Forumas Atvirukai

Diskusijų forumas geriems žmonėms
Paieška
Reklama
Mes soc. tinkluose
Google +

Facebook'e
Reklama
Kalbykla
500
Šiandien

Vardadienį švenčia:

-PASVEIKINK-

Naujos žinutės forume
Paieška | Klubo nariai | Taisyklės

• Page 1 of 1
  • 1
Ar turite kokių kompleksų dėl savo krūtinės?
smeizike Žinutė parašyta: Antradienis, 2008-12-16, 00:31:41 | Nr. # 1
ištikima klubo narė

nuo: 2008-11-03
žinutės: 560

vieta: Kaunas
vaikai: vaikiukas jau pakeliui :)
dovanėlės: 6
mano krutine yra.... tiksliau jos visai nera biggrin is pradziu kompleksavau o dabar jau spjoviau, kaikas bando mano pasiepti, skaldo anekdotus ir bajerius apie mane, bet nekreipiu demesio, nes zinau kad nieko tuo nepasieksiu.

Viza Žinutė parašyta: Antradienis, 2008-12-16, 06:10:43 | Nr. # 2
ištikima klubo narė

nuo: 2008-10-24
žinutės: 345

vieta: Vln
vaikai: Dukra
dovanėlės: 1
Na kai buvau jauna ir pas mane irgi jos beveik nebuvo biggrin
O kai pagimdziau sakyciau labai normalia turiu ,dydzio per akis man jos lol O pasiepimu kazkaip niekad nebuvau girdejus

smeizike Žinutė parašyta: Antradienis, 2008-12-16, 13:13:21 | Nr. # 3
ištikima klubo narė

nuo: 2008-11-03
žinutės: 560

vieta: Kaunas
vaikai: vaikiukas jau pakeliui :)
dovanėlės: 6
na gal ir man jos kiek padides po vaikelio, nors gal ir ne. As turiu tris seseris, dvi is ju turi po du vaikus o trecioji tik laukiasi ura (busiu jau penkiu vaikiuku teta yahoo ) jau tos kurios pagimdziusios ir tai neturi krutines, sako kai tik laukies ir maitini jos buna didesnes. Tai jau ir as tokia busiu, mazapape happy

lašas Žinutė parašyta: Antradienis, 2008-12-16, 15:13:45 | Nr. # 4
ištikima klubo narė

nuo: 2008-11-13
žinutės: 1222

NA NETURIU KOMPLEKSO, TIK AISKU NORECIAU, KAD GAL SIEK TIEK DIDESNE BUTU confused

Misle Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2008-12-29, 18:47:45 | Nr. # 5
ištikima klubo narė

nuo: 2008-10-26
žinutės: 427

vieta: Netoli jūros
dovanėlės: 2
Anksčiau turėjau šioki toki kompleksėli dėl savos krutinės jog ji man atrodė didžiulė (kartais ir dabar apie tai pamastau kad na nemažytį "turta" turiu :D). Dabar jau kažkaip susitaikiau, ir nebejaučiu tokio išskirtinumo net sakyčiau kaip ir privalumas vyram patinka confused

Vakaruška Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-02-27, 13:20:01 | Nr. # 6
ištikima klubo narė

nuo: 2009-02-02
žinutės: 5179

vieta: Smaragdo sala
vaikai: Tikrai bus
dovanėlės: 37
na del krutines nejauciau jokio komplekso, nors isgirsdavau visokiu kalbu. taciau mano manymu turiu normalia krutine, nenoreciau nei kad didesne butu nei mazesne swans groziuosi tokia kokia turiu confused

balandiene Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-02-27, 23:33:36 | Nr. # 7
ištikima klubo narė

nuo: 2009-02-10
žinutės: 10973

vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
dovanėlės: 31
laimėjimai:
Balanda.lt rėmėja (-as)
Mano pats tas,tik kad po vaiku nekas,strijom pirmo besilaukent(pirma menesi 2dydziais padidejo)sugadinta,tai nei formos,nei ypatingo grozio,bet neitin pargyvenu tooth ,patogi sukelenti liemenle(turiu,net per3 vietas kruti sukele)ir ok2 ,kas kita,strijos ant koju,nuo blazdu iki bambos,vat cia rimtesne problemele upset

arija Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-02-28, 08:35:31 | Nr. # 8
ištikima klubo narė

nuo: 2008-10-31
žinutės: 4744

vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
Aš ir dėl saviškės nepergyvenu kaip buvo maža taip ir liko tooth aišku gal ir smagu būtu pasididinti poll tik mano vyras griežtai prieš biggrin na nebent jei keisiu vyrą gal tada pakeisiu ir krūtinę lol

balandiene Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-02-28, 09:09:58 | Nr. # 9
ištikima klubo narė

laimėjimai:
Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (arija)
na nebent jei keisiu vyrą gal tada pakeisiu ir krūtinę
rimtas pamastymas lol

