Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Sumuštiniai
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-12-05, 16:16:30 | Nr. # 1 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Šiandien gaminau šiuos sumuštinukus, todėl receptu pasidalinsiu ir su Jumis, gal norėsit išbandyti: SUMUŠTINIAI SU KIAUŠINIO APTEPU - batonas - gabalėlis "Šeimininkės" sviesto su prieskoniais - 3 kiaušiniai (bet siūlau atsižvelgti į šeimynos sudėtį) - druskos, pipirų - majonezo - keletas skiltelių česnako - pomidorų - šviežių krapų Batoną, jei jau supjaustytas plonai patepame sviestu su prieskoniais ir keletą minučių paskrudiname orkaitėje, kadangi aš orkaitės neturiu - teko skrudinti skrudintuvėj ir tik paskui aptepti sviestu. Kiaušinius kietai išverdame, nulupame; nulupame česnaką ir viską sutriname dubenyje elektriniu trintuvu. Įmaišome druskos, pipirų, šiek tiek majonezo. Aptepo ant batono tepame negailėdami - kuo storiau, tuo skaniau. Ant viršaus uždedame griežinėlį pomidoro ir šakelę krapų. Ateičiai turiu pamąstymą vietoj česnako panaudoti krienus arba garstyčias, o vietoj pomidorų - raugintus, marinuotus agurkėlius. 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-12-05, 22:03:05 | Nr. # 2 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
mano sesė daro panašiai tik tepa ant apkeptos duonos(kartais dar šprotų ant viršaus prikrauna),o brolienė aptepan lydyto sūrio pritarkuodavo ir užtepus at paprasto batono,keptuvėj riekeles apkeptavo,bet aš nemėgstu,nes riebu,abejais atvejais skrandis sustotų o darbe mėgdavom pasidaryt... tuno sumustinukus dėžytė tuno(pasirinktinai,aš labiau su aliejum mėgstu) batoniukas avokadas sviestuko,man irgi šeimininkės su prieskoniais patinka krapai,petražolės ant batono riekės užtepam labai plonai sviestuko(nes avokadas riebus),uždedam gabalėlį avokado,tuno nepagailim ir aišku žalumynai labai skanu vasaros sumustiniai duona majonezas arba tepamas sūris "Boncrem" aš mėgstu su žalumynais ir agurkais salotų lapai krapai,petražolės,svogūno laiškai(visi žalėsiai) pomidoras arba agurkas mėsytė:dešrytė,kiaulienos,jautienos file prieskoniai:pipiras,druska ant duonos tepamas sūris arba mojonezas,dedama salotos lapas,krapų,petražolių,svogūno laiškiuką,vėl tepama sūriuku,dedama dešrytės,ar file mėsytės(aš tik vyram dedu,sau išvis nieko nedėdavau ),pjaustoma riekelėm pomidoro,paprieskoniuojam ir uždedam salotos lapu,o tada jau...niam niam...nežinau kiek praryčiau tokių sumuštinukų dabar 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-12-06, 07:38:02 | Nr. # 3 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Quote (balandiene) mano sesė daro panašiai tik tepa ant apkeptos duonos(kartais dar šprotų ant viršaus prikrauna),o brolienė aptepan lydyto sūrio pritarkuodavo ir užtepus at paprasto batono,keptuvėj riekeles apkeptavo,bet aš nemėgstu,nes riebu,abejais atvejais skrandis sustotų o darbe mėgdavom pasidaryt... Na, kadangi aš šprotų nemėgstu po vieno apsinuodijimo, tai tikrai jų nedėčiau bet kam skanu - prašom. O dėl sūrio, paprastai jį deda su kiaušiniais, viską sumaišo su majonezu ir gaunasi tokios "ale pikantiškos" salotos berods taip vadina. Aš riebių dalykų irgi nemėgstu... Quote (balandiene) tuno sumustinukus ...reikės kada šiuos išbandyti... 
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-12-06, 17:48:44 | Nr. # 4 |
administratorė
|
Kepti sumuštiniai Reikės: Fermentinio sūrio Pomidorų Dešros Majonezo Sumuštinių duonos Ruošimas: Sūrį sutarkuoti, supjaustyti kubeliais dešrą, smulkiau supjaustyti pomidorus ir viską sumaišyti majonozu.Šią masę užtepti ant sumuštinių duonos riekelės ir užvošti kita duonos riekele. Kepti sumuštinių keptuvėje. Kepti sumuštiniai su pievagrybiais, kumpiu ir sūriu INGREDIENTAI: Fermentinis sūris:200 g. Sviestas:50 g. Pievagrybiai:150 g. Karštai rūkytas kiaulienos kumpis:150 g. Sumuštinių batonas:1 vnt. PARUOŠIMO BŪDAS: Pjaustytą sumuštinių batoną užtepame sviestu. Visus produktus supjaustome ir vienodai uždedame ant batono riekelių. Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių ir kepame 10-15 minučių
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-12-06, 21:18:20 | Nr. # 5 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
sumuštinukai su krabų lazdelėm batoniukas sviestuko sūrio krabų lazdelių ant rieklių plonai užtepam sviestuko,dedam per pusę(išilgai) perpjautą krabo lazdelę,tada sūrio ir uždedam batono riekelę ir kepam sumuštinių kepyklytėj,skonis labai geras su varške batoniukas sviestukas varškytė jogurtukas bananas ant botono užtepam sviestuko,indely sutrinam varškę ir bananą,galima dar įberti šiektiek cukriuko,dar pagalvojau ,kad razinos neblogai būtų,ar riešutukų,tada užpilti jogurtą ir vėl pertrinti,užtepam masę ant bulkytės,kitu gabaliuku uždengiam,taip pat kepam sumuštinių kepyklytėj
|
|
| |
|
|
|