Forumas Atvirukai

Diskusijų forumas geriems žmonėms
Paieška
Reklama
Mes soc. tinkluose
Google +

Facebook'e
Reklama
Kalbykla
500
Šiandien

Vardadienį švenčia:

-PASVEIKINK-

Naujos žinutės forume
Paieška | Klubo nariai | Taisyklės

• Page 1 of 1
  • 1
Masažuoklis
arija Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-05-28, 11:51:20 | Nr. # 1
ištikima klubo narė

nuo: 2008-10-31
žinutės: 4744

vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
roll Ką mąstot apie masažuoklius? surprised Naudingas daiktas namie ar nelabai... biggrin
Pati turiu dvejus: galvos ir kūno. 1tooth Tai, bent jau man galvos masažuoklis nieko vertas kažkaip jokio efekto nejuntu ( biggrin nebent tuščia ta manoji galvelė), vaikai tai raitytis iš juoko pradeda, atseit labai kutena... Antrasis labiau prie širdies limpa, aš su juo pilvuko raumenukus sutvirtinau 1tooth nereikėjo, nė atsilenkimų daryt biggrin o dar jei skauda sprandą, nugarą ar mėšlungis traukia, tai liuks daikčiukas. eyes

balandiene Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-05-28, 13:09:30 | Nr. # 2
ištikima klubo narė

nuo: 2009-02-10
žinutės: 10973

vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
dovanėlės: 31
laimėjimai:
Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (arija)
Ką mąstot apie masažuoklius? Naudingas daiktas namie ar nelabai...
Pati turiu dvejus: galvos ir kūno. Tai, bent jau man galvos masažuoklis nieko vertas kažkaip jokio efekto nejuntu ( nebent tuščia ta manoji galvelė), vaikai tai raitytis iš juoko pradeda, atseit labai kutena... Antrasis labiau prie širdies limpa, aš su juo pilvuko raumenukus sutvirtinau nereikėjo, nė atsilenkimų daryt o dar jei skauda sprandą, nugarą ar mėšlungis traukia, tai liuks daikčiukas.

galima foto kur giri? confused
mes turim galvai tokio tipo,tai vyrui patinka,man..

o pilviui turiu mini prisipirkus,drugelio formos,nėščiai kai kojas traukdavo mėšlungis naudojau,apsilipindavau 4 1tooth

Ievux Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-05-28, 16:32:18 | Nr. # 3
ištikima klubo narė

nuo: 2009-04-07
žinutės: 1743

vieta: Šiauliai
vaikai: Danielius ir Arturas
dovanėlės: 23
Quote (balandiene)
mes turim galvai tokio tipo,tai vyrui patinka,man..

Va sitoki ir mes turim.man irgi patinka,net kai nestiprus galvos skausmas yra,padeda smile o del tu lapeliu ,esu skaiciusi nekokius atsiliepimus,kad tas vibravimas negerai sirdies ritmui,nors ir neilgam uzsidejus ...kiek tiesos tikrai nezinau,nebandziau 1tooth

minimi Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-05-28, 19:25:51 | Nr. # 4
ištikima klubo narė

nuo: 2009-02-18
žinutės: 7012

vieta: kaunas
vaikai: justas
dovanėlės: 32
laimėjimai:
Geriausias masazuoklis yra vyras 1tooth kur nori ten ismasazuos ir nujims visus skausmus biggrin

• Page 1 of 1
  • 1
Search:
Prisijungimas
Reklama
Mūsų draugai
Kirpėja Inga
MMA klubas
Jūsų nuoroda čia

Radijas ¦ Dienoraštis ¦ Mūsų draugai ¦ Google+ ¦ Facebook ¦ Adf.ly ¦ Kontaktai ¦ Grįžti į viršų Į viršų

Hosted by uCoz man ftp