Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Krizė
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-02-08, 15:41:03 | Nr. # 251 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Nuotaikai pakelti -PADĖKA: dėkoju: savo žmonai kuri vėl sako "šiandien vakarienei sasyskos" - bet ji šį vakarą namie, o ne kažkur su kitu Savo vyrui Kuris šį vakarą vėl kėpso ant sofos kaip didelė rudeninė bulvė - bet jis su manimi namie, o ne šlaistosi kur nors po barus Savo paaugliams vaikams Kurie ir vėl niurna, jog reiks plauti indus - bet jie su mumis namuose, užuot šlaistęsi po gatves. Mokesčiams, kuriuos moku Nes tai reiškia, kad turiu darbą Už betvarkę po vakarėlio, kurią reikės iškuopti Nes tai reiškia, kad mane supo bičiuliai Už truputį veržiančius drabužius Nes tai reiškia, kad turiu pakankamai valgio Už veją, kurią reikės nušienauti, už langus, kuriuos reikės išvalyti, už lataką, kurio kiaurymes reikės užtaisyti Nes tai reiškia, kad aš turiu namus Už visas dejones ir bambėjimus ant valdžios Nes tai reiškia, kad šalyje yra žodžio laisvė Už vietą mašinų stovėjimo aikštelės pakrašty Nes tai reiškia, jog aš galiu vaikščioti ir esu laimingas, galėdamas susisiekti mašina Už mano didžiulę sąskaitą už šildymą Nes tai reiškia, jog man nešalta Už močiutę, kuri bažnyčioje stovi man už nugaros ir giedodama pjauna pro šalį Nes tai reškia, kad aš galiu girdėti Už krūvą skalbinių, kuriuos reikės išlyginti Nes tai reiškia, kad turiu kuo apsivilkti Už nuovargį ir paskaudusius raumenis dienos pabaigoje Nes tai reiškia, kad galėjau drūčiai padirbėti Už žadintuvą, zirziantį kiekvieną ankstų rytą Nes tai reiškia, kas esu gyvas dėkoju žmonėms, su kuriais pašėlusiai leidžiu laiką, Nes su jais smagu ir įdomu ir galiausiai ačiū - už gausybę el.. laiškų Nes jie reiškia, kad daug bičiulių apie mane galvoja.. Gerai gyvenk, dažnai juokis ir mylėki iš visos širdies!
|
|
| | |
Vėja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-02-08, 15:51:11 | Nr. # 253 |
ištikima klubo narė
|
Kai gerai pagalvoji, ne visai "biedni" ir nuskriausti esam 
|
|
| |
Tutti |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-02-16, 18:56:50 | Nr. # 254 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2008-11-05
vieta: Ten kur jura osia
|
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-03-01, 12:57:31 | Nr. # 255 |
ištikima klubo narė
|
|
|
| |
Tutti |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2010-03-27, 13:13:20 | Nr. # 256 |
klubo narys (-ė)
|
|
|
| | |
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-09-10, 11:35:33 | Nr. # 258 |
ištikima klubo narė
|
Kažkokia nesąmonė.... Bijau, kad šiai dienai atvirkščiai - tėvai vaikus išlaiko iš savo pensijų, nes tie neturi darbo...
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-09-10, 13:50:23 | Nr. # 259 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (stebėtoja) Liberalų ir centro frakcija sugalvojo naują mokestį Mokestis tėvams išlaikyti : Mokėtume už vieną tėvą 5procentus nuo bendros atlyginimo sumos . už abu gaunasi 10. Jei uždirbi 800Lt tai jau 80lt būtų , mokestis būtų nepriklausomai nuo tėvų amžiaus ir darbingumo .... Bet jei aš jį sumokėčiau tai mano tėvai jo gali ir negauti , nes tą mokesti surinkinėtų ir administruotų valstybė ... ir pinigus paskirstytų patiems vargingiausiems .... Išeitų taip , kad gautų tie tėvai kurių vaikai galbūt visai nemokėtų to mokesčio .... nežinau ar čia aš ar jie ? Man atrodo, kad čia kiekvienos šeimos reikalas ir vaikų ir tėvų tarpusavio santykiai , kodęl turiu mokėt valstybei ? jei reikia iš karto duodu mamai ir viskas Nes dar tų pinigų adminisravimas sudarys nemažai išlaidų , o dar kiek nuplauktų į šali .... belieka tikėtis , kad seimas šio pasiūlymo nesvarstys nu ne tundros as ir mieliau atiduociau tiesiai tevams i rankas,nors jei skaiciuot abieju tevus butu -160lt ,nes jie tai jau kaip pridarys tarpiniu stoteliu,kol gautu,tai is 40lt 10lt beliks idomu is bedarbiu irgi sugalvos kaip atimt,nes jie gabus.. geriau jau nepatvirtintu,nes tada man atrodo naujai visa tauta pyks..pastebejau jie ten baigia isprotet 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-09-10, 14:40:48 | Nr. # 260 |
ištikima klubo narė
|
Ten vieni dundukai ir sėdi, exel lentelėmis dirba - jie toli "nuo tautos"...ir paprasti žmonės jiems nerūpi visiškai...
