuotis mokinausi o vyriukas viso kito išmokino Quote (Murlyka) krutys uzaugo dideles ir nukare, o be to desine didesne uz kaire! pas mane irgi 2+ tai nemažos,o ir kairė mažesnė už dešinę,bet žinok tai pastebim tik mes ,dar yra liemenėlių su pakietinimais ir 3 "taškais" formai palaikyt,tai mano krūtinei idealu,nes tiek strijų suplėšytos,kad tik iškirptės pusėj gražios,tai man pilnai užteka,papus į priekį ir varau tikrai drasiai jauskis,buvau tavo nuotraukytėse žavi merginukė esi,ir mano galva nei tavo akys ddidelės,tik matyt tavo pasitikėjimas savo grožio nepamato tikrai esi daug gražesnė nei manai tuoj aš tikrai tavo psichologe tapsiu 
|
|
| |
Murlyka |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-02-16, 00:49:20 | Nr. # 18 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-22
vieta: Kaimas.
vaikai: Gabija
|
Quote (balandiene) Murlyka, man ir panašei buvo,tik iš tėvo pajuokavo mat,kad "eičiau kačiukų žindyt" kuku negalima taip su brestančia kalbėt,bet kai vodka amžinai tai nesistebiu,irgi uždaroka buvau gal iki 9klasės,su bernais tai patyliu 15m tik bučiuotis mokinausi confused o vyriukas viso kito išmokino Murlyka rašė: krutys uzaugo dideles ir nukare, o be to desine didesne uz kaire! pas mane irgi 2+ tai nemažos,o ir kairė mažesnė už dešinę,bet žinok tai pastebim tik mes wink ,dar yra liemenėlių su pakietinimais ir 3 "taškais" formai palaikyt,tai mano krūtinei idealu,nes tiek strijų suplėšytos,kad tik iškirptės pusėj gražios,tai man pilnai užteka,papus į priekį ir varau 1tooth tikrai drasiai jauskis,buvau tavo nuotraukytėse žavi merginukė esi,ir mano galva nei tavo akys ddidelės,tik matyt tavo pasitikėjimas savo grožio nepamato wink tikrai esi daug gražesnė nei manai wink tuoj aš tikrai tavo psichologe tapsiu 1tooth Jei patapsi- as tau alga mokesiu ir dar kitiems rekomenduosiu, nes cia sitam forume terapija geresne uz pacias geriausias 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-02-16, 00:56:28 | Nr. # 19 |
ištikima klubo narė
|
|
|