Murlyka Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-02-15, 17:31:39 | Nr. # 10
ištikima klubo narė

nuo: 2009-03-22
žinutės: 675

vieta: Kaimas.
vaikai: Gabija
dovanėlės: 12
Aisku, turiu baisiai dideli kompleksa... Pati sau blogai pasidariau uztat dbr net i maudymosi kostiumeli nebelendu, nepamenu kada ezere maudziaus... Tai va, istorija tokia. Kai atejo laikas krutys pradejo augt, labai man patiko, kol neturejau liemeneles devedavau maudymuko virsu... Veliau mama nupirko liemenele pirmaja... vaje vaje, visa pana buvau ir kazkas is dedziu ar kas, mane pakibino praeidamas del tu papuku. Indus tuo metu ploviau tai vajazau, susiguziau iskart. Paveike mane baisiai sitas ivykis,pradejau devet maikute tokia neelastingos medziagos, oranzine, kad tik krutis suspaustu ir pasleptu. Ilgai ja nesiojau, vilkdavausi tik marskinius ir placius megztinius. Tuo metu papams kaip tik pats augimas buvo, pagaliau mama ismete ta mano stebuklingaja maikute. Teko ieskotis pamainos jai, tai gal nuo 9 klases kasdien mokykloj devejau toki marga megztuka, jis buvo platus ir mano manymu nieko ten nesimate, be to kuprinausi baisiai (kaip dbr pagalvoju tai turejau baisiai atrodyt)... Is namu niekur neioseidavau, klasej prasidejo patycios, suprastejo mokslai... Nu zodziu+didziuliausias nepasitikejimas savimi... Isvada tokia: krutys uzaugo dideles ir nukare, o be to desine didesne uz kaire! Su draugu myledavaus tik su liemenele. Dabar, kai buvau nescia nesigedijau nieko beveik. Ir papus atstacius varinedavau kur man reikia. Bet dbr, nezinau bandau dar svori mest, gal ir papai sumazes. Pasvajoju kartais, kad kas nors grazintu mane i ta vakara kai ploviau indus... Gyvenima pradeciau visaaaaaaai kitaip! bang

Odeta Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-02-15, 18:12:24 | Nr. # 11
ištikima klubo narė

nuo: 2009-02-11
žinutės: 4947

vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
Pas mane irgi nieko įspūdingo, bet dėl to visai nekompleksuoju. Nei kiek. Ir šeip nekompleksuoju dėl išvaizdos confused

Vėja Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-02-15, 18:27:43 | Nr. # 12
ištikima klubo narė

nuo: 2008-11-25
žinutės: 4182

dovanėlės: 20
laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (Murlyka)
Isvada tokia: krutys uzaugo dideles ir nukare, o be to desine didesne uz kaire!

Daugelis moterų ir merginų turi šią problemą (apie 70 proc.), tai normalu ir tikrai nereikėtų dėl to jaudintis. Todėl, kad mūsų kūnai nėra simetriškas dalykas...

Kitas dalykas, krūtys būna įvairių formų...tad gal neverta graužtis? O kam mažinti krūtis, juk Tu neseniai pagimdei ir logiška, kad jei maitini jos yra didesnės nei įprastai?

Išmok džiaugtis tuo ką Tau davė gamta, verčiau nusipirk tinkamą liemenėlę, kuri suteiktų gražią formą krūtinei ir mažiau dėl to kompleksuok.

stebėtoja Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-02-15, 19:41:58 | Nr. # 13
ištikima klubo narė

nuo: 2009-06-23
žinutės: 5669

o mane tėtis vis erzindavo , kad noriu jog papai dideli užaugtų , nes labai mėgdavau žalią tešlą valgyti , jei mama kepdavo pyragą ar sausainius ar dar ką nors , man žalia tešla skanumynas buvo , bet tėtis neužgauliai ir dėl to niekada nekompleksavau ...
jaunystėj krūtinė ir buvo normali , bet kai laukiausi pirmo vaiko tai gale nėštumo gal kokio 5 dydžio liemenėlę nešiojau 1tooth atrodžiau kaip melžiama karvė , dabar trečio didžio liemenėlė , bet nesiskundžiu , šitą kūno dalis kažkaip neužkliūna , matyt todėl , kad labiau pykstu ant pilvuko surprised

Vėja Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-02-15, 19:43:28 | Nr. # 14
ištikima klubo narė

laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (stebėtoja)
trodžiau kaip melžiama karvė ,

biggrin prajuokinai...

