Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Pica
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-04-26, 19:51:43 | Nr. # 1 |
administratorė
|
Šiandien dariau štai tokią picą: * šaldytas padas * majonezas, kečiupas * virta dešra (šlapianka) * pomidoras * marinuoti maži svogūnėliai * sūris (lydytas ir fermentinis) * svogūnų laiškai  
|
|
| | |
Balanda |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-04-27, 10:50:10 | Nr. # 3 |
administratorė
|
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-04-27, 20:17:08 | Nr. # 4 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Mes darom labai panašiai. 
|
|
| |
mazea |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-04-29, 16:38:32 | Nr. # 5 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-22
vieta: spain
vaikai: Laurynas
|
Tinakris, siandien lygiai tokia pacia dariau 
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-05-07, 10:09:44 | Nr. # 6 |
administratorė
|
Naminė pica Reikalingi produktai: Tešlai plonapadei: 50 g sviesto, 4 šaukštai grietinės, 1 kiaušinis, miltų, kad tešla būtų tąsi. Tešlai storapadei : 0,5 stiklinės vandens, 20 g mielių, 1 kisušinis, miltų, kad tešla būtų tąsi Ant viršaus: pjaustytų pomidorų, paprikos,svogūno, kumpio arba dešros arba virtos vištienos arba žuvies, fermentinio sūrio, kuris lydosi, pomidorų padažo ,prieskonių picai Plonapadei tešlai: sviestą suminkštiname mikrobangėje, Visus produktus somaišome, suminkome ir iškočiojame norimo dydžio (sksrdos) pagrindą. Storapadei tešlai: Mieles išleidžiame su šiltu vandeniu, dedame kitus produktus, sumaišome, išminkome, iškočiojame norimo dydžio pagrindą Tešlą dedame kepyi į įkaitintą orkaitę. Viršui paparastai naudojane tai ką turime šaldytuve ir ką labiausiai mėgstame. Supjaustome kubeliais daržoves, mėsą arba jūros gėrybes, sūrį sutarkuojame. Ant beveik iškepusio picos pagrindo sluoksniais beriame daržoves, mėsą arba jūros gėrybes, pomidorų padažo, prieskonių, sūrio.
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-05-07, 10:12:15 | Nr. # 7 |
administratorė
|
Pica su raudonėliais INGREDIENTAI: 150g miltų, 10g mielių, žiupsnelis cukraus ir druskos, šaukštas aliejaus, 5 pomidorai (galima imti pasterizuotus), 0,5 šaukštelio raudonėlių, skiltelė čsnako, baltųjų pipirų, 250g virtos dešros, kiaušinis, 1 tarkuoto "Ementalerio" sūrio. GAMINIMAS: Mieles susmulkiname, pabarstome cukrumi, užpilame 125ml drungno vandens, įberiame truputį miltų, išmaišome ir pastatome 15min. Miltus persijojame, padarome įdubimą, supilame mieles, įberiame žiupsnelį druskos, įpilame truputį aliejaus. Užminkome tešlą ir pastatome 30min, kad pakiltų. Pomidorus supjaustome ritinėliais ir pakepiname su aliejumi. Sudedame žoleles, susmulkintą česnaką, pakepiname, kad išgaruotų skystis. Pabarstome pipirais. Tešlą vėl minkome, iškočiojame, įdedame į formą. Ant tešlos sudedame pomidorus, supjaustytą juostelėmis dešrą. Kiaušinį išmaišome su sūriu, aptepame picą ir kepame apie 40 min. Pabarstome bazilikais arba petražolėmis ir patiekiame.
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-05-07, 10:13:27 | Nr. # 8 |
administratorė
|
Pica “Fungi” INGREDIENTAI: Pievagrybių, 300g picos tešlos, 500g šviežių nuluptų pomidorų arba 440g konservuotų nuluptų pomidorų, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, susmulkinta svogūno galvutė, skiltelė česnako, 3 šaukšteliai pomidorų padažo, 0,5 šaukštelio cukraus, 3 šaukšteliai susmulkinto baziliko, druskos, pipirų. Papuošimui: 1 – 2 šaukštai aliejaus, 130g “Mozarella” sūrio, baziliko. GAMINIMAS: Supjaustykite pomidorus (jei naudojate šviežius). Užkaiskite puodą ir įkaitinkite jame aliejų. Į puodą sudėkite susmulkintus svogūnus ir česnaką, kaitinkite, kol jie suminkštės. Tada sudėkite pomidorus, pomidorų padažą, cukrų, baziliką, įberkite pipirų ir druskos. Labai gerai išmaišykite. Uždenkite ir troškinkite ant mažos ugnies apie 30 minučių, kol masė sutirštės. Tešlą apšlakstykite vienu šaukštu aliejaus. Ant tešlos tolygiai paskirstykite pomidorų įdarą. Uždedami šiaudeliais supjaustyti pievagrybiai. Sūrį supjaustykite plonais šiaudeliais. Uždėkite ant viršaus. Pabarstykite druska, pridėkite baziliko ir apšlakstykite likusiu aliejumi. Kepkite 20 minučių orkaitėje (220 laipsnių).