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-01-19, 15:07:12 | Nr. # 261 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Politikai aiškina :-krizė baigėsi , nu jei ir liko dar truputukas ir viskas ...bet lietuviai ir toliau migruoja kaip paikščiai rudens sulaukę, budžetas priimtas kaip čia pasakius Kaip galvojat čia jau viskas ar bus dar blogiau ?
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-01-19, 15:11:06 | Nr. # 262 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Quote (stebėtoja) Kaip galvojat čia jau viskas ar bus dar blogiau ? Tikrai bus tik blogiau. Kaip kainos pašoko maisto, kuro.... O nuo balandžio ketvirtadaliu dar brangs kiauliena, vištiena ir tikriausiai jautiena... Baisu... O algos? Kur darbai?....
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-01-19, 18:11:52 | Nr. # 263 |
ištikima klubo narė
|
kaip čia pasakius,aš dar nejaučiu kad krizė traukias.. politikai gali sekt pasakas toliau kad nori,bet žmonės tikrai greitu laiku dar jos nepajaus.. o dar ir būrėjai su ekstrasensais sako,kad dar blogiau nusimato,kuo aš dalinai tikiu,visgi tiek valstybė paskolų priėmė,o dabar gi atiduot teks.. tai prošvaistės nekokios...
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-01-19, 18:30:50 | Nr. # 264 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Quote (balandiene) ,kuo aš dalinai tikiu,visgi tiek valstybė paskolų priėmė,o dabar gi atiduot teks.. tai prošvaistės nekokios... Tiesa...Bus blogai. Aišku ir taip.
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2011-01-22, 14:00:49 | Nr. # 265 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) nejaučiu kad krizė traukias.. Man atrdo , kad tikroji krizė dar tik priešaky , jei pastebėjot , kaip smagiai kyla kainos ir vis dar žada , kad dar kils 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2011-01-22, 19:53:28 | Nr. # 266 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) Man atrdo , kad tikroji krizė dar tik priešaky , jei pastebėjot , kaip smagiai kyla kainos ir vis dar žada , kad dar kils tai gi vat,kad pastebėjau 
|
|
| |
Tutti |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2011-01-23, 13:17:24 | Nr. # 267 |
klubo narys (-ė)
|
Quote (balandiene) aš dar nejaučiu kad krizė traukias.. žmonės tikrai greitu laiku dar jos nepajaus.. 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-02-03, 11:38:02 | Nr. # 268 |
ištikima klubo narė
|
Šis tas apie liūdnus dalykus linksmai... <<< Pagal S. Nėrį Apšerkšniję mūsų žiemos - Nevalyta - kur dairais. Šiurpias pasakas Kubilius Seka liaudžiai vakarais. Apie klaidžią sniego pūgą, Renovacijos naudas, Apie baisią dujų kainą, Kur pakilo į dausas. Apie krizę ir akcizus, Sodrą, išmokas mamų, Apie vandenį auksinį Tą iš Vilniaus vandenų. Apie trečiąjį paketą Apie mokesčius naujus. Apie turgų ir šešėlį, Magiškus kasos aparatus. Kaip bedarbis tinginys Grįžęs tuščiomis atgal... Moka sąskaitas už šilumą, Kurių niekaip išmokėt negal! O seime nykštukai sėdi, Skirsto lėšas tarp savų... Bėga STT per sniegą, Nesurasdami galų. Prezidentė gero būdo - Bet jos partija pikta ... Paskutinis emigravo. Tai ir pasaka baigta...