stebėtoja Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-02-15, 19:50:32 | Nr. # 15
ištikima klubo narė

nuo: 2009-06-23
žinutės: 5669

Quote (Vėja)
prajuokinai...

bet jaučiausi būtent taip ponder ypač kokios dvi savaitės prieš gimdymą kai pienas pradėdavo pts bėgti ohno

Vėja Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-02-15, 19:56:08 | Nr. # 16
ištikima klubo narė

laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Man krūtinė padidėjo kol kas gal tik vienu dydžiu, nejaučiu jokio diskomforto iš B pereiti į C.

balandiene Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-02-16, 00:01:47 | Nr. # 17
ištikima klubo narė

laimėjimai:
Balanda.lt rėmėja (-as)
Murlyka, man ir panašei buvo,tik iš tėvo pajuokavo mat,kad "eičiau kačiukų žindyt" kuku negalima taip su brestančia kalbėt,bet kai vodka amžinai tai nesistebiu,irgi uždaroka buvau gal iki 9klasės,su bernais tai patyliu 15m tik bučiuotis mokinausi confused o vyriukas viso kito išmokino
Quote (Murlyka)
krutys uzaugo dideles ir nukare, o be to desine didesne uz kaire!

pas mane irgi 2+ tai nemažos,o ir kairė mažesnė už dešinę,bet žinok tai pastebim tik mes wink ,dar yra liemenėlių su pakietinimais ir 3 "taškais" formai palaikyt,tai mano krūtinei idealu,nes tiek strijų suplėšytos,kad tik iškirptės pusėj gražios,tai man pilnai užteka,papus į priekį ir varau 1tooth tikrai drasiai jauskis,buvau tavo nuotraukytėse žavi merginukė esi,ir mano galva nei tavo akys ddidelės,tik matyt tavo pasitikėjimas savo grožio nepamato wink tikrai esi daug gražesnė nei manai wink tuoj aš tikrai tavo psichologe tapsiu 1tooth

Murlyka Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-02-16, 00:49:20 | Nr. # 18
ištikima klubo narė

Quote (balandiene)
Murlyka, man ir panašei buvo,tik iš tėvo pajuokavo mat,kad "eičiau kačiukų žindyt" kuku negalima taip su brestančia kalbėt,bet kai vodka amžinai tai nesistebiu,irgi uždaroka buvau gal iki 9klasės,su bernais tai patyliu 15m tik bučiuotis mokinausi confused o vyriukas viso kito išmokino
Murlyka rašė:
krutys uzaugo dideles ir nukare, o be to desine didesne uz kaire!

pas mane irgi 2+ tai nemažos,o ir kairė mažesnė už dešinę,bet žinok tai pastebim tik mes wink ,dar yra liemenėlių su pakietinimais ir 3 "taškais" formai palaikyt,tai mano krūtinei idealu,nes tiek strijų suplėšytos,kad tik iškirptės pusėj gražios,tai man pilnai užteka,papus į priekį ir varau 1tooth tikrai drasiai jauskis,buvau tavo nuotraukytėse žavi merginukė esi,ir mano galva nei tavo akys ddidelės,tik matyt tavo pasitikėjimas savo grožio nepamato wink tikrai esi daug gražesnė nei manai wink tuoj aš tikrai tavo psichologe tapsiu 1tooth

Jei patapsi- as tau alga mokesiu ir dar kitiems rekomenduosiu, nes cia sitam forume terapija geresne uz pacias flowers geriausias cheek

balandiene Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-02-16, 00:56:28 | Nr. # 19
ištikima klubo narė

laimėjimai:
Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (Murlyka)
Jei patapsi- as tau alga mokesiu ir dar kitiems rekomenduosiu, nes cia sitam forume terapija geresne uz pacias geriausias

remkis drasiai petin,dviem legviau,o ir dūšiai lengviau cheek smagu,kad praskaidrinam gyvenimą ok2 pabėgu lovytėn iki rytojaus chao chao

Murlyka Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-02-16, 00:59:11 | Nr. # 20
ištikima klubo narė

Labanakt, ainu zvakes degint... flame reik biski pries miega energijas pravalyt order

gintariukas1 Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2015-06-01, 15:39:31 | Nr. # 21
klubo narys (-ė)

nuo: 2015-06-01
žinutės: 15

dovanėlės: 0
galetu but didesne :)

• Page 1 of 1
  • 1
Search:
Prisijungimas
Reklama
Mūsų draugai
Kirpėja Inga
MMA klubas
Jūsų nuoroda čia

Radijas ¦ Dienoraštis ¦ Mūsų draugai ¦ Google+ ¦ Facebook ¦ Adf.ly ¦ Kontaktai ¦ Grįžti į viršų Į viršų

Hosted by uCoz man ftp