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-05-07, 10:16:11 | Nr. # 9 |
administratorė
|
Vermišelių pica INGREDIENTAI: 300 g vermišelių, 3 galvutės svogūnų, 300 g karštai rūkytos kiaulienos, druskos, maltų pipirų, po šaukštelį baziliko ir čiobrelių, 7-8 Šaukštai pomidorų padažo, 120 g šviežių grybų, 2 šaukštai sviesto, pusė stiklinės grietinėlės, 100 g fermentinio sūrio. GAMINIMAS: Makaronus keletą minučių pavirti ir gerai nuvarvinti. Mėsą supjaustyti juostelėmis. Grybus susmulkinti kubeliais ir pakepinti svieste, įpilti grietinėlės, pabarstyti druska bei maltais pipirais. Kepimo formą ištepti riebalais, pabarstyti manų kruopomis. Makaronus padalyti į dvi lygias dalis. Viena dalimi iškloti formos dugną. Sudėti pakepintus grybus, pabarstyti smulkintais čiobreliais ir baziliku. Po to dėti sluoksnį rūkytos mėsos, užpilti pomidorų padažu, o ant viršaus sudėti likusią makaronų dalį. Pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepti iki 180 laipsnių C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 30-35 min. Valgyti su daržovių salotomis.
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-05-07, 10:17:23 | Nr. # 10 |
administratorė
|
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-05-18, 15:55:18 | Nr. # 11 |
administratorė
|
Naminė pica * Dešra * Rauginti kopūstai * Kukurūzai * Sūris * Kečiupas, majonezas O čia labiau apkepus 
|
|
| |
Tutti |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-09-24, 10:35:36 | Nr. # 12 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2008-11-05
vieta: Ten kur jura osia
|
Quote (xxx) kai šaldytuve būna daug likučių mažais kiekias. tai ir pica kas kart vis kitokia gaunasi metodas Tesla 4 valg. saukst. grietines 4 valg. saukst. majonezo 9 valg. saukst. miltu 2 kiausinius Tesla sumaisyti (iseis skysta) ispilti i keptuve, ant virsaus deti ka turyte saldytuve (desra, kumpi, pomidorai, paprika, na zodziu visus savo megstamus idarus, ant virsaus (jau idaro) uzpilti majonezo ir daug daug suuuuuuuuuuuuuurio. Uzdengti keptuve dangciu ir deti ant plytos (ne i orkaite) (ugnis nedidelis) keletai minuciu, na kol suris netaps lydytas. Pries valgant galima ir ketciupu pagardinti, kas megsta. Skanaus 
Žinutę redagavo Tutti - Ketvirtadienis, 2009-09-24, 10:36:31 |
|
| |
Viza |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-10-20, 06:32:45 | Nr. # 13 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-24
vieta: Vln
vaikai: Dukra
|
Koki suri dedat ant picos , Mes tai isbande labai daug visokiu , bet geriausiai turbut su mozarelos
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-10-20, 21:31:44 | Nr. # 14 |
administratorė
|
Quote (Viza) Koki suri dedat ant picos Nelabai kreipiu dėmesį į pavadinimą. Man svarbiausia, kad būtų SŪRIS, o ne sūrio produktas 
|
|
| |
Tutti |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-10-25, 07:39:02 | Nr. # 15 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2008-11-05
vieta: Ten kur jura osia
|
Quote (Viza) Koki suri dedat ant picos , Mes tai isbande labai daug visokiu , bet geriausiai turbut su mozarelos Bet nevisada nuduoju, as dar ziuriu, kad suris butu riebus ir minkstas, man atrodo, kad toks geriau lydasi.
Žinutę redagavo Tutti - Sekmadienis, 2009-10-25, 07:41:51 |
|
| | |
|
|
|