|
|
| |
Tutti |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-02-03, 16:17:22 | Nr. # 269 |
klubo narys (-ė)
|
Quote (Vėja) Šis tas apie liūdnus dalykus linksmai... <<< Pagal S. Nėrį Geras 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-02-11, 09:25:44 | Nr. # 270 |
ištikima klubo narė
|
kaip jums patinka įstatymo projektas , kad įstoję į aukštasias mokyklas ir valstybės nefinansuojamas vietas -studentai dar turės ir susimokėti PSD(privalomasis sveikatos draudimas ) 72 litus kas mėnesį. Ir dar aiškina , kad tai būtų teisinga Taip išeina , kad mokytis galės tik labai turtingų žmonių vaikai . Argi čia ne tautos kvailinimas Nu aišku jei ir taip moki kasmet po 10000lt už mokslą tai tie 864lt argi pinigai . Dabar dar su tuo cukrum , nu paprekiavo berniukai biržoi kainos geros ir išpardavė lietuvišką cukrų kinams bei indams , bet jie stengėsi , nes cukrus baltoji mirtis , reikėtų duot jiems po medalį , kad stengiasi išlaikyti tautą sveiką . Premjeras sako : matau šviesą tunelio gale( atseit krizė baigiasi ) bet velnias nu nepasako kokio ilgio tas tunelis ir , kad mes dar tik anrt jo slenkščio stovim . Juokinga pro ašaras 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-02-11, 11:11:20 | Nr. # 271 |
ištikima klubo narė
|
Žinai, kai pagalvoju kokia buvo mano "stipendija" - tai jaučiu jokių mokslų nebūčiau su tais visais mokesčiais baigus. 2000 m. neatsimenu, bet berods skaitėsi pašalpa (na, mes vis gi vadinom stipendija) - buvo 44 Lt, kaip šiandien pamenu. Iš jos beveik teišeidavo pravažiuojamas mėnesinis bilietas ir dar keli litai atlikdavo... O jei norėjai gauti 95 Lt, tai vidurkis turėjo būti berods 9,1 balo...
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2011-08-30, 12:02:39 | Nr. # 272 |
ištikima klubo narė
|
Na gi tai kaip su ta krize ? Aną dieną besitvarkydama klausiausi žinių radijo ir išgirdau kaip L.Graužinienė paminėjo ,kad ateina kita krizės banga dar baisesnė , nors kaip žurnalistai pasigavo jos mintį ir pradėjo klausinėt , ji pakeitė temą ir daugiau apie tai nekalbėjo . Na gi pasvarstom kaip krizė jūsų šeimoje baigėsi ar ne ? Pas mus net nežinau šie metai baisiai sudėtingi , sunkūs ne tik finansiškai , bet ir morališkai , todėl tarp mūsų karvučių atsirado nauja maža "krizė", nes yra ir kita didelė " krizė". Va taip ir kovojam su tom krizėm 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2011-08-30, 12:54:50 | Nr. # 273 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) Na gi tai kaip su ta krize ? kaip čia pasakius..finansinės krizės dabar mūsų šeimoj nebesijaučia,bet tėtės išvykimo kaina..nes aš kaip ir gavau mažai algos,taip ir gauno,o val krūvis labai didelis,kiekvieną mėnesį perdirbam viršvalandžius.. bet be užsienio nieko būtų nepasikeite,visgi vyras 2,5m darbo biržoj prastovėjo,taip ir normalaus pasiūlymo negaves,bei pats nerades..
|
|
| |
svajus13 |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2013-04-30, 10:52:57 | Nr. # 274 |
naujokas (-ė)
nuo: 2013-04-30
|
Nežinau, nors ir žmonės sako, kad atsigauna lLietuva, man to visai nesijaučia. Algos dar vis mažos, maisto normalaus net neina nusipirkti, vienintelis išsigelbėjimas akcijos parduovėse, o jau apie automobilio išlaikymą aš geriau patylėsiu...
|
|
| |
Okei |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2015-05-24, 18:44:23 | Nr. # 275 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2015-05-21
|
Krizė yra reali ir negailestinga
|
|
| |